Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 18:08:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 146 147 149 150 ... 184
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Linkin Park  (Pročitano 93715 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n73
@dusanff: pogledaj moje postove,i postove nindza od ranije pa pogledaj argumente jer me mrzi da ih opet prekucavam.svode se na apsolutno muzicko neznanje,iskoristavanje i ponavljanje sablona i koriscenje efekata do same vulgarnosti.bendovi koji ih se stide su takodje komercijalni bendovi<da se razumemo svaki bend koji je bar jednom bio na TV-u je komercijalan>kao sto su na primer Slipknot<od cijih 9 clanova 7 ima zavrsene razne muzicke akademije>stide ih se Iron Maiden,javnom izjavom steve-a harris-a da su samo "napaljeni klinci koji ne ulazu nikakav rad i emocije,a iskoristavaju sve iz svoje okoline",stidi ih se megadeth,koji su po mnogima bolji od metallica-e i koji su jedini ostali u tom pravom heavy-thrash metal fazonu...stidi ih se jos x bendova ali mi je glupo da ja sad tu prosipam znanje i ispadam ne znam ni ja sta,jer cu opet zavrsiti popljuvan,sto mi i nije neka preterana zelja.i jos nesto,bolje je da slusas tomu zdravkovica nego tomu nikolica,onda bi me zaklao cim ti pomenem drugo misljenje Smile
Sto se tice muzickog neznanja, ne bih se bas slozio. Nisu mozda mastermindi al nisu ni paceri. Don Gilmor ih je malo sputavao sto se toga tice na Meteori, cak sam i ja mislio da Brad ne zna nista vise od 2 rifa ali od kad rade sa Rubinom poceli su malo vise da pokazuju sta znaju. Brad cak ima i par solaza na novom albumu, nisa ultra komplikovano ali sasvim pristojno. Konacno sam poceo da cujem bas u pesmama a i bubnjar je oduvek i jebao kevu. Potrazi neki njegov drum solo da cujes. A sto se tice Majka on je sigurno muzicki talentovaniji od svih u Slipknotu zajedno. Covek svira sve zive instrumente, miksuje, producira.. Jedino mi je Trent veci car od njega. A i DJ se skoro i ne cuje na novom albumu, tako da ti se mozda i prisvidja ako ga poslusas Smiley
Kad si vec pomenuo da ih se Slipknot stide, imam neku sliku gde DJ i jos neki lik iz benda bleje u Cesterovoj kuci, tako da ih ipak neko iz benda i gotivi.
A sto se tice tome nikolica.. tolko retardiran nisam pa da gotivim njega haha Smile

A vidim znas ko se cime iz Slipknota bavi, gde je ko svirao sa strane itd itd. Bend sam proucio za ovih nekoliko godina koliko ga slusam i mogu ti reci da su pojednini clanovi talentovaniji i obrazovaniji cak i od nekih muzicara za koje bi ti prosecan lik na ulici rekao da su mu idoli. Imas topic 'ko je najbolji gitarista' i tamo je bilo par ljudi koji su u nebesa dizali John-a iz RHCP-a, koji je po mom misljenju, a to sam izvuko iz svega sto sam cuo od oba lika, losiji od Thomson-a iz Slipknota. Uzmi negde pronadji na internetu Tyler Thomson Band, Malevolent Creation - Deliver My Enemy, ili jednostavno pogledaj na youtube.com Thomson-ove klipove. E i jos jedna stvar, zaboravio sam cinjenicu da je covek do '99 ucio ljude da sviraju, a cisto sumnjam da bi iko iz LP-a mogao nekog nesto da nauci. Ja se druzim sa ljudima koji slusaju / su slusali LP i cuo sam sve osim zadnja dva albuma i nisam primetio nista za sta sam mogao reci 'e ovde su odradili sjajan posao'.
pa dobro rispekt za njega, mozda on i jeste stvarno genije za gitaru mada nesto i nisam primetio to u slipknotu. ne znam dal bi ovi iz lp-ja mogli nekog nesto da uce, rekao sam da nisu masterminovi ali su sasvim solidni.

kapiram da ne volis lp zato sto na njih gledas iz potpuno druge perspektive, ti slusas metal, hardcore, sta vec, a oni sviraju neku meksu muziku sa dosta hip hopa, elektro zvuka. ja slusam sve zivo pa mi je zato mozda i lakse da ih svarim. jbg, to each his own.

Volim i ja meksu muziku, i ja slusam jazz, blues, funk, soul, ali me nervira sto LP kupi toliku slavu a u sustini ne rade nista. Sve sto oni rade je vec vidjeno, skroz neoriginalno, i ni malo mastovito.
e jebi ga sad... kad su se pojavili pre 8 godina nije bas bilo mnogo slicnih bendova
i tada su ih svi zivi slusali bas zato sto su bili originalni. imam par starijih ortaka od kojih neki slusaju hardcore a neki su okoreli metalci i svi su mi tada trazili disk da presnime i bili su u fazonu da je do jaja
a sad kad vec svi znaju za njih onda i kad su kao pecurke ponikli bendovi u tom fazonu onda su lp sranje

vecina ljudi ih je zamrzela kada je izasla meteora jer su odigrali na sigurno i napravili bukvalno (bledu) kopiju hybrid theory-ja. ali samo mali broj ljudi zna da su oni imali veoma malu kreativnu slobodu kad su snimali taj album, i da su im warner i don gilmor dali veoma malo prostora za eksperimentisanje. meteora je ispala kako je ispala, dosta losiji album od HT ali zato mnogo komercijalniji i bang! svi odjednom pljuju po njima.

e sad je sa ovim trecim albumom malo drugacije, hteli su da se oslobode ugovora sa warnerom a ovi to naravno nisu hteli ni za zivu glavu nego su im dozvolili da snimaju samo sto oni hoce. dosta su promenili zvuk, repovanja ima na samo dve pesme na albumu, malo su isprobavali i sa baladama, novim instrumentima, sve u svemu album je dosta eksperimentalniji i mislim da su na pravom putu da pokazu da su zaista kreativni i da mogu da prave dobru ziku.
IP sačuvana
social share
/
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Linkin Park Rules!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 308
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 6630
Alo aj oladite!!!!! Smile
IP sačuvana
social share

Oooo Partizane!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Pasulj i punjene paprike.

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia - eh sad
@dusanff: pogledaj moje postove,i postove nindza od ranije pa pogledaj argumente jer me mrzi da ih opet prekucavam.svode se na apsolutno muzicko neznanje,iskoristavanje i ponavljanje sablona i koriscenje efekata do same vulgarnosti.bendovi koji ih se stide su takodje komercijalni bendovi<da se razumemo svaki bend koji je bar jednom bio na TV-u je komercijalan>kao sto su na primer Slipknot<od cijih 9 clanova 7 ima zavrsene razne muzicke akademije>stide ih se Iron Maiden,javnom izjavom steve-a harris-a da su samo "napaljeni klinci koji ne ulazu nikakav rad i emocije,a iskoristavaju sve iz svoje okoline",stidi ih se megadeth,koji su po mnogima bolji od metallica-e i koji su jedini ostali u tom pravom heavy-thrash metal fazonu...stidi ih se jos x bendova ali mi je glupo da ja sad tu prosipam znanje i ispadam ne znam ni ja sta,jer cu opet zavrsiti popljuvan,sto mi i nije neka preterana zelja.i jos nesto,bolje je da slusas tomu zdravkovica nego tomu nikolica,onda bi me zaklao cim ti pomenem drugo misljenje Smile
Sto se tice muzickog neznanja, ne bih se bas slozio. Nisu mozda mastermindi al nisu ni paceri. Don Gilmor ih je malo sputavao sto se toga tice na Meteori, cak sam i ja mislio da Brad ne zna nista vise od 2 rifa ali od kad rade sa Rubinom poceli su malo vise da pokazuju sta znaju. Brad cak ima i par solaza na novom albumu, nisa ultra komplikovano ali sasvim pristojno. Konacno sam poceo da cujem bas u pesmama a i bubnjar je oduvek i jebao kevu. Potrazi neki njegov drum solo da cujes. A sto se tice Majka on je sigurno muzicki talentovaniji od svih u Slipknotu zajedno. Covek svira sve zive instrumente, miksuje, producira.. Jedino mi je Trent veci car od njega. A i DJ se skoro i ne cuje na novom albumu, tako da ti se mozda i prisvidja ako ga poslusas Smiley
Kad si vec pomenuo da ih se Slipknot stide, imam neku sliku gde DJ i jos neki lik iz benda bleje u Cesterovoj kuci, tako da ih ipak neko iz benda i gotivi.
A sto se tice tome nikolica.. tolko retardiran nisam pa da gotivim njega haha Smile

A vidim znas ko se cime iz Slipknota bavi, gde je ko svirao sa strane itd itd. Bend sam proucio za ovih nekoliko godina koliko ga slusam i mogu ti reci da su pojednini clanovi talentovaniji i obrazovaniji cak i od nekih muzicara za koje bi ti prosecan lik na ulici rekao da su mu idoli. Imas topic 'ko je najbolji gitarista' i tamo je bilo par ljudi koji su u nebesa dizali John-a iz RHCP-a, koji je po mom misljenju, a to sam izvuko iz svega sto sam cuo od oba lika, losiji od Thomson-a iz Slipknota. Uzmi negde pronadji na internetu Tyler Thomson Band, Malevolent Creation - Deliver My Enemy, ili jednostavno pogledaj na youtube.com Thomson-ove klipove. E i jos jedna stvar, zaboravio sam cinjenicu da je covek do '99 ucio ljude da sviraju, a cisto sumnjam da bi iko iz LP-a mogao nekog nesto da nauci. Ja se druzim sa ljudima koji slusaju / su slusali LP i cuo sam sve osim zadnja dva albuma i nisam primetio nista za sta sam mogao reci 'e ovde su odradili sjajan posao'.
pa dobro rispekt za njega, mozda on i jeste stvarno genije za gitaru mada nesto i nisam primetio to u slipknotu. ne znam dal bi ovi iz lp-ja mogli nekog nesto da uce, rekao sam da nisu masterminovi ali su sasvim solidni.

kapiram da ne volis lp zato sto na njih gledas iz potpuno druge perspektive, ti slusas metal, hardcore, sta vec, a oni sviraju neku meksu muziku sa dosta hip hopa, elektro zvuka. ja slusam sve zivo pa mi je zato mozda i lakse da ih svarim. jbg, to each his own.

Volim i ja meksu muziku, i ja slusam jazz, blues, funk, soul, ali me nervira sto LP kupi toliku slavu a u sustini ne rade nista. Sve sto oni rade je vec vidjeno, skroz neoriginalno, i ni malo mastovito.
e jebi ga sad... kad su se pojavili pre 8 godina nije bas bilo mnogo slicnih bendova
i tada su ih svi zivi slusali bas zato sto su bili originalni. imam par starijih ortaka od kojih neki slusaju hardcore a neki su okoreli metalci i svi su mi tada trazili disk da presnime i bili su u fazonu da je do jaja
a sad kad vec svi znaju za njih onda i kad su kao pecurke ponikli bendovi u tom fazonu onda su lp sranje

vecina ljudi ih je zamrzela kada je izasla meteora jer su odigrali na sigurno i napravili bukvalno (bledu) kopiju hybrid theory-ja. ali samo mali broj ljudi zna da su oni imali veoma malu kreativnu slobodu kad su snimali taj album, i da su im warner i don gilmor dali veoma malo prostora za eksperimentisanje. meteora je ispala kako je ispala, dosta losiji album od HT ali zato mnogo komercijalniji i bang! svi odjednom pljuju po njima.

e sad je sa ovim trecim albumom malo drugacije, hteli su da se oslobode ugovora sa warnerom a ovi to naravno nisu hteli ni za zivu glavu nego su im dozvolili da snimaju samo sto oni hoce. dosta su promenili zvuk, repovanja ima na samo dve pesme na albumu, malo su isprobavali i sa baladama, novim instrumentima, sve u svemu album je dosta eksperimentalniji i mislim da su na pravom putu da pokazu da su zaista kreativni i da mogu da prave dobru ziku.

Znaci po logici mnogih prodali su se jos na samom pocetku jer su radili ne ono sto su hteli, nego sto im je neko drugi rekao, sto ce bolje da se proda. Eto jos jednog razloga zasto je LP los bend. Moze muzika da vam se svidja, i mozete vi to da slusate do iznemoglosti, al kada neko radi takve stvari, slusa producente i pravi ono sto ce najbolje da se proda, onda to ne odaje ni malo dobar utisak. Sad su oni svi milioneri i za koju godinu ih niko vise nece slusati ako nastave da budu nemastoviti, ali nema veze, zgrnuli su oni pare.
IP sačuvana
social share
All across the galaxy,
life suffers defeat.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n73
brate opet nisi ukapirao. kad su pisali prvi album bili su klinci i radili su sta su hteli, a kada su ovi videli kako je to dobro proslo onda su vrsili pritiske da naprave sto slicniji album
potpisali su za 10 izdanja i kad su videli u kakvim su govnima poceli su da izdaju remixe, live albuma, mash up-ove samo da sto pre ispune kvotu
mislim da im je ostalo jos 2, pa su slobodni.

jbg to se dogadja mnogim bendovima koje neki major label uzme pod svoje. gledaj kako Reznoru pomeraju dupe. on je rekao da cim mu istekne ugovor snima novi album i stavlja ga za download preko neta za 2 dolara preko pay pala
« Poslednja izmena: 17. Avg 2007, 15:44:00 od DusanFF »
IP sačuvana
social share
/
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Pasulj i punjene paprike.

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia - eh sad
Ako su tada radili sta su hteli, onda su stvarno losi.
IP sačuvana
social share
All across the galaxy,
life suffers defeat.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n73
to dal je lose nije ni na tebi ni na meni da ocenimo a niko te ne tera da slusas ako ti se ne svidja
IP sačuvana
social share
/
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Linkin Park Rules!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 308
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 6630
Po meni album "Meteora" nije nista bio losiji od "Hybrid Theory"...A te glupe price da su komercijalni tim,molim was...To je potpuno normalno i meni to uopste ne smeta.Oni prawe super muziku i to je najwaznije,a i super su momci.Ja slusam i Slipknot koji je po meni takodje super grupa... Smile Smile
IP sačuvana
social share

Oooo Partizane!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hands Held High

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 611
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung A50
Zdravo Drustvo... Kako Ste Mi Smiley....

Evo Nesto Od Mene... Mozda Je Vec Neko Cuo Al Nema Veze Smile

Dva Remix-a:

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

[Edit by Pink Floyd: Svaki vid Piraterije i drugog krsenja zakona Srbije je zabranjen Pravilnikom Burek Foruma.]
« Poslednja izmena: 18. Avg 2007, 17:59:12 od Pink Floyd »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
sve sto ste rekli je ok,ali preko tvog misljenja da je majkl ili kako vec bolji od bilo koga iz slipknota ne mogu da svarim NIKAKO!
#0-Sid Wilson - Samostalna DJ karijera,sopstvena izdavacka kuca,proglasen za najboljeg electro producenta 1999.
#1-Joey Jordison - Bubnjar,Gitarista,Basista,cak svira klavir i VIOLINU koju ne mozes da sviras bez apsolutnog sluha.Omiljen je sirom sveta,ne zbog svoje komercijalnosti nego zbog presirokog muzickog znanja,i svi umetnici ga zovu da im makar pomogne na albumu
#2-Paul Gray - za sve veoma jednostavan basista,ali ono sto ocigledno nisi znao je da lik svira Jazz i funky jazz,inace 2 najkomplikovanija pravca za bass,po jazz okupljalistima sirom sveta
#3-Chris Fehn - u bendu nema neku veliku ulogu,ali ima zavrsenu akademiju za perkusionistu i visu skolu solo pevanja,cak je jedno vreme drzao i casove
#4-James Root - solo gitarista u slipknotu i stone sour-u,zavrsena berkley-jeva akademija za solo gitaru,i ima jos 2 side projecta gde svira bas i ritam gitaru
#5-Craig - hahahahaha...lik sa 3 zavrsene muzicke akademije od koje je jedna proglasena najboljom akademijom za klavir na SVETU,odbijam dalje ista da kazem za njega
#6-Shawn - jedini lik bez vece muzicke edukacije,koji je u sustini co-producent benda koji je na bini sa njima!covek ima natprirodan talenat za produkciju i postprodukciju,eto mozda je taj majkl bolji jedino od njega
#7-Mick Thompson - Zavrsene 2 akademije za klasicnu i solo gitaru,drzi skolu klasicne gitare i advanced skolu za ljude koji vec drobe,ali im treba ono malo smeka,mislim da je to poprilicno zajebano postici!
#8-Corey Taylor - lik koji je iz sex prodavnice izasao u svet sa bendom,i zato sto mu je smetalo sto su svi edukovaniji od njega,podje i zavrsi 2 vise skole pri univerzitetu Columbia Music University za solo pevanje.2 ili 3 side projekta,gde covek PEVA!ne vristi,ne stenje<bez uvrede,poto cester samo to i radi>vec peva sa rasponom glasa od 7 oktava
prim.aut.<Shinnead O'Connor je imala raspon glasa od 8 oktava,a svi ste culi i Zombie i milion stvari cranberries-a>
respect za lp zato sto su otkrili kako da iz nicega stvore sminku necega,ali ako se ja ista pitam,ili ljudi kao ja,takvih bendova ce na svetu biti sve manje i manje,jer su otrcani i iskoristavaju neiskustvo dobrim marketingom.u stvari jedino zaista dobro kod lp-a je marketinski direktor i kolicina para koju su zaradili na naivnosti!
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

*Kako koristim kosmo disk, moja zena vise ne hrce*

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
Zastava Nova Pazova↔Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia onaj veliki
...Shinnead O'Connor je imala raspon glasa od 8 oktava,a svi ste culi i Zombie i milion stvari cranberries-a...
Celava nema veze sa Cranberries-ima! Smile
IP sačuvana
social share
Top teme:
:: Da li pishate pod tushem ::
:: Ima li petao penis? ::
:: Koje vam jaje vise visi? ::

...histerija znaci kadse covek dere iz petnih zila smrt smrt smrt!!...
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 146 147 149 150 ... 184
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 18:08:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.