Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 14:53:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 147 148 150 151 ... 184
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Linkin Park  (Pročitano 93568 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n73
e ok je brate smorio sam se vise

mogu oni i po sto akademija da imaju meni ce lp da bude bolji tebi nece i to je to
IP sačuvana
social share
/
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Linkin Park Rules!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 308
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 6630
Tako je dosta rasprawljanja... Smile
I Slipknot je super grupa!!!Mada su po meni bolji LP zato sto sam njihow weci fan!!!Slipknot je najbolji za malo jacu muziku... Smile Smile
IP sačuvana
social share

Oooo Partizane!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Pasulj i punjene paprike.

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia - eh sad
e ok je brate smorio sam se vise

mogu oni i po sto akademija da imaju meni ce lp da bude bolji tebi nece i to je to

Pa cekaj, ti si povukao pricu da je lik iz LP talentovaniji od svih likova iz Slipknota a sa druge strane pricas kako likovi iz LP-a nisu nista posebno, tj. nisu losi ali nisu ni mastermindovi kako si jednom prilikom rekao. Ako vec povlacis neku pricu a nemas argumente, onda barem iskuliraj i nemoj da se forsiras. I sad ce 2FaJ!-a zbog toga sto se vi tripujete na Linkin Pork da dobije komentare tipa "iskuliraj" ili "meni se LP svidja, tebi ne, i gotovo" a lik je samo pobio tvoju konstataciju. I onda pricate kako mi dolazimo na vasu temu da pljujemo po bendu, a ocigledno se sa vama ne moze normalno diskutovat.

Ja se izvinjavam, malo sam popio veceras, pa ako ovo nije sroceno kako treba, razumite.
IP sačuvana
social share
All across the galaxy,
life suffers defeat.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n73
Ae manite se bre, pobija mi pricu o LP-ju Slipknotom koji se cak i ako su stvarno sve to zavrsili nisu probili dobrim pesmama i muzikom nego onim paljevinskim maskama, pentagramima na koncertima i time sto jedan drugog hoce da zapale. I ko onda radi sve da bi privukao napaljene klince?
I onda mi kaze kako oni svi kidaju u svojim side-projectima za koje niko ne bi ni cuo da pre toga nisu glumili klovnove.

Pa bilo koji drugi bend da je naveo mozda bi bilo ok ali ovako..
I ja sad treba sa vama da nastavljam ovu pricu? Haha, neka Wink
IP sačuvana
social share
/
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Pasulj i punjene paprike.

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia - eh sad
Da, ljudima se dopale maske pa zato kupuju njihove albume, ne mozes ti njih da vidis kroz zvucnik, samo da ih cujes.
IP sačuvana
social share
All across the galaxy,
life suffers defeat.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
ovako citat iz rollingstone magazina,za laike casopisa koji kroji svetske playliste i top liste zadnjih 30 godina.casopis koji je pronasao metallicu uzdigao pepperse i pomogao lp-u da rasproda onu bljuvotinu od meteore
"90. su jako zanimljiv period sto se tice alternativne muzike.Toliko se dobrih i losih stvari rodilo u ovom periodu,ali problem je u tome sto paznju ljudi koji se ogradjuju skrecu nebitne stvari.imamo jedan KoRn i jedan Slipknot koji su se probili sasvim novim,jakim,explozivnim zvukom.cistim besom usmerenim na pravu stranu.takvi bendovi predstavljaju izvorni i originalni adrenalinski metal.tuzno je samo to sto ce vecina anti-fanova ovih bendova u potpunosti zaboraviti cinjenicu da ti ljudi zaista prave nesto novo i zaista dobro i optuzice ih za poziranje,napadace ih za skandale i pripisivace slavu njihovom scenskom nastupu.recimo bendovi kao sto su ill nino ili linkin park su takodje predstavnici novog pravca - emo nu metala,a takve bendove nikada nece napadati po ovim osnovama.dovoljno je da covek izadje i u sasvim normalnom izdanju peva emotivne tuzbalice ili balade i da ga mase prihvate.jos ako ima i neko znanje (koje je nazalost u Linkin Parku veoma ograniceno,prim.aut.) onda je takvoj osobi ili bendu uspeh zagarantovan!tuzno je sto se od svega dobrog sto je nastalo u ovom periodu,ljudi sve vise okrecu nebitnim sitnicama koje u sustini nemaju nikakve veze sa muzikom odredjenog benda..."
Rollingstone 9. 2005. evropsko izdanje
linkin park vredi samo zbog marketinga.poceli su u veoma povoljnoj finansijskoj situaciji,sto im je samo dodatno olaksalo posao,razvili su bend koji predstavlja cistu globalizaciju-emotivni decaci koji prave emotivne pesmice,nasminkane kobajagi ghetto besom.
a i nindzo je potpuno u pravu.ti kada pustis neki bend,da li moras da ih vizualiziras,ili jednostavno pustas muziku zbog muzike.ja sam slusao<i dalje slusam>agnostic front i one minute silence vec 5,6 godina,a tek sam pre godinu dana video likove i scenski nastup AF-a a one minute silence-a nisam do sad.video sam 2 spota,i od toga bend se pojavljuje samo u jednom.krajnje su smesni,izgledaju kao najodvratniji narkomani i svodnici.jedva se krecu,ali muzika je perfektna za moj ukus new industrial metal i ne smeta mi sto izgledaju kako izgledaju.napadaj slipknot po muzickoj osnovi,i ako si u pravu,slozicu se,bez obzira sto ih obozavam.
poceo si pricu o muzickom znanju i sad se ljutis na mene jer sam ti odgovorio kontra-argumentom
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 236
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Samo cuda kazam da Linkin Pork nije vredan ovolikih postova...

Defend Hardcore Kill EMO Kid!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
koji osmeh sad imam na faci,da to nije normalno.od svih ljubitelja lp-a,pojavi se mrzitelj i brat po muzici S.H.C.F. i lepo ugasi raspravu!
kada mi neko od svih vas lp fanova pobje argumente ili mi da neki drugi argument zbog kog je lp vredan,batalicu svaku raspravu i slozicu se sa tim.ali posto svi pricate samo na foru "meni se svidja,i zato je super" mislim da se polemika,diskusija,rasprava,pa cak i prica o lp-u ovde zavrsava,jer ako je forum postavljen da bi se nekom bendu pevali hvalospevi,onda mislim da kompletan Burek gubi smisao.......
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n73
u redu je brate, zika koju ti slusas je najbolja, sigurno navijas i za najbolji klub na svetu, i verovatno si najpametniji u kraju a svi ostali nemaju pojma za zivotom
pravi kompleksas..

a ovu raspravu poceo prostim navodjenjem bendova koji se ne stide parka a ti si sa svojim kurcevim "argumentima" stvarno smorio. si cuo nekad za muzicke ukuse ili sta. jebe mi se bre da bilo koga ubedjujem sta treba da slusa i svako ko to pokusava je u najmanju ruku smesan.

a ovaj tvoj brat po muzici da tolko mrzi lp ne bi se uopste ni trudio da stavlja njihovo ime u sig kao sto se i meni jebe da stavljam bilo koji bend koji ne volim. garant ih slusa kad je sam kuci.
IP sačuvana
social share
/
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ja sam protiv LP jer iskreno verujem da postoje kvalitetniji bendovi koji bih vam se mnogo vise svideli, i posle kojih bi vam cak bilo sramota da priznate da ste voleli LP.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 147 148 150 151 ... 184
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 14:53:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.