Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 17:11:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 149 150 152 153 ... 184
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Linkin Park  (Pročitano 93445 puta)
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
sad u to ne bih ulazio,pogotovo ti ne bih savetovao da u to ulazis sa nindzo-om,prvenstveno jer nije ni mesto ni vreme,a i zato sto je taj lik hyperbolesni muzicar,iliti lik koji zna sve o svemu,svuda i stalno...
a razlog da ih mi toliko napadamo je cinjenica da od trenutka kad smo se ukljucili na forum nismo videli nista drugo osim hvalospeva.poceli smo realno,ali je to preraslo u lp fanatic company,pa smo i mi pojacali paljbu.sad kontam da bi neko mogao realno da sagleda izbacene komentare pa da kaze:u pravu si!ili nisi u pravu!mada ja kontam da je ovo prvo u pitanju,jer niko se nije branio kontra-argumentima,nego obozavanjem!respect za sve vas,ali ja i dalje ne podnosim lp
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n73
pa dobro, to je skroz ok ali ne kapiram odakle tolka mrznja za bilo koj bend
pogotovu posto vidim da se i bavis muzikom
ja ne mogu da slusam dosta stvari ali isto ne mogu da kazem da te ljude ili bendove mrzim
evo npr, vidim da napadate i ove sto vole tokio hotel. ja npr uopste ne mogu njih ni da slusam niti da gledam ali isto tako me zabole da se svadjam sa nekime ko njih voli
svaka muzika ima nekoga ko ce to da slusa i kome je to ok
i jedna od stvari koja me najvise nervira je pljuvanje po muzickim ukusima drugih ljudi. na sta bi to licilo kad bismo svi voleli iste stvari

to bi bilo to od mene za veceras, odoh sad da spavam Smiley

edit:

e da, i ovo ko slusa raznovrsniju muziku sam napisao iz zezanja, naravno da me zabole da se takmicim sa nekim po tom pitanju  Smile
« Poslednja izmena: 23. Avg 2007, 01:06:57 od DusanFF »
IP sačuvana
social share
/
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
ma respect za sve to,ali moj ukus je takav da mrzim bendove koji drugim ljudima mazu oci!
isto tako mrzim i nase wannabe bendove koji tezgare po klubovima a sviraju olinjale stvari,i tako zaradjuju pare!
ne volim ih zato sto su,po 100000000000 put,sve sto su postigli postigli samo preko jebenog marketinga,koji im je ocigledno postao vazniji od muzike.cist primer meteora.
to je to i od mene,idem da se upokojim!
p.s.
ja ne pljujem po tokio hotelu,njih mrzim do te mere da nikad ne bih trosio vreme u raspravi sa nekim ko slusa toliko sranje,sto lp stavlja ispred njih bar po mom ukusu!mada da su to jedina dva benda na svetu,verovatno bih se bavio bravarstvom ili radio u pekari! Smile
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 236
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Uuuu jebote jebali vas ovoliki postovi!!! Smile
Daj be sahvatite da je Linkin Pork sranje i gotovo nema vise rasprave!

To nije bend to je grupa ljudi koja je zeljna samo novca i kraj!!!

HC 4 LIFE
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

somewhere I belong...i guess...:)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 718
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6270
opet owa rasprawa?!joj ljudi kako ne shwatite wise da nema smisla swadjati se zbog lp-a!nekome se taj bend swidja nekome ne,a pojedini ga mrze,ali sta se se okomili na lp?!imamo tu srecu da na swijetu postoji milione bendowa i imate izbor pa slusajte sta wam se god swidja,nije lp jedini na swijetu!meni se swidja njihowa muzika i ne znam sta bi wi sad?da mi prestanemo da ih slusamo jer su,po wama,nekwalitetni,komercijalni i tome slicno...?a cak i da je stwarno tako,mene ne interesuje kako su oni postigli to sto su postigli...a sto se drugih bendowa tice koji ste nabrojali swi su odlicno bendowi,i mnogo bolji od lp-a ali jbg sto cu kad mi se swdijaju...
ziwite i pustite druge da ziwe... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
-gdje bi nam bio kraj da nije tako blizu?!
-zeli samo ono sto od tebe zawisi
-mnogi ljudi nisu dostojni dana pa on ipak swice
-u swakoj ljubawi postoji onaj koji ljubi i onaj koji okrece obraz
-bog nam je dao jedan jezik a dwa uweta da bismo manje pricali a wise slusali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 236
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Aaaa a sad ima boljih bendova od LP-a a do juce LP je bio najbolji na svetu!!!
Ja sam lepo reko LP dodje i prodje polako shvatas da je sranje!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n73
Gledaj ovog pacijenta, naravno da LP nije najbolji bend na svetu, ko je uopste to rekao. Nine Inch Nails je najbolji.

Vidim da stalno provociras i pokusavas da zapocnes neku svadju ovde ali te svi uvek lagano iskuliraju. Znas ono: svadjanje na netu je kao specijalna olimpijada, cak i ako pobedis i dalje si retardiran Wink

Idi slusaj malo Numb da se odfrustriras.. Smiley
IP sačuvana
social share
/
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 236
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
To je pricala tvoja drugarica...

Nego odakle si ti???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

For P.A.N.D.A.M.O.N.I.U.M

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 717
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.23
mob
Nokia 
Gledaj ovog pacijenta, naravno da LP nije najbolji bend na svetu, ko je uopste to rekao. Nine Inch Nails je najbolji.

Vidim da stalno provociras i pokusavas da zapocnes neku svadju ovde ali te svi uvek lagano iskuliraju. Znas ono: svadjanje na netu je kao specijalna olimpijada, cak i ako pobedis i dalje si retardiran Wink

brate odakle si ti..tj s koje planete..lp sigurno nije najbolji al zato metallica jes...i dosta jebane preprike.....
btw pozz svima....i dje je snake ????
IP sačuvana
social share
Ukupno 5000; karaktera na raspolaganju: 5000
Ukupno 5000; karaktera na raspolaganju: 4956
Ukupno 5000; karaktera na raspolaganju: 4910
Ukupno 5000; karaktera na raspolaganju: 4864
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Linkin Park Rules!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 308
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 6630

brate odakle si ti..tj s koje planete..lp sigurno nije najbolji al zato metallica jes...i dosta jebane preprike.....
btw pozz svima....i dje je snake ????

Ne,ne Linkin Park je najbolji!!! Smile Smile Smile Smile Smile
E i ona pjesma od Chestera sa Soundtracka "queen of damned"je wrhunska widjeces... Smile
IP sačuvana
social share

Oooo Partizane!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 149 150 152 153 ... 184
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 17:11:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.108 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.