Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: LSV protiv da veronauka postane obavezni predmet u školama  (Pročitano 29157 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Ako hoces da ucis o religiji - imas sociologiju
Ako hoces da uicis o gradjanskom vaspitanju - imas predmet pravo

Koliko viidm, oba predmeta sluze samo za zaposljavanje raznih propalih slucajeva na drzavnim jaslama, dok se fond casova srpskog jezika, matematike i fizickog vaspitanja smanjuje, a ukidaju se i skolske biblioteka....

Ako vec hoce te predmete, neka crkva finansira veroucitelje, a NVO gradjansko vaspitanje...

Anea je ovde potpuno u pravu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.73
Savrseno ja razumem. Pare za veroucitelje i gradjanske vaspitace bice iskoriscene za nesto drugo, sto je u svakom slucaju bolje, pa makar bila i hladne trajne za njegove sekretarice...

замисао је да укидањем веронауке,паре буду усмерене у нов предмет зван толеранција Smile
док већ опште познато,жути су за укидање веронауке а задржавање грађанског Smile
одричу се дела вође свога,зорана Smile
нагли заокрети Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
Qtek 666
Нисам ја нешто сигурна да се вероучитељи плаћају из буџета просвете, то треба да се провери.
Ја јесам за укидање оба предмета, али мислим да је ово изречено не са том намером, него да се прича о свему осталом осим о катастрофалној реформи школства, лоповским синдикатима, технолошким вишковима који се шетају где год желе јер су им врата свих школа широм отворена, укидању библиотек и библиотекара, повећању норме, смањењу плата, ...
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Unix Sun
Browser
Opera 12.16
smanjenju plata? svasta.
a to sto veroucitelje placa drzava i jeste osnovni razlog za crkvu da se protivi izbacivanju veronauke iz drzavnih skola. Onda bi morali to drugacije da rese. Da npr samo roditelji dece koja idu na veronauku nedeljom placaju
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.73
а грађанско да иде са буџета Smile
о томе ја причам
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Unix Sun
Browser
Opera 12.16
sekularizam. Svi smo gradjani
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.73
иди бегај Smile
а де реци ми што теби смета веронаука ако није обавезан предмет Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
Qtek 666
Није тако. По закону је наставник грађанског исти као и нпр. наставник српског, али вероучитељи нису једнаки, да се не лажемо. Они су увек запослени на одређено време, врло често не примају уопште плату за распуст и основица за плату им се чудно обрачунава јер нико те њихове факултете још није разврстао како треба. Плус је мутна и та уредба по којој држава цркви плаћа по часу ангажовање наставника. Дакле, поента је да наставник веронауке државу кошта много мање од наставника грађанског због многих фактора и да држава не може да уштеди ако искључи само веронауку јер су то људи који раде по уговорима увек, а они нису ни бројани у овим плановима за отказе. Због свега овога мислим да је ово само дизање прашине око најбаналније ствари тренутно у нашем школству.
« Poslednja izmena: 10. Jan 2016, 11:25:28 od apstrahovana »
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Unix Sun
Browser
Opera 12.16
nije banalan problem nego krsenje ustava. Crkva i drzava po ustavu treba da su razdvojene. Sa dobrim razlogom
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.73
Kako to da je tzv Ministarstvo prosvete odobrilo udzbenik u kom se jasno moze videti uticaj homoseksualne propagande na decu npr. zatim procesi hiperseksualziacija dece i sl. kroz udzbenik o tzv "seskualnom obrazovanju" ali je problem uvesti veronauku? I niko iz "vlasti" nije pravio problem oko toga?!

Znate li kako su homoseksualizam, kojom metodom skinuli sa liste bolesti (poremecaja)? Dizanjem ruku... Ista ta (podmazana) SZO koja se danas proglasava za autoritet u oblasti zdravstva i farmacije.

Verovatno se kod nasih malenih, malogradjanskih bitangi, koje pate od kompleksa "progresa i moderzniacije" i "EU vrednosti" javlja proces Odljudjivanja, odnosno, nije vise bitno da li nesto ide na ruku i u korist deci/ljudima, vec se gleda na to da to nesto godi uspostavljenim vrednostima, pa ako su vrednosti bolesne i degenericne, svakako da ce i uvodjenje objekta koji sluzi svrsi takodje biti bolestan i degenerican.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.