Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 10:40:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: LSD dobar u lečenju depresije?  (Pročitano 31733 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
 Smile Smile Smile nemoj se provaljivati...

Student ...ja nemam namjeru da se upuštam u diskusiju s nekim ,
ko je nevaspitan i ko mi se obraća na taj način...
tako možeš sa svojom mamom ili sa komšijama na selu da  pričaš a ne sa nekim koga ne poznaješ... Smile

I tužice te neko što plagiraš tekstove... Smile

I da, to je ipak moja mladost... Smile Isprobavao sam sve ono što sam htio...doslovno rečeno...
I nikada nisam na osnovu tudjih riječi donosio zaključeke obilo čemu sto nisam vidio...
niti imam predstavu kako izgleda... Smile

« Poslednja izmena: 24. Apr 2011, 14:07:42 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
Smile Smile Smile nemoj se provaljivati...

ja nemam namjeru da se upuštam u diskusiju s nekim ,
ko je nevaspitan i ko mi se obraća na taj način...
tako možeš sa svojom mamom ili sa komšijama na selu da  pričaš a ne sa nekim koga ne poznaješ... Smile

I tužice te neko što plagiraš tekstove... Smile

Nemaš nameru da se upuštaš u diskusiju, jer nemaš argumenata za nju. Ne može neko da tvrdi da je nebo zeleno i da ubeđuje okolinu u to, i da očekuje normalnu reakciju okoline  Smile

Počeo si o hemijskom sastavu - izvoli završi. Do tada, ja nemam šta da diskutujem sa tobom, jer očito pričaš napamet i bezveze... I još ubeđuješ nekoga u to ?? To se zove bezobrazluk - a kad je neko bezobrazan i ne treba da očekuje više poštovanja zauzvrat  Smile

I da, kakvo plagiranje tekstova? Nešto ti se kanda pomešalo u glavi... Pitam se što  Smile
IP sačuvana
social share
Jedina nagrada vrline je vrlina, jedini način da imaš prijatelja je biti prijatelj!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pročitaj naslov teme... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Nokia 1800
Najjače su mi te moderne bolesti... depresija, ADHD...  Smile

Znate još leči depresiju?

-Par šamara i slanje u vojsku...
-Rad... (fizički rad, uključujući i sport)
-Novac...
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
Pročitaj naslov teme... Smile

Vidi burazeru, nisam student, već 10 godina  Smile

Drugo, vidim ja naslov teme, a ti ako ne umeš da povežeš 2 i 2, jbga...

Poenta je da je takav pristup rečenju vrlo glup, da ne kažem idiotizam - upravo zbog osobina koje LSD poseduje... E sad, ako treba da ti crtam, jbga...
 Smile Smile Smile

P.S. I dalje čekam tvoje objašnjenje o hemijskom sastavu - pa ne možeš neku supstancu da koristiš u lečenju, a da pri tome bar nešto ne znaš o njenom hemijskom sastavu  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Jedina nagrada vrline je vrlina, jedini način da imaš prijatelja je biti prijatelj!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
 :shock:A čovjeka - pa ako si pročitao temu...možda si primjetio..
da se tema ne zove Bobak liječi depresiju Lsd-om.  Smile
Nego lsd se koristu u medicini za liječenje nekih oblika depresije... Smile
I to je sasvim tačno...baš kao što se koristi i heroin , kokain, marihuana i td...
Hemijski sastav lsd imaš tamo gdje si čitao o njemu... Smile
i da ti kažem,pošto vidim  da ne znaš, da to nisu svi sastojci...
Smiješno je da čovjek koji je završio fakultet pre 10 godina prrica ovakve gluposti...
Mislim, realno gledajući ti nemaš više od 22 godine... Smile
« Poslednja izmena: 24. Apr 2011, 14:39:08 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
:shock:A čovjeka - pa ako si pročitao temu...možda si primjetio..
da se tema ne zove Bobak liječi depresiju Lsd-om.  Smile
Nego lsd se koristu u medicini za liječenje nekih oblika depresije... Smile
I to je sasvim tačno...baš kao što se koristi i heroin , kokain, marihuana i td...
Hemijski sastav lsd imaš tamo gdje si čitao o njemu... Smile
i da ti kažem,pošto vidim  da ne znaš, da to nisu svi sastojci...
Smiješno je da čovjek koji je završio fakultet pre 10 godina prrica ovakve gluposti...
Mislim, realno gledajući ti nemaš više od 22 godine... Smile

Nisu svi, ali je ključan sastojak lizerigčna kiselina. A ti si taj koji je tvrdio da je LSD po hemijskom sastavu potpuno bezbedan, i da je manje štetan od vinjaka... Ako ne uočavaš glupost u svojoj tvrdnji, džaba sve ostalo Smile Koriste se u strogo kontrolisanim uslovima, kao eksperimentalna terapija - nigde nije opšteprihvaćena metoda lečenja, već samo eksperiment. A ja sam ti ukazao zašto će tako (najverovatnije) i ostati, osim ako se ne pronađe efikasan način vezivanja pomenute kiseline.

I da, koje su to metode koje koriste heroin za lečenje? Ime metode, gde se primenjuje, kako - daj neke precizne podatke, kad si već tako upućen...

Ako ja pričam gluposti - izvoli demantuj me. Ostavi se paušalnih ocena i komentara, jer time samo potvrđuješ ono što sam rekao Smile

Evo, ostaviću ti sad-dva da izguglaš  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ja ne mogu da vjerujem... Smile Vinjak je bio samo jedan primjer...
Poenta je da postoje mnogo opasniji lijekovi u prodaji i da se svakodbnavno koriste..
Lsd je zabranjena supstanca samo zbog haluciogenih svojstava, koja su najmanje štetna u njemu... Smile

I opet ti ponavljam ne postoji na svijetu, to jeste nije zaveden u ni jednu evidenciju,
da je lsd svojim hemijskim svojstvima izazvao smrt...
A vinjak i te kako jeste, kao i bilo koji drugi alkohol...
Najčeća smrtnost ne dolazi od nekog predoziranja , jer je to nemoguće...
Nego u "nekim delirijumima", kada čovjek nije svjestan sta radi...zna se desiti da se samopovredi..
Da padne ili da ga trece lice povredi... Smile
Tako da ja nemam šta vise da kažem..ti pričaš neke šablonske pričice za plašenje djece...
Alkohol dere mozak kao što lsd neće nikada...i ako giodinama uzimaš alkohol znamo svi sta se dešava...
Pa čak i neke vrste hrane mogu da izazovu razna ošećenja oraganizma...recimo slatkiši...
ako razumiješ šta hoću da ti kažem...i jbn jogurt je opasan ako pretjeraš...
Niko nije rekao da lsd nije štetan po oraganizam... Smile
Nego da je najbezopasnija droga po oraganizam po hemijskom sastavu...
Tako je smatraju svi kompetentni za to...

Vidim da ne znaš gotovo ništa o ovoj tematici... Smile

The end...sto se mene tiče... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
I opet ti ponavljam ne postoji na svijetu, to jeste nije zaveden u ni jednu evidenciju,
da je lsd svojim hemijskim svojstvima izazvao smrt...
A vinjak i te kako jeste, kao i bilo koji drugi alkohol...
Najčeća smrtnost ne dolazi od nekog predoziranja , jer je to nemoguće...
Nego u "nekim delirijumima", kada čovjek nije svjestan sta radi...zna se desiti da se samopovredi..
Da padne ili da ga trece lice povredi... Smile

Nije direktno izazvao smrt, jeste indirektno. Ako se ja otkinem od LSD-a i posle toga uzmem i skočim sa zgrade dok haluciniram - zar to nije smrt izazvana LSD-om? Nigde nije zavedeno da je hemijskim svojstvima izazvao smrt - ali je itekako zaveden kao opasna i potencijalno smrtonosna droga - o tome mogu da ti pokažem koliko hoćeš evidencija  Smile

Tako da ja nemam šta vise da kažem..ti pričaš neke šablonske pričice za plašenje djece...
Alkohol dere mozak kao što lsd neće nikada...i ako giodinama uzimaš alkohol znamo svi sta se dešava...

Alkohol dere mozak, u slučaju preterane upotrebe - apsolutno istina. Ja ću godinu dana da se lešim od vinjaka zajedno sa Crowzom koji ti je to već predložio, a ti se leši od LSD-a - i vidimo se za godinu dana. Baš se pitam ko će bolje da stoji...

Pa čak i neke vrste hrane mogu da izazovu razna ošećenja oraganizma...recimo slatkiši...
ako razumiješ šta hoću da ti kažem...i jbn jogurt je opasan ako pretjeraš...

Naravno - preterano konzumiranje vode može da dovede do otkazivanja bubrega i smrti - a dešava se nekim narkomanima u delirijumu. Tu njih tehnički nije ubila droga, već voda.
Ti ne razumeš pitanje koncentracije. Vrlo je teško jesti kilo čokolade dnevno i tako se uništiti - vrlo je lako uzeti pilulicu više i navući se...

Niko nije rekao da lsd nije štetan po oraganizam... Smile
Nego da je najbezopasnija droga po oraganizam po hemijskom sastavu...
Tako je smatraju svi kompetentni za to...

Tačno - manje je opasan od svih droga. Alkohol, slatkiši i duvan nisu droge, iako mogu da izazovu zavisnost, i samim tim ih ne možeš porediti sa LSD-om...  Smile

Vidim da ne znaš gotovo ništa o ovoj tematici...
The end...sto se mene tiče... Smile

Da, burazeru, ti si baš doprineo - osim što si ponovio par fraza sa Wikipedije... Ne reče ti ništa o hemijskom delovanju LSD-a, osim da nije štetan. Pa dobro, šta sadrži? Kako deluje? Koji naučnici su to utvrdili - gde su objavljena ta istraživanja? Osim na wikipediji naravno  Smile

Kada budeš dao neke konkretne informacije i podatke - možemo da razgovaramo. Ali konkretne nećeš naći, jer ih nemaš, samo fraze sa gugla. Dotle, ne mlati praznu slamu tekstovima sa wikipedije Smile

Gde se i kako koristi LSD u lečenju? Gde se i kako koristi heroin u lečenju? Ko je dokazao da je LSD manje štetan od alkohola, gde i kada? Gde je objavljeno istraživanje, mogu li se pogledati rezultati?

Ja za svoje tvrdnje imam dokaze, ti za svoje nemaš  Smile

Over&Out!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Nokia C5-00
Citat
Ajde da odgovaram redom. Jok, ti znas hemijski sastav LSD-a, a posebno ga znaju osobe koje ga uzimaju.
Vinjak je otrovniji od LSD-a? Ma nemoj? Ajde da pijem svaki dan 3 casice vinjaka, a ti da uzimas cetvrtinu LSD-a i da za godinu dana upordimo sjebanost organizma.

Smile Meni nije poznato da je neko umro od lsd na ovim prostorima - ili bilo gdje...( jer je nemoguće )
ne racunajući padove sa solitera i tako to... a mnogi su umrli od vinjaka...
Lsd ne možeš da uzimaš samo tako kao kikiriki...zato što organizam ne može da izdrži...
i nema  nikakvog efekta... Smile Poznajem ljude koji uzimaju lsd preko 20 godina...
Da imaš pojma o lsd  ovo nikad ne bi izjavio...

Ако се пореди штетност било чега, не може се поредити штетност при огромним разликама у уношењу тога што се пореди..

Твој пост нема смисла..
Зато што би свакако човеку здравље било више угрожено од свакодневне огромне количине LSD-а, него од пола литра вињака... ( наравно, подразумева се да је пола литра вињака еквивалент неких бар 300 грама LSD-а, то се лако стави на вагу, одузме амбалажа, и измери)

То је као кад каже неко -"Цигарете су штетније од марихуане".. А притом пореди паклу ипо цигара, за које ти треба буквално констатних сат времена удисања дима, и један џоинт кога више нема за пар минута... Да, баш је адекватно поређење..

Да би неко поређење било праведно, количине које се мере морају бити бар приближно исте..
Па како се одреди да је неки отров опаснији, ако оба отрова убијају?
Па по количини која је потребна да убије, и брзини којом ће убити..

Не може се поредити литар вињака, и нека мизерна количина тих дроЗа, једном у неколико дана, јер то је просто глупо, самим тим, твоја констатација је благо речено смешна. Човек ако попије једну чашицу вињака дневно, сигурно му никад ништа неће бити, а то је адекватна количина са којом треба да поредиш. То што је нека супстанца опаснија по природи, не оправдава смањивање количине, у поређењу опасности са другом супстанцом, јер тиме се губи смисао тог поређења  Smile

Ако мислиш да поређење истих количина није адекватно, може и о томе да се прича, није проблем  Smile
« Poslednja izmena: 24. Apr 2011, 15:54:00 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 10:40:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.