Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 01:07:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: LDP skuplja potpise za deklaraciju  (Pročitano 31277 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Znamo samo to da je za vreme Zorana i Čede taj klan nestao. I to da je jedan od njih dvojice poginuo, a da je drugi bio meta klana.
Sa druge strane znamo da je za ubsitvo Đinđića klan imao blagoslov Šešelja, da je Šešelj tražio da se ubije i Gašo Knežević kao i to da zemunski klan nije baš slučajno zemunski i da se SRS finansirala od krvavih para koje su došle od prodaje droge srpskoj deci. Zato je Spasojević bio Šešeljev doušnik, "laufer" u borbi protiv Đinđića i Čede.
Jedan od razloga premijerovog ubistva je i Čeda,koji se lizao sa bitangama iz zemunskog klana,obećavao svašta,oni su mislili da on ima moć da zaustavi akciju protiv mafije pa kad su videli da ovoga premijer ne uvažava i ne sluša njegovo mišljenje,ubili su premijera,tako da je i on tu jedan od razloga,a njega su hteli da ubiju jer im se smučio,njima
veći razlog nije trebao.
Nemoj Čedu da predstavljaš kao žrtvu kad je i on sad trebao da sedi u "Hajatu".

« Poslednja izmena: 04. Mar 2007, 16:32:53 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Apartman... ma ceo hotel, baš zato su i hteli da ga ubiju, pa je on na kraju prvi njih pohapsio.
Legija je hteo Šešelja na vlasti, pa kada je video da narod mrzi šešelja onda se zadovoljio Koštunicom.
Zato je morao da ubije Đinđića i zato danas oni koji su do juče pljuvali Zorana pljuju Čedu.

Bebo jesi to ti??

IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Znamo samo to da je za vreme Zorana i Čede taj klan nestao. I to da je jedan od njih dvojice poginuo, a da je drugi bio meta klana.
Sa druge strane znamo da je za ubsitvo Đinđića klan imao blagoslov Šešelja, da je Šešelj tražio da se ubije i Gašo Knežević kao i to da zemunski klan nije baš slučajno zemunski i da se SRS finansirala od krvavih para koje su došle od prodaje droge srpskoj deci. Zato je Spasojević bio Šešeljev doušnik, "laufer" u borbi protiv Đinđića i Čede.
Jedan od razloga premijerovog ubistva je i Čeda,koji se lizao sa bitangama iz zemunskog klana,obećavao svašta,oni su mislili da on ima moć da zaustavi akciju protiv mafije pa kad su videli da ovoga premijer ne uvažavi ne sluša njegovo mišljenje,ubili su premijera,tako da je i on tu jedan od razloga,a njega su hteli da ubiju jer im se smučio,njima
veći razlog nije trebao.
Nemoj Čedu da predstavljaš kao žrtvu kad je i on sad trebao da sedi u "Hajatu"

Da, tako se slizao da je JSO organizovao oružani protest 2001. dok je Đinđić bio u USA koji je podržao Koštunica a koji je morao da smiruje upravo Čeda Jovanović tako što je išao tim ubicama na noge i nije dao da srpski ministar policije njiha podnosi ostavku. Nakon toga su planirali da ubiju njega, pa su odustali i odlučili da ubiju Zorana. nakon toga ih je on sjebao i zato ga njihovi ostaci i dan danas napadaju i prete mu. A Čeda je bio Đinđićeva desna ruka do psolednjeg dana i zato je i bio meta.

Sa druge strane tada nigde nije bilo Tadića, Koštunica je podrzavao mafiju, a šešelj je igrao šah i dobijao podatke od Spasojevića.

IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Rufuse treba malo da slušaš i drugu stranu a ne da slepo veruješ vođi,jer je nemoguće da toliko ljudi kaže da je dolazio u
Zemun i to je sigurno,a kad je već dolazio.šta je on tamo tražio,da nije pogrešio adresu,ili je išao na mali fudbal sa njima.
A ja sam siguran da se družio sa njima i tu je pokazao ko je i šta je,a da premijer nije ubijen,nego samo ranjen,Čeda bi sad
sigurno sedeo u zatvoru.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Citat
Da, tako se slizao da je JSO organizovao oružani protest 2001. dok je Đinđić bio u USA koji je podržao Koštunica a koji je morao da smiruje upravo Čeda Jovanović tako što je išao tim ubicama na noge i nije dao da srpski ministar policije njiha podnosi ostavku. Nakon toga su planirali da ubiju njega, pa su odustali i odlučili da ubiju Zorana. nakon toga ih je on sjebao i zato ga njihovi ostaci i dan danas napadaju i prete mu. A Čeda je bio Đinđićeva desna ruka do psolednjeg dana i zato je i bio meta.

Sa druge strane tada nigde nije bilo Tadića, Koštunica je podrzavao mafiju, a šešelj je igrao šah i dobijao podatke od Spasojevića.

Verovali ili ne...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5

Jel ti to Beba ispricao? Smile
Mislim daaaaaaaaaj, Ceda bio Djikijeva desna ruka?! Pa sto ga Zoran nije postavio za potpredsednika vlade kad mu je bio toliko bitan? Ne brate Ceda je to postao tek posle Zoranove smrti. Do tada je samo bio u funkciji skupstinskog lajatora. Uostalom kako su Ceda i onaj mu satelit Beba bili u super odnosima sa Zokijem najbolje govori cinjenica sto je Ruzica uz Tadica i uopste ne komunicira sa ovom dvojicom.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Citat
Rufuse treba malo da slušaš i drugu stranu a ne da slepo veruješ vođi,jer je nemoguće da toliko ljudi kaže da je dolazio u
Zemun i to je sigurno,a kad je već dolazio.šta je on tamo tražio,da nije pogrešio adresu,ili je išao na mali fudbal sa njima.
A ja sam siguran da se družio sa njima i tu je pokazao ko je i šta je,a da premijer nije ubijen,nego samo ranjen,Čeda bi sad
sigurno sedeo u zatvoru.

Koju drugu stranu.
Mafiju?
Njih ne sluišam, ali vidim da ti upijaš sve što kažu.
Koji ljudi kažu?
Anonimni sagovornici kurira koji već 4 godine prete kasetama. Osećao bih se kao imbecil kada bih u to verovao.
To kako se družio najbolje vidimo kroz to da su mu najveći protivnici oni koje je Legija ubistvom Đinđića doveo na vlast, DSS i Koštunica.

Citat
Mislim daaaaaaaaaj, Ceda bio Djikijeva desna ruka?! Pa sto ga Zoran nije postavio za potpredsednika vlade kad mu je bio toliko bitan? Ne brate Ceda je to postao tek posle Zoranove smrti. Do tada je samo bio u funkciji skupstinskog lajatora. Uostalom kako su Ceda i onaj mu satelit Beba bili u super odnosima sa Zokijem najbolje govori cinjenica sto je Ruzica uz Tadica i uopste ne komunicira sa ovom dvojicom.

Potpredsednici su bili korać i slični, dobri a neupotrebljivi. Čeda je radio najodgovorniji i najvažniji posao i obezbeđivao da zakoni prolaze i reforme neometano teku. Ružica je skoro rekla da je saradnja sa Čedom prioritet, a Zoranova majka je gost na svim dešavanjima u LDPu. Kad već moramo ovako ljigavim argumentima da se bavimo.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2

Potpredsednici su bili korać i slični, dobri a neupotrebljivi. Čeda je radio najodgovorniji i najvažniji posao i obezbeđivao da zakoni prolaze i reforme neometano teku. Ružica je skoro rekla da je saradnja sa Čedom prioritet, a Zoranova majka je gost na svim dešavanjima u LDPu. Kad već moramo ovako ljigavim argumentima da se bavimo.

Kako je Ceda " napustio " DS ?

Smile
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
To kako se družio najbolje vidimo kroz to da su mu najveći protivnici oni koje je Legija ubistvom Đinđića doveo na vlast, DSS i Koštunica.

Podsetnik za Rufusa: Pre nego sto je Djindjic ubijen, vlada je bila na 12%... (izbori za predsednika)... jos gore nego sadasnja (usrana)...

Legija ubistvom Djindjic doveo DSS i Kostunicu na vlast? Mozda vec treba da pocnes da se osecas kao imbecil...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Citat
Kako je Ceda " napustio " DS ?

Izbacili su ga lovci na fotelje.

Citat
Podsetnik za Rufusa: Pre nego sto je Djindjic ubijen, vlada je bila na 12%... (izbori za predsednika)... jos gore nego sadasnja (usrana)...

Legija ubistvom Djindjic doveo DSS i Kostunicu na vlast? Mozda vec treba da pocnes da se osecas kao imbecil...

Da Legija nije ubio Zorana Koštunica bi i dan danas kukao kako su ga prešli "hohštapleri" ovako su ga njegovi drugari doveli na vlast.
Labus je kao kandidat vlade dobio 920 000 glasova, a Maršićanin kao kandidat ove vlade 450 000. Koštunica je i nakon toga odlučio da ostane premijer.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 01:07:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.