Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 23:09:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ljudska dusa sa ateisticke strane...  (Pročitano 23433 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Joj, Tashenka!

Sada sam ljut, i hocu da se svadam sa tobom! Da znas!

P.S. Ono "ljut" i ono "svadam" nije vazno. Vazno je samo ono "sa tobom". Kampiras Tashenka? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

442 do Beograda,gume shkripe bluz...

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 435
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Jok,ne kaMpiram... Smile
'Ajde,svadjaj se!!!
Izazivam te!!!
Ne mozesh(mozesh,ali necu to dozvoliti... Smile) toliko da osudjujesh neshto tako divno,lepo,neshto shto ima toliko ljubavi u sebi...
Dusha je i tvoja svest!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dopud, jesi opasan kao bubamara.
Kakvi te cini, djela ili aktovi spopali bre? Nisi u vojskci, opusti se i uzivaj.
Sve sto si ti napisao nema nikakve veze ni sa dusom ni sa ljubavlju, najljepsim osjecanjem koji jedan covjek ili zena moze da osjeti. Ajde se zaljubi, mozda ces se i smiriti malo. Wink

Tasha, samo naprijed. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Who cares

Pa jel se ti to meni nabacujes?  Smile

Daj, pusti dusu i te fazone. Kao tebi je do duse? Ajde, molim te. Jaslice. I slicno.

Ah, ljubav, duhovi, leptirici, cvjetovi, sareni, medeni... - aj odrasti! pa se malo provaljaj po livadici cvjetnoj! po cvijecu! uz leptirice! nece ti ni pasti na pamet dusa!

Dusa - kakva lakrdija! Provaljaj se malo po livadi, pa se smiri! Evo ti jedan cvijet, u slucaju da livada ne bude cvjetna. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Who cares

Ti mora da si nekakav doktor za dusu? Zapjenila si vise u odbranu duse, nego li Nemam pojma u odbranu boga. A sta lijecis? Svu dusu ili samo nekakve djelove duse? Na sta si raslojila dusu? Da, da, to si ti sigurno sve iznivelisala?

Jes´ i ti ko onaj vajni filozof koji je spoznao spoznaju spoznaje? Tacno da ne povjerujes. Covjek tvrdi na tristotinjak stranica kako je, ne samo spoznao sta je istina, nego je spoznao i spoznaju te istine. I onda u odbranu te tvrdnje navodi takve nebuloze, e da su i oni Srednjeovjekovni svestenici bili mala djecica. Nevjerovatna jedna lakrdija: spoznaja spoznaje!

I sta ce ti ta rijec "opasan"? Sta "opasan"? I ko "opasan"? Jel to tvoja tanahna dusica pozeljela da je nekakav opasnik zgrabi negdje u mraku? Sanjas li o opasniku, dok govoris o ljepoti dusice? Da ne sanjas, ne bi ga ni pominjala.

Mora biti da si ti nekakav vajni doktor za dusu. Spoznavatelj spoznaje. Dakle, ne samo spoznavatelj istine, vec i spoznavatelj spoznaje o istini - kakva lakrdija!

Srednjovjekovni svestenik je bio mala beba. Mislim, nije toliko buncao. Kao ovi danas. Doktori za dusu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49764
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
Dopud

Mozes li mi ukratko reci sta je po tebi osnovno cilj ili svrha naseg zivota na zemlji ?
Sta bi tebi bila najveca sreca u zivotu ?

Odgovori precizno ako si u stanju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

... I see You on The Dark Side of The Moon...

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 819
Zastava Valjevo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230i
I ja se pridruzujem znatizelji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 435
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Dopud, jesi opasan kao bubamara.
Kakvi te cini, djela ili aktovi spopali bre? Nisi u vojskci, opusti se i uzivaj.
Sve sto si ti napisao nema nikakve veze ni sa dusom ni sa ljubavlju, najljepsim osjecanjem koji jedan covjek ili zena moze da osjeti. Ajde se zaljubi, mozda ces se i smiriti malo. Wink

Tasha, samo naprijed. Smile
Hvala na podrshci!!! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 435
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Who cares

Pa jel se ti to meni nabacujes? Smile

Daj, pusti dusu i te fazone. Kao tebi je do duse? Ajde, molim te. Jaslice. I slicno.

Ah, ljubav, duhovi, leptirici, cvjetovi, sareni, medeni... - aj odrasti! pa se malo provaljaj po livadici cvjetnoj! po cvijecu! uz leptirice! nece ti ni pasti na pamet dusa!

Dusa - kakva lakrdija! Provaljaj se malo po livadi, pa se smiri! Evo ti jedan cvijet, u slucaju da livada ne bude cvjetna. Smile
Kako se uopshte da poredish valjanja,vatanje,sex sa ljubavlju!!!
Alo!!! Smile
To nije isto!
Sex je samo sastavni deo ljubavi(lep deo),ali ljubav moze da opstane i bez njega!!
I da,ljubav izmedju mushkarca i zene!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
dopud ... ne, nenabacujem ti se. Samo ne vidim odkud ti ta ideja da tako sto i spomenes. Da to nije tvoj tajni san? Smiley I zasto u svakoj prici sa neki kao sto si ti mora da dodje do nabacivanja, podbacivanja ili izbacivanja? Da li je to sve sto tebi moze da padne na pamet ili na UM?

Valjanje po livadi cvjetnoj i jeste jedna od meni najdrazih uspomena. Samo moram da priznam da sam iznendjena da si upotrebio taj "opis". Mozda ipak u tebi i ima nesto ljudsko. Mozda ispod te tvoje "hladne" i "mracne" maske ipak postoji dusa?
Hvala za cvjetic, ali ga u mome zivotu UVIJEK ima. Bez obzira na godisnje doba, dopud-e .... cvjece je u MOM zivotu uvijek prisutno. Wink
Opet me pitas nesto sto si me vec jednom pitao. Doktor za dusu nisam, ali moze se reci da mi psihologija i samim tim psihoanaliza nisu strane nauke. Vidim da bezuspjesno pokusavas da "analiziras" moj post. Dopud-e, ustedi sebi vrijeme pa nemoj. Smiley
Jer ako ja zapocnem da pisem sta ja citam u tvojim postovima i medju redovima koje ti tako nesebicno ostavljas ovdje, mozda se bas i uplasis spoznaje da te neko poznaje.

Citat
Jel to tvoja tanahna dusica pozeljela da je nekakav opasnik zgrabi negdje u mraku? Sanjas li o opasniku, dok govoris o ljepoti dusice? Da ne sanjas, ne bi ga ni pominjala.
Za ovo zasluzujes jedan cvjetic od mene, jer sam se iskreno nasmijala na ovaj tvoj zakljucak.

I na kraju da dodam. "SPOZNAJ SAMOGA SEBE"

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 23:09:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.