Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koga podrzavate u ratu u Libiji?

Glasanje završeno: 31. Mar 2011, 02:21:37

Gadafija i njegove pristalice
81.5%  (106)
Clanice NATO-a i pobunjenike
4.6%  (6)
Ne podrzavam ni jedne, ni druge
13.8%  (18)
Ukupno glasova: 130
Idi dole
Stranice:
1 ... 501 502 504 505 ... 570
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Libija - (Gadafi VS Pobunjenici) - Period nakon revolucije  (Pročitano 664090 puta)
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Nokia 2610
IZAZOVI POSLE GADAFIJA

Libija suočena s krvnim osvetama

Libijskim vlastima će, prema rečima privremenog premijera ove zemlje Abdurahima el Keiba, biti potrebni meseci da bi razoružale sve pobunjenike koji su učestvovali u pobuni protiv Moamera el Gadafija.

Nastojanje da se život vrati u normalu: Festival u Bengaziju
Posle više od dve nedelje od ubistva bivšeg libijskog vođe i proglašenja oslobođenja, ovom zemljom širi se novi talas nasilja pošto je “vendeta” glavna reč među plemenima, a o krvnim osvetama pričaju i Gadafijevi saplemenici i borci iz Misrate, grada koji su opsedale pukovnikove snage.

- Zar ćete zaboraviti ako vam je neko bez razloga ubio sina? Ne, nećete zaboraviti. Ljudi ovde nikada ne zaboravljaju. Biće krvnih osveta - kaže Hadž abu Muhamed, član Gadafijevog plemena Gadafa.

Izlaganje Gadafijevog tela u Misrati tokom četiri dana razbesnelo je članove njegovog plemena, kao i odluka novih vlasti da ga sahrane na tajnoj lokaciji u pustinji nakon odbijanja zahteva Gadafijevih saplemenika da preuzmu i ukopaju telo. Mnogi Libijci plaše se građanskog rata koji bi mogao da izbije između plemena ukoliko Nacionalni prelazni savet ne smiri netrpeljivosti koje su stvorene sukobima započetim u februaru ove godine.

- Ukoliko ne osiguraju pomirenje između plemena, nastaće krvoproliće - tvrdi Abdulah, mladi pripadnik plemena Gadafa.

Privremeni premijer Keib kaže da nove vlasti garantuju izgradnju nacije koja poštuje ljudska prava.

- Ali, treba nam vreme - navodi Keib, čiji je mandat ograničen na osam meseci, period u kojem se on nada da će svi pobunjenici položiti oružje i vratiti se svojim profesijama.

Savet obećava poštovanje ljudskih prava: Izbeglički kamp
Kako će Nacionalni prelazni savet to ostvariti, nije baš jasno, pošto ovo telo tek priprema prelazne zakone koji bi trebalo da zauzdaju osvetu nad pristalicama bivšeg Gadafijevog režima. Mustafa Abdul Džalil, šef ovog saveta, izjavio je da je prelaznim vlastima neophodno da što pre dođu u posed Gadafijevih milijardi evra koje su zamrznute u inostranstvu, kako bi krenuli u program razoružavanja bivših boraca. Tokom sukoba u Libiji mnoga skladišta oružja su opljačkana, a deo naoružanja završio je izgleda i kod palestinskog islamističkog pokreta Hamas u pojasu Gaze.

U međuvremenu, u Gadafijevom rodnom gradu Sirtu nastavljeno je prebrojavanje žrtava, a Međunarodni komitet Crvenog krsta objavio je da je u protekle dve nedelje pronađeno više od 400 leševa.

Glavna libijska plemena

-Za Gadafija: Gadafa, Magarha, Tuarezi, Barasa

-Protiv Gadafija: Varfala, Berberi, Zuvaja, Al Avakir
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Nokia 2610
Teret promena ”Arapskog proleća”

Šta zaista mogu da učine snage koje dolaze posle promena u arapskim zemljama. Savremeni svet se suočava s novim kolonijalzmom, koji je sve ciničniji i brutalniji

Demonstracije u Egiptu

ZEMLJE na Bliskom istoku i u severnoj Africi u kojima je došlo do političkih promena neće imati istovetnu sudbinu, kao što, uostalom, ni put do tih promena nije bio istovetan. Sve su, moglo bi se reći, dobile krajnje neizvesnu šansu za novi početak, a izgubile izvesnost državne stabilnosti i lične sigurnosti građana.

Dr Darko Tanasković, islamolog, tvrdi da je nemoguće predvideti put kojim u varljivom pustinjskom miru kreću integrativni procesi - udruživanja, međuetnička, međudržavna, vojnopolitički savezi. Dezintegrativni su, smatra, izvesniji:

- Zavisnost od inostranih “prijatelja” objektivno će biti izraženija, iako će se nove vlasti truditi da se što je moguće više oslobode tog zagrljaja.

KONTROLA
NAFTE FITILJ za promene potpaljen je sa američke obale Atlantika a promene imaju više ciljeva - nastavak uništavanja principa suvereniteta i uključivanje preostalih teritorija Bliskog istoka u sistem NATO partnerstava i programa - kaže Slobodan Janković. - Očekuje se i nastavak politike ovladavanja energentima od strane moćnih zapadnih vlada i transnacionalnih korporacija. U plan u je slabljenje i dodatna kontrola EU kao potencijalne sile, kao i uticanje na privredni razvoj Rusije, Kine i Indije.
Političku mapu Bliskog istoka i Severne Afrike presudno ne oblikuje religija, već uticaji i intervencije sa strane, ali je sigurno da će najdalekosežnija društvena i politička posledica “arapskog proleća” biti jačanje islamističkih snaga u regionu.

- Neposredna budućnost zemalja u kojima je došlo do uklanjanja višedecenijskih autoritarnih lidera i pretežno sekularnih režima neizvesna je i neminovno će biti opterećena nasiljem i teškoćama u očuvanju mira - kaže dr Tanasković. - Najsnažniji pritisak pretrpeće nemuslimanske manjine, jer svako remećenje poretka i radikalizacija društva zakonito jačaju animozitet prema inovernim manjinskim zajednicama.

Otvara se pitanje spremnosti novih vlasti u “oslobođenim” zemljama da podnesu teret promena.

- Nove vlasti zarobljene su protivurečnostima i nepoznanicama. Problem je i vlastiti legitimitet, pa se njihova pozicija ne može oceniti stabilnom. Teško će se boriti s iskušenjima koja ih očekuju. Ako se o vlasti bude odlučivalo u demokratskoj proceduri, kako se najavljuje, sve će biti još komplikovanije. Trebaće vremena da se vode razbistre.

Savremeni svet se posle svih ovih događaja suočava sa “novim kolonijalizmom”.

- Nastojanja bivših kolonijalnih sila da u ranijim kolonijama nastave da ostvaruju interese, nije prestajalo nijednog trenutka - kaže dr Tanasković. - Bremenito svetskom ekonomskom krizom i pod diktatom rastuće gladi za energentima, oblici “novokolonijalističkog” ponašanja samo su dobili na cinizmu i brutalnosti.

Kalendar dešavanja promena u arapskim zemljama pogledajte
Da je agresija na Libiju i više od novog starog kolonijalizma, tvrdi i Slobodan Janković, iz Instituta za međunarodnu politiku.

- Gadafi je počinio dve velike jeresi, vodio je samostalnu politiku i od 2007. uveo nove naftne ugovore sa stranim kompanijama - EPSA 4 (prema kojima je Libija imala barem 90 odsto profita od nafte). U Libiji je i EU videla priliku da, konačno, van evropskog kontinenta, pokaže svoju snagu. Odluku o vojnoj intervenciji donela je 1. aprila 2011, ali je nije realizovala jer Kancelarija UN za koordinaciju humanitarnih poslova nikada od Unije nije zatražila takvu uslugu. Time je EU demonstrirala nesposobnost i nejedinstvo.

Agresija na Libiju ima i tipičnu kolonijalnu dimenziju o čemu svedoči podatak da je premijer Prelaznog nacionalnog saveta libijske vlade pobunjenika, morao da prođe inicijaciju kod državne sekretarke SAD Hilari Klinton. I, to nije sve. Evropski parlament u Strazburu ocenio ga je podobnim da vodi libijske borce za demokratiju.

PLANIRANO

VESLI Klark je 3. oktobra 2007. u San Francisku izjavio da mu je posle 11. septembra 2001. jedan oficir iz združenog Generalštaba u Pentagonu, rekao da će SAD napasti i promeniti vlast u sedam zemalja: Iraku, Siriji, Libiji, Libanu, Sudanu, Somaliji i Iranu. Klark je tada rekao da problem u Iraku i Avganistanu nije broj vojnika već “Zašto smo tamo, sa kojom svrhom?!”.

- On je tražio da se pobunjenicima koje predvodi daju pare koje je Gadafi kroz Libijski suvereni fond, državna i privatna preduzeća, uložio u inostranstvu kao zajam, povereničke i druge fondove - kaže Janković. - Džebril je od EU i SAD tražio libijske pare, makar mu bile i pozajmljene a onda će, nova Libija, platiti interes zapadnim zemljama što su joj pozajmile sopstveni novac?!

Posle Džebrila, prelazna vlada izabrala je američki proorijentisanog profesora Abdel Rahim al-Kiba.

Istovremeno, Ričard Haas, predsednik američkog Saveta za spoljne odnose neizabranog tela koje određuje ključne tokove američke spoljne politike, poručio je da je NATO potreban Libiji da bi se izbegao haos i unutrašnji građanski rat između neusklađenih grupa koje preuzimaju vlast posle Gadafija.

- Mnogo pre krize u Libiji, i iz Libana je 2005. posle 29 godina proterana sirijska vojska, Sudan je podeljen kako Kinezi ne bi uzeli naftu - kaže Janković. - Irak je okupiran a sada i Libija. Preostali su Sirija i Iran. Sirija, Iran, Gadafijeva Libija preostale su tri zemlje koje nisu obuhvaćene nekom od NATO inicijativa, pa nisu u sistemu partnerstva sa SAD. Istovremeno, Sirija i Iran su protivnici Izraela i direktno podržavaju Hamas i Hezbolah. Obe zemlje su takođe pretnja, jer se radi o zemljama koje dobro sarađuju sa Rusijom.

Trajni američki interes, uz bezednost Izraela, jeste i pristup nafti, ali i mir u regionu.

- U zaštiti nacionalnih interesa, pokazalo se, SAD su spremne na sve - kaže dr Darko Tanasković. - Sve, srećom, još uvek nije neophodno, ali je očigledno da se administracija predsednika Obame nalazi u priličnim teškoćama zbog protivurečnih interesa i obaveza u regionu Bliskog istoka. Koliko, s jedne strane, proizvoljno i sebično kroji sudbinu naroda i država prema svojoj računici, dotle, s druge, Amerika neosetno postaje i talac uloge velike sile koja je odavno proglasila da je njena interesna sfera ceo svet, pa se svuda i očekuje da nešto preduzima. Verujem da mnogi u SAD priželjkuju fazu nekog novog izolacionizma, ali je to iz mnogo razloga u ovom trenutku neostvarljivo.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1

Aha,znaci ova dva teksta ti nisu dovoljni dokazi... Ok.Iskopacu ti jos.Mislim,za vecinu to ne bi bilo potrebno,posto svi u Srbiji vrlo dobro znaju o cemu pricam,ali,ajde,da i tebi lepo dokazem.Cisto da posle ne bude "nisi mi naveo dokaze/argumente".  Smile

Okacicu ti ovih dana jos slicnih dokaza,pa da vidim dal ces i onda da mi kazes da sam verovao novinama i politicarima,ili ces da nadjes neki novi izgovor da opravdas EU pizde.

Sto bi ih ja pravdao, hebe mi se.Ocu samo da kazem ajde da su ovi iz EU-a lagali, ali lazu domaci politicari samo tako. Ili su stvarno toliko glupi, sto ne verujem, da veruju kako su tik u Evropskoj zajednici a ne uposle nijednog ozbiljnog analiticara...
Za vreme optimisticke Markoviceve reforme kada dug nije bio ni priblizan danasnjem a privreda dosta bolje stajala, predvidjao se ulazak tamo kratko posle 2000. godine a to je vise od decenije iza reformi sto naravno Ante Markovic nije javno govorio vec pricao o "nekoliko" godina.

Sto se Izraela tice,vec sam rekao sve sto sam imao.Jedino jos mogu da ti ponudim linkove i emisije.
Sta ces ti da mislis... to je sve na tebi.Ni ja nisam nikad licno video B-2,na primer,pa znam da ih ameri imaju.  Smile

Dobro, eto, ubedio si me, imaju nuklearno naoruzanje, predajem se...

A ti mislis da Tito nije pokretao dvaput nuklearni program,pa ga obustavljao jer su mu Ameri dali pare?
Mislis da su Rudjer Boskovic,Jozef Stevan i Vinca sagradjeni da bi se igrali mladi tehnolozi i hemicari?
Mislis da se u Vinci naslo onaj plutonijum tek tako?da je nastao kao produkt reaktorskih operacija?
Da se u rudnik uranijuma blizu Knjazevca kopalo iz razonode?

I eto, da se nije raspala Juga sada bi verovali i dalje da Juga ima atomsku  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Sto bi ih ja pravdao, hebe mi se.Ocu samo da kazem ajde da su ovi iz EU-a lagali, ali lazu domaci politicari samo tako. Ili su stvarno toliko glupi, sto ne verujem, da veruju kako su tik u Evropskoj zajednici a ne uposle nijednog ozbiljnog analiticara...

Pa,zato sto samo to i radis.Ti imas tri stupnja - trolovanje,kontriranje i to neko filozofiranje,kroz blago negodovanje - "da,ali","dobro sad",i slicno.

Ne mogu da se setim zadnjeg posta na politici,kada sam rekao nesto,a ti se slozio s tim,cak i kad si znao da sam u pravu,a kamoli propustio priliku da dodas nesto svoje (uglavnom to "dobro sad" i slicno).

Za neke teme jos i ajde,nisu tolko bitne,pa nema veze.Ali me zaista iritiras kada pocnes tako da mi branis EU,ili je i ne branis,ali poces sa tim svojim "dobro sad",iako vrlo dobro znas o cemu pricam,iako vrlo dobro znas koliko smo krvi propisali zbog nje,i onda me teras da vadim naslove iz naftalina,da bih ti pokazao da znam o cemu pricam,i da jeste bilo tako.

Majku mu,valjda ja zivim u ovoj zemlji,valjda znam sta pricam,kada sam 4 godine slusao jednu te istu pricu "Dajte nam (jos) Mladica i Hadzica,i eto vam EU".  Smile Ili mozda treba opet da se (na)pravimo blesavi i "pozaboravljamo" neke stvari?  Smile ko sto se "zaboravilo" da su Ceda Narkoman i Zeljko Mitrovic nekad bili partneri,da su Djindjic i Legija bili kumovi,da je Draskovic,koji sada sere o zapadu,nekada predlagao Veliku Srbiju,itd,itd...
Isto se moze reci i za neke medjunarodne dogadjaje i odnose.Desi se sranje,onda se sve izbrise,i misli se da se sve pozaboravljalo.
Epa,neki pamte.I neki se ne mogu tako lako zajebati.Ko sto ni mene niko nece ubediti da nas Evropa ne kara vec vekovima,a da nas zadnju deceniju,em kara,em i laze.Sreca pa se barem za to jos mogu naci dokazi i tekstovi.

Ako si ti zaboravio tako neke stvari,ja nisam.Ne mogu da te krivim,jer,zaista,danas se lako manipulise informacijama,i lako se i unistavaju.Ali ako vec nisi siguran,nemoj mi stalno lupati kontre i terati me da ti dokazujem.
I eto, da se nije raspala Juga sada bi verovali i dalje da Juga ima atomsku  Smile

Ne,ne bi,jer je Jugoslavija 1970. potpisala medjunarodni sporazum i time se odrekla nuklearnih oruzja.1974. jeste bila opet pokrenula taj program,jer je Indija tada testirala svoju bombu,i to su radilo intenzivno do 1980. a onda nesto malo do 87.,kada su se okupili glavni ljudi iz cele zemlje,u VTIju,i odlucili da obustave program jednom za svagda.

Sve te informacije su ti dostupne,treba samo odvojiti malo vremena i volje i iscitati.Isto vazi i za Izrael.
« Poslednja izmena: 06. Nov 2011, 15:45:30 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1

Pa,zato sto samo to i radis.Ti imas tri stupnja - trolovanje,kontriranje i to neko filozofiranje,kroz blago negodovanje - "da,ali","dobro sad",i slicno.

Ne mogu da se setim zadnjeg posta na politici,kada sam rekao nesto,a ti se slozio s tim,cak i kad si znao da sam u pravu,a kamoli propustio priliku da dodas nesto svoje (uglavnom to "dobro sad" i slicno).

Za neke teme jos i ajde,nisu tolko bitne,pa nema veze.Ali me zaista iritiras kada pocnes tako da mi branis EU,ili je i ne branis,ali poces sa tim svojim "dobro sad",iako vrlo dobro znas o cemu pricam,iako vrlo dobro znas koliko smo krvi propisali zbog nje,i onda me teras da vadim naslove iz naftalina,da bih ti pokazao da znam o cemu pricam,i da jeste bilo tako.

Majku mu,valjda ja zivim u ovoj zemlji,valjda znam sta pricam,kada sam 4 godine slusao jednu te istu pricu "Dajte nam (jos) Mladica i Hadzica,i eto vam EU".  Smile Ili mozda treba opet da se (na)pravimo blesavi i "pozaboravljamo" neke stvari?  Smile ko sto se "zaboravilo" da su Ceda Narkoman i Zeljko Mitrovic nekad bili partneri,da su Djindjic i Legija bili kumovi,da je Draskovic,koji sada sere o zapadu,nekada predlagao Veliku Srbiju,itd,itd...
Isto se moze reci i za neke medjunarodne dogadjaje i odnose.Desi se sranje,onda se sve izbrise,i misli se da se sve pozaboravljalo.
Epa,neki pamte.I neki se ne mogu tako lako zajebati.Ko sto ni mene niko nece ubediti da nas Evropa ne kara vec vekovima,a da nas zadnju deceniju,em kara,em i laze.Sreca pa se barem za to jos mogu naci dokazi i tekstovi.

Ako si ti zaboravio tako neke stvari,ja nisam.Ne mogu da te krivim,jer,zaista,danas se lako manipulise informacijama,i lako se i unistavaju.Ali ako vec nisi siguran,nemoj mi stalno lupati kontre i terati me da ti dokazujem.

Pa sada, evropska unija je proizisla iz ez, evropske ekonomske zajednice, nisu te drzave spojile geografska odrednica, gej parade, demokratija i slicne ideje vec ekonomija. Istocnoevropske zemlje su primljene zbog pretnje da se sve pretvori u Balkan ako ih ekonomski ne stabilizuju. Za Balkan nema neke potrebe jer vise i nije neka vojna sila. Tu se prica zavrsava a sta domaci politicari trube, trube zbog sebe i ostanka na vlasti. Da kazu istinu, neko drugi bi slatko lagao pa dobio izbore, narod nece da cuje istinu. EU odgovara stanje kakvo jeste, mir u regiji, nema opasnosti od nekog velikog sukoba, ekonomski saradjuju sa Srbijom, daju nesto kredita i jeftinije im je to nego da prime Srbiju u EU.
Uostalom, svako ima indvidualnu slobodu, onaj ko oce u EU, taj je vec otisao u neku zemlju unije da zivi i radi.

Ne,ne bi,jer je Jugoslavija 1970. potpisala medjunarodni sporazum i time se odrekla nuklearnih oruzja.1974. jeste bila opet pokrenula taj program,jer je Indija tada testirala svoju bombu,i to su radilo intenzivno do 1980. a onda nesto malo do 87.,kada su se okupili glavni ljudi iz cele zemlje,u VTIju,i odlucili da obustave program jednom za svagda.

Sve te informacije su ti dostupne,treba samo odvojiti malo vremena i volje i iscitati.Isto vazi i za Izrael.

Pa da ne znamo sta znamo danas, da je Juga opstala, kad bi pokupio sve "procurele" informacije, dosao bi do zakljucka da Juga ima bombu ali ne zvanicno  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Citat
Tu se prica zavrsava a sta domaci politicari trube, trube zbog sebe i ostanka na vlasti.

Alo,covece,jel ti citas sta ti ja govorim?koliko puta treba da ti ponovim da nisu to domaci politicari srali,nego je sama EU govorila "Dajte nam jos Mladica i Hadzica,i eto vas u klubu"?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
A domaci politicari naivni ko francuske sobarice  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
Tu se prica zavrsava a sta domaci politicari trube, trube zbog sebe i ostanka na vlasti.

Alo,covece,jel ti citas sta ti ja govorim?koliko puta treba da ti ponovim da nisu to domaci politicari srali,nego je sama EU govorila "Dajte nam jos Mladica i Hadzica,i eto vas u klubu"?

To, kao i izbor "Kosovo ili EU" ustvari ne postoji. To su nasi politikanti izmislili.

Niko nije rekao da ako damo Mladica i Hadzica ,pardon ako ispunimo ono sto je potpisano u dejtonu, da cemo odmah biti primljeni u EU.

Osim sto treba da postujemo prethodno potpisane sporazume (dejtonski npr.) treba da ispunimo i ostale uslove, koje niti je lako ispuniti niti nasi politikanti to zele.

Prica o ulasku EU koju servira gosn' Tadic je ista ona fora koju je prodavao Kostunica o saradnji sa Haskim tribunalom.
Kao sve smo uradili, osim glavnu stvar, uhapisili okrivljene. Dobar vic.

A ti si bas veverica kada verujes politikantima kada kazu:

"Jako puno je uradjeno/redi se  na ulasku Srbije u EU"

Isto vazi i za pricu o "novim uslovljavanjima" kojih nema, jer politikanti nasi znaju sve uslove od samoga pocetka.

Inace ideja je bila da se dobije novac iz pristupnih fondova i zatim opljacka. Na zalost nasih politikanata, to nije uspelo.
« Poslednja izmena: 06. Nov 2011, 19:49:40 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Citat

To, kao i izbor "Kosovo ili EU" ustvari ne postoji. To su nasi politikanti izmislili.

Niko nije rekao da ako damo Mladica i Hadzica ,pardon ako ispunimo ono sto je potpisano u dejtonu, da cemo odmah biti primljeni u EU.

Osim sto treba da postujemo prethodno potpisane sporazume (dejtonski npr.) treba da ispunimo i ostale uslove, koje niti je lako ispuniti niti nasi politikanti to zele.

Prica o ulasku EU koju servira gos' Tadic je ista ona fora koju je prodavao Kostunica o saradnji sa Haskim tribunalom.

Isto vazi i za pricu o "novim uslovljavanjima" kojih nema, jer politikanti nasi znaju sve uslove od samoga pocetka.

p.s. po n-ti put : Jebo te Dejton.I Dobrica Cosic.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat

Prica o ulasku EU koju servira gos' Tadic je ista ona fora koju je prodavao Kostunica o saradnji sa Haskim tribunalom.

p.s. po n-ti put : Jebo te Dejton.I Dobrica Cosic.

Ex, da znas kako kao sto su nasi "trazili" Mladica i nisu mogli da ga nadju tj. "cinili sve napore..." tako ce sada EU ciniti sve napore da "pronadje" kandidaturu Srbije  Smile.

Sto se Dejtona tice, Srbija je potpisnica istog, i sada nema: "Necemo vise tako da se igramo".
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 501 502 504 505 ... 570
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.