Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 06:29:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: LSD dobar u lečenju depresije?  (Pročitano 31725 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ja lijepo napisah...Lsd se ne može uzimati kao kikiriki...
A vinjak i te kako može..
I znam sigurno da  ti nece  organizam ostetiti jedan lsd ,  više nego pola boce konjaka...vinjaka ili bilo čega Smile
Slažem se...To su nagadjanja...za koja nepostoji medicinski osnov - niti to može da se dokaže...

Lsd ne možeš uzeti koliko ti hoćeš , nego koliko ti organizam dozvoli...a to pitaJ nekoga ko ga je uzimao...
Da prevedem, lsd je gudra koju ne možeš svaki dan da uzimaš... Smile
A vinjak možeš i vinjak je uništio daleko više života nego lsd...

Ako večina svjetskih naučnika iz neke oblasti kaže nešto...i slože se oko toga , mislim da je to dovoljno...
a oni kažu da je alkohol daleko opasniji po organizam od lsd-a...pa čak i od nekih jačih droga ( oko toga se ne slažem)
I to su govorili još per trideset godina...kada nije ni bio dovoljno ispitan... Smile

« Poslednja izmena: 24. Apr 2011, 16:09:49 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
Ja lijepo napisah...Lsd se ne može uzimati kao kikiriki...
A vinjak i te kako može..
I znam sigurno da  ti nece  organizam ostetiti jedan lsd ,  više nego pola boce konjaka...vinjaka ili bilo čega Smile
Slažem se...To su nagadjanja...za koja nepostoji medicinski osnov - niti to može da se dokaže...

Lsd ne možeš uzeti koliko ti hoćeš , nego koliko ti organizam dozvoli...a to pitaJ nekoga ko ga je uzimao...
Da prevedem, lsd je gudra koju ne možeš svaki dan da uzimaš... Smile
A vinjak možeš i vinjak je uništio daleko više života nego lsd...

Ako večina svjetskih naučnika iz neke oblasti kaže nešto...i slože se oko toga , mislim da je to dovoljno...
a oni kažu da je alkohol daleko opasniji po organizam od lsd-a...pa čak i od nekih jačih droga ( oko toga se ne slažem)
I to su govorili još per trideset godina...kada nije ni bio dovoljno ispitan... Smile

Vinjak je uništio daleko više života jer možeš da ga kupiš na svakoj trafici. Da na svakoj trafici mogu da se kupe i vinjak i LSD, rezultat bi bio daleko, daleko drugačiji Smile Ali, kako to tebi objasniti, kad veze nemaš o čemu pričaš ?  Smile

Još prvo kažeš da ne može da se dokaže, a onda da se vodeći naučnici slažu da nije štetan. Nema u nauci ništa bez eksperimenta i dokaza - neće neki (iole ozbiljan) naučnik tvrditi da nešto nije štetno, ako ne može to da dokaže Smile Sa lelemudima je drugačije  Smile

Nemoj više da pričaš napamet!

Ako već imaš dokaze - reci: koji su naučnici dokazali da je LSD manje štetan od vinjaka, gde, kada, koji naučni rad, koje godine, bilo šta... Gde si to pročitao? Koji je to hemijski sastav LSD-a za koji ti tvdiš da je manje opasan od vinjaka? Znaš li kako se određuje opasnost nekog otrova? Kako se određuje količina koja je prihvatljiva za dnevno unošenje u organizam?

Ako imaš odgovore na neko pitanje - reci. Ako nemaš, ne palamudi više  Smile

IP sačuvana
social share
Jedina nagrada vrline je vrlina, jedini način da imaš prijatelja je biti prijatelj!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pfff...meni nije uopšte jasno što sam ja sebi dozvvolio da se s tobom raspravljam... Smile
Imaš temu, komentariši temu, a ne komentare na temama...
Mislim ako imaš šta da kažeš , recimo neko svoje iskustvo - a ne pročitano neko sumnjivo štivo,
sa nekog seoskog sajta... Smile
I ajd malo o d j e b i...idi provali hemijski sastav, sira i kajmaka ..nije lsd za tebe... Smile
i da te informišem, narkoman nije onaj ko nije ovisan o bilo čemu... Smile
samo to još nije došlo do tebe... Smile
Sad sam se naživcirao i odo se grunuti sokom od sargarepe i odo prošeteti malo... Smile
a ti radi šta hoćeš... Smile Je*o te Lsd... Smile

« Poslednja izmena: 24. Apr 2011, 17:13:01 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
Pfff...meni nije uopšte jasno što sam ja sebi dozvvolio da se s tobom raspravljam... Smile
Imaš temu, komentariši temu, a ne komentare na temama...
Mislim ako imaš šta da kažeš , recimo neko svoje iskustvo - a ne pročitano neko sumnjivo štivo,
sa nekog seoskog sajta... Smile
I ajd malo o d j e b i...idi provali hemijski sastav, sira i kajmaka ..nije lsd za tebe... Smile
i da te informišem, narkoman nije onaj ko nije ovisan o bilo čemu... Smile
samo to još nije došlo do tebe... Smile
Sad sam se naživcirao i odo se grunuti sokom od sargarepe i odo prošeteti malo... Smile
a ti radi šta hoćeš... Smile Je*o te Lsd... Smile

Znači, nemaš odgovore?  Smile Smile

Tako sam i mislio  Smile Smile

Zato ćeš celog života i biti lelemud  Smile Smile

I da, za tvoju informaciju, mnogo je teže odrediti hemijski sastav sira nego hemijski sastav LSD-a  Smile A ja poznajem i jedan i drugi, jer sam išao u školu... Za razliku od tebe, koji si izgleda bio jedino u večernjoj  Smile Iskustvo nije sa sajta, to ne mogu da ti objasnim - ali kako i da ti objasnim, kad izgleda da od knjiga si video jedino bukvar  Smile Smile

Elem, pošto nemaš nijedan argument za svoje tvrdnje - zašto onda postuješ na temi? Da bi samo pohvalio neko svoje iskustvo? Iskustvo u gutanju tabletica?  Smile Smile Smile

Da si bar dao neki argument i odgovor, pa da razgovaramo. Bar da si objasnio koje je to tvoje iskustvo... Smile A ovako - nema o čemu da razgovaramo...

Kada budeš imao šta pametno da kažeš, javi se  Smile Do tada -  Smile

IP sačuvana
social share
Jedina nagrada vrline je vrlina, jedini način da imaš prijatelja je biti prijatelj!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Znaci hkj ti tvrdis da se ovi nasi narkosi drogiraju misomorom i ostalim praskovima jel?  Pa koja je onda potrebna kolicina heroina i kokaina dnevno, cistog,da bi izazvao zavisnost?
Placebo efekat.
Magarac koji smrce/ubrizgava to,utripuje kako je njemu bas do jaja,i,kako je to baaaas doobra stvar(jaka,cista,fina...),i tako sebi stvri zavisnost.
Dakle-i pored toga sto to smece nije uopste jako,placebo efekat ga "napravi" jakim,u ocima narkomana,i ispadne kako je bas super stvar u pitanju,i onda se (pre ili kasnije) rodi zavisnost.
Ja ne razumijem u čemu je problem ???  Smile

Trodon ili tramal  je jedan od najboljih i najopasnijih analgetika.
A izaziva psihičku i fizičku ovisnost.  Smile i štetniji po organizam a posebno po mozak od lsd-a...
Uništava sve redom, od usne šupljine , jednjaka, grla, želudca,  jetre, bubrega , srca, pali moždane ćelije, kao i svako analgetičko smeće...
Ali eto u nekim slučajevima se daje čak i trudnicama...
Brkanje loncica,eto u cemu je problem.
Dosta vise tog stalnoz izvlacenja na lekove i stalnih nekih blesavih izgovora.
To sto ja kazem da LSD NE leci ni od cega,i da je obicno sranje,to ne znaci da mislim da su lekovi super.

Zašto to pominjem? Zato što žena ima interesantnu teoriju, po kojoj se duvan potiskuje da bi se napravilo mesto za raznorazne droge... Opet zvuči kao idiotizam, ali kada neko krene sa ovakvim pričama, počinjem da sumnjam da možda ona i nije tako blesava kako izgleda. Simptomatično je to što se npr. cigare ne pojavljuju više ni u filmovima, a u isto vreme imaš seriju čija se cela radnja vrti oko uzgajanja vutre... Sve je više priča naokolo o tome da droge nisu štetne, da mogu biti potencijalno korisne itd... A duvan ovamo ispade najgore zlo od koga se masovno umire Smile More, nešto tu smrdi Smile
Razumem potpuno sta oces da kazes.I ja sam o tome razmisljao.
Kako vreme tece,sve se vise forsiraju te blesave price o drogama.
Te da lece sve i svasta,te da nisu tako stetne,te da su "cool"...  Smile

Ja se iskreno plasim da pomislim kako ce izlgedati buduce mlade generacije koje dolaze.Stalno bombardovani kojekakvim glupostima i lazima,bice dobro ako pola njih ostane normalno.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Odusevljavaju me sa ovim naslovima tipa "LSD, marihuana, __________________ (dodati po izboru) dobri u lecenju depresije. Razmisljam se da napisem tezu o tome da je sljivovica dobra u lecenju depresije. Alkohol te opusti, nisi toliko anksiozan i cepas. Jes da ima nuspojava tipa alkoholna zavisnost ukoliko preterujes ili unistavanje pojednih organa kao sto je jetra ali neces imati problema sa depresijom ukoliko uzimas alkohol i imas nekoga uz tebe da te "zabavlja" (za muskarce je pozeljno da to bude kurva a za zene najbolja drugarica sa kojom ce pricati o sopingu)

Depresija je jedna ozbiljna bolest, ne moze se leciti halucinogenim sredstvima vec pravilnom terapijom. Ona se leci antidepresivima, i oni bi trebalo da nemaju nuspojave. LSD ih svakako ima i nije dobar u lecenju iste(kao ni alkohol  Smile )
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
I antidepresivi i te kako imaju nuspojave, samo su one nemerljive u odnosu na ono što LSD uradi mozgu.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Pa dobro, gde si ti..što ne navratiš...propustila si konstruktivnu akademsku raspravu.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
I antidepresivi i te kako imaju nuspojave, samo su one nemerljive u odnosu na ono što LSD uradi mozgu.
Gleda se da nemaju ali kao i kod svih "jacih" lekova desava se da se dodje do istih

Uglavnom, terapija je terapija, a posledice uzimanja LSD-a mogu biti katastrofalne pa nije preporucljivo koristiti ga u te svrhe(mada, kako su poceli ne bi me cudilo da pocnu i to da rade Smile )
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Pa dobro, gde si ti..što ne navratiš...propustila si konstruktivnu akademsku raspravu.
A ne, ne, sve sam pomno ispratila, samo nisam imala potrebu da se umešam.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 06:29:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.