Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 01:26:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: LDP skuplja potpise za deklaraciju  (Pročitano 31278 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
Citat
Sve je masonska zavera protiv Srba... Vi koji danas prosipate tu priču ste juče doveli do toga da Srbi na početku 21. veka budu osramoćeni i poniženi.

Svaka odšteta koju će Srbija plaćati treba da ide iz imovine SRSa i SPSa.

Svaka istina koja ide na stetu velikih sila veoma kasno izadje na videlo...... Tako ce i istina o ratovima u bivsoj YU izaci tek u buducnosti, ali odluka medjunarodnog suda pravde je dobar korak u tom smeru...... Sacekajmo jos malo....... pa kad prodje ova cela fama i ujdurma svescemo racune...... i u tom svodjenju racuna jedna partija ce pasti sa 5.3 na 1.3% (mozda i manje)..... Nesto slicno onom sto se desilo SPO-u
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2

Bas suprotno, ovde se odgovornim osecaju samo LDP-ovci... niko vise... a i Medjunarodni sud pravde je rekao da nismo odgovorni... E sad, zapleniti imovinu svih koji stave potpis na deklaraciju LDP-a i uplatiti novac zrtvama iz Srebrenice... Mislim, kad se ljudi vec osecaju odgovornim, zasto da ne posredujemo (mislim mi Srbi) tu...

I pri tom ne dirati Cedu i njegove, jer tako mogu da budu stalan izvor prihoda... zlatna koka Srbije...
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Odlicno...
Pa, na taj nacin bi se LDP i ostali  doveli u red....
Smile
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Sve je masonska zavera protiv Srba... Vi koji danas prosipate tu priču ste juče doveli do toga da Srbi na početku 21. veka budu osramoćeni i poniženi.

Жао ми је што ћу те разочарати али Србија неће никада никоме плаћати ратну одштету. Пошто си ти студент који купује фирме на лицитацијама дај неки динар у своје име.
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Citat
Svaka istina koja ide na stetu velikih sila veoma kasno izadje na videlo...... Tako ce i istina o ratovima u bivsoj YU izaci tek u buducnosti, ali odluka medjunarodnog suda pravde je dobar korak u tom smeru...... Sacekajmo jos malo....... pa kad prodje ova cela fama i ujdurma svescemo racune...... i u tom svodjenju racuna jedna partija ce pasti sa 5.3 na 1.3% (mozda i manje)..... Nesto slicno onom sto se desilo SPO-u

Tako se vi koji ste odgovorni za proipast Srbije i klanja po okolnim državama koje ste pokušali da osvojite tešite. oveli ste ovu zemlju do prosjačkog štapa a sada nam prodajete priče o tome kako će neka samo vama znana "istina" izaći na videlo. SRS i ostali šljam nacionalistički je svoje odradio sada ostaje samo da plate račun koji su zakuvali. Prošli put 32%, sada 28%...Sledeći 20% itd.

Citat
Bas suprotno, ovde se odgovornim osecaju samo LDP-ovci... niko vise... a i Medjunarodni sud pravde je rekao da nismo odgovorni... E sad, zapleniti imovinu svih koji stave potpis na deklaraciju LDP-a i uplatiti novac zrtvama iz Srebrenice... Mislim, kad se ljudi vec osecaju odgovornim, zasto da ne posredujemo (mislim mi Srbi) tu...

Međunarodni sud pravde je rekao da smo odgovorni za nesprečavanje i nekažnjavanje što je dobar ishod za nas, ali ukoliko išta budemo plaćali onda to treba da plaćaju oni koji su do zločina i doveli, a to su SRS i SPS. Što se mene tiče kada se istroše stranački fondovi, onda neka se pređe na funkcionere te dve partije. Kada radikali ostanu bez stanova koje su zgrnuli dok je ostatak građana Srbije propadao doći će im kraj koji je trebalo da dođe 5. oktobra.

Citat
Жао ми је што ћу те разочарати али Србија неће никада никоме плаћати ратну одштету. Пошто си ти студент који купује фирме на лицитацијама дај неки динар у своје име.

Plaća onaj ko je odgovoran, a tebi ako je potrebna finansijska pomoć piši mi na PM, poslaću ti ček. Smile
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Citat

Tako se vi koji ste odgovorni za proipast Srbije i klanja po okolnim državama koje ste pokušali da osvojite tešite. oveli ste ovu zemlju do prosjačkog štapa a sada nam prodajete priče o tome kako će neka samo vama znana "istina" izaći na videlo. SRS i ostali šljam nacionalistički je svoje odradio sada ostaje samo da plate račun koji su zakuvali. Prošli put 32%, sada 28%...Sledeći 20% itd.

Citat

Međunarodni sud pravde je rekao da smo odgovorni za nesprečavanje i nekažnjavanje što je dobar ishod za nas, ali ukoliko išta budemo plaćali onda to treba da plaćaju oni koji su do zločina i doveli, a to su SRS i SPS. Što se mene tiče kada se istroše stranački fondovi, onda neka se pređe na funkcionere te dve partije. Kada radikali ostanu bez stanova koje su zgrnuli dok je ostatak građana Srbije propadao doći će im kraj koji je trebalo da dođe 5. oktobra.

Citat

Plaća onaj ko je odgovoran, a tebi ako je potrebna finansijska pomoć piši mi na PM, poslaću ti ček. Smile
Имам мозак и својих десет прстију тако да ми твоја помоћ није потребна. Јел дајеш кој динар Чеди за "потрепштине"  ?  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Имам мозак и својих десет прстију тако да ми твоја помоћ није потребна.

Baš zato i pitam.
Nemoj da te sramota, ako bude trebalo piši.
Neću nikom reći. Smile
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Citat

Citat

Citat

IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Опет си   Руфусе ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Kao i obično, kada se dođe do suštine tu ostaje da komuno-nacionalisti popuše...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 01:26:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.