Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: LSV protiv da veronauka postane obavezni predmet u školama  (Pročitano 28842 puta)
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux
Browser
Chrome 46.0.2490.76
mob
Nokia 6630, valjda
U crkvi.. jbg bilo zaledjeno jezero...
I nisam dobio krshteno ime nego su me krstili sa ovim mojim mislimanskim imenom...
Jbte pa ovo znachi da mi religija zabranjuje jedenje chipsa...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
Alo bre ljudi, na pocetku svake veronauke se prica Oce nas. Kada sam jedan jedini put otisao na istu na nagovor drugova i u nedostatku zanimljivije alternative. Bio sam jedan od nekoliko koji su znali ceo Oce nas napamet. A 15 ih je bilo koji 8 godina slusaju veronauku.

To je jedan glup predmet Smile

Ali naravno da ga ne treba zabraniti niti uciniti obaveznim. Ovako kako je sad  je sasvim dobro.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows
Browser
Chrome 46.0.2490.80
mob
Qtek 666
И ја сам против. Не обавезан, не треба никакав предмет да буде. Ни веронаука, а ни грађанско.
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 04. Nov 2015, 21:45:24
Marksizam je na primer bio totalno bespotreban predmet koji je bio obavezan ali tad je bio drugi sistem koji su činili preci naših istaknutih demokrata ali to je neka druga priča..

Zavisi, marksizam je jos uvek aktuelan, dan danas, u zivotu, veronauka opet bitna u svakodnevnom zivotu ko budizam  Smile
Mada daleko da ga treba zabraniti, ko oce, moze da ide na veronauku...

Citat
  Ondašnja nova vlast koja je htela da stvori novi svet je 1945-te ukinula veronauku koja je bila obavezna u školama. Među njima su bili i čankovi prec

Opet koga je interesovalo, mogo je da ide u crkvu na casove veronauke, niko nije branio. Sve ove generacije popova danas se mahom skolovalo u tadasnjoj SFRJ...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows
Browser
Chrome 46.0.2490.80
mob
Qtek 666
Веронаука је у пракси четврти час физичког недељно, јер то нико и не држи. Не знам да ли један од десет наставника веронауке предаје свој предмет деци, а примају исту плату ко и сви. Зато је и треба укинути и додати час страног језика, математике или било који други иоле кориснији предмет од физичког ког држе вероучитељи.
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
Treba uvesti 5 casova fizickog nedeljno Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 04. Nov 2015, 21:45:24
 I sociologiju je učio naš bivši predsednik tadić, čeda, dačić, av i da ne nabrajam dalje.

Prvo, ti za primer uzimaš političare. A političari su uglavnom psihopate, kleptomani i mentalni bolesnici. Tako da njih ni u kom slučaju, o čemu god da je priča, ne treba uzimati kao merilo ili normu za poređenje.
A drugo, kad smo već kod njih, ja koliko znam, niko od ovih navedenih nije studirao Sociologiju. Tadić je psiholog, Čeda je svirač kurcu, odnosno novinar bez mesec dana radnog staža, odnosno svirač kurcu... Dačić je završio Političke nauke, a Alek Presveti je ponosni pravnik.

Moja poenta je da Sociologija, kada bi se predavala na pravi način, može da ima milijardu puta veću korist, i po učenike i po državu (jer ti učenici će, jelte, jednog dana i da čine državu) nego predmet kao što je veronauka. Sa kog, opet kažem, deca izlaze a da se ne sećaju ni jedne jedine rečenice, a kamoli neke pouke ili veštine.

Što se tiče pitanja da li veronauka treba da ostane, da bude izborni ili obavezni, rekao sam šta mislim o tome i zašto to mislim - sve to što oni drve četiri godine može da se spakuje u par nedeljao, odnosno u 20ak časova. Znači jedna školska godina je više nego dovoljno vremena. Ostatak vremena, odnosno časova u kasnijim razredima, bolje da se iskoristi za neke nove predmete da ne bi sutradan imali stotine hiljada novopečenih radnika koji ne umeju ni da popune priznanicu bez pomoći advokata i izračunaju zaradu bez ekonomiste.
Znači neka bude šta god oće, ali nek se skreše na godinu dana, jer ima trista drugih boljih stvari koje bi trebalo predavati deci u 2,3 i 4. razredu umesto nje.

P.S. I ne slažem se baš da veronauka ne može da naudi, jer kada deci puštaš sranja poput Digitalnog anđela i neke leve priče pune neistina i laži, to je itekako štetno. Znači može veronauka ali skresana i sa jasno definisanim gradivom,Da bude pravi predmet a ne pričaonica i svaštara u koju svako može da trpa šta hoće.
« Poslednja izmena: 04. Nov 2015, 23:05:51 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
Ne znam, moje Ruskinje preferiraju solarijum  Smile
Lepo je sto Ruskinje na ekranu prisvajas, kao svoje, ih, pa tako moze svako da radi...
A gerijatrija uzima danak!!!1

Nije to sangejzing, gledas u sunce al ne pipas  Smile
: )) Bolje i gledati u Sunce, nego na gerijatriji u ekran : ( Bas je skenj...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 41.0
  Nisam učio ni sociologiju ni psihologiju i slične korisne predmete jer je neko smatrao da nisu potrebni za moju profesiju. Političare koje si tako lepo opisao stalno navodim jer su takvi kavi su jedini koji trenutno mogu da utiču na naš život (žalosna činjenica) a oni su samo jedan od primera kakvi su se ljudi formirali bez poznavanja veronauke. Bar bi naučili da ne kradu ako ništa drugo.

Ja uostalom zagovaram njihov princip koji bi se ovako ružno mogao opisati kao zakon ponude i potražnje. Ako ima zainteresovanih nastava će postojati a ako nema neće i tu je kraj priče. Gospoda koja zagovaraju konkurenciju žele nešto sasvim drugo jer su sami produkt eksperimenta koje su uveli i sproveli njihovi preci. Konkretno sam čanak o kom se zna šta je i kakav je. Na jega arčim tastauru samo kad baš moram.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
Sony xperia
Marado & Kristal

Mozete da sednete na klupici odeljenja i zajedno gledajte sunce.
Aj' ostavite se vise po raznim temama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 56
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.