Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 23:32:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 145 146 148 149 ... 184
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Linkin Park  (Pročitano 93612 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n73
Love is in the air..
IP sačuvana
social share
/
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

I'm the eyes in your radio

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 295
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson w300i
 Smile   Smile
IP sačuvana
social share

So hidden in the picture
Warping the world around me
They've been insistng
There's no difference between you and me
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Linkin Park Rules!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 308
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 6630
Hello people wazzup???!! Smile
IP sačuvana
social share

Oooo Partizane!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
ovako:
@dusanff: pogledaj moje postove,i postove nindza od ranije pa pogledaj argumente jer me mrzi da ih opet prekucavam.svode se na apsolutno muzicko neznanje,iskoristavanje i ponavljanje sablona i koriscenje efekata do same vulgarnosti.bendovi koji ih se stide su takodje komercijalni bendovi<da se razumemo svaki bend koji je bar jednom bio na TV-u je komercijalan>kao sto su na primer Slipknot<od cijih 9 clanova 7 ima zavrsene razne muzicke akademije>stide ih se Iron Maiden,javnom izjavom steve-a harris-a da su samo "napaljeni klinci koji ne ulazu nikakav rad i emocije,a iskoristavaju sve iz svoje okoline",stidi ih se megadeth,koji su po mnogima bolji od metallica-e i koji su jedini ostali u tom pravom heavy-thrash metal fazonu...stidi ih se jos x bendova ali mi je glupo da ja sad tu prosipam znanje i ispadam ne znam ni ja sta,jer cu opet zavrsiti popljuvan,sto mi i nije neka preterana zelja.i jos nesto,bolje je da slusas tomu zdravkovica nego tomu nikolica,onda bi me zaklao cim ti pomenem drugo misljenje Smile
@vamp girl: thnx za Smile sad mi je lakse...sad mi je sve lepo i vampirasto Smile
ne zelim vise da ulazim u rasprave,jer svi moji argumenti budu popljuvani zbog zaludjenosti za bendom,sto stvarno ne razumem...kada mi neko da jedan dobar argument vezan za linkin park,imace sav moj respect.
e i jos nesto - 'njoy your life while u can
                    no one can stop u,no one can change u
                    if u wanna fight,
                    then use the right tool,use it smart
                                                  Evan Seinfild - Biohazard
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

somewhere I belong...i guess...:)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 718
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6270
Hello people wazzup???!! Smile
ewo ga i owaj Smile Smile dje bi ti?...poceli su polako da se wracaju... Smile
IP sačuvana
social share
-gdje bi nam bio kraj da nije tako blizu?!
-zeli samo ono sto od tebe zawisi
-mnogi ljudi nisu dostojni dana pa on ipak swice
-u swakoj ljubawi postoji onaj koji ljubi i onaj koji okrece obraz
-bog nam je dao jedan jezik a dwa uweta da bismo manje pricali a wise slusali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n73
@dusanff: pogledaj moje postove,i postove nindza od ranije pa pogledaj argumente jer me mrzi da ih opet prekucavam.svode se na apsolutno muzicko neznanje,iskoristavanje i ponavljanje sablona i koriscenje efekata do same vulgarnosti.bendovi koji ih se stide su takodje komercijalni bendovi<da se razumemo svaki bend koji je bar jednom bio na TV-u je komercijalan>kao sto su na primer Slipknot<od cijih 9 clanova 7 ima zavrsene razne muzicke akademije>stide ih se Iron Maiden,javnom izjavom steve-a harris-a da su samo "napaljeni klinci koji ne ulazu nikakav rad i emocije,a iskoristavaju sve iz svoje okoline",stidi ih se megadeth,koji su po mnogima bolji od metallica-e i koji su jedini ostali u tom pravom heavy-thrash metal fazonu...stidi ih se jos x bendova ali mi je glupo da ja sad tu prosipam znanje i ispadam ne znam ni ja sta,jer cu opet zavrsiti popljuvan,sto mi i nije neka preterana zelja.i jos nesto,bolje je da slusas tomu zdravkovica nego tomu nikolica,onda bi me zaklao cim ti pomenem drugo misljenje Smile
Sto se tice muzickog neznanja, ne bih se bas slozio. Nisu mozda mastermindi al nisu ni paceri. Don Gilmor ih je malo sputavao sto se toga tice na Meteori, cak sam i ja mislio da Brad ne zna nista vise od 2 rifa ali od kad rade sa Rubinom poceli su malo vise da pokazuju sta znaju. Brad cak ima i par solaza na novom albumu, nisa ultra komplikovano ali sasvim pristojno. Konacno sam poceo da cujem bas u pesmama a i bubnjar je oduvek i jebao kevu. Potrazi neki njegov drum solo da cujes. A sto se tice Majka on je sigurno muzicki talentovaniji od svih u Slipknotu zajedno. Covek svira sve zive instrumente, miksuje, producira.. Jedino mi je Trent veci car od njega. A i DJ se skoro i ne cuje na novom albumu, tako da ti se mozda i prisvidja ako ga poslusas Smiley
Kad si vec pomenuo da ih se Slipknot stide, imam neku sliku gde DJ i jos neki lik iz benda bleje u Cesterovoj kuci, tako da ih ipak neko iz benda i gotivi.
A sto se tice tome nikolica.. tolko retardiran nisam pa da gotivim njega haha Smile
IP sačuvana
social share
/
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Pasulj i punjene paprike.

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia - eh sad
Sto se tice muzickog neznanja, ne bih se bas slozio. Nisu mozda mastermindi al nisu ni paceri. Don Gilmor ih je malo sputavao sto se toga tice na Meteori, cak sam i ja mislio da Brad ne zna nista vise od 2 rifa ali od kad rade sa Rubinom poceli su malo vise da pokazuju sta znaju. Brad cak ima i par solaza na novom albumu, nisa ultra komplikovano ali sasvim pristojno. Konacno sam poceo da cujem bas u pesmama a i bubnjar je oduvek i jebao kevu. Potrazi neki njegov drum solo da cujes. A sto se tice Majka on je sigurno muzicki talentovaniji od svih u Slipknotu zajedno. Covek svira sve zive instrumente, miksuje, producira.. Jedino mi je Trent veci car od njega. A i DJ se skoro i ne cuje na novom albumu, tako da ti se mozda i prisvidja ako ga poslusas Smiley
Kad si vec pomenuo da ih se Slipknot stide, imam neku sliku gde DJ i jos neki lik iz benda bleje u Cesterovoj kuci, tako da ih ipak neko iz benda i gotivi.
A sto se tice tome nikolica.. tolko retardiran nisam pa da gotivim njega haha Smile

A vidim znas ko se cime iz Slipknota bavi, gde je ko svirao sa strane itd itd. Bend sam proucio za ovih nekoliko godina koliko ga slusam i mogu ti reci da su pojednini clanovi talentovaniji i obrazovaniji cak i od nekih muzicara za koje bi ti prosecan lik na ulici rekao da su mu idoli. Imas topic 'ko je najbolji gitarista' i tamo je bilo par ljudi koji su u nebesa dizali John-a iz RHCP-a, koji je po mom misljenju, a to sam izvuko iz svega sto sam cuo od oba lika, losiji od Thomson-a iz Slipknota. Uzmi negde pronadji na internetu Tyler Thomson Band, Malevolent Creation - Deliver My Enemy, ili jednostavno pogledaj na youtube.com Thomson-ove klipove. E i jos jedna stvar, zaboravio sam cinjenicu da je covek do '99 ucio ljude da sviraju, a cisto sumnjam da bi iko iz LP-a mogao nekog nesto da nauci. Ja se druzim sa ljudima koji slusaju / su slusali LP i cuo sam sve osim zadnja dva albuma i nisam primetio nista za sta sam mogao reci 'e ovde su odradili sjajan posao'.

IP sačuvana
social share
All across the galaxy,
life suffers defeat.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n73

A vidim znas ko se cime iz Slipknota bavi, gde je ko svirao sa strane itd itd. Bend sam proucio za ovih nekoliko godina koliko ga slusam i mogu ti reci da su pojednini clanovi talentovaniji i obrazovaniji cak i od nekih muzicara za koje bi ti prosecan lik na ulici rekao da su mu idoli. Imas topic 'ko je najbolji gitarista' i tamo je bilo par ljudi koji su u nebesa dizali John-a iz RHCP-a, koji je po mom misljenju, a to sam izvuko iz svega sto sam cuo od oba lika, losiji od Thomson-a iz Slipknota. Uzmi negde pronadji na internetu Tyler Thomson Band, Malevolent Creation - Deliver My Enemy, ili jednostavno pogledaj na youtube.com Thomson-ove klipove. E i jos jedna stvar, zaboravio sam cinjenicu da je covek do '99 ucio ljude da sviraju, a cisto sumnjam da bi iko iz LP-a mogao nekog nesto da nauci. Ja se druzim sa ljudima koji slusaju / su slusali LP i cuo sam sve osim zadnja dva albuma i nisam primetio nista za sta sam mogao reci 'e ovde su odradili sjajan posao'.
pa dobro rispekt za njega, mozda on i jeste stvarno genije za gitaru mada nesto i nisam primetio to u slipknotu. ne znam dal bi ovi iz lp-ja mogli nekog nesto da uce, rekao sam da nisu masterminovi ali su sasvim solidni.

kapiram da ne volis lp zato sto na njih gledas iz potpuno druge perspektive, ti slusas metal, hardcore, sta vec, a oni sviraju neku meksu muziku sa dosta hip hopa, elektro zvuka. ja slusam sve zivo pa mi je zato mozda i lakse da ih svarim. jbg, to each his own.
IP sačuvana
social share
/
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

I'm the eyes in your radio

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 295
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson w300i
@vamp girl: thnx za Smile sad mi je lakse...sad mi je sve lepo i vampirasto Smile
Pridev vamp i nema mnogo zajednickog sa "vampirastim", ali ajde nije vazno   Stvarno ne vredi vise ulaziti u rasprave, neko voli njihovu muziku a neko ne, ne vredi raspravljati se i nabrajati gomilu drugih muzicara. Ako neko slusa LP ne znaci da je odsecen od sveta i ne slusa nista drugo i niko ne osporava te muzicare koje vi nabrajate. I ja slusam mnogo razlicitih zanrova i dugo sam neposredno u muzickim vodama i svesna sam ostalih muzicara i njihovih kvaliteta. Ovde niko nije rekao da je LP najbolji bend na svetu, ili nesto slicno zato malo smirite strasti.
Ljudi stvarno smo mnogo otisli u offtopic!! 
IP sačuvana
social share

So hidden in the picture
Warping the world around me
They've been insistng
There's no difference between you and me
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Pasulj i punjene paprike.

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia - eh sad

pa dobro rispekt za njega, mozda on i jeste stvarno genije za gitaru mada nesto i nisam primetio to u slipknotu. ne znam dal bi ovi iz lp-ja mogli nekog nesto da uce, rekao sam da nisu masterminovi ali su sasvim solidni.

kapiram da ne volis lp zato sto na njih gledas iz potpuno druge perspektive, ti slusas metal, hardcore, sta vec, a oni sviraju neku meksu muziku sa dosta hip hopa, elektro zvuka. ja slusam sve zivo pa mi je zato mozda i lakse da ih svarim. jbg, to each his own.

Volim i ja meksu muziku, i ja slusam jazz, blues, funk, soul, ali me nervira sto LP kupi toliku slavu a u sustini ne rade nista. Sve sto oni rade je vec vidjeno, skroz neoriginalno, i ni malo mastovito.
IP sačuvana
social share
All across the galaxy,
life suffers defeat.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 145 146 148 149 ... 184
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 23:32:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.