Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 01:30:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: LDP skuplja potpise za deklaraciju  (Pročitano 31314 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Имам мозак и својих десет прстију тако да ми твоја помоћ није потребна.

Baš zato i pitam.
Nemoj da te sramota, ako bude trebalo piši.
Neću nikom reći. Smile

Ako hoćeš da se otvoriš,uplati gazdi lečenje u Rusiji.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Nemam gazdu, kada budem udario jako glavu i postao radikal onda ću imati gazdu i to grobara gazdu.
A lečenje treba vrhu SRSa, meni Vučić deluje nekako oteklo i mentalno labilno, da nije od sve one droge koju je sa zemunskim klanom konzumirao kada su formirali klan u svojoj opštini...
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Nemam gazdu, kada budem udario jako glavu i postao radikal onda ću imati gazdu i to grobara gazdu.
A lečenje treba vrhu SRSa, meni Vučić deluje nekako oteklo i mentalno labilno, da nije od sve one droge koju je sa zemunskim klanom konzumirao kada su formirali klan u svojoj opštini...
Само ЛДП нема права да прича о Земунском клану. Зна се ко ји ишао тамо по дозу и тражио да се убије Шљука!
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Znamo samo to da je za vreme Zorana i Čede taj klan nestao. I to da je jedan od njih dvojice poginuo, a da je drugi bio meta klana.
Sa druge strane znamo da je za ubsitvo Đinđića klan imao blagoslov Šešelja, da je Šešelj tražio da se ubije i Gašo Knežević kao i to da zemunski klan nije baš slučajno zemunski i da se SRS finansirala od krvavih para koje su došle od prodaje droge srpskoj deci. Zato je Spasojević bio Šešeljev doušnik, "laufer" u borbi protiv Đinđića i Čede.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Znamo samo to da je za vreme Zorana i Čede taj klan nestao. I to da je jedan od njih dvojice poginuo, a da je drugi bio meta klana.
Sa druge strane znamo da je za ubsitvo Đinđića klan imao blagoslov Šešelja, da je Šešelj tražio da se ubije i Gašo Knežević kao i to da zemunski klan nije baš slučajno zemunski i da se SRS finansirala od krvavih para koje su došle od prodaje droge srpskoj deci. Zato je Spasojević bio Šešeljev doušnik, "laufer" u borbi protiv Đinđića i Čede.

Ti si bio blizak sa njima ili si to procitao u Kuriru?
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
O tome govore događaji i činjenice.
Tebi ako se to ne sviđa to nije moj problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
i Čeda je u Zemunu imao apartman,bile su žurke,belo,velika obećanja,veliki planovi.A sad priča
priče kao da je na LSD-u,a ne u LDP.u.
Nego koliko ste potpisa skupili,jel ima više od 100,vi hoćete da u Srbiji od Srba dobijete potpis da priznaju
da su izvršili genocid,ovo stvarno moram da budem udaren da bih to progutao,pa to stvarno može samo
čoveku koji je lud ili drogiran da padne na pamet,umesto da kaže,dobro je,Srbija ne mora da plaća odštetu
od sad ima idiotske ideje u glavi.
A vidim da nudiš lovu,daj za neku decu bez roditelja ako hoćeš da budeš human,time se vi u LSD,ovaj LDP.u
ne bavite,samo čekam momenat da počnete da skupljate peticiju da se izvinemo Turskoj,zato što su oterani sa balkana na početku veka.
Osvesti se čoveče,jer ti znaš ko je šef tvoje stranke,jer ti njegova prošlost deluje čisto,ili na to žmuriš,
zapitaj se od čega živi da li je nekada bio negde zaposlen,ili mu je ovo deo posla,da pravi dramaturske zaplete u Srbiji
da li je nekada,ali nekada rekao reč o nekim Srpskim žrtvama.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Seselj hteo da ubiju Gasu!?! Kakva nebuloza, boze  Smile
LDP- udruzenje "Zelim da se brzo i neposteno obogatim"
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
O tome govore događaji i činjenice.

Koji dogadjaji? Koje cinjenice?

Lepo te pitam... Cuo si od Bagzija? Ili od nekog "viseg" (mislim u hijerarhiji)?

Auuuu... u stvari znam zasto neces da mi kazes... Kao sto Ceda rece razlog zasto nece da otkriju ko ih je finansirao za izbornu kampanju je sto "taj u Srbiji odmah postane meta"... dobro dobro... Izvini... ne moras da mi otkrivas izvor...
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Čeda je u Zemunu imao apartman,bile su žurke,belo,velika obećanja,veliki planovi.A sad priča
priče kao da je na LSD-u,a ne u LDP.u.

Apartman... ma ceo hotel, baš zato su i hteli da ga ubiju, pa je on na kraju prvi njih pohapsio.
Legija je hteo Šešelja na vlasti, pa kada je video da narod mrzi šešelja onda se zadovoljio Koštunicom.
Zato je morao da ubije Đinđića i zato danas oni koji su do juče pljuvali Zorana pljuju Čedu.

Citat
Nego koliko ste potpisa skupili,jel ima više od 100,vi hoćete da u Srbiji od Srba dobijete potpis da priznaju
da su izvršili genocid,ovo stvarno moram da budem udaren da bih to progutao,pa to stvarno može samo
čoveku koji je lud ili drogiran da padne na pamet,umesto da kaže,dobro je,Srbija ne mora da plaća odštetu
od sad ima idiotske ideje u glavi.

Srbija neće plaćati odštetu, a deklaracija o Srebrenici je naša moralna odgovornost i način da se obračunamo sa onima koji su pokrenuli ratove i počinili zločine. Ta deklaracija najviše donosi Srbiji koja se jasno određuje prema odgovornosti koju ima.

Dobro je što Srbija nije kriva za genocid, ali je loše što je kriva za nesprečavanje i nekažnjavanje. Za to su odgovorni SRS i SPS.
Citat
Osvesti se čoveče,jer ti znaš ko je šef tvoje stranke,jer ti njegova prošlost deluje čisto,ili na to žmuriš,
zapitaj se od čega živi da li je nekada bio negde zaposlen,ili mu je ovo deo posla,da pravi dramaturske zaplete u Srbiji
da li je nekada,ali nekada rekao reč o nekim Srpskim žrtvama.

Ne živi u stanovima koje su radikali oteli za vreme bombardovanja od građana Srbije. To mi ne dovoljno.
U takvima žive Vučić i Nikolić.

Mene ne interesuje ko priča o žrtvama jer takvi samo gledaju da ih iskoriste već me interesuje ko šta radi.
LDP radi na tome da se vrati obraz Srbiji i to podržavam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 01:30:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.339 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.