Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 06:42:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ljudski andjeli  (Pročitano 32842 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
disi, disi.....samo polako  Smile

Tu sam
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
худафак је овде тај Ра?  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Kako ne znas  Smile , 'Ra" je podelio svoju dusu na 50000 delova i svaki deo zivi u jednom "andjelu"  Smile

Zato 1deki kaze "Ja sam Ra" jer veruje da je deo "Ra" u njemu Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
худафак је овде тај Ра?  Smile

eeeeee .... ni mi to nismo uspeli da shvatimo bas ...al' da ti objasnim  ...ra je moje deda, tvoj deda , askurdjel i ostali preci skupili u njemu , oni zbore kroz njega i voze svetlucave aviona i ne secaju se nas , vecinom  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Sony xperia
Deki, ako se vec vodis za time ... Pored Kasiopejaca, Donosioca svitanja, Ra ... tu je i Alcheringa.  Smile

„Ja sam Alcheringa, biće svjetla. Ti si jedan aspekt svjetlosnog bića.
Da bi došao k tebi, uskladio sam svoju vibraciju kako bi mogao govoriti kroz tvoje fizičko tijelo. To je samo mala predstava kako bi ti i ostali oko tebe mogli svjedočiti stvarnosti o bićima koja postoje u drugim dimenzijama. U mojoj stvarnosti, dolazim iz mjesta s kojeg ne mogu posjećivati ovaj prostor. Moram djelovati kroz nekog kao što si ti da bi obznanio svoje postojanje.“

===================================================

„Postoje mnogi poput mene čije se energije sada šire nad Zemljom. Mi radimo s nekima koji toga čak nisu ni svjesni. To nije važno. Namjera i svjetlost su važni. Ti si jedna od onih koji će nas upoznati. S puno ljubavi u srcu, sada ću se oprostiti od tebe. Hvala ti što si me srdačno primila i neka te Bog blagoslovi.“
Mogla sam osjetiti suptilnu energiju.“

====================================================

„Rexagena je poletjela s osme zvijezde skupine Plejada s pedeset tisuća bića na brodu. Išli smo na mjesto na kojem nikada prije nismo bili. Njih pedeset tisuća bilo je s različitih mjesta unutar te galaksije. Svi su se međusobno lijepo družili i željeli se međusobno upoznati. Postojao je silan osjećaj uzbuđenja i očekivanja.
Ugao Galaksije prema kojem smo se kretali je bila zauzela rasa koja nije imala iste obrasce razmišljanja kao mi. U svjetovima zvijezda postoje različiti obrasci razmišljanja baš kao što postoje i na vašoj Zemlji. Naša je misija bila promijeniti te obrasce razmišljanja, ne silom već utjecajem energije ljubavi kako bi oni mogli iskusiti kristalnu svjetlost. Tada bi te rase razumjele i znale za suosjećanje i kakav je osjećaj druženja s onima koji djeluju iz ljubavi, svjetlosti i radosti.
Sada se moramo vratiti u još ranije doba kako bi razumjela što se događalo.
Prije mnogo bilijuna godina Zemlja se počela razvijati kao mjesto pogodno za smještaj hijerarhije iz koje smo mi potekli. U tim davnim danima površina planeta je bila ravna i bez života. Mi smo planirali da Zemlja postane Rajski vrt. Riječ raj proističe od zvuka koji probija molekule i atome, pomažući da se stvori oblik.
Plan je zahtijevao da površina zemljine kore također promijeni oblik. Kometima i meteorima je bilo dozvoljeno gađati površinu kako bi se stvorile izbočine i udubine. Dogodilo se da je na planetu došlo do reakcija između plinova i vode. U vodu su se mogli uvesti oblici života koji su se trebali razvijati.
Hijerarhije su poslale ono što stvara život i pomaže njegovom umnažanju. Mnogi su organizmi posijani u najranijem stupnju razvoja Zemlje. Poslali smo spore i druge oblike života koji su mogli rasti i razvijati se na planetu. Promjene koje su se zbivale na Zemlji potakle su elemente i tvari da stvore raznolike oblike života. Hijerarhija je stvorila zaštitu oko planeta kako bi pomogla da se on stabilizira i omogući što brži razvoj.
Jednostavni oblici života poput gljiva, mekušaca i drugih počeli su rasti i razmnožavati se. Mnogi iz hijerarhije i anđeoskog carstva surađivali su kako bi pomogli da se to dogodi.
Upravo su tada mnoge kulture širom svemira pokazale su zanimanje, posebno vanzemaljska bića koja su već postojala u ovom dijelu galaksije. Oni su počeli odlaziti i vraćati se sa Zemlje, pokazujući veliko zanimanje za to mjesto.
Ta su bića došla na Zemlju mnogo milijuna godina prije putovanja Rexagene. Njih je stvorila druga hijerarhija koja je djelovala iz sebičnih pobuda i želje za moći. Energija u tim bićima bila je svjetlosna ali nisu posjedovali energiju ljubavi i suosjećanja.
Oni su bili Gmazoliki i kao što im ime govori bili su gmazovi. Još jednom ponavljamo da su razumijevali svjetlo i imali su inteligenciju koja ide uz to ali nisu razumjeli ljubav. To nije bilo u njima stvoreno na samom početku.
Bilo je drugih rasa stvorenih na isti način u ovom dijelu galaksije, kao što su Dinoidi koji su također došli na Zemlju. Zbog nedostatka elementa ljubavi među njima je došlo do žestokih svađa. Posljedica toga bilo je rivalstvo pa čak i ratovi. Prije mnogo milijuna godina to nije bilo neuobičajeno, događalo se to na mnogim mjestima u svemiru. Moraš razumjeti da su te rase stvorili drugi koji su se okrenuli od svjetlosti Jednog.
Oni iz anđeoskih kraljevstava koji su radili na stvaranju Rajskog vrta su dolazili s Elohima. Neki su stigli zbog onog što se zbivalo na Zemlji i bili su zabrinuti zbog preduge posjete Gmazolikih i Dinoidnih rasa koje su počele zahtijevati planet za sebe.
Gmazoliki i Dinoidi su također počeli sami stvarati mnoge oblike života na Zemlji. Oni su stvarali genetskim inženjeringom, a bili su u tome veoma vješti i izuzetno su u tome uživali.
Kako su Gmazoliki i Dinoidi bili ustvari različite rase, bilo je sličnosti u njihovoj prirodi koja im je omogućavala da žive na Zemlji zajedno, ali nesigurno. Obje rase su imale velike sposobnosti u genetičkom inženjeringu te su stvorili mnogobrojne različite vrste životnih oblika. Pogledaj lice bilo koje žabe sada pa ćeš vidjeti lice koje su imali Dinoidi.
Obje rase su počele surađivati te su počele stvarati, gotovo kao slikarskim kistom, mnogobrojne vrste životnih oblika. Postalo je to pravo nadmetanje da bi se vidjelo tko može koga nadmašiti, jer su oni uživali u tome.
Oni su stvorili dinosaure. Oni su nastali utjecajem Dinoida i Gmazolikih iako nose ime po Dinoidima. Kroz kreativno nadmetanje između obje rase, dinosauri su postajali sve veći i okrutniji. Kako su postajali veći imali su sve više zubi i bili veoma opasni. Životinje su se nastavile pariti međusobno pa je njihov broj dramatično porastao. Pojeli su sve lišće veoma brzo pa je na mnogim mjestima Zemlja bila potpuno opustošena. Otpadne tvari od tih bića i njihova mrtva tijela prekrila su okoliš.
Bilo je potrebno naći način na koji bi se sve to vratilo natrag u Zemlju, pa su Gmazoliki i Dinoidi stvorili viruse, bakterije i parazitske oblike koji su pomagali u tom procesu razgradnje.
Prošli su mnogi milijuni godina u takvim aktivnostima na Zemlji. Dolazili su i drugi posjetitelji iz različitih zvjezdanih svjetova. Oni nisu ostajali dugo zbog opasnosti koje su se svugdje širile. Zemlja je postala preplavljena Gmazolikim i Dinoidnim kreaturama.
To se nije slagalo s planom Elohima pa su ga neki pokušali povratiti. To je bilo teže nego što su mislili pa su Elohimi odlučili promatrati što se događa na Zemlji. Oni su slali bića koja su mijenjala oblik i ulazili u vode da bi postali ono što danas zovete kit U tom obliku oni su bili prvi i jedini sisavci na Zemlji. Ustvari, oni su jako dugo bili prvi i jedini sisavci.
Kitovi su imali sposobnost održavanja svjetlosti i plana unutar svoje svijesti. Pomagali su Elohimu da nastavi s radom i utjecajem na tom planetu, iako su Gmazoliki i Dinoidi marljivo razvijali svoje planove.
Oblik kita, koji djeluje u vodi nije dolazio u sukob s onim što se događalo s Gmazolikim i Dinoidima na kopnu. Svi su oni živjeli u razumnom skladu. Gmazoliki i Dinoidi nisu bili svjesni da su Elohimi dozvolili da se to događa. Postojao je nepisani sporazum koji je dozvoljavao istovremeni razvoj dva pravca na Zemlji.
Postojao je veći plan po kojem je taj planet mogao biti iskorišten kao baza za dolazak bića ljubavi i svjetlosti koji utjecali na taj dio galaksije u kojem je bilo toliko mraka. Događaji su bili tako isplanirani da sve to promijene, omoguće odlazak Rexagene u veliku misiju.“

Knjiga
"Alcheringa - Kada su stvoreni prvi preci", autor Barrow Valerie

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
Barrow Valerie - A... (476.88 KB)
« Poslednja izmena: 18. Avg 2010, 21:39:54 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Hvala Munjo.

Sve sto spominje gustere vec neko vreme zaobilazim u sirokom luku...
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
@ Lajte ko su sad pa ovi ?

koliko vrsta tih nebeskih seratora ima ? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Ja ne shvatam tako, ja vise sve to shvatam kao mit. Pa i Sajentolozi isto veruju da su nastali od nekih vanzemaljaca  Smile

I mene interesuje Lightovo misljenje o ovome  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
mislim...nabrojase ovde tri , cetiri vrste ... ko kome pripada, kako , zasto ? Smile

ako to neko moze da objasni onda je to cika Lajt Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Bosch ima centrifugu

@deki hteo sam da te pitam sta mislis o vezbama koje je Ra dao, da li bi nesto dodao ili oduzeo? (nisam proveravao ali mislim da je prevod dobro uradjen)

Ne znam nista o tom Ra - o njemu sam cuo od tebe sa ove teme prvi put mada vidim da je internet pun toga. Isto tako nisam u poziciji da procenjujem tacnost ili netacnost bilo kog ucenja ali jedino sto znam je ono sto rezonuje u meni a to su stvari koje ponekad pricam ovde. Kolko vidim sve ono o cemu pricam je identicno tome sto ti citiras u tvojim postovima jedina je razlika sto sam ja do toga dosao preko drugih izvora. Elem, da parafraziram Tao Te Ching - jedini istiniti Tao je onaj o kome se nema sta diskutovati i kome ne treba intelektualno objasnjenje.

Vezbe kao vezbe su uvek korisne. Bitno je na njih ne gledati kao na nesto sto treba raditi po receptu - tipa 2 sata dnevno pre spavanja i posle jela. Mentalne vezbe su vezbe razumevanja sebe, sopstvenih emocija i poriva, sopstvene prirode i uma. One treba da se desavaju non-stop. Posvecene meditacije su korisne ali one nisu same po sebi kljuc ili vozilo prosvetljenja. Isto tako tisina koju Ra pominje nije cilj kome treba stremiti - ona je normalna posledica samo-promatranja. Pokusaj na silu da ugasis um - i dobices nasilnu reakciju uma koji ce biti 1000 puta bucniji nego ikada. Akcija radja reakciju - prvo kucno pravilo naseg postojanja.

Sto bi u Aikido-u rekli - koristi silu - nemoj da se boris protiv nje, ta bitka je uvek izgubljena unapred.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 06:42:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.108 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.