Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koga podrzavate u ratu u Libiji?

Glasanje završeno: 31. Mar 2011, 02:21:37

Gadafija i njegove pristalice
81.5%  (106)
Clanice NATO-a i pobunjenike
4.6%  (6)
Ne podrzavam ni jedne, ni druge
13.8%  (18)
Ukupno glasova: 130
Idi dole
Stranice:
1 ... 495 496 498 499 ... 570
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Libija - (Gadafi VS Pobunjenici) - Period nakon revolucije  (Pročitano 662700 puta)
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Nokia 2610
Gadafijevu rezidenciju sravnili buldožerom

Kretzeni nisu ni svesni da su tu zgradu mogli da pretvore u nekoministarstvo, da je ponuda nekoj velikoj kompaniji za dobranu lovu.
Kreteni nevidjeni jer rade po naredjenju MI6 a cilj Engleza je da se sakrije istina o šurovanju Blera i Engleza sa Gadafijem i da su samo zbog njihovih interesa je vodjen ovaj rat a oni će dobrano zaraditi na ratu Libijji a tek u "obnovi"...ihahhaaaaaaa

Uostalom, zar nam ovakav scenario nije poznat-Šilerova sravnjena nakon Djindjićevog ubistva(možda će to nekome izgledati nespojivo-ali kuhinja je ista pa....)
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Nek naprave park i igraliste za slobodnu decu Tripolija  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Drugarov otac do pre par godina nije znao kompjuter da upali,ali ga je uvek rado castio raznim nazivima kada ovaj ne bi uspeo nesto da mu odradi na istome.Al bitno je da se on u sve razume,on sve zna.Sto ga ne uradi sam ako zna?  Smile
To je lako,zvocati drugima i na kartu starosti glumiti mudo.Promeniti sebe,ispraviti neke stavove i mane,u nekim godinama,e,to je vec nesto.

Smile auuu ala ces ti lepo da se provedes, mislim kad pocnes da radis, jos kad iskapiras da ce biti i mladnjih od tebe koji sve razumeju i sve znaju  Smile

Ne mesaj se.  Smile Ne radi se ovde o nepostovanju mladih ili starijih,vec o kompleksima visih vrednosti koje pojedinci ovde gaje.
Ovo je vec 5. put da izmislja stvari i lepi mi etikete,bez ikakvih dokaza ili provere.

No,slazem se,vratimo se na temu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Samsung XYZ1004

Ja bi tebi dodelio makar jednu sobu u rezidenciji.....brat-bratu, svojim zalaganjem si zasluzio da te ovi divljaci nagrade  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia N95
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mora da su ih zato roknuli  Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1

Ja bi tebi dodelio makar jednu sobu u rezidenciji.....brat-bratu, svojim zalaganjem si zasluzio da te ovi divljaci nagrade  Smile

Sluzimo narodu  Smile

Citat
VANESA: NIJE BILO BOLJEG LJUBAVNIKA OD MUTASIMA

Pa sad ta Vanesa ne daje dzabe mesa  Smile
Inace, ko svaka sponzorusa kad kaze "boljeg", misli na lovarnijeg  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG Nexus 5
Pa ti si ekspert i za manekenke jbt?  Smile

Ako znas sta pricaju, a sta misle, ne bilo ti zapovedjeno, kad dodjes u beograd, pa da me vodis u neku kafanu da ulovim nesto i ja, nesretnik.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
Drugarov otac do pre par godina nije znao kompjuter da upali,ali ga je uvek rado castio raznim nazivima kada ovaj ne bi uspeo nesto da mu odradi na istome.Al bitno je da se on u sve razume,on sve zna.Sto ga ne uradi sam ako zna?  Smile
To je lako,zvocati drugima i na kartu starosti glumiti mudo.Promeniti sebe,ispraviti neke stavove i mane,u nekim godinama,e,to je vec nesto.

Smile auuu ala ces ti lepo da se provedes, mislim kad pocnes da radis, jos kad iskapiras da ce biti i mladnjih od tebe koji sve razumeju i sve znaju  Smile

Ne mesaj se.  Smile Ne radi se ovde o nepostovanju mladih ili starijih,vec o kompleksima visih vrednosti koje pojedinci ovde gaje.
Ovo je vec 5. put da izmislja stvari i lepi mi etikete,bez ikakvih dokaza ili provere.

No,slazem se,vratimo se na temu.
Nemoj da se brines, sta sam imao, rekao sam ti u privatnoj poruci, od sada ti se vise necu obracati.
Od sada se drzim maksime koju sam naucio od jednog clana na drugom forumu: Sa budalama se ne vredi raspravljati. Prvo te spuste na svoj nivo a onda te dokusure iskustvom!".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Pa ti si ekspert i za manekenke jbt?  Smile

maradic jebač na baterije...al kineske  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 495 496 498 499 ... 570
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.