Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Legalizacija marihuane - za ili protiv  (Pročitano 24240 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.5
Browser
Chrome 37.0.2062.122
mob
Apple 15
Ista stvar... "ulje" kanabisa je i dalje "ulje" travuljage.  Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.122
Citat
Sta su lekovi? Otrovi...pitanje je samo kolika je korist, a kolika steta.
Pa da, eto, zato bolje da smo na "Domestosu" nego na lekovima farmakomafije.  Smile Smile Smile

Citat
Ne, ne...nije on sistemski cikica : ))
Doktor koji te leci nije sistemski cikica? Opa, pa to su neki novi momenti u spinovanju od strane clana a i kristala85.  Smile

Inace, ajde lepo nemoj da spinujes temu teorijama zavere nego se drzi teme pa mi lepo odgovori na pitanje koje se ustvari i tice teme(za razliku od tvojih teorija zavere koje ponavljas kao mantru):

Kako to da ulje kanabisa za 4 dana moze da ti izleci rak?
Kako to da Domestos leci autizam??

Mislim da mene i druge ucene ljude vrlo interesuje tvoje cenjeno(a i tvog drugara inicija) molersko misljenje o tome. Smiley
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
Pa da, samo spinovanja i teorije zavere. Od neke nauke ni "N". Ali eto, lepo je pricati kako marihuana leci rak i sidu i jos 1000 bolesti bez ikakvih cinjenica.  Smile Smile Smile Smile

Pa to je hiljadu puta izrazenije za leko farmakomafije...uzmes viagru na primer...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
Pa da, eto, zato bolje da smo na "Domestosu" nego na lekovima farmakomafije.  Smile Smile Smile
Vrlo naivno spinujes i izvrces, Korisnice : )) To sto je zdravlje danas poodredjeno biznisu, pa samim tim i lekovi, ne znaci da ljudi treba da izgube poverenje u medicinu, vec da medicina postane ono sto bi trebala da bude - neprofitabilna delatnost. Sve dok to nije tako, zdravlje nije prioritet, vec bolest.

Citat
Doktor koji te leci nije sistemski cikica? Opa, pa to su neki novi momenti u spinovanju od strane clana a i kristala85.  Smile
Korisnicki odbrambeni mahanizmi su sve slabiji : )
Naravno, sistem cikica je onaj koji vrsi indoktrinaciju, a ti, kao "obrazovni kadar" si tu samo marioneta, koja igra uz zadate ritmove.

Citat
Inace, ajde lepo nemoj da spinujes temu teorijama zavere nego se drzi teme pa mi lepo odgovori na pitanje koje se ustvari i tice teme(za razliku od tvojih teorija zavere koje ponavljas kao mantru):

Kako to da Domestos leci autizam??
Zasto to mene pitas? Ja bih tek trebao da udjem u tu temu : ) Ne mogu da kazem ni ovo ni ono : )
Dalje, ti odgovorno tvrdis da danasnja medicina (pre svega farmacija) radi u interesu ljudi, da se tu radi o naucnim cinjenicama, iako je finansirana privatnim novcem, iako je sve vise strucnih ljudi koji to dovode u pitanje, pa mi pojasni taj momenat!? : )

Citat
Mislim da mene i druge ucene ljude vrlo interesuje tvoje cenjeno(a i tvog drugara inicija) molersko misljenje o tome. Smiley
: )) Kako ljudi sebi laskaju bez ikakvog pokrica...ti si ucen ali u negativnom smeru - indoktrinisan, to nije ono sto ti mislis da jeste : )
Ti tek treba da postanes svestan realnosti, da se probudis iz stadijuma "lutka", a posle ces cuti moje misljenje : )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.122

Pa to je hiljadu puta izrazenije za leko farmakomafije...uzmes viagru na primer...
Pa da, i onda ajde da se lecimo marihuanom i domestosom. Zajebi lekove i tretmane i medicinu svi se lepo udrogiramo i izdetoksujemo Domestosom i super nam.  Smile Smile

Zasto to mene pitas? Ja bih tek trebao da udjem u tu temu : ) Ne mogu da kazem ni ovo ni ono : )

Aha, znaci ja nemam pojma o cemu se prica ovde ali dosao sam da kazem da je "farmakomafija" losa i da treba da je se klonimo. Smesan si, ako nemas sta dakazes o pravoj temi i kako to da neko izleci rak za 4 dana uz pomoc marihuane vec samo spinujes temu glupostima onda i ne treba da se javljas uopste. Tako da, lepo mi odgovori na prava pitanja koja se ticu teme a ne spinuj je teorijama zavere pa da pricamo o nauci. Smiley

Citat
Kako to da Domestos leci autizam?
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
Pa da, i onda ajde da se lecimo marihuanom i domestosom. Zajebi lekove i tretmane i medicinu svi se lepo udrogiramo i izdetoksujemo Domestosom i super nam.  Smile Smile
Kokrisnice, k'o da gledam i marko284 : )
Naivno spinujes. Ponovicu:
Citat
Hajde da vidimo malko te "cinjenice": Kanabisom se leci mozda 0.2% ljudi danas. Produktima farmako (bandi) korporacija se leci oko 98% populacije. Sta imamo? Ljudi su sve vise bolesniji, a istovremeno prodaja lekova skace u nebesa, vrteci profit koji se meri trilionima dolara ali ne, to sve ima logike ali nema logike kada pojedinci kazu da im je neki "nepopularni" lek pomogao. Onda su oni lopovi, prevaranti, dok su ovi drugi sasvim cisti i u sluzbi "nauke".
Izvoli, prostudiraj ; )

Citat
Aha, znaci ja nemam pojma o cemu se prica ovde ali dosao sam da kazem da je "farmakomafija" losa i da treba da je se klonimo.
  Ti si stondiran i bez kanabisa, moram tako da kazem  : )
Farmakomafija brine o svom profitu i tu se prica zavrsava i pocinje. Ostalo je sporedno.

Citat
Smesan si, ako nemas sta dakazes o pravoj temi i kako to da neko izleci rak za 4 dana uz pomoc marihuane vec samo spinujes temu glupostima onda i ne treba da se javljas uopste. Tako da, lepo mi odgovori na prava pitanja koja se ticu teme a ne spinuj je teorijama zavere pa da pricamo o nauci. Smiley
Jedino ko ovde pria neprovereno si ti, Korisnice : ) Teoretises u pravcu glupsoti i sistemskih nebuloza.
Ja ricam na osnovu onoga sto se desava, a desava se to da su ljudi sve bolesniji, a farmako mafija sve bogatija, to je cista praksa i realnost : )
Citat
Kako to da Domestos leci autizam?
Ja nisam autor tih ideja, ti se time bavis, pa verovatno odogovor znas: )

E sad, ti tvrdis da sistem poznajes, jer radis u sluzbi istog (citaj: pravis idiote od dece) zbog toga si sasvim sigurno kompetentan da mi odgovoris na:
Citat
Dalje, ti odgovorno tvrdis da danasnja medicina (pre svega farmacija) radi u interesu ljudi, da se tu radi o naucnim cinjenicama, iako je finansirana privatnim novcem, iako je sve vise strucnih ljudi koji to dovode u pitanje, pa mi pojasni taj momenat!? : )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
Smisao je u tome da se hiperpoduku supstance koje nisu nuzne coveku....i cija upotreba prevazilazi neke realne potrebe manipulativnim kreiranjem potrebe za tim supstancama...

Moze to da se primeni i na druge...ali je kod farmakoindustrije posebno izrazeno jel je to tema na koju su ljudi osetljivi i gde je daleko lakse vrsiti takvu manipulaciju...tesko da ce neko "bolesnom" coveku da uskrati nesto...

Ja sam nekoliko puta rekao da se prikazu cifre...da se vidi koji se tu novac okrece...onda je sve mnogo jasnije...

Evo covek objasnio...ima vise delova da ne kopiram sad sve...

Mozda najpametniji covek danas...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Их, штета што Стив Џобс није чуо за ову чудотворну травку још би био жив... Smile
« Poslednja izmena: 29. Sep 2014, 16:15:01 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
Da...bar bi iPhone licio na nesto...a ne ovo djubre od tri daske da nam prodaju... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.122
Citat
Ja nisam autor tih ideja, ti se time bavis, pa verovatno odogovor znas: )
E pa vidis, o tome i tim idejama se radi u temi. A ti mi pricas kako covek koji prica da se izlecio uljem kanabisa za 4 dana od raka prica super stvari. Tj. ti coveka koji prica te ideje i slicne njemu podrzavas dok pljujes savremenu medicinu na svakom koraku. Tako da, mogla bi vas dvojica molera da obrazlozite nama ucenima kako to da se covek izleci od raka za 4 dana uljem kanabisa posto je to tema. A ne tvoje teorije zavere. Smiley

Их, штета што Стив Џобс није чуо за ову чудотворну травку још би био жив... Smile
Jes vala, za 4 dana bi se izlecio u potpunosti. Ovako morao da ide na silne tretmane i nista. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.