Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lopov se usred pljačke picerije rasplakao i odustao od novca  (Pročitano 7947 puta)
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
Nokia 5800 express mus
Od lopova ukrasti nije kradja,dao Bog da sirotinja od svih lopova ukrade ukradeno.

+1

Pogotovo kad nemaju porodicu da nahrane.
Lazare,pricas napamet.Jos si zelen.Videces kad posao budes trazio,sve ce ti se razjasniti  Smile
Kako znas da nece da radi?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Проблем за свако решење ;)

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 1113
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
Samsung s5260
Ja sam sa Lazom u ovome, nije morao da krade, mada je dobro sto se pokajao...
Niko ne kaze da je morao,glupo mi je uopste pljuvati coveka koji nije mogao da ukrade.
Samo kazem da se takve "sitne" kradje osudjuju na sva zvona,a njih uopste ne bi bilo da nije krupnih.Tamo gde srednje klase skoro i da nema,a rastu samo 2 totalne suprotnosti-mora biti sranja.

И овде има истине, нажалост.  Smile Ситне крађе се осуђују, у новинама се пише о њима, сви причају а то што свакодневно на рачун неког кримоса стижу милиони евра..то ником ништа. 
IP sačuvana
social share
''Ја сам неко сасвим обичан, мање битан.. Само једна мала душа на овоме свету.. Али опет, ја сам неко ко је цео свој свет видео у теби.''
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
Niko ne kaze da je morao,glupo mi je uopste pljuvati coveka koji nije mogao da ukrade.
Samo kazem da se takve "sitne" kradje osudjuju na sva zvona,a njih uopste ne bi bilo da nije krupnih.Tamo gde srednje klase skoro i da nema,a rastu samo 2 totalne suprotnosti-mora biti sranja.
Istina, samo sto to ne znaci da je ukrasti u redu jer i taj vlasnik picerije je mozda covek koji posteno "zaradjuje za svoj hleb". Cak i da nije, uvek mozes naci neki posteni posao pa makar i dirincio za minimalac. Zato i kazem da je dobro sto se pokajao i sto se lepo zavrsilo time sto mu je ovaj napravio picu i krilca i ovaj otisao...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
SonyEricsson W800i
Istina, samo sto to ne znaci da je ukrasti u redu jer i taj vlasnik picerije je mozda covek koji posteno "zaradjuje za svoj hleb". Cak i da nije, uvek mozes naci neki posteni posao pa makar i dirincio za minimalac.
Nisam rekao da je u redu.Pogotovo ako krade od postenog coveka.
Ali kazem da ako ukrade od nekog mufljuza,narodski receno,to nije takav isti zlocin i ne svrstavam ga u kradje koje cine pravi lopovi.
Pa znam gomilu ljudi kojima taj minimalac nije dovoljan za osnovne stvari.
Sto se bar Srbije tice,ne mozes svugde moci da nadjes posten posao od koga mozes da zivis  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Pušikander

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42494
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.56
Hoce kaki, nece kaki  Smile
IP sačuvana
social share
Ajde da se drogiramo nek se oči sjaje
Svršavam na silikone od Nikolić Maje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12

Ali kazem da ako ukrade od nekog mufljuza,narodski receno,to nije takav isti zlocin i ne svrstavam ga u kradje koje cine pravi lopovi.

Zavsi kako gledas. U seriji "Dekster" glavni protagonista ubije serijske ubice ali to ga i dalje cini serijskim ubicom. Tako i ta kradja, samo zato sto si ukrao od bogatog ne znaci da nisi ukrao vec da samo krades iz drugih ubedjenja od nekoga ko ne bira od koga krade. Sto i dalje to cini kradjom jer si i dalje prekrsio zakon na isti nacin kao neko ko je ukrao od postenog coveka...

Citat
Sto se bar Srbije tice,ne mozes svugde moci da nadjes posten posao od koga mozes da zivis
Istina, ali to ne znaci da trebam da krsim zakon kako bih se prehranio vec da stisnem zube pa trazim neki posten posao i radim...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows
Browser
Opera 12.12
čovek u dukserici sa kapuljačom i maramom preko lica ušao u piceriju iz lanca Papa Džon (Papa John) i predao prodavcu papirić na kome je napisano da mu traži novac.

Smile  i to je to ?? Napisao je "tražim ti novac!" ??

a šta da je ovaj npr... pogledao u papirić i pitao ga "a gde je pečat?"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
Samsung GT-S7580
Citat
Ne kradem,niti moji kradu.Da je drugacije mozda bih i ja danas bio burzuj i vozio kola od 50000 a ne starija od sebe.

Па ти све време овде причаш како је украсти украдено у реду, али видим то никад ниси урадио. Питање је што ти ниси крао.

Citat
Zamisli situaciju gde imas porodicu u kojoj je covek ceo zivot posten,ali jednostavno ne moze da skrpi kraj sa krajem,a sa druge strane imas coveka koji ima piceriju-ili picerije SADA,a opste poznato je da je do para dosao nekim mutnim radnjama-pa je sada resio da se bavi legalnim stvarima kad se vec nakrao.
Jel to ok?

Наравно да није.. ал' ти к'о да си сад установио да живот није фер..  Smile

Никада ниси помислио да је некоме драже бити поштен, него да буде лопов.. Људи са села.. за хиљаду динара раде цело лето од ујутро до увече.. али им је и то драже него да буду лопови.. бар је тако у мом селу..

Што се тиче тога.. оправдано је украсти украдено.. ја то замишљам овако..  Smile

На примеру тих пицерија.. неко је сиромашан, украде паре од богатог.. отвори пицерију.. али с обзиром да је по твом мишљењу оправдано украсти украдено.. онда ће тако следећи који нема пара да прехрани породицу украсти од њега.. штавише.. крађама не би било краја..

Све ми нешто демантујете због година.. али небитно.. има и старијих од вас..  Smile

ПС.. нисам пљувао човека из вести да се зна.. не видим где сам то радио..

Иначе лепу дискусију водите.. хвала Богу па људи имају различита мишљења.. надам се да нема љутње само  зато што нам се мишљења не поклапају.. незрела ствар на форумима..   Smile

« Poslednja izmena: 26. Jan 2013, 00:11:19 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
Da prebacim temu na psihologiju posto od nje napraviste melodramu?
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
Samsung GT-S7580
Јесмо мало претерали..боље речено уживели се.. шта нас зезаш..  Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.