Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Legalizacija marihuane - za ili protiv  (Pročitano 24208 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Sony xperia
Danas potpisivanje ugovora Srbije i SAD o kontroli narkotika

Sporazum o saradnji između Srbije i Sjedinjenih američkih država o kontroli narkotika i sprovođenju zakona biće potpisan danas u Vladi Srbije.

Sporazum će, kako je najavila vladina Kancelarija za saradnju sa medijima,

potpisati ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, ministar pravde Nikola Selaković i ambasador SAD u Srbiji Majkl Kirbi.

Nakon potpisivanja sporazuma, medijima će se obratiti ministri Stefanović i Selaković i ambasador Kirbi.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
A sa kosovom jel su se sporazumeli...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
Citat
Kako ne moze da te prevesla, kad sluzis sistemu koji "obrazuje" decu da budu idioti i da guraju svet u katastrofu?

Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.122

Covek je samo rekao realno stanje! Naravno, kada Korisnicku, u obliku marka284, kazes realnost, to njega boli, jer ne zeli odgovonost. A realnost je takva da se nauka kupuje. Pravatne farmako bande, pre svega, imaju za cilj povecanje profita, eventualno zdravlje je na nekom mestu ispod.

Covek je rekao gomilu gluposti. Jos pomene "farmakomafiju", kako nas doktori truju, kako su sva istrazivanja placena i kako "farmakomafija" ne dozvoljava njemu sa alternativnom medicinom da objavljuje istrazivanja i ostalo i eto youtube botovima kao ti jos municije da pljujete po nauci u koju se razumete kao "Marica u onu stvar"...

Inace, evo mogao bi ti ili tvoj kolega moler inicio meni neukom koji "ne treba da pridje na 500m od skole" objasnis kako to da se za 4 dana uljem kanabisa leci rak? Ili jos bolje kako to da se "Domestosom" leci autizam?
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
Covek je rekao gomilu gluposti. Jos pomene "farmakomafiju", kako nas doktori truju, kako su sva istrazivanja placena i kako "farmakomafija" ne dozvoljava njemu sa alternativnom medicinom da objavljuje istrazivanja i ostalo i eto youtube botovima kao ti jos municije da pljujete po nauci u koju se razumete kao "Marica u onu stvar"...
Koliko je to sve daleko otislo, govori i cinjenica da ti pricas o nauci!? Sa kojim pravom, Korisnice? : ))
Pa nije nauka reci "ej, ja se bavim naukom" i sad mi tebi treba da verujemo da se ti zaista bavis naukom. Nauka danas, treba, pre svega, finansijsku podlogu. Ono sto vi, sistemski botovi, radite je da iz jednacine elegantno izostavite ovaj momenat, jer je po vama on nevitan? Kako, to je samo vama jasno.

Doktori rade ono sto nauce u skoli, od takvih polupismenih tipova kao sto si ti. Ja nigde nisam rekao da me bilo ko truje, to je produkt tvoje maste, ono sto jesam rekao je da medicina/farmacija danas sluzi sticanju profita, a to znaci da se mora stvoriti bolest, da bi se prodavo "lek". Da li to podrzaumeva i namerno trovanje (ili nesto slicno)? Ne znam, vrlo verovatno, ja ne mogu to da tvrdim ali indicije govore tome u prilog!

Kod:
Inace, evo mogao bi ti ili tvoj kolega moler inicio meni neukom koji "ne treba da pridje na 500m od skole" objasnis kako to da se za 4 dana uljem kanabisa leci rak? Ili jos bolje kako to da se "Domestosom" leci autizam?
Da, onog trenutka kada tipovi poput tebe dobiju pismen zabranu prilazu skoli na manje od 500m, to ce znaciti da je duhovnost, um prevladao nad kvazi, polupismenim sistemskim lutkama, koji su nesrecno dobili odobrenje da rade sa decom (to je vise nego uzasno).
Objasnicu ja to, kada ti nama dokazes kako to "nauka" funckionise nezavisno od novcane podloge i privatnih interesa. Eto, psoto si apsolvirao sistem, kapiras kako stvari funkcinosu, sistemske cikice su te odradile izvoli pojasni : )

Za tebe nisam cak ni moler, nego osoba koja ima samo predkskolsko ali me, kao sto vidis, ni to ne sputava da ti priblizim Prirodu Stvari : )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.122
Pa da, samo spinovanja i teorije zavere. Od neke nauke ni "N". Ali eto, lepo je pricati kako marihuana leci rak i sidu i jos 1000 bolesti bez ikakvih cinjenica.  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
Pa da, samo spinovanja i teorije zavere. Od neke nauke ni "N". Ali eto, lepo je pricati kako marihuana leci rak i sidu i jos 1000 bolesti bez ikakvih cinjenica.  Smile Smile Smile Smile
De, de...odgovori, Korisnice, pusti mehanizme odbrane : )
Hajde da vidimo malko te "cinjenice": Kanabisom se leci mozda 0.2% ljudi danas. Produktima farmako (bandi) korporacija se leci oko 98% populacije. Sta imamo? Ljudi su sve vise bolesniji, a istovremeno prodaja lekova skace u nebesa, vrteci profit koji se meri trilionima dolara ali ne, to sve ima logike ali nema logike kada pojedinci kazu da im je neki "nepopularni" lek pomogao. Onda su oni lopovi, prevaranti, dok su ovi drugi sasvim cisti i u sluzbi "nauke".

Korisnice, tvoje poimanje realnosti je zabrinjavajuce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.122
Citat
Kanabisom se leci mozda 0.2% ljudi danas. Produktima farmako (bandi) korporacija se leci oko 98% populacije.
Nisi nikad pomislio da postoji realan razlog da se rak ne leci kanabisom vec mediciniskim tretmanima i lekovima? I da nije u pitanju nikakva teorija zavere vec jednostavno zdrav razum i nauka? Smile

Inace, interesantne su te teorije zavere. Tendenciozne izjave bez ikakvog uporista u realnosti kako su ljudi sve bolesniji a zivotni vek ljudi za to vreme sve veci i veci. Mora da je zato sto medicina ne valja uopste i samo nas truje. Pritom i nije nauka, samo priznajemo hirurgiju. Mislim, kada treba nesto da se operise onda priznajemo medicinu, u svim ostalim slucajevima je mrzimo i lecimo se Domestosom.  Npr. ovaj sistemski cikica, ja njemu uopste ne bih verovao.  Smile

Nego odmah kod prvog travara po marihuanu, Domestos ili sta vec sto oni koriste. Mislim, "farmakomafija" nas truje i zeli da nas ubije, cikica koji ti pripisuje "Domestos" samo zeli da te izleci tim finim i nikako toksicnim preparatom.  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.5
Browser
Chrome 37.0.2062.122
mob
Apple 15
Lecenje kanabisom...

"Izvinite gospodine, taj tumor tu... to nije nista... Boli vas? Ma, nema frke... evo vam travuljaga da pusite. Da, bice vam bolje. Poplaveli ste? Ma, nije to nista... uzmite jos jedan dzointic."

Takodje, kanabis se ne koristi za lecenje, vec za ublazavanje posledica hemoterapije u tom vrlom zapadnom svetu ili za stondiranje onih kojima vise pomoci nema. Jedno bez drugoga ne ide.

Inace, ja ne bih imala nista protiv otvaranja ovog pitanja da smo mi neka zdrava i normalna, prosperitetna zemlja. Ali ovo je sramota. Skretanje paznje...
« Poslednja izmena: 29. Sep 2014, 14:13:14 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
Korisnice, doguracemo do marko284
Nisi nikad pomislio da postoji realan razlog da se rak ne leci kanabisom vec mediciniskim tretmanima i lekovima? I da nije u pitanju nikakva teorija zavere vec jednostavno zdrav razum i nauka? Smile
Pogotovo "razum" iza kojeg stoji autoritet u obliku novca, TV i sl. : )
Sta su lekovi? Otrovi...pitanje je samo kolika je korist, a kolika steta.

Citat
Inace, interesantne su te teorije zavere. Tendenciozne izjave bez ikakvog uporista u realnosti kako su ljudi sve bolesniji a zivotni vek ljudi za to vreme sve veci i veci.
Ne mora, Korisnice da znaci ako ti nesto ne kapiras, da je to Teorija zavere, cak naprotiv, vrlo je sigurno da je to jasna praksa.
Veci zivotni vek ali su ljudi sve bolesniji. To nije zivot, vec odrzavanje u zivotu, a ti s esad napregni pa razmisli sta to znaci? : )

Citat
Mora da je zato sto medicina ne valja uopste i samo nas truje. Pritom i nije nauka, samo priznajemo hirurgiju.
Ponovo mastas : ) Kakve veze ima moderna medicina i interesi privatnih farmako bandi?
Pa skoro je bio slucaj u Srbiji gde su lekari prepisivali savrsen zdravim ljudima lekove citostatike, a podmicivani su bili od strane farmako lobija. U svetu hirurgije postoji pravilo "sto veci rezi, veca lova".

Citat
Mislim, kada treba nesto da se operise onda priznajemo medicinu, u svim ostalim slucajevima je mrzimo i lecimo se Domestosom.  Npr. ovaj sistemski cikica, ja njemu uopste ne bih verovao.  Smile
Ne, ne...nije on sistemski cikica : )) Sistemski cikica je onaj sto te je naucio da ne mislis i da ne preispitujes ono sto pise u knjizi, vec da samo gutas, bez ikakvog obzira.
Citat
Nego odmah kod prvog travara po marihuanu, Domestos ili sta vec sto oni koriste. Mislim, "farmakomafija" nas truje i zeli da nas ubije, cikica koji ti pripisuje "Domestos" samo zeli da te izleci tim finim i nikako toksicnim preparatom.  Smile Smile
I sta kazes, kako to da 98% ljudi na planeti veruje u propovedi farmako bandi, a istovremeno je sve bolesnije? : )

http://abcnews.go.com/Health/HealthCare/health-insurers-post-record-profits/story?id=9818699
http://www.inquisitr.com/1485160/prominent-michigan-cancer-doctor-pleads-guilty-i-knew-that-it-was-medically-unnecessary/

Sta kaze Anea:
Citat
"Izvinite gospodine, taj tumor tu... to nije nista... Boli vas? Ma, nema frke... evo vam travuljaga da pusite. Da, bice vam bolje. Poplaveli ste? Ma, nije to nista... uzmite jos jedan dzointic."
: )) A, u stvari, radi se o ulju kanabisa.
« Poslednja izmena: 29. Sep 2014, 14:29:31 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.