Pa, znas sta... nemam bas obicaj u poslednje vreme... ali bicu brutalna... Kao prvo, garantujem ti da nisi jedina koja je na ovom svetu ili forumu imala problematicnu vezu. Znajuci neke price, to sto ti jedan dan govori da te voli, a drugi da te ne voli je jedan od najbenignijih problema. Sta vise... u toj citavoj prici, on uopste nije kriv... Ti nemas nimalo samopostovanja i samopouzdanja jer stalno trckaras za njim. Tu ti niko ne moze pomoci, zaleciti, izleciti, izbrisati.... to moras da uradis sama...
Ne izigravaj neshvacenu, depresivnu, tragicnu divu... jer to nisi... diva posebno.... Obnovi samopouzdanje, ne javljaj mu se (da, to je mnooooogo lakse nego sto mislis), zaleci sama sebe i nastavi zivot...
S druge strane... mozes da nastavis tu igru macke i misa i da ostanes sama... Niko ne voli opsednute ljude...
Sve u svemu... ne postoji neka magicna pilulica, tehnika da se resi problem samopouzdanja.... sve je samo na tebi...
Pa, znas sta... nemam bas obicaj u poslednje vreme... ali bicu brutalna...
nisi brutalna.
Kao prvo, garantujem ti da nisi jedina koja je na ovom svetu ili forumu imala problematicnu vezu. Znajuci neke price, to sto ti jedan dan govori da te voli, a drugi da te ne voli je jedan od najbenignijih problema.
veruj mi da to nije benigno.
Sta vise... u toj citavoj prici, on uopste nije kriv... Ti nemas nimalo samopostovanja i samopouzdanja jer stalno trckaras za njim. Tu ti niko ne moze pomoci, zaleciti, izleciti, izbrisati.... to moras da uradis sama...
istina.
Ne izigravaj neshvacenu, depresivnu, tragicnu divu... jer to nisi... diva posebno.... Obnovi samopouzdanje, ne javljaj mu se (da, to je mnooooogo lakse nego sto mislis), zaleci sama sebe i nastavi zivot...
ako coveku kazes da zelis vise, a on ne zeli (ne moze) ti dati i nakon mesec dana se javi - ocekujes da je mozda spreman na to. zadnja situacija... ali ja sam mnogo glupa.
S druge strane... mozes da nastavis tu igru macke i misa i da ostanes sama... Niko ne voli opsednute ljude...
Sve u svemu... ne postoji neka magicna pilulica, tehnika da se resi problem samopouzdanja.... sve je samo na tebi...
Mani se batina. Ko prezivi batine ne stadionu, ne voli vise ni malo zescu predigru...
Batina je iz raja izašla... Oona roditeljska... Mada sam ih dvaput u životu dobila i to jako, jako davno, i dan danas ih se sećam i to tačno znam zbog čega sam ih dobila... i neka sam, i trebalo je...
Mani se batina. Ko prezivi batine ne stadionu, ne voli vise ni malo zescu predigru...
Batina je iz raja izašla... Oona roditeljska... Mada sam ih dvaput u životu dobila i to jako, jako davno, i dan danas ih se sećam i to tačno znam zbog čega sam ih dobila... i neka sam, i trebalo je...
postujem tvoje misljenje, ali ... mozda sam ih dobila vise pa znam i da ti nisi trebala dobiti te.