Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 101 102 104 105 ... 127
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Liberalno-demokratska partija i Ceda Jovanovic  (Pročitano 161268 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
Jovanović: Nikolić i Dačić da u Skupštini kažu istinu

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović pozvao je danas predsednika Srbije Tomislava Nikolića i premijera Ivicu Dačića da u Skupštini Srbije kažu istinu o Kosovu I Metohiji.

Jovanović je novinarima u Skupštini Srbije rekao da ta stranka podržava ono što je dogovoreno u razgovoru premijera Srbije i kosovskog premijera Hašima Tačija, ali da nema razumevanja za ideju da je problem Kosova moguće rešiti tako što će se jedna politika voditi u Briselu, a druga u Beogradu.

Jovanović smatra da parlament potom, zajedno sa svim odgovornim ljudima u društvu, treba da ponudi plan koji je potreban i zemlji i svima koji u ovom trenutku od Srbije zavise.

"Treba da razgovaramo da bi poslali jasnu poruku i plan šta je vizija društva, šta su naši ciljevi i kako ćemo ih ostvariti. Dogovori Dačića i Tačija otvorili su mogućnost da konačno počnemo da razmišljamo na takav način", kazao je Jovanović.

Lider LDP je kazao da je suština onog što je u utorak uradjeno u Briselu da Srbiju vraća u život iz kome u kojoj nije samo izgubila 20 godina, nego je pritom i nestala.

"Da smo se rukovali 90-tih sa Rugovom, kao danas sa Tačijem, ne bi bilo 1999. godine i bombardovanja", naveo je Jovanović.

Jovanović je rekao i da nema razumevanja za ideju Dačića da problem Kosova rešava kao što je Milošević rešavao probleme u Bosni I Hercegovini.

"Nemam razumevanja za ideju Dačića da problem Kosova, a u tome nije usamljen, rešava kao što je Milošević rešavao probleme u Bosni i Hrvatskoj.

Način na koji se rešava kosovski problem u ovom trenutku frustrira deo našeg društva i na takav način stvara pretpostavke za neko novo Kosovo unutar Srbije, što je sasvim izvesno, kao što je bilo izvesno da će način rešavanja prolema u Bosni i Hrvatskoj proizvesti nove probleme", naveo je Jovanović.

On je dodao i da ima razumevanja za studente koji demonstriraju po ulicama, čak i kada se ne slaže sa njihovim stavovima, ali da nema razumevanja "za ministra pravde koji dolazi sa advokatom ubice Zorana Djindjića da protestvuje ispred Skupstine".

"Ako za to pokažemo reazumevanje onda će sutra ovde pred parlament doći Legija ili Zvezdan Jovanović da bi nas uverili kako se brane nacionalni interesi, ko su patriote, a ko su izdajnici", rekao je Jovanović.

Izvor: Blic

Jedino u cemu se slazemo  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Izvinjavam se zbog svega sto sam izrekao u ovoj temi, kao i sto sam je otvarao uopste. Trenutno ne razmisljam ni 2% kao tada, bio sam mlad i potpuno zaludjen. LDP je obicna kombi-stranka puna izdajnika i krajnje nedemokratska. Ceda mozda nije narkoman, ali njemu venama ne tece ljudska krv, on je neki vampir. O Fidelinki nema potrebe trositi reci. Lopovcina! Treba ga u Zabelu kao i svu drugu liberalisticku bagru. Jedini liberalizam u Srbiji je bio oko privatizacija i tamo gde se trebalo ukrasti. A Ceda je to skont'o na vreme i obezbedio sebi lepu vilu na Dedinju, kao i vozne parkove marki BMW, Audi, Mercedes. Jos jednom, najdublje se izvinjavam zbog svih gluposti koje sam ovde izrekao, ne znam sta mi bi. Trenutno podrzavam DSS-ovu anti-evropsku politiku, kao i akcije koje sprovode Dveri po svim pitanjima. Pogotovo njihovu borbu da ne napravimo od Srbije pedersku zemlju, gde ce postovanje ljudskih prava da se svodi na to jel' volis ili ne volis pedere. Ljudska prava su mnogo vise od toga, stavise, pederluk je sve samo ne ljudsko pravo. Pravo na intimnost postoji, ali ovo sto nam sprovode je cista pederska ideologija, a ne borba za zakonski zagarantovana prava. Njih imaju, i ona se postizu na sudovima a ne kroz paradiranje golim guzicama. Uglavnom, stavovi po svim pitanjima su mi dijametralno suprotni od onda kada sam otvorio ovu temu i bio zaludjen ko najveca budala.

Malo sam citao da se prisetim sta pise (nisam bio na ovom forumu jedno 2-3 godine), sramota me je kad citam kakve gluposti sam valjao. Sve gledam jel' sam to stvarno ja govorio, vidim pise "kvlade", pa osetim neku mucninu u stomaku. Izvinjavam se svakome zbog ovog "ataka" na zdrav razum koji sam vrsio izvaljivanjem ovih gluposti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.95
pazi da opet ne upadnes u neku hipnozu  Smile
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
Ako si iskren i ne sprdas se sa ovo malo forumasa sto je ostalo - svaka cast na iskrenosti...  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Alcatel 
Svako ima pravo na grešku. Šta sam ja tek izrekao na ovom forumu , bolje da ne čitam. Šta je problem nas ,koji se politikom bavimo na nivo dnevne štampe, blogova i slično? Ako se pojavi neki političar i nešto obeća, što je inače prihvatljivo, šta osataje nego da mu se poveruje. Jer ljudi se vežu za ideje, a ne za političare. Kada političar pokaže svoje pravo lice, ljudi se razočaraju.
@kvlade, sobzirom da si iskren i pošten čovek, savetujem ti da se ne vezuješ ni za DSS, niti za jednu drugu partiju, opasni je. Kada se domognu vlasti obećanja zaborave. Pogotovo su opasne ekstremističke, desne i leve partije, jer su obećanja uvek nerealna, ekstremna. Takva je srpska politička scena od Karđorđa pa na dalje, takva je demokratija u Srbiji, bila uvek i ostala. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
ne veruj judejcima ni kad poklone nose.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Jovanović: Svi se krpe oko SNS i LDP

Beograd -- Lider LDP-a Čedomir Jovanović, u intervjuu za B92, kaže da društvo u Srbiji nije spremno za eventualne vanredne izbore.

On navodi i da je saradnja LDP-a sa Demokratskom strankom i Ligom socijaldemokrata Vojvodine prirodna, ali da za tom saradnjom mora da postoji volja i sa druge strane.

"Mislim da je jako loše to što na odluku o izborima ne utiče svest o društvu, nego nezadovoljeni apetiti unutar same vladajuće koalicije. Da li je normalno da Dačić bude šef Vučiću? Nije. Ne zbog toga što mislim da je Vučić lično sposobniji od Dačića ili obrnuto, nego zbog toga što su očigledno ambicije Vučića takve", kazao je Jovanović.

Prema njegovim rečima, moguće je da će u 2013. zaista i biti organizovani vanredni parlamentarni izbori.

"I mislim da će se to desiti u 2013. godini, da će ta velika manipulacija koja se zapravo, pre svega, krije iza te navodne borbe protiv korupcije da nas ona uvodi u 2013. godinu kao izbornu godinu. Da li je društvo spremno za te izbore, da li je svesno njihovog značaja, mislim da ne, tako da ne očekujem u 2013. taj ključni politički zaokret, ali ćemo svakako kroz 2013. godinu doći do nekih novih odnosa u našoj politici. Ja vidim u Srbiji samo dve stranke danas, vidim SNS i vidim LDP, svi drugi se nekako krpe od danas za sutra, ne vidim autentične politike", rekao je Jovanović.

Ceo intervju sa liderom LDP možete pogledati u Vestima TV B92 u 16 časova.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49940
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Samsung Galaxy S24
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
Чедомир Јовановић: Србљановићева изложена нељудским претњама и позиву на линч            
субота, 19. јануар 2013.

Београд - На претње списатељици Биљани Србљановић реаговао је лидер ЛДП Чедомир Јовановић рекавши да је она изложена нељудским претњама и позиву на линч.

"Нељудске увреде и претње којима је изложена Биљана Србљановић кроз несхватљив бес и позив на линчовање доказ су да је јавни и политички простор у Србији, уз одобравање и асистенцију, кукавичлук и немоћ власти и дела медија, постао неподношљиво насилан", оценио је Јовановић.

Истичући да "живимо у атмосфери у којој су насиље и претње легитимна компензација којом се избегава одговорност за националне поразе", Јовановић је указао да "обрачун са једном од најзначајнијих личности наше савремене културе, како домаћа јавност али и свет доживљавају Биљану Србљановић, није и не сме да буде само њен лични проблем".

По Јовановићу, "самозвани заштитници фалсификованих националних интереса, обрачунавајући се са њом, воде рат са свима којима је њен глас охрабрења и разума потребан", а "свака реч којом Биљана Србљановић и сви други попут ње указују на зло које нам се враћа, врхунски (је) патриотизам и израз бриге за будућност Србије и људи у њој".

Због критика Биљане Србљановић на рачун Вука Јеремића, на њен твитер налог стигло је на десетине претњи и увреда.

(Танјуг)

јадница  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
Čedomir Jovanović podneo ostavku na mesto člana Odbora za ustavna pitanja

Odbor za ustavna pitanja Skupštine Srbije odbio da raspravlja o incijativi LDP za smenu Vladimira Cvijana, posle čega je lider LDP Čedomir Jovanović podneo ostavku na mesto člana Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo.

Obrazlažući zahtev za smenu Cvijana, Jovanović je rekao da je važno da poštuje svaka institucija u društvu, a da je način na koji je u javnosti istupao Cvijan apsolutno nedopustiv za mesto na kojem se on nalazi.

- Apsolutno se ne radi o pravu SNS da ima predsednika Odbora, ali na čelu Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo ne može da bude neko ko preti otvaranjem afera i krivičnim prijavama i na taj način ugrožava nezavisnost institucija - rekao je Jovanović pre nego što je podneo ostavku.

On je dodao da LDP apsolutno ne interesuje prepirka SNS sa ostalim strankama i najave međusobnih tužbi nego poštovanje reda i zakona koji u Srbiji mora da važi za sve bez obzira da li se radi o Nati Mesarović, Miroslavu Miškoviću ili Darku Šariću.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 101 102 104 105 ... 127
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.