ma laze ... popila je malo ,chisto da sebe ubedi da je pijana - pa moze da radi shta hoce . to je poznat psiholoshki trik samozavaravanja.
prava istina je da ona hoce da ima stalnog dechka ,ali je privlache i "stariji" i imponuje joj shto je poljubio neki lik za koga ona misli da je "faca".
a taj pajser od 16 godina je verovatno neki krelac ,koji muva decu ,jer ga devojchice njegovog uzrasta ne primecuju ( u tim godinama 3 godine su ogromna razlika)
ma laze ... popila je malo ,chisto da sebe ubedi da je pijana - pa moze da radi shta hoce . to je poznat psiholoshki trik samozavaravanja.
prava istina je da ona hoce da ima stalnog dechka ,ali je privlache i "stariji" i imponuje joj shto je poljubio neki lik za koga ona misli da je "faca".
a taj pajser od 16 godina je verovatno neki krelac ,koji muva decu ,jer ga devojchice njegovog uzrasta ne primecuju ( u tim godinama 3 godine su ogromna razlika)
Ovaj post sve kaze....
@c@ther!nee Prosao je pored tebe i nista nije rekao... ok..mozda povredjena sujeta...verovatno i ljubomora....
Iskuliraj par dana, pa probaj da stupis u kontakt sa njim... Ako nastavi...znas sta ti je ciniti... ili sut karta ili odes kod neke gatare da ti da zablje batake, paukovu mrezu i zmajevu krljust...smuckas napitak i gotovo....
vec smo jako pametni al ni jedan korak nije desilo licnost je jezicki mit, a to vec krajno potrebno nauciti a ni jedan tuznu strategiju nismo naucili sa devojkom, i ovo je nacin unistavanja potrebno bi bilo vise zivot i manje iz losem svaceno filozofiju
ljudi,prochitala sam swe postowe,i neko postowi su mi stwarno dali neko moguce eshenje i ato wam hwala,ali neki postowi su mi owde suwishni...znam da nije ok shto sam pila,i to koliko sam popila,ali to i nie ono zashto sam ja otworila owu temu...pokushacu da razgowaram s njim,pa cu wideti...a i inache i moj dechko je 3 godine stariji od mene...i nisam primetila da mu to predstawlja neki problem...
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...