Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: LSV protiv da veronauka postane obavezni predmet u školama  (Pročitano 29158 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Unix Sun
Browser
Opera 12.16
veronauka u skolama i crkvena zemlja su razliciti problemi koji se odvojeno resavaju. Ako ih povezes, pocinje trgovina.
gradjansko ne moze biti alternativa veronauci jer smo svi gradjani. uvodjenje gradjanskog je primer trgovine. To je za sve ili nikog
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Unix Sun
Browser
Opera 12.16
nigde nisam napisao da treba odbaciti tradiciju.
ako ne znate sta je sekularizam i cemu sluzi naucite na vikipediji. Politíka i vera su vrlo opasna kombinacija i zato se drzava i crkva razdvajaju. Ukljucujuci drzavne skole. crkve mogu to same da rade
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.73
veronauka u skolama i crkvena zemlja su razliciti problemi koji se odvojeno resavaju.
Kako? Ako je drzava otela zemlju od crkve, znaci da postoji mogucnost da na toj zemlji ubire porez, odnosno da puni budzet ili je rasprodala tu zemlju, sta god...

Citat
Ako ih povezes, pocinje trgovina.
Ti sve vreme trgujes. Zanimljivo: Znaci kada ti radis isto, sto prepisujes drugima kao trgovina, u tvom slucaju se to zove "briga za drzavni budzet" (budzet je opet jedna velika sarena laza ali da ne ulazimo sad u to).
Citat
gradjansko ne moze biti alternativa veronauci jer smo svi gradjani. uvodjenje gradjanskog je primer trgovine. To je za sve ili nikog
Uh, to "gradjanin", to je tako nedefinisan pojam...
Znaci, gradjanin ne moze biti pravoslavac?
ako ne znate sta je sekularizam i cemu sluzi naucite na vikipediji. Politíka i vera su vrlo opasna kombinacija i zato se drzava i crkva razdvajaju. Ukljucujuci drzavne skole. crkve mogu to same da rade
Znam sta je sekularizam. Samo mi nije jasno zbog cega je npr veza religije i drzave gora od veze neoliberalizma i drzave? Neoliberalizam je svakako oblik religije, vere u tzv slobodno trziste, koje postoji samo na papiru, koje unistava sve pred sobom ali, eto, i dalje se forsira iako ga empirija demantuje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Unix Sun
Browser
Opera 12.16
gradjanin je vrlo jasan pojam.
i povezi se malo, neoliberalizam ne mozes zvati religijom i ocekivati da te neko shvati ozbiljno. Za to je izmisljen drugi pojam: ideologija
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.73
Citat
veronauka u skolama i crkvena zemlja

Citat
Politíka i vera

а да се ти мало вратиш на тему,прочиташ поново:chuckel:
и увођење грађанског поред веронауке није трговина,већ слободан избор,е сад што ти оћеш да окренеш на своју воденицу то је друга прича
пошто је ово демократска држава,иначе ту вама мрску веронауку је увео у школе "највећи демократа новијег доба" покојни премијер,нек се стави на гласање па већина нек одлучи Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.73
gradjanin je vrlo jasan pojam.
i povezi se malo, neoliberalizam ne mozes zvati religijom i ocekivati da te neko shvati ozbiljno. Za to je izmisljen drugi pojam: ideologija
Neoliberalizam nije kalsicna religija, ne govorim o tome, vec da ima elemente organizacije kao i klasicna religija. Tu vezu sam napravio, kako bih tebe podstakao na razmisljanje po cemu je klerikalizam (valjda si na to aludirao?) pogubniji od neoliberalne demokratije?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Unix Sun
Browser
Opera 12.16
zasto bi dete koje odabere gradjansko bilo uskraceno za veronauku i obrnuto? ta dva predmeta nemaju uzajamne veze. ne vidim smisao gradjanskog u nizim razredima. Treba biti malo stariji za ucenje o politickim pravima i obavezama. Ostalo su gluposti
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Unix Sun
Browser
Opera 12.16
dakle vec uvodjenje ovakvog izbora je izuzetno pogresno.
a glasati o veronauci na referendumu... Kao sto rekoh i ponovo cu, prema ustavu srbije iz 2006 ovo je sekularna drzava, cime je veronauka u drzavnim skolama protivzakonita. U tako tupavoj zemlji...
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Citat
Kao sto rekoh i ponovo cu, prema ustavu srbije iz 2006 ovo je sekularna drzava, cime je veronauka u drzavnim skolama protivzakonita.

Па оно...и САД је секуларна држава па имају веронауку у школама Smile А још горе је што им на новчаницама пише: In God We Trust Smile

Хоћеш да кажеш да је долар противзаконит? Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50033
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
mob
Samsung Galaxy S24
Не схватам како један школски предмет угрожава секуларност државе. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.344 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.