Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 19:16:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li koristite marihuanu?
Da
Ne
Vrlo retko
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Legalizacija Marihuane  (Pročitano 36206 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Samsung S7
Glup ili ne glup ....covek idi leci se .....ima nade jos za tebe.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC Desire X
Glup ili ne glup ....covek idi leci se .....ima nade jos za tebe.

Za mene ima... ali za tebe ne garantuje ni medicina  Smile
IP sačuvana
social share
You can turn your back on a human, but never turn your back on a drug!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Samsung S7
E sad sam se setio filma Lepa Sela Lepo Gore ....ona scena u bolnici ....."Ne gospodjo ja sam narkoman"  Smile Smile

@Copy-Paste

Alo covek,iznesi neki normalan argument za legalizaciju marihuane pa se javi.....ovako je sve neozbiljno.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC Desire X
@Copy-Paste

Alo covek,iznesi neki normalan argument za legalizaciju marihuane pa se javi.....ovako je sve neozbiljno.

Pa ti kad bi znao da citas video bi da jesam...
IP sačuvana
social share
You can turn your back on a human, but never turn your back on a drug!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Samsung S7
Slusaj protivnik sam bilo kakvih opijata ,a narocito droge.Forum nije mesto za sirenje tog otrova, i slicnih sranja.......marihuanu sam probao i secam se da mi nije u nicemu pomogla,tako da em sto ne valja,em sto je nepotreban trosak.Kod nas je ona i dalje ilegalna(dace bog da tako i ostane), a ovde dolaze i deca mladja od 18 godina ,tako da kad pokrenes temu nemoj samo da razmisljas o svom sebicnom dupetu ,vec i drugim ljudima sa kojima je delis.To sto ti duvanis 7 godina ostavi za sebe ,kad postane legalna,onda postavi temu "Kad je marihuana bila ilegalna", i vidi kako ljudi na to reaguju ...ovako izmedju dilera i tebe nema razlike.....koliko god ti bio ubedjen da nije droga.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

in your head...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 222
Zastava Nemacka
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola black razr V3I
Ja sam za to da se Srbiji sto pre ukinu vize(haha)i da standard poraste toliko(haha),pa da ljudi koji gotive kvalitetnu duvku mogu najnormalnije jednom u 2 meseca recimo da 'skoknu' na vikend do Amsterdama,kao sto i radi ogroman broj Evropskih i ne samo Evropskih ljubitelja vutre.Ali kao sto su ove moje zelje jos uvek u domenu naucne fantastike tako stvari stoje i sa legalizacijom vutre.Zemlja Srbija je jos uvek u takvim govnima da joj samo jos fali legalizovana prodaja vutre...generalno jesam za dekriminalizaciju marihuane ali zasto u sustini razglabati o necemu sto je nerealno.Jos manje treba prosipati teske reci zbog toga.Peace ljudi,nek radi svako ono sto voli sve dok ne ugrozava druge! Smile
IP sačuvana
social share
Our generation will have to repeat not only for the
words and acts of the children of darkness, but also for the
fears and apathy of the children of light.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Нажалост марихуана се увијек сматра дрогом тако да добијаш нажалост епитет наркомана. А мислим да је највећи бедак да неког називаш глупим па макар он стварно био глуп. Такође имам два друга који леже шест мјесеци због 300 грама и другарицу која лежи мјесец дана због једног џоинта. Нешто ми то личи као да је то неко кривично дјело чим леже тамо ка кретени, само се питам због чега кад је марихуана нешто што је масу боље од пића и цигарета.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
 #Luka_Ray
Kako ces vaspitavati svoje dete? Da li ces mu reci da je "duvka" normalna i svrsishodna stvar ili ces mu predociti posledice konzumiranja iste?
Da li ces mu reci da je mozak coveka koji konzumira "duvku" oblika suve jabuke? Da su ljudi koji konzumiraju "duvku" uglavnom promaseni slucajevi i uglavnom bez sanse da izadju iz monotonije svojih zivota? Da su "duvaci" uglavnom bez karaktera i da opterecuju svoju okolinu, svoje bliznje? Sta pozitivno donosi konzumiranje marihuane???

#Copy-Paste
Ocigledno je da je tvoja zivotna misija da legalizujes svoje slabosti, i ja ti zaista zelim da uspes u tome ako mislis da ce ti to doneti dusevni mir i zivotnu satisfakciju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Врцомм ти НИСИ знао да је марихуана толико добра да ти чак продужава живот.
Шалим се наравно свиђа ми се твој начин размишљања.
« Poslednja izmena: 12. Jan 2006, 13:09:14 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

in your head...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 222
Zastava Nemacka
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola black razr V3I
@Vrcomm,svoje dete cu vaspitavati kao prvo u skladu sa tim da je hvala Bogu,zdravo i normalno dete a ne debil pa mu sigurno necu servirati LAZI tipa 'ako duvas mozak ce ti biti oblika suve jabuke','ako pijes kafu porasce ti rep' ili 'ako drkas osusice ti se ruka'.Pokusacu da mu u vezi svake teme iznesem sto vise pravih i istinitih informacija za i protiv,sa naglaskom na za ili protiv u zavisnosti od teme.Usmeravacu ga ka zdravom zivotu,sportu,muzici..i truditi se da mu pokazem da je zivot sam po sebi dovoljno zanimljiv i lep i da nam za najlepsa osecanja nisu potrebni nikakvi stimulansi.Verujem da je ovakav nacin mnogo produktivniji od koriscenja strogih zabrana i neargumentovanih tvrdnji jer one u detetu najcesce probude inat i bunt da proba 'zabranjeno voce'...
Sto se ostatka tvog posta tice,ja nisam ni tvrdila da duvanje donosi nesto pozitivno,a i ti malo spusti loptu kad pricas o 'ljudima bez karaktera koji ne mogu da izadju iz monotonije svojih zivota'jer ne pricamo o heroinu jebiga..preuvelicavas stvari i dramis preterano.
Pozdrav Smile

IP sačuvana
social share
Our generation will have to repeat not only for the
words and acts of the children of darkness, but also for the
fears and apathy of the children of light.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 19:16:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.