Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lečenje zavisnika prebijanjem - Gvantanamo serbski  (Pročitano 76432 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Tattoo
Jel saznao neko šta vozi Peranović,čitam u novinama da vozi neki džip od 70.000 evra,ugledao se na Artemija,i taj ima vozila kao papa. Smile Velika su oni banda,obrću lovu kao neka kriminalna organizacija,a narod na ivici egzistencije,ali njih za to zabole. Smile Smile Smile
У којим новинам?
А у праву си за Артемија он има возила онолико колико имају то ових из КФОР-а,пошто га они возају јер не сме слободно да иде по КиМ.

pogledaj snimak sa b92 posle emisije one sto je bila, to je neki dzip od 10 15 soma evra, pomesao si ga sa Cedom J. iz crne reke
A šta ako vredi 10-15 k to je u redu,normalno je da pop ima takav džip,pa odakle mu,bolje za te pare da je kupio nekoj sirotinji kuću i zemljište,ali ne,pa gde on da odvaja od svojih usta za neku sirotinju,to popovi nisu nikada radili,kad je pop dao za sirotinju,pop samo uzima,i uzima.

A što je smrad lagao na B92 da ne zna da s batinaju ljudi,a posle promenio priču,vaška lažljiva,samo su mu pare u glavi. Smile

Vozi i neki motor,tako pišu novine,neku besnu trkalicu,baš me interesuje jer se pale pičke na njega kad ga vide na motoru.Za njega je lopata,pa udri raspopa dok se ne opameti. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 01. Jun 2009, 15:06:14 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6230
Vi pitate, kako je potpisao da prihvati dobrovoljno pravila igre? A ne pitate ko li ga silovao da uzme drogu?
Sto najvise mrzim kod njih, je kako zasmejavaju normalnu zdravu decu i mlade ljude koji gledaju svoja posla, i trude se da nesto od njih bude.
Jel ti mama dala mlekce, jel ti mama oprala guzu, jel ti mama dala sise?
More kakvo milovanje lopatom? Bich, Kamdzija sa olovnim cvorovima a ako nema efekta i kolac da se ocisti zemlja od takvih. Pre nego sto ide satani na ispovest, nek malo cuju ostali kako se ispusta dusa na kolac.
Pa da vidis kako ozdravi zauvek.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
SonyEricsson k310i
Citat
A šta ako vredi 10-15 k to je u redu,normalno je da pop ima takav džip,pa odakle mu,bolje za te pare da je kupio nekoj sirotinji kuću i zemljište,ali ne,pa gde on da odvaja od svojih usta za neku sirotinju,to popovi nisu nikada radili,kad je pop dao za sirotinju,pop samo uzima,i uzima.
А јеси ти дао за сиротињу?дај ти за сиротињу не брини ти шта други ради.Видим Чеда се уби од помагања...Дај пусти ме  тог лажног моралисања.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Tattoo
Citat
А јеси ти дао за сиротињу?дај ти за сиротињу не брини ти шта други ради.Видим Чеда се уби од помагања...Дај пусти ме  тог лажног моралисања.
Biti sveštenik nije samo posao od 07 do 15 sati,a posle toga možeš da radiš šta hoćeš,biti sveštenik je i način života,to ne može svako,pravi sveštenici i monasi nemaju maltene nita lično,kakvi džipovi kakvi motori,kuće i ostale zajebancije,pravi sveštenik nikada ne bi digao ruku na nekoga,to je protivno hrišćanstvu.

Jel znaš ti da patrijarh nema ništa,al bukvalno ništa,ali je zato normalno da neki Peranović,kurton sa juga Srbije je smislio kako da leči narkomane maltretiranjem,i to da debelo naplati. Smile Smile Smile

I posle mesec dana nije rekao procenat izlečenja,a ja garantujem da on to i ne zna,i da ga ne interesuje,interesuje ga samo da bude pacijenata,jer onda ima i  prihode,lep život,boli ga qrac,uživa. Smile

A da li ja dajem ili ne dajem sirotinji,to je moj lični izbor,a tew popove pare nisu zarađene,nego su prilozi ljudi crkvi,i zato kažem da je trebao da sirotinji kupi kuću. Smile

Popovi mi liče na nekadašnje komunističke funkcionere koji su narodu držali lekcije i samoupravljanju i ravnopravnosti a istovremeno su bili mali bogovi i radili su šta su hteli. Smile

Samo brani ovakve skotove za koje se iz aviona vidi da su govnari,pa ćće daleko da doguramo,dok bude takvih kao ti koji im slepo veruju,nema zime za njih,podržka je uvek tu.Da ih je pop jebao da ih izleči,ti bi rekao,bravo pope,samo jebi. Smile
« Poslednja izmena: 01. Jun 2009, 15:41:32 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6230
zasto sada neki okrecu na korupciju? Koje veze ima Peranovic sa korupcijom?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Tattoo
Pa naplaćivao je,nije džabe lečio.Nije nigde vodio evidenciju,uzimao pare na ruke. Smile

I nije to korupcija,pop je izbegavao porez,koji i nije mogao da plati jer nije imao prijavljenu delatnost,znači,radio je i na crno,a samim tim što je ta delatnost lekarstvo,znači,lečio je ljude na crno i bez diplome,a kad ljude lečiš na crno i bez diplome to se zove nadrilekarstvo,a to je treći prekršaj,zadržavao je ljude nasilno,četvrti prekršaj.... Smile
« Poslednja izmena: 01. Jun 2009, 15:46:09 od diletant »
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto se grbo rodi, vrijeme ne ispravi!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1427
Zastava ~/Belgrade\Serbia\Europe\Earth
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 
Pa naplaćivao je,nije džabe lečio.Nije nigde vodio evidenciju,uzimao pare na ruke. Smile

nije bre naplacivao, kako vas nije sramota, moraju ti ljudi nesto da jedu tamo, od neceg da se placa struja. Da smo prava drzava, ona bi pomagala, umesto sto daje pare nekakvim kvazi strucnjacima da pisu kojekakva baljezganja od strategija.

izracunaj koliko kosta mesecno 200 ljudi da se hrani samo.
IP sačuvana
social share
.: nema granica ljudskoj gluposti :.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Tattoo

nije bre naplacivao, kako vas nije sramota, moraju ti ljudi nesto da jedu tamo, od neceg da se placa struja. Da smo prava drzava, ona bi pomagala, umesto sto daje pare nekakvim kvazi strucnjacima da pisu kojekakva baljezganja od strategija.

izracunaj koliko kosta mesecno 200 ljudi da se hrani samo.
Druže,jesi bio nekad u manastiru,da si bio,znao bi da oni polovinu svoje hrane sami uzgajaju,znači,svo povrće,hleb mese sami,a te poslove su radili narkomani,imaju ovce ,krave,kao i svako poljoprivredno imanje. Smile

Nije ni to toliki problem da je on izašao sa spiskom i brojkama izlečenja,znači,da je rekao-"Slušajte ljudi,jesam ih tukao ,ali imam i rezultate,prošlo je npr. 1000 ljudi,od njih 1000 sam izlečio njih 800 koji se nii danas ne drogiraju,evo imena,adrese,obiđite te ljude,uverite se," Ali on nije izneo nikakve brojke,samo priča da on leči,a procenat izlečenja je nabitniji,da postoje neki rezultati,preko svega bi se prešlo,ali rezultete nećemo čuti,a ako ih ne čujemo ne znamo jel on uopšte leči te ljude,a čim ne iznosi rezultate,znači,da ih i nema.On bi se ponosio brojkama i prvo bi to rekao da ima neke rezultate i te brojke bi koristio kao svoju odbranu. Smile

Ja nisam ni budala niti sam lud,niti me impresioniraju ljudi u mantijama i uniformama,pa da im slepo verujem šta kažu,niti pljujem popa iz neke mržnje,taman posla,ima dosta naših sveštenika koji su primer kako treba da se ponaša jedan hrišćanski sveštenik,ja samo gledam šta taj čovek radi,i vidi se da dosta stvari nije u redu i da dosta stvari ne zna i da nije skroz ispravan i to je istina.Dosta njih brane popa iz mržnje prema narkomanima,ali to nema veze sa njegovim lečenjem. Smile
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
SonyEricsson k310i
Citat
nikada ne bi digao ruku na nekoga,to je protivno hrišćanstvu.
Ti si hriscanin

Citat
I posle mesec dana nije rekao procenat izlečenja,a ja garantujem da on to i ne zna,i da ga ne interesuje,interesuje ga samo da bude pacijenata,jer onda ima i  prihode,lep život,boli ga qrac,uživa
Receno je sve na rts-u u emisiji
Citat
Samo brani ovakve skotove za koje se iz aviona vidi da su govnari,pa ćće daleko da doguramo,dok bude takvih kao ti koji im slepo veruju,nema zime za njih,podržka je uvek tu.Da ih je pop jebao da ih izleči,ti bi rekao,bravo pope,samo jebi.
Jesi ti nekda bio u Crnoj Reci?Ja barte ne verujem nikom slepo nego sam sve lepo proveravao i sam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.