Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ljubomorni magarac pucao u bivsu, pa se ubio jer je mislio da ju je ubio  (Pročitano 2765 puta)
07. Sep 2016, 11:54:19
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
Browser
Safari 601.7.7
mob
Apple 15
DETALJI TRAGEDIJE NA CERAKU Devojka se ranjena i krvava jedva dokopala svog stana, ukućani zvali Hitnu pomoć

Mislio da je ubio devojku, pa presudio sebi
Foto: D. Briza / RAS Srbija Mislio da je ubio devojku, pa presudio sebi

Pokušaju ubistva i samoubistvu prethodila je kratka svađa bivših ljubavnika. Muškarac je iznenada izvadio pištolj i počeo da puca nasred ulice Vinogradski venac, ispred vrtića „Plava ptica“. Jedini svedoci tragedije bili su deda i unuka koji su se u tom trenutku šetali naseljem.

- Išli su nam u susret i prepirali se, ali nije delovalo da će doći do obračuna. Kada smo se unuka i ja malo odmakli uz ulicu, začuli smo tri pucnja. Devojka je odskočila na bankinu i pala. Potom se osvestila i počela da beži ka obližnjim zgradama, a on je seo na put i nakon nekoliko minuta pucao sebi u glavu. Sakrio sam se sa unukom iza zidića i pokušao da je umirim, pričajući joj da se to čuju petarde - priča svedok Milan Puača.

Foto: D. Briza / RAS Srbija

Kako saznajemo, Siniša Đ. pogodio je Damjanovićevu dva puta u vrat i grudni koš, ali nije uspeo da joj nanese smrtonosne povrede. Upucana žena je u teškom stanju uspela da dođe do svog stana u istoj ulici, odakle su njeni ukućani pozvali Hitnu pomoć. Prema poslednjim informacijama, ona se nalazi na Urgentom centru na dijagnostici i van životne opasnosti je jer joj meci nisu oštetili nijedan vitalni organ.

Automobil u koji je hteo da uvuče Jelenu
Foto: D. Briza / RAS Srbija Automobil u koji je hteo da uvuče Jelenu

Jelenine komšije kažu da je ona do pre tri meseca bila u ljubavnoj vezi sa napadačem, ali je nedavno našla novog momka, što je najverovatnije razljutilo Sinišu.

- Ljubomora ga je navela da je sačeka ispred zgrade i napadne je na ulici. Ona je fina devojka, ali je imala dosta problema sa muškarcima. Pre nekoliko godina se i razvela, a iz tog braka ima osmogodišnju ćerkicu - pričaju oni, dodajući da je Jelena vlasnica frizerskog salona na Banovom brdu.

Siniša Đ. je sačekao Jelenu u kolima na autobuskoj stanici, a kad je izašla iz autobusa, rekao joj je da uđe kod njega u auto. Kad je odbila, usledila je kratka svađa koja se završila fatalnim obračunom. n

Jelenina ćerka: Ubili su mi mamu

- Jelenina majka ne može da dođe k sebi od šoka, plašimo se da ne doživi infarkt. Jelenina ćerkica stalno viče: „Ubili su mi mamu“, a ukućani pokušavaju da je umire. Nadamo se da će Jelena preživeti - pričaju komšije.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
gdje nadju ovakve budale... Smile
« Poslednja izmena: 07. Sep 2016, 12:05:19 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
u klubu knjizevnika i ljubitelja klasicne muzike
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Mac OS X v: 10.11.6
Browser
Safari 601.7.7
mob
Apple 15
PUCAO U BIVŠU DEVOJKU PA SE UBIO: Siniši smetalo što Jelena šiša muškarce!

CRNA HRONIKA 13:12, 08.09.2016. 5
Uznemiravao je i pretio joj, non-stop ju je zvao iako su raskinuli, kaže Gordana, majka Jelene Damjanović, koju je Siniša Đurić ranio, nakon čega je pucao sebi u glavu

BEOGRAD - Jelena Damjanović (37), frizerka iz Beograda, koju je sa tri metka upucao bivši momak Siniša Đurić (45), a potom izvršio samoubistvo, nalazi se van životne opasnosti.

Kako saznajemo, Đurić je bio bolesno ljubomoran, proganjao je Jelenu i dok su bilo u vezi i kada su raskinuli, čak joj je zamerao što šiša muškarce! Kurir je juče posetio dom u kom Jelena živi, u Vinogradskom vencu na Ceraku, a majka kaže da je njena ćerka pukom srećom preživela.

Ćerkica dozivala majku

- Mnogo sam potresena, nije mi dobro uopšte. Doktori kažu da je čudom preživela, da je jedan metak samo prošao pored grudi, a onaj iz vrata je izvađen i vitalni organi nisu povređeni. Jedva čekam da je vidim i zagrlim - kaže uznemirena majka Gordana.

Podsetimo, Jelenu je bivši momak Siniša sačekao u utorak uveče kada se vraćala s posla. Siniša je potegao pištolj i ispalio tri metka u nesrećnu ženu. Dva metka su je pogodila, ali je ona uspela da ustane, dođe do svoje kuće.
- Ćerkica ju je videla i povikala je da mami nije dobro. Malena se mnogo uplašila, ima samo osam godina. Možete da zamislite kako je detetu kad vidi mamu u takvom stanju. Još ne može da dođe sebi, ali rekli smo joj da je Jelena otišla da primi injekciju i da će biti dobro - kaže majka nesrećne žene.

Za Sinišu, koji je inače radio u jednoj piceriji kao raznosač, nije imala reči hvale.
- Stalno ju je zivkao i slao joj poruke, nije mogla da ga udalji od sebe. Rekla mi je da će ga prijaviti policiji, ali preduhitrio ju je. On je imao ispade ljubomore i dok su bili zajedno. Stalno ju je zivkao, uznemiravao je i pretio joj, smetalo mu je što moja ćerka radi kao frizerka i što šiša i muškarce, pa kako ona to sme da radi... A moja ćerka je bila profesionalac i samo je zarađivala za sebe i svoje dete - priča uplakana majka.

Sestra mu se ubila

Kako saznajemo, Jelena i Siniša su bili šest godina u vezi, a i on ima dete iz prvog braka. Komšije kažu da se pre nekoliko godina i njegova sestra ubila.
- Bili su nekoliko godina zajedno i dolazila je često kod njega, ali nedavno su raskinuli. On je želeo da se pomire, stalno ju je zivkao, ali Jelena je našla novog momka. Siniša je pre nekoliko godina doživeo tragediju, kada mu se sestra ubila. Bila je udata za Meksikanca, ali nije mogla da zatrudni i to ju je dotuklo. Ko zna kako je njegovoj majci - priča jedan od Sinišinih komšija.
Koleginica
JELENA DOBRA I VREDNA

Kurir je juče posetio i salon koji je Jelena otvorila, međutim, bio je zatvoren. Mogao se samo videti natpis da je zbog bolesti sprečena da dolazi. Žena u salonu pored njenog imala je samo reči hvale.
- Ne znam kako je neko to mogao da uradi. Jelena je divna devojka, zaista je dobra i vredna. Strašno - kaže koleginica.

Izvor: Kurir

Znaci, ovako... ispada da je zena kriva cak i ako ukapira i ode iz lose veze, jer "nije birala"... Kada bira, onda je napaljeni psiho koji misli da je iznad svih... Kada ostane, onda je idot koji voli da je biju... Kada ode, i neko je ubije, prebije, rani, progoni... opet je idiot jer nije birala...

Obrni, okreni... izgleda da ej za zene najsigurnije da postanu lezbejke, jer ocigledno birala, ne birala... opet ce da naleti na neku budalu...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
mob
LG Frizider
Tako je, ispravan zakljucak Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Mac OS X v: 10.11.6
Browser
Safari 601.7.7
mob
Apple 15
Pa, ne... ozbiljno... kad citas komentare prosto provalis ko je sledeci psiho...

Ako upozna decka na fakultetu\skoli - kurva, sto ne uci...
Ako upozna decka na poslu - kurva, sto ne radi..
Ako upozna decka u kaficu - kurva, sta ce u kaficu
Ako upozna decka preko prijatelja - kurva, neko mora da joj nadje decka
Ako upozna decka preko neta - ruzna kurva...
Ako ne pada pre noge pred svakim muskarcem - sigurno se kurva iza ledja, kurva
Ako se krese sa svima redom - kurva, sa svima se jebe, sem sa mnom...

Kao onaj el Capitan ciji su status svi zivi serovali, da bi se ispostavilo da je lik sonja i nejebicar koji voli da kaci gola zenska dupeta, pa da sere kako su zene nedostojne njega jer se slikaju gole...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Citat
u klubu knjizevnika i ljubitelja klasicne muzike

mogu ti reci  da mi i djeluje kao prsotina od bespotrebnih i beskorisnih sranja u glavi...

ili je u pitanju neka zesca izoliranost u neki svoj svet ...koja takodje moze da stvori ovakvu posesivnost i paranoicnu ljubomoru...kad izadje majcina lutkica iz svog sveta  Smile Smile Smile

Citat
Kada bira, onda je napaljeni psiho koji misli da je iznad svih... Kada ostane, onda je idot koji voli da je biju

prave rijeci na pravom mjestu

nazalost cest je slucaj....mnoge stvari u vezi i kod partnera se vide tek nakon nekog vremena...
patoloska ljubomora kod partnera se prepozna ponekad i prekasno...

posebno je to cest slucaj sa samohranim majkama..ili zenama u nekim srednjim godinama...koje i nemaju bas neki sarenolik izbor za muskarce....

daleko od toga da kazem da su svi muskarci koji su razvedeni ili neozenjeni i u poznim tridesetim
idioti ili psihopate ljubomorne ..
ali vecini neki  ckura..sigurno..  nije kako treba u glavi...

i uglavnom... sami su s nekim razlogom...da l sa umisljenim razlogom... sto je takodje cest slucaj...
 ili sa onim koji im stvara stvarne probleme ...

Citat
Obrni, okreni... izgleda da ej za zene najsigurnije da postanu lezbejke, jer ocigledno birala, ne birala... opet ce da naleti na neku budalu.

mozda....
najbolje i jedno i drugo...
da ima u njoj za svakog po nesto   Smile

ali nije uvijek slucaj ...da se zena ne uspije izvuci  iz lose
ili bolje receno pogubne veze...
posebno kad ima nekog ko je moze zastititi...

i da bi se sprecile ovakve stvari....da se ne dese voljenim i bliskim bicima..
.mora da se koristi mnogo zesca protivmjera  Smile Smile Smile

neki su poblai i na fin nacin..i zakonski..i sve i jedan civilizovan nacin...a i onaj manje civilizovan u obliku cvik-cangli od 5 kg...po glavi i kostima...
i nije bilo efekta ..jer se opet djubre uvuklo pod kozu...
sve dok  psihopata  nije presao sve moguce grnice....i dok nije sjetio cjev cz-a u ustima... Smile

pravo cudo'pedagogije'  je ta metoda... ima jako djelotvoran vaspitni ucinak... Smile
posle toga ne smije vise ni drugom stranom ulice da hodi...kojom pomenuto drago ili blisko bice seta...
kad je vidi trcecim korakom se udalji...do drugog kvarta...  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
mob
LG Frizider
Pa dobro jbg, mogu ja tako da nabrajam i sta zene za muskarce pricaju a u okruzenju ih imam masala.

I tako krenu da pletu po muskom rodu ko sad ti po zenskom sa sve suvim cinjenicama Smile

Imas teske psihicke slucajeve i medju zenama ako cemo realno. Doduse moram priznati da se ne zavrsavaju agresivnim metodama....

Vise onako mentalno vole da te zajebu, malo zlo i podmuklo ako je ikako moguce....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
zene obicno pribjegavaju manje zvucnim i eksplozivnim metodama..
koriste otrov...kiseline itd....
ili jednostavno nadju neku budalu daju mu malo mindje i on odradi sav posao za njih... Smile
kurvanjska posla  Smile
« Poslednja izmena: 08. Sep 2016, 15:31:05 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 48.0
mob
Nokia 6630, valjda
Citat
Ona je fina devojka, ali je imala dosta problema sa muškarcima

Ponashanje koje se ponavlja, dakle devojka ochigledno bi trebala da poseti psihijatra...
Ne moz tek tako da imash problem sa mushkarcima... ono, jedan, drugi, treci jbg svi loshi, e pa nije nego ti loshe birash... Osim toga psihopata se prepozna posle mesec dana...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.