Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koga podrzavate u ratu u Libiji?

Glasanje završeno: 31. Mar 2011, 02:21:37

Gadafija i njegove pristalice
81.5%  (106)
Clanice NATO-a i pobunjenike
4.6%  (6)
Ne podrzavam ni jedne, ni druge
13.8%  (18)
Ukupno glasova: 130
Idi dole
Stranice:
1 ... 500 501 503 504 ... 570
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Libija - (Gadafi VS Pobunjenici) - Period nakon revolucije  (Pročitano 664165 puta)
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Samsung XYZ1004
Demokratija je isto sto i kalaisanje umivaonika  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
E bre, srusio si Milosevica za prosperitet Srbije pa to jos traje, demokratija je dug proces  Smile

Mmmmneee...  Smile prosperitet i demokratija je nesto sto ima kontinuitet i sto se,ipak,moze osetiti i videti.

Ovo sto nama EU sada radi nije ni prosperitet ni demokratija,nego obicno karanje.  Smile

5 godina sam se smrzavao ko picka,gutao suzavac i dzonjao po ulicama,da bi klosari iz regiona usli decenijama pre mene u klub koji ni posle desetkovanja industrije,vojske i drzave,slanja polovine generalstaba u zatvor,odricanja teritorija i brace,i uvodjenja idiotskih vrednosti i standarda,jos nece ni da se smiluje da mi kaze kada ce da me primi da mi kaze da li cu imati sanse da jednog dana mozda udjem?  Smile

Ne,Maradicu,to nije prosperitet,to je obicno karanje. Ali od jednog ispranog mozga,udaljenog 3000 km od centra dogadjanja,ni ne ocekujem da to razume.
A moj stav o svemu tome ostaje isti - Evropa moze samo da uzme i nabije sebi svoj "eksluzivni" klub tamo gde sunce ne sija.A ja cu za 10 godina slatko da se smejem i gledam kako se kolju medju sobom.  Smile (bilo bukvalno,bilo figurativno)

Sto se Izraelskog naoruzanja tice,sve informacije imas dostupne na netu,u knjigama i emisijama.
Pravljeno za pismene i normalne ljude.

Al,dobro,razumem,ti si ocigledno poseban.Imas i neke svoje izvore ocigledno... Sve znas najbolje,bolje cak i od ljudi koji su pravili to.Klasika...  Smile
« Poslednja izmena: 06. Nov 2011, 02:25:17 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Rekao sam za EU, stvar je financija a ne tu neki Mladic, Kosovo, trubaci u Guchi, farbanje autobusa i slicno. Sada sto politicari u Srbiji lazu, ne mogu nista, ne idem na glasanje. Dzindzic je svojevremeno rekao da je bila greska sto su isporucili Milosevica ali to je danas proslost.
Sto se tice Izraela, mozemo samo da spekulisemo i verujemo sta imaju. Ne bi me cudilo da su sami pustili buvu kako imaju bombu da ih ne bi dirali. Sa druge strane, ako stvarno imaju, mogu da obelodane, nece se izvrnuti zemlja zbog toga.
Sto se tice Libije, oni koji su ranije imali ugovore, isti su i otpisali Gadafija. Prvi tanker sa naftom iz Bengazija je otisao za Kinu. Sad ce da potvrde ugovore i da nastave dalje kako je i do sad bilo, nova vlada ce da kesira lovu i dalje zbog stabilnosti i to je to, kraj price. Stete od rata ce biti vidljive mozda godinu dana dok ne poprave, okrece...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Rekao sam za EU, stvar je financija a ne tu neki Mladic, Kosovo, trubaci u Guchi, farbanje autobusa i slicno.

Uf...  Smile Ajde,ajde da kopam po arhivama,kad me vec vuces za jezik...  Smile

MAS: HAPŠENJE MLADIĆA I HADŽIĆA USLOV ZA EU

(5) Send to friend Print Četvrtak, 7. Oktobar, 2010.| Autor:

BEOGRAD  - Ambasador Nemačke u Srbiji Volfram Mas (Wolfram Maas) izjavio je  da za Srbiju osim hapšenja haških begunaca Ratka Mladića i Gorana Hadžića nema posebnih uslova u procesu evropskih integracija.

"Ostali uslovi važe za sve zemlje koje žele u EU i oni su određeni kopenhaškim kriterijumima - politička stabilnost, tržišna ekonomija, vladavina prava, poštovanje ljudskih i manjinskih prava i dobrosusedski odnosi sa svim susedima", rekao je Mas u Ambasadi Nemačke u Beogradu.

Mas je naveo da će ispunjavanje kopenhaških kriterijuma biti priličan izazov jer je to skup pravila napisanih na 150.000 stranica i dodao da to nisu fantazije briselskih birokrata, nego skup pravila kojima je određeno kako bi trebalo da izgleda dobro uređena zemlja koja želi da postane članica EU.

Ponovio je da Nemačka podržava put Srbije ka EU i njenu nameru da postane pouzdan partner EU.

Mas je podsetio da je Nemačka u nedelju obeležila 20 godina ujedinjenja, rekavši da su Nemci veoma ponosni na taj događaj, jer je tada pao komunistički diktatorski režim i ljudi u Istočnoj Nemačkoj su postali slobodni.

"Tranzicija u Istočnoj Nemačkoj još nije sasvim završena, a bila je uspešna jer smo mogli da izdvojimo ogromne količine novca i utoliko je bila lakša nego u drugim bivšim socijalističkim zemljama. Srbija je 5. oktobra obeležila 10 godina od promene sistema. Izazovi Srbije su slični, ali veći. Pomoć Srbiji je neuporedivo manja od pomoći koju je dobila Istočna Nemačka", rekao je Mas.

U Ambasadi Nemačke danas je održan skup društveno aktivnih studenata izabranih na konkursu "Dobrodošli u Nemačku" koji će dve nedelje boraviti u toj zemlji i upoznati se sa njenim institucijama i kolegama studentima. Projekat sprovodi Evropski pokret u Srbiji.

Vesti: EU, Volfram Mas, Ambasad Nemačke

Server: Mladić uslov za EU
ponedeljak 10.01.2011 | 11:01

Prag -- Razlog zbog koga Ratko Mladić nije uhapšen je to što Srbija nije reformisala službe bezbednosti, smatra američki analitičar Danijel Server.

On je u intervjuu Radiju Slobodna Evropa rekao da je za evropske integracije Srbije rešenje pitanje Mladića zaista od najvitalnijeg značaja.

http://f1.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=01&dd=10&nav_category=64&nav_id=484738

pa se pitam nesto... sta jos mi treba da uradimo,majku mu...  Smile posto kad isporucimo Mladica jednog dana(ako je taj uopste ziv danas... ),onda ce na red doci Kapetan Kuka.Pa da pocnemo da se spremamo unapred.

28. Mart 2011.

Imam jos nekoliko slicnih postova jos iz 2008. i 2009. koji su se odnosili na Karadzica i Hadzica,koji su tada bili "jedina preostala prepreka ka EU".

Dakle... molim te...  Smile nemoj da srljas i nabadas bezveze.  Smile

Citat
Sto se tice Izraela, mozemo samo da spekulisemo i verujemo sta imaju. Ne bi me cudilo da su sami pustili buvu kako imaju bombu da ih ne bi dirali.

Aha,da,zato su pohapsili sve koji su ikada pricali o tome,a pomenutog Mordehaja Vanunua bacili u tamnicu na 20 godina,samo da bi ga posle pretvorili u roba i zatocenika.  Smile

Sto se cutanja i tajnovitosti tice,ja sam ti vec rekao zasto.

Ako oces,okacicu ti i linkove o Izraelskom nuklearnom programu,ali ne znam ima li poente,kad ces opet da teras sa svojim starim stavom "dobro,sad... " ili mozda cak i nesto gore.Tako da... slobodno misli da znas najbolje.
« Poslednja izmena: 06. Nov 2011, 03:07:19 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Hebi ga, verujes stampi i politicarima. Cuj, zao mi je sto si ulozio toliko truda i borio se za tu neku novu vlast jer je reko eto neki politicar uci ce Srbija u EU a to sve preneo Blic i Kurir. Ja sam indvidualista, nece me niko naterati da dam ni pet para za nekoga ko obecava kule i gradove, necu cak ni glasati. Sad dal je to ispravno i dal sam u pravu, moze o tome da se rapsravlja...
Sad ce biti nova opcija, valjda priznanje ili podela Kosova, politicari ce da dobiju jos koju godinu devizne sise da hrane narod da ih ne polupa i onda opet jovo nanovo. Nije problem sto nemaju para a ne mogu da ih stvore, razumljivo je, iz nicega ne mozes napraviti nesto, bego problem sto lazu, a da su iskreni, naso bi se neki drugi koji bi lagao pa bi on dobio izbore i opet iz pocetka.
A sto se tice bombe, reko sam, necemo uspeti da saznamo dal je stvarno imaju ili nemaju i da je mozda buva samo da se zastite. Svojevremeno se pricalo u shushkalo da Juga ima atomsku, ali opet ticu, vojna tajna. Pa jugoslovenski nuklearni program, pa Vinca, pa ko zna cega ima tamo, pa za vreme rata Zirinovski slao atomsku Karadzicu, cak snimljen valjda film o tome, sve ozbiljni mediji objavljivali...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Hebi ga, verujes stampi i politicarima.

Aha,znaci ova dva teksta ti nisu dovoljni dokazi... Ok.Iskopacu ti jos.Mislim,za vecinu to ne bi bilo potrebno,posto svi u Srbiji vrlo dobro znaju o cemu pricam,ali,ajde,da i tebi lepo dokazem.Cisto da posle ne bude "nisi mi naveo dokaze/argumente".  Smile

Okacicu ti ovih dana jos slicnih dokaza,pa da vidim dal ces i onda da mi kazes da sam verovao novinama i politicarima,ili ces da nadjes neki novi izgovor da opravdas EU pizde.

Posto znam da je tebi to u dusi,ti u svemu moras da lupas kontru.  Smile i kad ne trolujes( u onom pravom obliku),ti moras da ubacis neko svoje "ali" ili "dobro,sad"... kod tebe ne postoji prihvatanje cinjenica.

Sto se Izraela tice,vec sam rekao sve sto sam imao.Jedino jos mogu da ti ponudim linkove i emisije.
Sta ces ti da mislis... to je sve na tebi.Ni ja nisam nikad licno video B-2,na primer,pa znam da ih ameri imaju.  Smile

Svojevremeno se pricalo u shushkalo da Juga ima atomsku, ali opet ticu, vojna tajna. Pa jugoslovenski nuklearni program, pa Vinca

A ti mislis da Tito nije pokretao dvaput nuklearni program,pa ga obustavljao jer su mu Ameri dali pare?
Mislis da su Rudjer Boskovic,Jozef Stevan i Vinca sagradjeni da bi se igrali mladi tehnolozi i hemicari?
Mislis da se u Vinci naslo onaj plutonijum tek tako?da je nastao kao produkt reaktorskih operacija?
Da se u rudnik uranijuma blizu Knjazevca kopalo iz razonode?

Blago tebi Maradicu kad si ti tako pametan i informisan o stvarima da znas bolje od biscih naucnika o Izraelskom nuklearnom oruzju,da moras nesto ocima da vidis da bi znao da postoji,i kad ne priznajes nista sto se kosi sa tvojim strucnim misljenjem... blago tebi.Mora da si neki clan akademija nauka,kada su za tebe svi glupi ili nedostojni tvoje paznje.
« Poslednja izmena: 06. Nov 2011, 03:58:12 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
dobro de sad, preterujes malko  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
U vezi sa cim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mediji u danasnjem svetu su tu pretezno da bi vrsili propagandu - ako to znas, onda je sve diskutabilno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Zato ja kada pricam,i ne pricam ono sto naucim od medija,nego svojim isttrazivanjima i citanjem.  Smile

A sad mi reci oko cega preterujem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 500 501 503 504 ... 570
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 7.381 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.