Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 21:23:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 144 145 147 148 ... 184
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Linkin Park  (Pročitano 93601 puta)
Svakodnevni prolaznik

I'm the eyes in your radio

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 295
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson w300i
Ovo je stvarno besmisleno. Odlicni poznavaoci muzike i ljudi sa 20 i vise godina, a prepucavaju se kao osnovci.  Smile   Smile
 Smile
IP sačuvana
social share

So hidden in the picture
Warping the world around me
They've been insistng
There's no difference between you and me
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

somewhere I belong...i guess...:)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 718
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6270
narode,zakljucace nam temu,prestanite da se rasprawaljate oko gluposti wec smo jedan put to radili nemam wise ziwaca prepucawat se sa pojedincima...to sto mi slusamo je stwar uqsa i wi to necete promijenit nego,ako wam se ne swidja owa tema i bend kojem je upucena nemojte da dolazite da prawite frku bzvz...
IP sačuvana
social share
-gdje bi nam bio kraj da nije tako blizu?!
-zeli samo ono sto od tebe zawisi
-mnogi ljudi nisu dostojni dana pa on ipak swice
-u swakoj ljubawi postoji onaj koji ljubi i onaj koji okrece obraz
-bog nam je dao jedan jezik a dwa uweta da bismo manje pricali a wise slusali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
ok dusane, fat faggetu ili sta god ti to ff znacilo,ajde da vidimo koje bendove ko slusa!ja sam za,i S.H.C.F.,a i nindzo,garantovano,zato sto ces otici u krevet popisan.i ti pripazi na pravopis,zatupljeni adolescentu,kad naucis da pises,i da koristis PRAVE argumente onda mi se javi..degen..
e a pg girl,mogu li da pitam vase kraljevsko visocanstvo koliko ste koncerata uzivo bilo kog benda videli?auu da,pa do sad u podgorici nije svirao NIKO poznat..ima vremena..taman kad malo porastes,i kad tvoj veliki bata odluci da te se odrekne zbog idiotizma koji slusas,mozda te mama i tata puste da podjes npr do budve na stonse..auu to je vec proslo..a jbg,mozda u sledecem zivotu i vidis nesto..mozda i pocnes da slusas muziku,tj sve osim stinkin farta
e i vamp girl,obozavam ribe koje sve znaju..vidim imas 12 doktorata iz pedagogije,3 magistrature iz muzike i 6 razlicitih akademija zavrsenih pa si kompatibilna za raspravu.znas valjda sta taj izraz znaci,a da ti ne treba recnik?ajde podjite do vrtica,cuo sam da je cester tamo,mama ga ostavila da prespava,posto mora da radi.
e i jos jedna stvar:kako iko od vas moze i da POMISLI da osporava Pink_Floyd-a,kad je lik apso-fuckin'-lutni muzicki master za rock?ajde imam ideju,why don't you all just fuck off very nice?derista
F.O.A.D. Smile
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n73
au ja se izvinjavam sto sam uopste odgovorio na tvoj post, pa ti si apsolutni retard  Smile
IP sačuvana
social share
/
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

*Kako koristim kosmo disk, moja zena vise ne hrce*

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
Zastava Nova Pazova↔Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia onaj veliki
@2Faj
Ne preteruj, opusti se... Kuliramo, druzimo se... I nemoj vredjati druge clanove! Smile
IP sačuvana
social share
Top teme:
:: Da li pishate pod tushem ::
:: Ima li petao penis? ::
:: Koje vam jaje vise visi? ::

...histerija znaci kadse covek dere iz petnih zila smrt smrt smrt!!...
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 295
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson w300i
ok dusane, fat faggetu ili sta god ti to ff znacilo,ajde da vidimo koje bendove ko slusa!ja sam za,i S.H.C.F.,a i nindzo,garantovano,zato sto ces otici u krevet popisan.i ti pripazi na pravopis,zatupljeni adolescentu,kad naucis da pises,i da koristis PRAVE argumente onda mi se javi..degen..
e a pg girl,mogu li da pitam vase kraljevsko visocanstvo koliko ste koncerata uzivo bilo kog benda videli?auu da,pa do sad u podgorici nije svirao NIKO poznat..ima vremena..taman kad malo porastes,i kad tvoj veliki bata odluci da te se odrekne zbog idiotizma koji slusas,mozda te mama i tata puste da podjes npr do budve na stonse..auu to je vec proslo..a jbg,mozda u sledecem zivotu i vidis nesto..mozda i pocnes da slusas muziku,tj sve osim stinkin farta
e i vamp girl,obozavam ribe koje sve znaju..vidim imas 12 doktorata iz pedagogije,3 magistrature iz muzike i 6 razlicitih akademija zavrsenih pa si kompatibilna za raspravu.znas valjda sta taj izraz znaci,a da ti ne treba recnik?ajde podjite do vrtica,cuo sam da je cester tamo,mama ga ostavila da prespava,posto mora da radi.
e i jos jedna stvar:kako iko od vas moze i da POMISLI da osporava Pink_Floyd-a,kad je lik apso-fuckin'-lutni muzicki master za rock?ajde imam ideju,why don't you all just fuck off very nice?derista
F.O.A.D. Smile
Koliko ja znam ovde niko nije dirao Pink_Floyd-a!! Stvarno preterujes s vredjanjem! A sta ti uopste znas o meni pa da mi se tako obracas? Otkud ti znas cime se ja bavim u zivotu i sta studiram?! Stvarno govoris gluposti. Ovo je forum i svako ima pravo ovde da napise svoje misljenje, a ne da gleda ko je kompatibilan da prica o muzici ili o bilo cemu!!  Smile Stvarno svakakvih mozgova ima!
IP sačuvana
social share

So hidden in the picture
They've been insistng
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
@Pink Floyd: sorry brate,pukao sam,jer mi koji mrzimo stinkin fart mozemo da budemo omrazeni,da se po nama pljuje kako smo glupi i oganiceni,kako nemamo pojma o nicemu,a kada ja otvoreno kazem sta mislim onda sam ja stoka i slicno,jbg,nervira me sto kada se na postu Linkin Park koji je valjda tu da bi se izrazilo misljenje o bendu,bend glorifikuje do nebesa,a kada neko ima kontra misljenje,onda je taj neko idiot..valjda su se ocekivali i negativni komentari i sam kazes tu smo da menjamo misljenja zar ne?
@vamp girl: izvini,jednostavno me vise nervira uzdizanje benda cija je jedina vrednost u tome sto,citiram nindza,su provalili sta klinci vole i prodali to.ako vec volite taj bend,super za vas,to je vas ukus,ali pomirite se sa cinjenicom da ima i suprotnih misljenja.ja sam na ovom podforumu najpopljuvaniji jer ih mrzim,i svaki moj argument pada u vodu zbog vasih tvrdoglavosti.ako mi ne verujes,proveri postove od ranije.evo jos jednom ti se izvinjavam,ali bar budite toliko jbn-o objektivni i sagledajte nase anti-argumente,pa onda recite zasto smo<ili nismo> u pravu!!!
@dusanff:ti si jako zatucan i zatupljen i ja ti zelim da jednog dana shvatis sta si branio bez i jednog krstenog argumenta,ali kontam da se to nikada nece desiti,ne zbog tvoje odlucnosti da slusas linkin pOrk,nego zato sto nisi u stanju da se osvestis.u sustini ti si na lestvici svih ljudi na Balkanu,jedan stepenik iznad odvratnih ljigavaca koji slusaju narodnjake.respect za tvoj pokusaj argumentovanja da su veliki umetnici radili sa njima,ali razmisli:svi ti umetnici,bendovi koji su radili su njima su u silaznoj putanji karijere.McCartney od Beatles-a nije nista,Metallica je u raspadu<bila>od st.angera,a i sva ostala imena koja si naveo su bili<a vecina je i ostala>u propadnoj putanji u trenutku kada su radili sa najkomercijalnijim bendom na svetu,probaj da shvatis da je to jbn-i marketinski potez.
e da,one more thing:velicas rok i te fore,a vamo pominjes jay z-ja i wannabe hip hop ekipu,ajde majke ti,bar nauci pravce muzike,ako vec ne znas da kucas
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n73
Brate nije meni problem da saslusam kontraargumente, ali njih na ovoj temi nema. Nisi mi rekao ni jedan muzicki razlog zasto ne treba da slusam linkin park. Sve se otprilike svodi na to, oni su popularni i bogati i zato su shit. I onda jos krenes sa nekim prozivkama koje su na nivou petog osnovne..
Ajde kada si vec rekao da ih se muzicka scena stidi, navedi barem neke primere. A za ovo da su u silaznoj putanji, jbg to je relativno. Rubin je trenutno jedan od najboljih producenata na svetu a takodje ne verujem da McCartney-u treba da radi sa LP-jem samo da bi zaradio malo para posto je jedno sto puta bogatiji od njih.
A sto se tice pravaca muzike, ko je rekao da ja slusam samo rok? Slusam i rap i house i metal i tomu zdravkovica..
Zapravo u poslednjih par godina i ne slusam Linkin Park skoro uopste ali i dalje tvrdim da su dobar bend Smiley
IP sačuvana
social share
/
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

somewhere I belong...i guess...:)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 718
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6270
@Pink Floyd: sorry brate,pukao sam,jer mi koji mrzimo stinkin fart mozemo da budemo omrazeni,da se po nama pljuje kako smo glupi i oganiceni,kako nemamo pojma o nicemu,a kada ja otvoreno kazem sta mislim onda sam ja stoka i slicno,jbg,nervira me sto kada se na postu Linkin Park koji je valjda tu da bi se izrazilo misljenje o bendu,bend glorifikuje do nebesa,a kada neko ima kontra misljenje,onda je taj neko idiot..valjda su se ocekivali i negativni komentari i sam kazes tu smo da menjamo misljenja zar ne?
@vamp girl: izvini,jednostavno me vise nervira uzdizanje benda cija je jedina vrednost u tome sto,citiram nindza,su provalili sta klinci vole i prodali to.ako vec volite taj bend,super za vas,to je vas ukus,ali pomirite se sa cinjenicom da ima i suprotnih misljenja.ja sam na ovom podforumu najpopljuvaniji jer ih mrzim,i svaki moj argument pada u vodu zbog vasih tvrdoglavosti.ako mi ne verujes,proveri postove od ranije.evo jos jednom ti se izvinjavam,ali bar budite toliko jbn-o objektivni i sagledajte nase anti-argumente,pa onda recite zasto smo<ili nismo> u pravu!!!
@dusanff:ti si jako zatucan i zatupljen i ja ti zelim da jednog dana shvatis sta si branio bez i jednog krstenog argumenta,ali kontam da se to nikada nece desiti,ne zbog tvoje odlucnosti da slusas linkin pOrk,nego zato sto nisi u stanju da se osvestis.u sustini ti si na lestvici svih ljudi na Balkanu,jedan stepenik iznad odvratnih ljigavaca koji slusaju narodnjake.respect za tvoj pokusaj argumentovanja da su veliki umetnici radili sa njima,ali razmisli:svi ti umetnici,bendovi koji su radili su njima su u silaznoj putanji karijere.McCartney od Beatles-a nije nista,Metallica je u raspadu<bila>od st.angera,a i sva ostala imena koja si naveo su bili<a vecina je i ostala>u propadnoj putanji u trenutku kada su radili sa najkomercijalnijim bendom na svetu,probaj da shvatis da je to jbn-i marketinski potez.
e da,one more thing:velicas rok i te fore,a vamo pominjes jay z-ja i wannabe hip hop ekipu,ajde majke ti,bar nauci pravce muzike,ako vec ne znas da kucas
ja u ziwotu swome nisam rekla da je LP najbolji bend na swijetu ili ista slicno tome,ali ti ih opisujes kao da su najgori bend na swijetu.Cinjenica je da su swi bendowi koji se pojawljuju na mtv-u komercijala ali to ih ne cini losim bendowima..meni se swidjaju njihowe pjesme i necu prestat da ih slusam bez obzira sta ti kazes ili da su stvarno najgori bend na swijetu,jer ko bi meni i zasto(pitanje swih pitanja!!!)zabranio njih da slusam kad mi se swidjaju...
Kao sto si rekao,Metalika je sad postala zesca komercijala,i swi ostali swjetski poznati bendowi ali to ih ne cini losima,jes da su na silaznoj putanji ali je metalika i u swojim zlatnim godinama bila komercijala...
Ja sam stw poqsala na fin nacin s tobom ali ti odma pizdis i wrijedjas...podsjecas me na srkicha(ko je njegowe poruke widio zna o cemu pricam)
a da,sto se koncerata tice bila sam ih na stw dosta ali nijedan weci bend,sta cu jbt kad ziwim u owu raspalu drzawu,a za to i ima wremena,kao sto ti tako cesto wolis to da spominjes,ja imam samo 15 GODINA...

IP sačuvana
social share
-gdje bi nam bio kraj da nije tako blizu?!
-zeli samo ono sto od tebe zawisi
-mnogi ljudi nisu dostojni dana pa on ipak swice
-u swakoj ljubawi postoji onaj koji ljubi i onaj koji okrece obraz
-bog nam je dao jedan jezik a dwa uweta da bismo manje pricali a wise slusali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 295
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson w300i
@ 2FaJ!
Sasvim je u redu da iskazes svoje misljenje i da napises na cemu se ono bazira, a ne da kazes da su bezveze i sl. i da napadas i vredjas druge clanove, i brate mnogo psujes i lako se iznerviras!  Smile Ovde se postuje svacije misljenje i nema potrebe da se medjusobno ubedjujemo. Svako slusa, voli, ne voli sta hoce i to je to. Dajte ljudi da se vise ne vredjamo nego da lepo razgovaramo kao civilizovani ljudi  Smile
IP sačuvana
social share

So hidden in the picture
They've been insistng
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 144 145 147 148 ... 184
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 21:23:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.