Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 127
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Liberalno-demokratska partija i Ceda Jovanovic  (Pročitano 161290 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Nokia krntija
Видим, нео-комунисти настављају да се расипају... Лечић, Мараш, Пешићка, сада и Прокић... још мало па ће цела оснивачка скупина напустити Чедомира. Одлично.

Моје саучешће целој урбаној грађанији.
« Poslednja izmena: 01. Nov 2012, 16:22:45 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia E
Zaboravio si na Srbljanovicku Smile i na Gorana Petrovica, bivseg sefa DB-a
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Jovanović: Nijedna vlada nije lagala kao ova

Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da je njegov glavni utisak povodom sto dana rada vlade novo legitimizovanje laži u političkom životu Srbije, ocenjujući da nijedna prethodna vlada nije lagala u meri u kojoj to čini sadašnja.

- Lažu kada za sve što je loše u ovoj zemlji optužuju prethodnu vladu, a sebe izuzimaju iz činjenice da su oni bili u vladi koja je Srbiju strovalila u prethodne četiri godine, lažu kada govore o budžetu, o novoj politici prema Kosovu i kada govore o svojoj evropskoj orijentaciji, jer tu Evropu mi moramo da stvorimo ovde između sebe u međusobnim odnosima - izjavio je Jovanović agenciji Tanjug.

Kako je objasnio, negativni bilans rada vlade i opšta klima u društvu moguća je zbog slabosti i dezorijentisanosti demokratskih snaga, a LDP, koja je ojačala svoj opozicioni profil, suviše je usamljena da bi mogla da spreči zabrinjavajuće trendove.

Jedino dobro što se može pripisati sadašnjoj vladi je, prema njegovim rečima, to što su ljudi koji su uzrok svih problema građana Srbije danas prinuđeni da se suočavaju sa posledicama onoga što su radili 90-ih godina.

- To je je najveća korist koju demokratska Srbija u ovom trenutku ima. Činjenica da se Nikolić suočava, zajedno sa Dačićem i Vučićem, sa kosovskom agonijom i sa uništenom ekonomijom koja je posledica politike koju se u ovoj zemlji vodila u periodu njihove desetogodišnje vlasti, a koja je potpuno devastirala sve ono što je u njoj vredelo. To je jedino što je pozitivno - rekao je Jovanović.

Srbiji je, kako je kazao, potrebna jasna vizija o tome šta se mora uraditi kako bi se država izvela iz haosa u kojem se nalazi u proteklih 20 godina, a umesto jasne strategije dobila je lavinu populizma i demagogije u ekonomskoj politici, u spoljnoj politici u borbi protiv korupcije i kriminala, u odnosu prema ljudskim i građanskim pravima i slobodama, nužnim reformama u oblasti socijalne politike i obrazovanja, odnosima u regionu.

- Sve to zajedno ovih sto dana opisuje kao period u kojem smo nastavili sa politikom koja je i ovako postala preskupa za čitavo ovo društvo - rekao je Jovanović.

Prema njegovim rečima, vlada je, zajedno sa predsednikom države, generator unutrašnje nestabilnosti i izvor konstantnih sukoba sa zemljama u regionu i međunarodnom zajednicom, a obeležje dosadašnjeg rada vlade je i katastrofalni ekonomski bilans i odsustvo strukturnih reformi.

Izvor: Blic

Jos si uradjen  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Jovanović: Srbija neće moći da preživi pod ovom vladom

Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je da su rezultati rada Vlade Srbije novih 1,5 milijardi evra duga i najveće stope nezaposlenosti i inflacije u Evropi.

- Srbija neće moći da diše ni godinu dana pod ovom vlašću. Sada je inflacija preko 12 odsto i najveća je u Evropi. Stvarna nezaposlenost je 30 odsto, najgora je u Evropi. Za tri meseca su nas zadužili za novih milijardu i po evra, niko na svetu to ne bi mogao da preživi - izjavio je Jovanović za "Danas".

On je rekao da je zbog toga ključna uloga i jačanje LDP u narednim mesecima kao, kako kaže "protivotrova razarajućoj vlasti".
- Lažu da će budžet za 2013. moći da se sprovede. Borba protiv kriminala služi kao opravdanje za terorisanje javnosti, uzurpiranje institucija i samovolju. U takvom stanju zemlja neće moći da preživi - ocenio je Jovanović.

Upitan da li vidi Demokratsku stranku kao saveznika, Jovanović kaže da će DS biti saveznik u meri u kojoj to želi.
- LDP neće biti sebičan i tražiti ekskluzivnu poziciju za sebe, ali u Srbiji postoji nova politička realnost koja kaže da niko, pogotovo ne DS, nema više monopol na status centra opozicije. Ta epoha je završena u maju - naveo je Jovanović.

Prema njegovim rečima, LDP je prvenstveno zainteresovana za saradnju oko "modernizacije Srbije, napuštanja socijalne demagogije, izgradnje modernog i odgovornog kapitalizma umesto kvazipolitike socijalnog kazana, hrabrosti i odustajanja od zabluda u kosovskoj politici, konkurencije ideja, trijumfa znanja nad partijskim rovovima".

Komentarišući pismo doskorašnjeg člana LDP Nenada Prokića, Jovanović kaže da je on "umesto agrumenata izabrao lične uvrede i lako proverljive neistine", čime je kako ocenjuje, "sebe diskreditovao kao sagovornika".

- Jedini politički argument i predlog iz Prokićevog pisma, koje sam pažljivo pročitao, jeste da je LDP izgubio profil i oštricu. Demanti te tvrdnje ne želim da dajem sam, mislim da mnogo bolje od mene to čini stvarnost. LDP je danas apsolutno jedina opozicija političkom kartelu Vučića, Nikolića, Dačića i Dinkića, svakog dana u otvorenoj borbi protiv njihove opasne politike - istakao je Jovanović.

Izvor: Blic

DrogaNE
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Чедомир Јовановић: ЛДП уједињује фронт против разарајуће власти            
понедељак, 05. новембар 2012.

Београд - Председник Либерално-демократске партије Чедомир Јовановић у интервјуу за Данас, у својој првој јавној реакцији на писмо Ненада Прокића, каже да је овај доскорашњи члан и функционер ЛДП „уместо агрумената изабрао личне увреде и лако проверљиве неистине, чиме је себе дискредитовао као саговорника“.

- Једини политички аргумент и предлог из Прокићевог писма, које сам пажљиво прочитао, јесте да је ЛДП изгубио профил и оштрицу. Деманти те тврдње не желим да дајем сам, мислим да много боље од мене то чини стварност. ЛДП је данас апсолутно једина опозиција политичком картелу Вучића, Николића, Дачића и Динкића, сваког дана у отвореној борби против њихове опасне политике. То свако може да види. Немам потребу да посебно доказујем супериорност стварности и политичких аргумената ЛДП над неубедљивим или увредљивим метафорама - истиче Јовановић.

Лидер ЛДП наводи и да једино што је у вези с Прокићем тражио јесте да се на сајту странке објави његово писмо, „јер имам довољно поверења у људе и њихову способност да разумеју о чему се ради и без моје интерпретације“.

ЛДП је овог викенда обележио седам година постојања. Укратко, а специјално за читаоце Данаса, како гласи ваш „извештај о раду“ 2005-2012?

- ЛДП смо направили на ветрометини Коштуничиног доласка на власт, повратка заблуда Милошевићеве политике и кохабитације на коју је пристајала ДС, верујући да је могуће направити компромис с политичким ђаволима. Седам година касније, све говори да смо ми били у праву. Било је неопходно супротставити се контрареволуцији ослоњеној на 12. март и убиству премијера. ЛДП је створен и развија се као партија изразито европске оријентације. Тврдимо да Србије неће бити ако се не окрене модернизацији, а то су - демократизација, владавина права, ефикасна приватизација, слободно тржиште, афирмација људских права, мања и јефтинија држава, инвестиције у образовање, развијање плурализма у друштву. Због тога смо данас најоштрија опозиција власти која ради супротно од свега због чега постоји и што жели ЛДП.

ЛДП је једина странка у Србији која је протеклих година редовно улазила у парламент и редовно остајала у опозицији. Видите ли то као „принципијелни“ успех или као неуспех? Уноси ли то нервозу у чланство партије?

- Ишли смо три пута на изборе и сваки пут освојили више гласова него на претходним. У простору где су с друге стране били сви, од некада глорификоване ДС, преко радикала којима је омогућено да се без одговорности претворе у напредњаке, Коштуничиног ДСС, до СПС који су други снабдевали политичком муницијом за повратак на власт и Динкића који из власти није ни излазио. Не знам шта бисмо радили у било којој од њихових влада. Нити знамо, нити желимо да статирамо.

Оно на чему се у делу јавности инсистира јесу одласци појединих функционера из странке, закључно с Весном Пешић и сада Ненадом Прокићем. Како то објашњавате, у чему је проблем - у вама лично, у неким објективним околностима, у њима?

- Импресивна су имена и биографије десетина људи из јавног живота који су нас подржали на недавним изборима. То су људи с несумњивим ауторитетом, од којих скоро нико није био с нама ранијих година и то за мене значи да смо напредовали. То нису људи који су партијски кадрови, можда се не слаже свако од њих са сваким елементом политике ЛДП, али су спремни да подрже ЛДП као врсту погледа на свет и будућност земље. Зато на динамичност и промене никада нећу гледати као на проблем, што не значи да преко одлазака прелазимо олако и незаинтересовано.

За мене је мера тест који увек пред себе постављам - да ли је ЛДП негде политички погрешио, да ли је неко од људи нашом грешком осујећен да уради неку велику политичку ствар, да ли смо одбили идеју неког од њих која би Србију учинила бољом земљом, а нашу политику ефикаснијом и ближом људима. Мислим да је време демантовало оне који су на ЛДП имали примедбе, које су врло ретко биле политичке, а готово увек апстрактне или личне. С друге стране, не верујем у политичке странке које себе виде као секте, узак круг људи повезан искључиво пријатељствима, заједничком прошлошћу, првоборачким заслугама. Нормално је да се у политици, у странкама нарочито, људи некад разиђу у погледима.

Упркос сталној хиперпродукцији неистине да ЛДП пропада, истина је сасвим другачија, а бројеви неумољиви. ЛДП је на свим изборима бележио раст, данас имамо много више посланика него 2007, када смо први пут изашли на изборе. Наша политика је јаснија, прецизнија, јавни наступи профилисанији, теме о којима говоримо бројније и шире. Тај простор нисам испунио сам, нити људи који више нису у ЛДП. Напротив, десила се ствар коју сматрам врло вредном у седам година ЛДП - дошли су и кроз ЛДП се као политичари афирмисали неки нови људи, изградили су се нови погледи на бављење политиком, примерени другој деценији 21. века.

Највиши функционери СНС, као и таблоиди блиски напредњацима, приказују вас као „заштитника“ Мирослава Мишковића. Шта ви заправо мислите о Мишковићу, о начину на који се обогатио, и имате ли икакве пословне и политичке везе с њим?

- Ред и закон су оно што Србији треба. И у овом моменту тражимо да се уведе ред и да се донесу закони који ће дефинисати све, од односа политике и крупног бизниса до начина како ћемо јачати конкуренцију, спречавати кршење закона. Први корак мора да буде прецизан, строг и искрен закон о испитивању порекла имовине политичара. Прво политичари под удар тог закона, и то на уређен начин, не кроз естраду и таблоидизацију. У политици је кључ наших проблема као друштва, а сви други сегменти, па и свет бизниса, само прате ту матрицу или трпе њене последице.

Закључци са седнице Председништва ЛДП најављују да крећете у обједињавање снага против актуелне власти. Шта то, конкретно, значи?

- Све антирежимске потенцијале Србије морамо да фокусирамо. Да будемо концентрисани као крајем деведесетих, зато што је оно што власт ради и спрема слична ономе што је Милошевић радио у последњој фази своје деспотије. Желимо да тај фронт проширимо и онима који су природно на нашој страни политичке сцене и који су били окосница борбе која је отерала Милошевића. Никоме нећемо на силу навлачити униформу и гурати у руке чланску карту ЛДП. Битно је да се слажемо око кључних ствари и да радимо заједнички посао. ЛДП је спреман да то политички предводи и разбија лед и инерцију. На сваком кораку - у парламенту, у сваком граду и општини у Србији, у Војводини као целини, на унутрашњем и међународном плану. За мене је кључни део закључака Председништва ЛДП садржан у следећем: једном смо победили кад смо били уједињени, упорни и способни да организовано нападнемо режим. Таква стратегија политичког деловања је данас Србији неопходна и ЛДП ће се томе потпуно посветити.

Шта, по вама, чека Србију ако ова Влада Србије потраје још 1.000 дана?

- Србија неће моћи да дише ни годину дана под овом влашћу. Сада је инфлација преко 12 одсто и највећа је у Европи. Стварна незапосленост је 30 одсто, најгора је у Европи. За три месеца су нас задужили за нових милијарду и по евра, нико на свету то не би могао да преживи. Лажу да ће буџет за 2013. моћи да се спроведе. Борба против криминала служи као оправдање за терорисање јавности, узурпирање институција и самовољу. У таквом стању земља неће моћи да преживи. Због тога је кључна улога и јачање ЛДП у наредним месецима као противотрова разарајућој власти.

Видите ли савезника у ДС? Како бисте сарађивали?

- ДС ће бити савезник у мери у којој то жели. ЛДП неће бити себичан и тражити ексклузивну позицију за себе, али у Србији постоји нова политичка реалност која каже да нико, поготово не ДС, нема више монопол на статус центра опозиције. Та епоха је завршена у мају. Мени проценти нису пресудни, нити неке “техничке” коалиције унапред. Занима нас само у којој мери можемо да постигнемо сарадњу око кључних ствари – модернизације земље, напуштања социјалне демагогије, изградње модерног и одговорног капитализма уместо квазиполитике социјалног казана, храбрости и одустајања од заблуда у косовској политици, конкуренције идеја, тријумфа знања над партијским рововима.

Замерају вам на „луксузном стилу живота“, да сте сувише дуго на челу странке, да сте аутократа, да „штитите тајкуне“... Како ћете се с овим критикама носити у будућности?

- Фер односом према друштву, спремношћу да у свему као и до сада поштујем закон, залагањем за увођење елементарног принципа у српско друштво - нема повлачења ни пред једном неистином, нема подилажења јавности фолирањем и фразама. Сви пред људе, сви на политичко тржиште и пред закон, уз поштовање правила модерног света. Те борбе се не бојим. Напротив, радујем се.

(Данас)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Čedomir Jovanović odlučio da upozna svoje najbliže saradnike  Smile

Jovanović izjavio da mu "Prokić" zvuči poznato

BEOGRAD, 1. novembar 2012, (Njuz) – Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović, zakazao je za petak sednicu Predsedništva na kojoj je najavio da će upoznati sve svoje najbliže saradnike.

Na ovaj potez Jovanović se odlučio nakon što ga je njegov blizak saradnik Nenad Prokić optužio stranku da je u veoma lošem stanju.

- Pročitao sam u medijima da Prokić smatra da je LDP izgubio oštrinu i da je rekao kako sam ja najodgovoriniji što stranka nije prešla cenzus u Beogradu. Iskren da budem, to Prokić mi zvuči poznato, mislim da sam viđao to ime na nekoj listi LDP. Voleo bih da ga upoznam i da porazgovaram o svemo što ga muči – izjavio je Jovanović i napomenuo da će u petak upoznati i ostale svoje najbliže saradnike.

- Imam utisak da sam neke od njih već sretao na stranačkim skupovima, moguće da sam neke čak i upoznao ranije. Mnogima ne znam imena, ali ako bi ih video, verovatno bi mi ne delovali poznato. Zato se radujem što ću konačno biti u prilici da ih upoznam – izjavio je Jovanović za Njuz i rekao da je čuo da neki od njih čak imaju i ideje šta bi stranka trebalo da radi u narednom periodu.

- Dosta je bilo iznenađenja ovih dana, evo čujem da neki od njih imaju i neke primedbe na moj rad. Ne znam zašto nikome nije palo na pamet da mi to ranije kaže – kaže Jovanović.

Lider LDP je odbacio spekulacije da bi ova stranka mogla da se podeli, rečima da sumnja da LDP ima dovoljno članova da se podeli.

Marko Dražić

њуз
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung 111111
Zadnja recenica je najjaca XD
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Једанаест функционера ЛДП-а из Ниша напустило странку  Smile           
понедељак, 05. новембар 2012.

Једанаест функционера ЛДП-а из Ниша, укључујући потпредседника те партије, напустило је ЛДП незадовољни односом централе према нишком одбору и непоштовањем страначке процедуре у одлучивању.

Из нишког одбора Либерално-демократске партије саопштили су да је једанаест функционера те странке, укључујући потпредседника Небојшу Ранђеловића, одлучило да напусти ЛДП због незадовољства односом централе према нишком одбору и непоштовања страначке процедуре у одлучивању.

Ранђеловић, који је поднео оставку на функцију и оставку на чланство у ЛДП-у, рекао је на конференцији за новинаре да су се све одлуке доносиле у "кабинету председника Чедомира Јовановића уз присуство још неколико људи".

"Ја сам узрок што оставке нису поднете много раније, јер сам покушао да све проблеме решимо унутар партије и на страначким органима", рекао је Ранђеловић и додао да је, уместо отварања расправе о проблемима, доживео увреде на седници Председништва крајем прошле седмице и да је ту седницу после тога напустио.

Ранђеловић је прочитао писмо народне посланице Сање Јефтић Бранковић која је подржала своје колеге и која је саопштила да ће у републичком парламенту деловати као независни посланик.

Оставку на функције поднели су градски менаџер ЛДП-а и члан Председништва странке Предраг Јеленковић, као и неколико чланова Главног одбора ЛДП-а.

Јеленковић је рекао да је нишки одбор први поставио питање како је могуће да листа у Београду коју предводи председник странке не пређе цензус.

"Од тада је кренула лавина и врхунац је 'маргинализација Ниша' и претварање ЛДП-а у београдску партију", истакао је Јеленковић и навео да је седница Градског одбора одржана синоћ на којој су оставке поднете.

Према његовим речима, нишки одбор тражио је да лидер странке дође и разговара са члановима Градског одбора, али да је добио одговор да ће доћи са свим члановима Председништва, што је, према речима Јеленковића, био знак да би могло доћи и до распуштања нишког одбора.

"Не могу да допустим некима то задовољство да смењују мене и друге, који су уложили велики труд како би се на сваким изборима бележио све бољи и бољи разултат", казао је он.

Јеленковић је рекао да ће одборници ЛДП-а који су поднели оставке на чланство у партији наставити да у Скупштини града делују као независни народни представници.

ЛДП: Разлози за оставку само параван

Председништво Либерално-демократске партије оценило је да "иза личног незадовољства" и одласка неколико функционера странке из Ниша "стоји само њихова неспремност да прихвате чињеницу да нису искористили огромне политичке шансе, простор и подршку коју су годинама имали од читавог ЛДП-а".

Такође се истиче да су председник странке Чедомир Јовановић и чланови Председништва најавили да желе да оду у Ниш и тамо разговарају о тим питањима са локалним функционерима странке, као и са свим њеним члановима.

"Очигледно уплашени пред том најавом, као и опасношћу да политички буду поражени пред људима које су годинама обмањивали, бивши функционери странке побегли су од ЛДП-а, паничним подношењем оставки и патетичним покушајем да странци нанесу штету", наводи се у саопштењу.

(РТС)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Реч и мисао дана

Служио сам српског краља   Smile

[Чеда Јовановић] мора да научи да све битне одлуке морају увек да буду подвргнуте органима странке. Не може кабинет апсолутистичког владара самодршца да одлучује о свему. [...] Ово је била турбо-фолк кампања у којој смо изгубили све што смо до тада тешко стекли. Као и увек до сада, нема ни финансијског извештаја, иако је рачун странке блокиран.
 Ненад Прокић, функционер ЛДП-а, у писму "обичним члановима" под насловом "Уместо говора на Главном одбору ЛДП-а", "Пешчаник"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Alcatel 
Tatjana Levinskaja, finansijer LDP, za Kurir
FINANSIJER LDP: Dala sam Čedi pare a njegova žena me otpustila

Politika,
06:00, 10.11.2012.

Autor: Ekipa Kurira,Foto: Nemanja Pančić

Jovanovićevoj stranci uplatila sam sedam miliona dinara u vreme kada sam radila za njegovu suprugu Jelenu, a ona mi je ubrzo posle toga otkazala saradnju

Čedomir Jovanović i Jelena Jovanović

BEOGRAD - A ponadala se!
Tatjana Levinskaja, koju su mediji navodili kao sponu između Miškovića, kod kojeg je radila, i Čedomira Jovanovića, koja je sa računa svoje firme uplatila Jovanoviću sedam miliona dinara, u razgovoru za Kurir tvrdi da nije bila poštar između najmoćnijeg privrednika i lidera LDP. Kako kaže, ona je Jovanoviću uplatila svoj novac zato što veruje u njegovu ideju.

Tatjana Levinskaja

Od „Delte“ do Čede

- U „Delti“ sam radila od decembra 2007. godine do kraja januara 2009. godine i bila sam zaposlena kao običan menadžer za finansije. Sa firmom Jelene Jovanović počela sam da sarađujem u novembru prošle godine, mesec dana nakon što sam otvorila svoju firmu. Ona je preko agencije tražila osobu koja se bavi finansijama, računovodstvom - vođenjem knjiga, ja sam bila u bazi podataka agencije i tako je došlo do saradnje - tvrdi Levinskaja. Smile Smile

Na pitanje zašto je Čedomiru Jovanoviću uplatila sedam miliona dinara kaže da joj je jedini poriv bila vera u bolje sutra.  Smile Smile Smile =D>U Srbiji je od 2005. godine, a Jovanović je već pobrao njene simpatije.

Džaba dala pare

- Ne pratim političku scenu. Ipak, uplatila sam novac LDP jer smatram da su oni budućnost, da sa njima može da dođe do nekog razvoja. To je bila moja želja. Iskreno, očekivala sam i da ćemo posle toga da nastavimo da sarađujemo, ali je gospođa Jovanović prekinula saradnju u septembru - kaže Levinskaja i dodaje:

- Kako mi je rekla, oni su ušli u fazu sopstvene organizacije, uzeli su svoje ljude, porasli su.

Miroslav Mišković

Čedinu suprugu iznenadile pare

Poslovni odnos sa Jovanovićevom suprugom bio je korektan, nije bilo nikakvih problema, a kako kaže Levinskaja, Jelena Jovanović bila je iskreno iznenađena kada je čula da je ova uplatila novac njenom suprugu. Smile Smile Smile

----------------------------------------------------------
Ovi se frljaju sa milionima, kao da je bakšiš konobaru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 127
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.