Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lopov se usred pljačke picerije rasplakao i odustao od novca  (Pročitano 7890 puta)
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
SonyEricsson W800i
Citat
Никада ниси помислио да је некоме драже бити поштен, него да буде лопов
Ti znas sta ja nikada nisam pomislio?
http://www.imdb.com/title/tt0251160/
U ovakvoj situaciji je draze coveku da bude posten nego da uzme zakon u svoje ruke i pokusa da spasi svoga.
A nije da ovakvih situacija nema. Lupetas.
Citat
Па ти све време овде причаш како је украсти украдено у реду, али видим то никад ниси урадио. Питање је што ти ниси крао.
Ja pricam da je u redu?
Procitaj malo sta sam pisao.
Ako je tebi krasti od narko dilera i ostale bagre isto kao i kradja od neke postene osobe...onda ne znam sta da ti kazem.
Zasto ja nisam krao?Nemam potrebe,moja egzistencija nije ugrozena toliko,a i ne merem da kradem,jednostavno ne ide.
Citat
Istina, ali to ne znaci da trebam da krsim zakon kako bih se prehranio vec da stisnem zube pa trazim neki posten posao i radim...
Sebe ne moram da prehranim.Ali ako je u pitanju tvoje dete,ili deca,i cela porodica koju imas na ledjima,ne bi na kraju ako nemas bas nikakvo resenje ukrao od nekog baje koji tvoju godisnju platu baci na jedno vece na ruletu? 'Ajte ljudi molim vas...dok ti trazis posao dete navuce ko zna kakvu bolestinu i ko zna kako odrasta...
Svi vi gledate iz vase perspektive,godina i sigurnih dupeta.Osvrnite se malo,ova zemlja propada.Onaj ko je nekada bio srednja klasa-nije.Onaj ko je bio olos nekada-sada je uglavnom na vrhu.Ako sve to nepostenje,sranje i zlo u drzavi nece jednom da sredi kuka i motika,onda nece nista.
Znaci ne prica se o coveku koji ima opcija,nego o coveku koji je sateran u cosak.Sigurno ne bi ovaj covek sa teme to radio,vidi se da lopov nije,da ima i drugih opcija.
« Poslednja izmena: 26. Jan 2013, 05:53:56 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бззз :)

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 8261
Zastava Париз
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S II
Sebe ne moram da prehranim.Ali ako je u pitanju tvoje dete,ili deca,i cela porodica koju imas na ledjima,ne bi na kraju ako nemas bas nikakvo resenje ukrao od nekog baje koji tvoju godisnju platu baci na jedno vece na ruletu? 'Ajte ljudi molim vas...dok ti trazis posao dete navuce ko zna kakvu bolestinu i ko zna kako odrasta...
Svi vi gledate iz vase perspektive,godina i sigurnih dupeta.Osvrnite se malo,ova zemlja propada.Onaj ko je nekada bio srednja klasa-nije.Onaj ko je bio olos nekada-sada je uglavnom na vrhu.Ako sve to nepostenje,sranje i zlo u drzavi nece jednom da sredi kuka i motika,onda nece nista.
Znaci ne prica se o coveku koji ima opcija,nego o coveku koji je sateran u cosak.Sigurno ne bi ovaj covek sa teme to radio,vidi se da lopov nije,da ima i drugih opcija.

Значи, у потпуности се слажем са тобом.. Одлично си ово срочио и написао... Smile
IP sačuvana
social share
Немам потпис, јер ми га Челави увек обрише! Толико!

Edit by chelavi1: i to je potpis, zar ne?
Зар ћеш и то да ми обришеш?!

Edit by chelavi1: Dokle god je potpis uklopljen u pravilnik, necu.  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
Samsung GT-S7580
Citat
Citat
Па ти све време овде причаш како је украсти украдено у реду, али видим то никад ниси урадио. Питање је што ти ниси крао.

Ja pricam da je u redu?

Па зар ниси рекао да украсти украдено није крађа.. шта сад причаш..  Smile

Citat
Ako je tebi krasti od narko dilera i ostale bagre isto kao i kradja od neke postene osobe...onda ne znam sta da ti kazem.

Нико не каже да је исто.. али је то ипак крађа.. баш као што је Марко дао пример са серијским убицама..  Smile

Citat
Svi vi gledate iz vase perspektive,godina i sigurnih dupeta.

Да се вратимо на почетак 'де се слажеш са Иваном.. не знаш какви су наши животи.. сигурних дупета..мхм..  Smile

IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 8261
Zastava Париз
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S II
Citat
Svi vi gledate iz vase perspektive,godina i sigurnih dupeta.

Да се вратимо на почетак 'де се слажеш са Иваном.. не знаш какви су наши животи.. сигурних дупета..мхм..  Smile

Па шта је погрешно рекао? Хоћеш рећи да немаш сигуран живот, и да ти фали нешто? Smile
Верујем да имаш "све што пожелиш", али неки то немају, и као што је рекао Боки: " Sigurno ne bi ovaj covek sa teme to radio, vidi se da lopov nije. " али је човек сатеран у ћошак, и то је вероватно једино што је могао да уради.
Ти не знаш шта је он покушавао све да уради пре него што је дошао до ове опције.. Добро, не знамо ни ми, али претпостављамо да је покушао на неки сигурнији начин да дође до пара, или хране, пре него што је ово урадио.
Мислиш да он не би желео да има сигуран посао, нормалан живот (без страха да ли ће имати чиме сутра да нахрани децу, и остале бриге које иду уз то), као и остали, али нема, и онда мора да уради било шта да би прехранио породицу...
Верујем да би и ти исто урадио, када не би имао никаквог излаза... Сигурно не би гледао како ти породица трпи гладна, и како се мучи, већ би урадио било шта да не гледаш то...
И молим те, јесте да има истине у томе што ти причаш, али брате, мораш мало гледати и ону другу страну у којој није све савршено... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
Da prebacim temu na psihologiju posto od nje napraviste melodramu?
Smile

Ma jes, cisto diskutujemo. Bolje i to nego da samo spamujemo.  Smile

Sebe ne moram da prehranim.Ali ako je u pitanju tvoje dete,ili deca,i cela porodica koju imas na ledjima,ne bi na kraju ako nemas bas nikakvo resenje ukrao od nekog baje koji tvoju godisnju platu baci na jedno vece na ruletu?
Ne, ne bih. Ne zato sto nesto imam vec zato sto je moje "sigurno dupe" vec radilo kada mu i nije trebalo i kada mu i jeste trebalo pa zna da se i u zemlji Srbiji ne mora krasti da bi se imalo. Najlakse je kukati kako drugi ima a ti nemas, najteze je "pomeriti dupe" pa uzeti da uradis neki posao da zaradis za sebe...

Citat
Osvrnite se malo,ova zemlja propada.Onaj ko je nekada bio srednja klasa-nije.Onaj ko je bio olos nekada-sada je uglavnom na vrhu.Ako sve to nepostenje,sranje i zlo u drzavi nece jednom da sredi kuka i motika,onda nece nista.
Shvatam te ja i tu tvoju stranu price ali ne razmisljas o posledicama. Stanje u drzavi nece da sredi to sto ce onaj ko nema da krade vec to da se svi iz petnih zila trudimo da ga popravimo. A to necemo uciniti kradjom vec radom i promenama nekih stvari...

Druga stvar, zamisli da je ovaj iz teksta zaglavio u zatvoru zbog pljacke. Kako bi mu se onda deca prehranila?
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
SonyEricsson W800i
Lazare,tvoj je problem sto samo teoretises.Videces kroz par godina da nije sve tako.
To jeste kradja,ali je nikad ne bih svrstao u prave kradje i lopovluke.Pa majku mu,da je lopov,taj bi zlataru opljackao,uzeo bi covek pare...
Ja sam zagovaram sve to sto npr Marko govori,ali to je utopija.Ceo zivot tezim ka tome,i gledam da usavrsavam sebe,ali ako sutradan sticajem raznih okolnosti budem sateran u cosak da druge opcije nemam nego gledam moje kako umiru,a od mene se ocekuje nesto da uradim...pri tome znajuci kakvih sve olosa ima i ko je sve olos...sredstva se ne biraju.
Kada se dodje do toga Lazo,svaki covek se ponasa skoro kao zivotinja,lepo je u teoriji pricati-nije dobro raditi ovo,nije dobro raditi ono...ali dok ti to tako radis,i trudis se da budes ok,drugi ce ti uzeti sve.I nije problem.Neka uzmu,ali neka mi bar ostane da mogu da prehranim svoje i obezbedim osnovno,i bicu sigurno bogatiji kao covek,nego oni.
Problem je sto to nije uvek tako,i sto cesto sva ta teoretisanja u zivotu padaju u vodu.
Citat
Ne, ne bih. Ne zato sto nesto imam vec zato sto je moje "sigurno dupe" vec radilo kada mu i nije trebalo i kada mu i jeste trebalo pa zna da se i u zemlji Srbiji ne mora krasti da bi se imalo. Najlakse je kukati kako drugi ima a ti nemas, najteze je "pomeriti dupe" pa uzeti da uradis neki posao da zaradis za sebe...
Opet gledas samo iz svog ugla.Ti si obrazovan,fizicki sposoban covek.Mnogi nisu u tvojoj poziciji,i nisu u tvom okruzenju,situaciji...Razmisli malo o svim drugim mogucim verzijama  Smile
Citat
Stanje u drzavi nece da sredi to sto ce onaj ko nema da krade vec to da se svi iz petnih zila trudimo da ga popravimo. A to necemo uciniti kradjom vec radom i promenama nekih stvari...
Da bi se nacinila promena,mora svaki ili veci deo pojedinaca da krene od sebe i da se promeni.I to moze da se desi samo ako taj neko to hoce,jer ne mozes ti nekoga da nateras da bude bolji ako on to jednostavno ne zeli.
To ti je lepo u teoriji,ali upravo zbog poremecenog sistema ti to tesko da mozes da odradis,jer je gomila ljudi u veoma losoj situaciji,deca odrastaju sama u nezdravoj okolini,i svakim danom je sve vise i vise debila.
Zato ti i kazem,ako ovaj sistem i zlo koje je tu ne sredi kuka i motika,nece nista.Tako je oduvek bilo na Balkanu i tako ce i biti,jer je narod ovde pomodaran,ne razmislja svojom glavom...
Citat
Druga stvar, zamisli da je ovaj iz teksta zaglavio u zatvoru zbog pljacke. Kako bi mu se onda deca prehranila?
To samo govori koliko je taj covek bio ocajan i koliko ta tvoja prica o postenom dinaru uopste nekad ne mora da vazi.
« Poslednja izmena: 26. Jan 2013, 16:21:34 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
Samsung GT-S7580
Citat
Па шта је погрешно рекао? Хоћеш рећи да немаш сигуран живот, и да ти фали нешто?

То што имам компјутер и интернет.. па.. не значи да живим као цар знаш.. рекох да не пишем о свом животу..  Smile

Citat
Верујем да имаш "све што пожелиш"

Како да ме не изнервираш кад напишеш овакво  срање..  Smile

Добро.. треба повући црту тако да испадам из дискусије.. прочитах, рекох своје, нећемо се убеђивати док не паднемо у  несвест.. Smile

Време је најбољи судија..  Smile

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 8261
Zastava Париз
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S II
Citat
Па шта је погрешно рекао? Хоћеш рећи да немаш сигуран живот, и да ти фали нешто?

То што имам компјутер и интернет.. па.. не значи да живим као цар знаш.. рекох да не пишем о свом животу..  Smile

Нисам уопште мислила на комп. и интернет, већ на неке битније ствари. Схватићеш временом које.. Smile

Citat
Верујем да имаш "све што пожелиш"

Како да ме не изнервираш кад напишеш овакво  срање..  Smile

Добро.. треба повући црту тако да испадам из дискусије.. прочитах, рекох своје, нећемо се убеђивати док не паднемо у  несвест.. Smile

Време је најбољи судија..  Smile

Срање? Smile
Зашто је то срање? Хоћеш рећи да немаш? У поређењу са децом овог човека из теме, имаш итекако... Требао би мало реалније да сагледаш ствари... Smiley

Твоје је да ли ћеш се повући из ове теме, или нећеш.. Само бих ти поручила да не будеш толико тврдоглав, и да размислиш мало о овоме што се овде писало, а не да увек тераш по своме.. Smile
Што би Лајт рекао - Жив био Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
Samsung GT-S7580
Иванице, трудим се да не пишем ово често, али лупеташ.  Smile

Да те подсетим шта си рекла:

Шта ти знаш?
Не знаш његов живот, према томе, не мешај се... Smile

Све што ти знаш о мени јесте да ти с временом на време идем на живце. Ништа више.  Smile

Нисам тврдоглав већ имам своје мишљење.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
Lazo jesi li kad piratizovao igricu?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.