Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 07:38:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 148 149 151 152 ... 184
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Linkin Park  (Pročitano 93516 puta)
Svakodnevni prolaznik

I'm the eyes in your radio

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 295
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson w300i
@ 2FaJ!
A sto tebi treba neki izgovor ili neki argument da bi ti slusao neki bend. Meni je sasvim dovoljno da mi se neka muzika svidi da bih je slusala, ostalo je nebitno. Ne interesuje me ni kako clanovi izgledaju ni koje skole su zavrsili, nista.  Smile Jedino sto je vazno je da ti se svidja to sto slusas,  a o ukusima ne vredi raspravljati. Ti uzivaj u onome sto volis da slusas, a za ostale ne brini  Smile

@ CvijaFaQ
A ko kaze da ne slusamo i te druge bendove? Ne svodi se neciji muzicki ukus samo na jedan bend. Koliko vidim ovde se dosta njih izjasnilo da mu LP nije omiljeni bend, ali da voli da ih slusa ili ih je nekad slusao. Ok rekli ste svoje misljenje i to je to. Ne vredi vise insistirati na prosvecivanju ostalih.  Smile
« Poslednja izmena: 20. Avg 2007, 23:19:12 od vamp_girl »
IP sačuvana
social share

So hidden in the picture
Warping the world around me
They've been insistng
There's no difference between you and me
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ovako, a kad sam je rekao da vi slushata samo jedan bend (mada me nebi iznedadilo kolicinom fanatizma ovde).

Ja sam slushao LP pre par godina i dosta mi se svideo. Onda sam cuo bendove poput Opeth, Dark Tranquility, Dream Theatre, Mastodon, Queensrÿche koji su mnoge stvari koje mi se originalno svidele kod LP-a uradili toliko bolje da mi se sad stomak prevrne kad cujem LP. Ozbiljno. Mislim da bi bili i vi srecniji kad bi poslusali te bendove.
« Poslednja izmena: 21. Avg 2007, 01:10:28 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n73
A ko ti kaze da nismo preslusali i da nam se nije svidelo to?
IP sačuvana
social share
/
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Reklo je par ljudi pre.

Nesto tipa "Gde sada da pocnem da slusham druge bendove?" Nesto tako slicno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

I'm the eyes in your radio

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 295
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson w300i
@ CvijaFaQ
Preslusala sam te bendove, svidja mi se Dream Theatre. Nekako mi ne lezi ta muzika. Ranije sam slusala i vise metala a sad vise ne mogu.  Smile
Sto se mene licno tice LP sam volela negde do 2003/04. Sada ih ne slusam toliko ali jos uvek mi nije muka kad ih cujem.  Smile
 Smile
IP sačuvana
social share

So hidden in the picture
Warping the world around me
They've been insistng
There's no difference between you and me
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n73
Reklo je par ljudi pre.

Nesto tipa "Gde sada da pocnem da slusham druge bendove?" Nesto tako slicno.
Hahaha pa dobro ima nas raznih.  Smile

Ja poslednjih par godina najvise slusam Nine Inch Nails. Svaki album je genijalan. Ko nije neka preslusa obavezno.
IP sačuvana
social share
/
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Linkin Park Rules!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 308
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 6630
Not bad...
IP sačuvana
social share

Oooo Partizane!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
SonyEricsson 
cd Midnight to minutes ne tak choršeje, kak prediduščije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
ne stvarno je fanatizam toliko ogroman,da se covek zapita da li se radi o bendu ili nekoj politickoj organizaciji.jos sa ovom lp skracenicom neko bi pomislio da pricamo o liberalima Smile
od trenutka nastajanja ove teme,pa evo do sad,konstantno se napadaju likovi koji ne vole lp,ali zar ne sluzi forum tome da se o necemu prica?
mislim da je cvija potpuno u pravu oko ovoga sa drugim bendovima,generalna linija im je ista<u globalu gledano>ali su preneli taj muzicki duh na sasvim drugi,veci,bolji i ne toliko izlizani i otrcani klise kojim lp i dalje zgrce pare.sve sto sam ja pokusavao da objasnim je:ljudi ima toliko toga na svetu,a vi glorifikujete bend tipa lp do imbecilnosti,sto bi rekao Radovan III Smile
respect za sve,ali tek sad ste pokazali da za vas postoje i drugi bendovi,koji su apsolutno perfektni kao npr NIN,a sve vreme smo nas par ovde hteli da kazemo da ima toliko drugih bendova koji vrede,ne morate toliko da slavite jedan bend koji je cist primer globalizacije<mada,koji bend danas nije,ali nema veze>opustite se malo i budite otvoreni i za nesto drugo,a ne da odmah oci kopate anti lp fanovima Smile
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n73
mozda ga mi ne bismo tolko ni branili kad ih vi ne biste napadali Wink

naravno da slusam gomilu drugih bendova, a kao sto rekoh, lp stavise veoma malo u poslednje vreme
cak mogu da se kladim da slusam raznovrsniju muziku od vecine ljudi ovde, ali to bas i nije toliko bitno Smiley
IP sačuvana
social share
/
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 148 149 151 152 ... 184
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 07:38:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.