Opasan si ti igrac Samo ti mozes da napravis temu "Zasto mrze Ameriku" i "LDP protiv Patrijarha". Sta ti u stvari radis? Pravis nepotreban razdor
Niko iz LDP-a nije protiv Patrijarha (koliko ja znam ... iako me ni jedna stranka ne privlaci), ali protiv takve bahatosti sigurno jesu. Niko ne kaze ni da je Cheda "andjeo" Daleko od toga
Ето видиш МалецкО да сам опак играч. А раздор је, како ја сматрам, веома потребан. Што рече један од твојих Американаца Пет Бјукенен "Признајмо, ми смо подељена нација". А у Србији те речи имају много више смисла него у Америци. Сувише дубоко либералисти ударају на темеље овог наорда и ове државе. Па Чеда је више пута причао о "200 година погрешне политике". Шта то значи? Да је Карађорђе погрешио? Милош Обреновић?!? Ви сте измислили појам "Друга Србија" (или другачија ), ви сте почели да делите народ, ви сте говорлили о "чишћењу гвозденом метлом", о "мењању кроз конфликт". Е сад се лепо носите са поделама, чишћењима и конфликтом који сте сами изазвали!
И није лепо да говориш у Ниџино и Вањино име. Ова тема вероватно не би имала већ седам страница да они нису пожурили са својим аргументима против патријарха. Ниџа је рекао да је он "шеф мафије".
« Poslednja izmena: 26. Nov 2007, 14:06:56 od Duh Sekire »
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
svaki dan se izjašnjavamo protiv takvih trabunjanja, a i on sam pojnajviše.
ovde se ne radi o tome.
takođe, jedno pitanje za pagane i ostale zaštitnike pedofila i kriminalaca: Da li mislite da u LDP nema pravoslavaca, da ljudi u LDP ne slave slave, ne mole se, nisu kršteni i ostalo? Ne samo članovi, nego i funkcioneri.
naravno da verujemo.........naravno da ima...evo cedu je recimo krstioi Amfilohije... ...to mora da vas boli...
nego sine zasto je ceda-saht krstio svoju decu u italiji ???? u katolickoj crkvi u firenci ???/
« Poslednja izmena: 26. Nov 2007, 14:21:41 od pakodazna »
Svojevremeno je pokretana tema o SPC i mrznji prema njjoj koju su izrazavali narocito poslanici LSV i LDP- "Re: Zasto pojedini politicari iz Vojvodine mrze pravoslavlje i Srpskog patrijarha ? ". I na toj temi su isti likovo prdeli uz vetar i protiv gospodina Srpskog PAtrijarha i SPC uopste. Degutatno je da od autonomasa i narkomana ocekujemo da normalno razmisljaju o pravoslavlju i da ne pljuju SPC i njenog PAtrijarha. Zato ponavljam i kazem :
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . " Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
On ima 90+ godina, normalno je da je slabijeg zdravlja od tebe i mene, a dela ljudi se ne mere njihovim zdravljem, Slobu (da, onog što su ga Pavlovi funkcioneri podržali 2000.) mrzim sada isto kao i dok je bio bolestan i zdrav.
Šta ti znaš o Slobi, molim te? Pa kada je smenjen imao si 10 ( DESET) godina!!! Nije mi jasno kako možeš da budeš tako zadojen mržnjom a nemaš pojma o čemu govoriš.
Što se tiče Mašana Stankovića ( koji je pomenut u tekstu ), sa dotičnim sam imao dosta neprekidnih rasprava na jednom drugom forumu i mogu samo da kažem da je to lik koji nema svoj stav, već non stop izlaže stav partije. Kada mu pokažeš da greši on počinje da piše visoko inteligentne postove od jedne reči ( "Zlikovci!", "Komunjare", "Fašisti" ) i sl. Stoga, ne treba uzimati preterano k srcu to što on piše i izjavljuje.
ovde se ne radi o tome.
takođe, jedno pitanje za pagane i ostale zaštitnike pedofila i kriminalaca: Da li mislite da u LDP nema pravoslavaca, da ljudi u LDP ne slave slave, ne mole se, nisu kršteni i ostalo? Ne samo članovi, nego i funkcioneri.
naravno da verujemo.........naravno da ima...evo cedu je recimo krstioi Amfilohije... ...to mora da vas boli...
nego sine zasto je ceda-saht krstio svoju decu u italiji ???? u katolickoj crkvi u firenci ???/
to su teske nesitine i iskoristio bih ovu prigodu da apeliram na stozer ovog foruma da obrati paznju na pojedine kvalifikacije koje iznose clanovi. treba imat odredjen nivo nekulture iliti pak bezobrazluka pa srocit ovako nesto za jednog gradjanina, koji je uz to jos i uzoran gradjanin, predstavnik jedne generacije i svakako vodja mladih i stijemljenja ka modernom i naprednom...
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
ovde se ne radi o tome.
to su teske nesitine i iskoristio bih ovu prigodu da apeliram na stozer ovog foruma da obrati paznju na pojedine kvalifikacije koje iznose clanovi. treba imat odredjen nivo nekulture iliti pak bezobrazluka pa srocit ovako nesto za jednog gradjanina, koji je uz to jos i uzoran gradjanin, predstavnik jedne generacije i svakako vodja mladih i stijemljenja ka modernom i naprednom...
hvala.
Ima jedna zanimljiva priča. Zove se "Vođa". Pročitaj je. Samo, tamo je vođa bio prirodno slep, a ovom su oči zatvorene i kapci naduveni zbog droge. Ispade još da su Srbi vukovi koji hoće da zakolju Čedu "jagnje Božije". Narkoman, lopov, mafijaš, otimač, otmičar, lažov, prevarant itd. to jeste, ali jagnje nije.
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Kakav je tvoj trip sto neko mnesto napise protiv tvog idola? U pravilniku se lepo kaze da je svako odgovoran za svoj post i da je to njegova intelektualna svojina . Znaci treba uvesti i Burek policiju kada tebi ne odgovara neciji post. Postoje vec moderatori koji brisu brljotine drugih i vredjanja. Sta je tebe ovde pogodilo??? A ako znas nesto vise sto mi ne znamo "prosvetli" nas da ne budemo u "mraku" veliki "mislioce".
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . " Danko Popovic -Knjiga o Milutinu