Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 23:42:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li koristite marihuanu?
Da
Ne
Vrlo retko
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Legalizacija Marihuane  (Pročitano 36464 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC Desire X
Slusaj protivnik sam bilo kakvih opijata ,a narocito droge.Forum nije mesto za sirenje tog otrova, i slicnih sranja.......marihuanu sam probao i secam se da mi nije u nicemu pomogla,tako da em sto ne valja,em sto je nepotreban trosak.Kod nas je ona i dalje ilegalna(dace bog da tako i ostane), a ovde dolaze i deca mladja od 18 godina ,tako da kad pokrenes temu nemoj samo da razmisljas o svom sebicnom dupetu ,vec i drugim ljudima sa kojima je delis.To sto ti duvanis 7 godina ostavi za sebe ,kad postane legalna,onda postavi temu "Kad je marihuana bila ilegalna", i vidi kako ljudi na to reaguju ...ovako izmedju dilera i tebe nema razlike.....koliko god ti bio ubedjen da nije droga.
Hteo ti ili ja to ili ne ogroman procenat ljudi koristi marihuanu. I da te "NARKOMAN" nesto nauci: Marihuana se ne proba da bi ti pomogla, kao sto ne pijes pivo zato sto ti je lekar prepisao... ako ti treba neka pomoc obrati se psihijatru a ne OPIJATU marihuana, uzgred takvim ljudima treba zabraniti da je koriste. Nepotrebni troshak?! STVARNO?? Sad si mi otvorio oci  Smile. Da ja samo razmishljam o mom sebicnom dupetu sto bi se ja ovde prepirao sa tobom?? I kao sto sam kazes "Just be what you are....." i pusti druge da zive. Zashto postoje DILERI??? ZATO STO JE LEGALNA?? hmmm Smile
IP sačuvana
social share
You can turn your back on a human, but never turn your back on a drug!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC Desire X
#Luka_Ray
Kako ces vaspitavati svoje dete? Da li ces mu reci da je "duvka" normalna i svrsishodna stvar ili ces mu predociti posledice konzumiranja iste?
Da li ces mu reci da je mozak coveka koji konzumira "duvku" oblika suve jabuke? Da su ljudi koji konzumiraju "duvku" uglavnom promaseni slucajevi i uglavnom bez sanse da izadju iz monotonije svojih zivota? Da su "duvaci" uglavnom bez karaktera i da opterecuju svoju okolinu, svoje bliznje? Sta pozitivno donosi konzumiranje marihuane???

#Copy-Paste
Ocigledno je da je tvoja zivotna misija da legalizujes svoje slabosti, i ja ti zaista zelim da uspes u tome ako mislis da ce ti to doneti dusevni mir i zivotnu satisfakciju.
#vrcom
Kako ces ti tvoje vaspitavati? Vezaces ga za radijator da slucajno ne proba alkohol, duvan... dok ne poraste dovoljno da te ubije od batina? A ja sam promaseni slucaj bez shanse da izadjem iz monotonije svog zivota, a zavrshio sam srednju shkolu (veoma uspeshno), sada studiram (prvu godinu ocistio u roku), imam devojku, vrlo normalan odnos sa porodicom... da da bas se uklapam u TVOJ profil ljudi koji koriste duvku  Smile... Sta pozitivno donosi ALKOHOL?

Nadam se da nisam poremetio tvoj dushevni mir i satisfakciju (ooo filozofe!!!)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC Desire X
Нажалост марихуана се увијек сматра дрогом тако да добијаш нажалост епитет наркомана. А мислим да је највећи бедак да неког називаш глупим па макар он стварно био глуп. Такође имам два друга који леже шест мјесеци због 300 грама и другарицу која лежи мјесец дана због једног џоинта. Нешто ми то личи као да је то неко кривично дјело чим леже тамо ка кретени, само се питам због чега кад је марихуана нешто што је масу боље од пића и цигарета.
Pitash se a? Pa bas zbog tih primera koje si naveo treba da se BAR dekriminalizuje!! ZLOCIN MILENIJUMA je sto je mara uopste postala ilegalna!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC Desire X
50% : 50%

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Yo sere grasun, pero no soy grosero

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
evo sam pretegnuo s jednim glasom za Smile
IP sačuvana
social share
***Porteño de ley***
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
neznam dal sam za legalizaciju 100 posto (kad čovjek malo bolje razmisli - taj strah - koliko god bio kontraproduktivan, i rezultirao kriminalom - ipak odbija dosta velik  dio ljudi, naročito klinaca) U savršenom društvu - u kojem bi se strogo kontrolirala zabrana upotrebe, recimo, mlađima od 16 ili 18 god. - bi legalizacija bila idealno rješenje, al to isto vrijedi i za alkohol i cigarete, jebiga.. Kom nije mučno od prizora 9-10-godišnjaka koji natežu pivo i puše po parkovima.

Ali definitivno sam za DEKRIMINALIZACIJU, sad i odmah - nikakvo privođenje ili ispitivanje - eventualno manje novčane kazne za javno pušenje - isto kao i za prometne prekršaje ili pretrčavanje ceste mimo pješ. prelaza(kad te uvate, naravno  Smile)
IP sačuvana
social share
***Porteño de ley***
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC Desire X
neznam dal sam za legalizaciju 100 posto (kad čovjek malo bolje razmisli - taj strah - koliko god bio kontraproduktivan, i rezultirao kriminalom - ipak odbija dosta velik dio ljudi, naročito klinaca) U savršenom društvu - u kojem bi se strogo kontrolirala zabrana upotrebe, recimo, mlađima od 16 ili 18 god. - bi legalizacija bila idealno rješenje, al to isto vrijedi i za alkohol i cigarete, jebiga.. Kom nije mučno od prizora 9-10-godišnjaka koji natežu pivo i puše po parkovima.

Ali definitivno sam za DEKRIMINALIZACIJU, sad i odmah - nikakvo privođenje ili ispitivanje - eventualno manje novčane kazne za javno pušenje - isto kao i za prometne prekršaje ili pretrčavanje ceste mimo pješ. prelaza(kad te uvate, naravno Smile)
Naravno... mladjim od 18 bi trebalo (u slucaju legalizacije) IZRICITO zabraniti korishcenje... ali ne na nacin na koji su im zabranjene cigarete i alkohol!!! I OGROMNE kazne za osobe koje maloletnicima prodaju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zato sam i spomenuo "u idealnom društvu" - ovo društvo (i tu ne pravim razliku  hrv.-srp. jer je previše stvari slično, a pogotovo oko pitanja droga) je previše permisivno vis-a-vis opijata koji je ukorijenjen u kulturi, alkohola (zaboga, još uvijek se djecu, pogotovo na selu,  nutka rakijom u svakoj prigodi, daje se kao 'lijek'.. a ni u gradu nije drukčije - birtije ne pitaju kolko ti je godina kad naručiš pivo), a previše puše na hladno vis-a-vis opijata koji je 'strana izmišljotina', koju su donijeli 'hipici' - marihuane..
ta dva opijata bi se , zakonski  i pravno, trebala izjednačiti za maloljetne osobe. jedino tad će se i druga pitanja moći početi rješavati. Znači - da zakonski bude jednako tretiran i klinjo sa rakijom i sa džointom u ruci, a ne da se jednog mlati pendrekom u stanici, a drugog šeretski tapše po leđima, "muškarčinu"
IP sačuvana
social share
***Porteño de ley***
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
SonyEricsson 
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Listen very carefully! I shell say this only once!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
#лука реј требало би припазити на рјечник јер овдје се већина људи труди да не псује тако да би могао и ти.
За остале ок је то што ви причате само није ми јасно зашто једна од земаља у којој се највише користи и одакле је потекла марихуана се не изврши легализација, такође још многе земље нису легализовале марихуану а мислим ни да неће ускоро. У земљама гдје је легализована имају велику корист од тога и мислим да су је због тога легализовали али то је неко моје мишљење. нажалост мислим да код нас се неће никада легализовати због менталитета народа.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 23:42:07
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.