Imam ja zanimljivu priciu. Ova djevojcica je bila prvi srednje, pa sad koliko je to godina...
Elem... poslije faksa svaki dan putujem kuci autobusom kojim putuju i lokalni srednjoskolci. I jedan dan prilazi meni ta djevojcica i pita:"Znas... ona trava... kad se pusi. Je li to stetno?". A ja onako iznenadjen:"Paa... nije, ono, nece ti biti nista od nekoliko komada, ali nemoj vise". "Ma nisam ja to nego neke moje drugarce". I nastavlja ona tako da prica"Ma joj znas ne daju mi vise mama i tata da izlazim sa ovim drugaricama..." i tako ona meni isprica kako su ona i drugarice izasle u petak sa nekim lokalnim kvazi kriminalcima. Ona je sa trojcom od njih izasa iz diskoteke i nije se vracala do kasno u noc "... i joj znas kakva su raja poceli su da pricjau svasta i to je moja mama cula, a mi smo u stvari bili na parkingu u autu i pokusavali da nadjemo mjesto za parking jer je bila guzva". I tako prica ona meni, a ja je previse i ne slusam samo onako potvrdjujem kad me nesto pita i klimam. "Ma u stvari da ti kazem iskreno jesam i ja probala tu travu, ali samo jednom", "pa dobro eto, ali nemoj vise". Hah!!! Tu se meni upali lampica, pa ako je prvo lagala za jojint sta li se onda desavalo ona tri sata kada je izasla iz diska sa ona tri peksima. Srecim put se tu negdje zavrsio pa mi nije otkrila ostale mracne detalje.
Zakljucak price, djeca su danas luda k'o struja, a roditelje izgleda bas onako zaboli.
e ljudi,chisto da was obawestim,pomirili smo se sinoc... ...a za alkohol...znam...ali joint,drogu i takwe stwari nikada ne bih probala,ja mozda jesam luda,ali bash toliko pa i nisam...
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
ljubavni problemi su potrebni zajedno sa bolovima. Koliko puta sam ja patio kad sam bio mladic, i koliko puta sam i uzivao. To ide zajedno. al da dete umesto da ponekad sedne na dupe i bavi sa starom grckom i latinskom, i sa svaki dnevnim 3 km plivanjom (sto moze poceti i sa 1 km-om) i sa 3 km trcanjom kad ce biti lepo vreme, da gleda zid i bude zaljubjena , to je sasvim i uredu. pa i ja sam zaljubjen sa mojom 33 godinom nezadovoljeno u Anu
« Poslednja izmena: 08. Jan 2008, 16:20:25 od onodys »