Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 14:24:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 185
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Linux ~ Problemi ~ Saveti  (Pročitano 151623 puta)
Pocetnik

I was born whit stiff ... stiff upper lip !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Nokia 1600
sto bi rekao nas narod ko nema u glavi ima u nogama ...

kreten nije razmisljao nego je reinstalirao operativni sistem i sada moram sve da radim ponovo  Smile

ajd ad probam i taj envy....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 657
Zastava Jagodina
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
SonyEricsson Xperia Ray
I ja sam to radio dok sam bio pocetnik :-) .
Izasao je novi broj Gnuzilla-e (tj. dvobroj). Inace Gnuzilla je domaci casopis o sobodnom softveru. Besplatan primerak u pdf formatu mozete preuzeti sa adrese:
http://gnuzilla.fsn.org.yu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Nokia 1600
E dobro envy je ok radi posao. ali nikako ne mogu da ukljucim desktop efekte...  Smile udjem na system>preffereces>desktop effects
kliknem enable i samo dobijem beo ekran jaedno 20-30 sec i onda se sve vrati u normalu bez ikakvih efekata... smrc...  Smile
« Poslednja izmena: 01. Sep 2007, 12:20:38 od sstrale »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 657
Zastava Jagodina
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
SonyEricsson Xperia Ray
Napisao si vec nekoliko komentara ovde a jos uvek nisi rekao glavnu stvar. A to je koju graficku imas? Nvidia ili Ati?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Nokia 1600
  Smile   Pozz svima!!! imam jedan problem nisam siuran sta treba da uradum da bih instalirao driver za graficku kartu, ako bi neko hteo da mi pomogne ili da okaci neki link ka nekakvom walktrough imam ubuntu 6.06 i graficku ati radeon 9550   Smile   Smile
dakle sada koristim ubuntu 7.04 i i dalje imam ati radeon 9550 driver sam instalirao uz pomoc envy-ja posle toga sam iz synaptic package manager-a instalirao beryl manager i emerald theme manager i kada ukljucim bilo sta od ovoga desi se jedno veliko nista...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 657
Zastava Jagodina
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
SonyEricsson Xperia Ray
Idi na Beryl-ov sajt i tamo na wiki strani sigurno ima uputstvo kako da ga namestis da radi sa Ati-jevom karticom.
Ja imam Nvidia Gforce 4 MX440 koja je izuzetno zastarela i radi mi Beryl ok. Mada sam morao da dodajem par linija u xorg.conf
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
I-mate 30 Pro
Mene ste ubedili,nego sta stvarno treba da sve to radi,mogu jedan komp da odvojim,pa i ako ne radi,neka ga,dok ne naucim.....nije problem.

Dakle koja verzija je najbolja?Koristim internert,gledam televiziju,kablovsku satelitsku,jako mnogo televizije,filmove,jako mnogo filmova,nije problem ni da platim nekom da mi da tu dobru verziju linuxa...

Ima samo jedna stvar,sada kad mi nesto nije kako treba pitam nekog prijatelja i on mi to ili namesti ili objasni,gde da nadjem nekog ko zna sa linuxom u Srbiji?

Uzivo?

I jos jedna stvar,zamisli sada uzmem neki net,neku tv karticu,laptop..... preko ovih domacih "klanica" uz njega ide disk,a sve za windows????

Sta cu onda?

« Poslednja izmena: 02. Sep 2007, 03:06:30 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 657
Zastava Jagodina
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
SonyEricsson Xperia Ray
Ja bih ti preporucio Ubuntu (ili Kubuntu,Xubuntu zavisi koje ti se okruzenje svidja). Razlog za ovu preporuku je sto ima najacu zajednicu. Na domacem Ubuntu forumu www.ubuntu-rs.org/forum resices svaki problem za par minuta. Imas i cet kanal irc.freenode.net #ubuntu-rs Do diskova mozes da dodjes lako,pogledaj moj potpis. Ako neces Ubuntu pogledaj PCLinuxOS, Mandrivu,Simply Mephis,Fedoru...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Linux4Life

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 473
Zastava SRBIJA
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
HTC 
batice ako zelis da startujes sa distribucijom na koj odmah radi SVE  PCLinuxOS je idealan za desktop korisnika,full multimedija, 3D zezalice,bezbedno i stabilno,  meni od verzije 93.a do final 2007 radi bez zatezanja sve, repoi sa pripremljenim programima su extra, Sinaptic je jedna od najboljih stvari koju sam video uopste vezanu za bilo koj OS........a sve to uz najjednostavniji instaler na Linux sceni
Jos jedna preporuka je Mandriva , ali o njoj malo kasnije kada savladas osnove

pozzz RaJa
IP sačuvana
social share
Lada Linux Serbia Power Team
HighlandClan & The BulldogFighter Team
Highland Falconry
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
I-mate 30 Pro
Hvala sacekacu jos malo,mozda se jos neko javi
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 185
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 14:24:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.