Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: LSV protiv da veronauka postane obavezni predmet u školama  (Pročitano 29060 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
Citat
Ne možeš od zemlje polojprivrednika i stočara da napraviš zemlju industrijalaca.
Ne seri leba ti Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
mob
LG G3
A da zaboravio sam komunistima je to pošlo za rukom,nego gde su Vam danas ti giganti  Smile Eno radnici iz tih giganta nadniče na +40 beru maline da prežive.
« Poslednja izmena: 06. Nov 2015, 13:05:37 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
Pa nije uspelo samo komunistima. Uspelo je u svim drzavama koje su iz feudalnog presli u trzisno uredjenje. A u komunistickim drzavama je to sve radjeno na silu pa izgleda da je veca industrijalizacija bila u komunistickim zemljama.

A gde su sada? Pa ima ih kao sto sam rekao pre, samo u mom gradu imaju dve koje imaju godisnji izvoz od oko 200miliona evra. Mnoge su unistene u sankcijama i bombardovanju a mnoge su demokrate prodali u djubre da bi zapadnjaci dobili trziste za svoje proizvode. Smile

Evo primer, deo ILR u RAskoj je prodat nekom razbojniku koji je 50 godina razvitka i sve crteze, tehnologiju itd prodao za 200 grama kafe na otpad. A pravili su prese koje su i dan danas aktuelne. Smile
« Poslednja izmena: 06. Nov 2015, 13:09:41 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
mob
LG G3
Dakle pojela Titova dečica  Smile Koje demokrate,sve su to bivši pioniri.

Zastva od giganta jedino ostala namenska i to na silu.A da i Impro napravi 10 prikolica,al ne mogu da prodaju ni jendu tj prodaju al ne mogu da se registruju jel enmaju homologaciju  Smile

Crvena Zvezda-prerada i konzervisanje mesa-propo  Smile

21. oktobar-propo  Smile

22. Decembar-propo  Smile

Filip Klajić-propo  Smile

Kazimir Veljković-propo  Smile

Robna kuća Beograd-propo  Smile

TC Zlatna Ruža-propo  Smile

Samo Kragujevac,a ima još ne sećam se imena svih  Smile
« Poslednja izmena: 06. Nov 2015, 13:20:59 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
Cekaj. TI stvarno nabrajas firme koje su komunisti napravili a demokrate unistili i time hoces da umanjis znacaj komunista?  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
mob
LG G3
Te firme nisu dočekale demokrate,počele su da propadaju dok su još komunajre bile na vlasti  Smile
« Poslednja izmena: 06. Nov 2015, 13:26:21 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
Aha, kada su to komunisti sisli sa vlasti po tvom vidjenju stvarnosti?  Smile
Sve velike fabrike su razjebane sankcijama posle devedesete, dokusurene 99te bombardovanjem. Sta je prekostalo demokrate su pobacale i pogasile.
Citat
mi u Srbiji smo za vreme komunista imali dve fabrike koje su bile velike na globalnom nivou. Ivo lola ribar i Prva petoletka. Pod tim velike mislim na tehnologiju proizvodnje i na to sta su proizvodili.
Te fabrike komunisti su izgradili od nule. Naravno uz pomoc mnogih inzenjera koji su se skolovali na strani. To je iz masinske industrije.

U gradjevinskoj industriji smo imali Energroprojekt koji je bio u prvih 10 najjacih gradjevinskih i konsalting firmi na svetu, po rangiranju americkih casopisa.

Aj da citiram sebe posto izgleda nisi procitao.

PS: Zastava namenska je u velikom sranju zbog brljotine koju je Jugoimport napravio 2002e godine prilikom izvoza neke robe. Ne secam se tacno price.
« Poslednja izmena: 06. Nov 2015, 13:30:25 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
mob
Samsung Galaxy S2
Ta prenaduvana industralizacija Srbije je danas kriva za stanje u kom se nalazimo,svi bežali sa sela da bi radili u velikim fabrikama,pa danas niti sela niti fabrike

Ne možeš od zemlje polojprivrednika i stočara da napraviš zemlju industrijalaca.Šta će nama železara,kad su naše potrebe za sirovinama koje su se tu proizvodile bile neznatne i jeftinije je bilo nabavljati gotov proizvod nego ga proizvoditi.Zato je železara tu gde jeste jer ni na domaćem tržištu enma odgovarajući plasman d abi zaradila,a na stranom je niko neće.

Isto je i priča da je JNa bila 4 sila u svetu,a kad je trebala da se pokaže ta sila onda su ej razjebali pijani Slovenski vatrogasci.JNA je samo po brojnosti bila sila po naoružanju su bilo go kurac.Pikavci i Spagin dok su recimo rumuni imali automate koje je proizvodila bereta.

Dakle čista propaganda i žal komunisti9čke dece što danas moraju da kupe lokal ili stan,a tad su mogli da ušetaju kao prvoborci ili deca palih boraca  Smile

Cisto da te obavestim te poljoprivrede iz tvoje maste vise nema.
Nema ni tog sela

Pojela automatizacija.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
mob
LG G3
Sloba nije bio komunista? Smile

Kakve  veze ima namesnka sa Jugoimportom  Smile dve potpuno nezavsine firme.

A na kakvu to poljoprivredu ja msilim,vidoviti čoveče?
« Poslednja izmena: 06. Nov 2015, 13:36:17 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
Sa kim ja pricam  Smile

BOlje da idem da lupam glavom o zid, manje uzaludan posao Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.