Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: LSV protiv da veronauka postane obavezni predmet u školama  (Pročitano 28977 puta)
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
mob
LG G3
Dakle kakve veze ima Yugoimport za Zastavom oružije? Smile
« Poslednja izmena: 06. Nov 2015, 13:37:56 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
Nemam ja sta sa tobom da pricam, neozbiljan si sagovornik na ovu temu Smile

Mogu da pricam sa tobom o tome kako ces da peglas Kristijana Golubovica ili da li je bolje gadjati orfanelu ili malu seriju. Al o ovome si stvarno neozbiljan.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
mob
LG G3
Kakve veze ima Yugoimport sa Zastavom oružije?Dakle dogovori na prosto pitanje možeš i neozbiljno  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
mob
Samsung Galaxy S2
A na kakvu to poljoprivredu ja msilim,vidoviti čoveče?

Na onu iz perioda 16-18 veka.

U boljem slucaju na onu izmedju dva svetska rata, gde se sve radilo rucno i sa puno muke. Naravno uz
za danas smesne rezultate.

"Zemlja seljakaaaaa.. na brrrrdooovitom balkanu"

To ne postoji vec odavno - pojela automatizacija.
« Poslednja izmena: 06. Nov 2015, 13:48:35 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
To ne postoji vec odavno - pojela automatizacija...
...i pesticidi, herbicidi, osiromaseni uranijum, hemija svake vrste.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
mob
LG G3
I samo me interesuje gde sam ja pomenuo takvu poljoprivredu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
Citat
Sindikat podseća da kada neka država hoće da kupi naoružanje iz Srbije i obrati se Vladi, ono se upućuje na preduzeće Jugoimport SDPR koje zatim sa njim zaključuje ugovor. Jugoimport SDPR zaključuje zatim ugovore sa fabrikama koje proizvode naoružanje, a te firme nemaju pravo na uvid u prethodni ugovor.
Proizvođači naoružanja takođe imaju obavezu da kada sami pronađu izvozni posao plate SDPR-u tri odsto od vrednosti posla.

2002e je bila afera orao u koji je bio umesan jugoimport sdpr i zbog iste zastava je imala problem sa izvozom do 2007-8 godine. U tom periodu nastaju problemi sa platama, doprinosima, porezima.
« Poslednja izmena: 06. Nov 2015, 14:02:10 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
mob
LG G3
Kako kad su odvojnene firme?

Zastva je imala problema zato što je izvozila na blsiki istok,dok je zapad udarao sankcije,pa kad su hteli u NATO onda je bilo čekaj ti izvoziš tamo gde smo mi udarili embargo,e pa ili prekidaj to ili ništa od EU i NATO.Pa je zato prekinut izvoz na najperspektivnije tržište oružija-Bliski istok i Afriku.

"Orao" nije imao nikave veze sa Zastavom jer je to bila afera zmeđu ORAO AD Bjeljina i Yugoimporta,Zastva tu nema nikakvih interesa niti umešanosti.

Zatsva ima druge grehe prema krsenju UN embarga.

A Yugoimport se pojavljuje u priči jer im je to posao izvoz/uvoz naoružanja i tehnike.Al ni ujednom slučaju nije došlo do krivične odgovornosti,samo do internih smena unutar strukture Yugoimporta.
« Poslednja izmena: 06. Nov 2015, 14:21:16 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
Yugoimport je odgovaran za medjudrzavni izvoz naoruzanja iz Srbije. On je kontrolna kompanija koja ugovara poslove sa kupcima i fabrikama. Prakticno oni su komercijala za sve fabrike naoruzanja u Srbiji. A lepo ti pise, cak i kada sami ugovore posao daju SDPR-u 3% od zarade. Sto znaci da i tada spadaju pod kontrolu iste firme. I jedinima i drugima je gazda drzava, jedini su trgovina a drugi su proizvodnja.

Kada krsis embargo onda je kriva trgovina a ne proizvodnja.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
mob
LG G3
Zastva oružije nije uslovljena da izvoz vrši preko Yugoimporta.Npr Američka kompanija na veliko može da otkupi citavu seriju iz proizvodnje i da sama bude uvoznik/izvoznik u maričnu zemlju,što u većini slučajeva i rade.

Yugoimport je posrednik izemđu prodavca i krajnjeg kupca ukoliko prodavac nema dozvolu za međunarodnu trgovinu,ili ukoliko nema kapacitete da sama sklopi posao.

Zastva je izvoznik sama za sebe i sam pogledaj i videćeš da SDPR u ponuid nema Zastavino naoružanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.