ako ti decak je prisao pored tebe i nije ti obratio paznju samo Bog zna sta znaci. najverovatnije nesto je bilo tesko za njega, najverovatnije ovaj politicka situacija ili ....
bf rec je o igru, ne razumem zasto ne bi su mogli ljubiti i sa drugom momkom ako su mladi i veseli? ti imas nesto protiv. taj decko treci nije jos pokvaren odrastao, ni ti nisi Bf mozes ti to svatiti. Bf nisi ti lekar, pa ne?!
« Poslednja izmena: 06. Jan 2008, 17:41:43 od onodys »
bambina to ne postoji da neko popije polu kilu votku a to postoji da neko laze , a sad ne zbog imovinu, nego jer nije odrasatao i pokvaren... to se desi
zanimljivo neki dan ja sam video moju zenu i seo sam pored nju i bilo mi je dovoljno da `samo ` pricamo sa mimikom , ni jedan zena vec jako davno nije me toliko uzbudila
ma laze ... popila je malo ,chisto da sebe ubedi da je pijana - pa moze da radi shta hoce . to je poznat psiholoshki trik samozavaravanja.
prava istina je da ona hoce da ima stalnog dechka ,ali je privlache i "stariji" i imponuje joj shto je poljubio neki lik za koga ona misli da je "faca".
a taj pajser od 16 godina je verovatno neki krelac ,koji muva decu ,jer ga devojchice njegovog uzrasta ne primecuju ( u tim godinama 3 godine su ogromna razlika)