Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Jun 2025, 12:51:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ЛДП против патријарха?  (Pročitano 23874 puta)
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Makro,

Opasan si ti igrac Smile Samo ti mozes da napravis temu "Zasto mrze Ameriku" i "LDP protiv Patrijarha". Sta ti u stvari radis? Pravis nepotreban razdor Smile

Niko iz LDP-a nije protiv Patrijarha (koliko ja znam ... iako me ni jedna stranka ne privlaci), ali protiv takve bahatosti sigurno jesu. Niko ne kaze ni da je Cheda "andjeo" Smile Smile Daleko od toga Smile Smile

Ето видиш МалецкО да сам опак играч.
А раздор је, како ја сматрам, веома потребан.
Што рече један од твојих Американаца Пет Бјукенен "Признајмо, ми смо подељена нација".
А у Србији те речи имају много више смисла него у Америци. Сувише дубоко либералисти ударају на темеље овог наорда и ове државе. Па Чеда је више пута причао о "200 година погрешне политике". Шта то значи? Да је Карађорђе погрешио? Милош Обреновић?!?
Ви сте измислили појам "Друга Србија" (или другачија  Smile ), ви сте почели да делите народ, ви сте говорлили о "чишћењу гвозденом метлом", о "мењању кроз конфликт".
Е сад се лепо носите са поделама, чишћењима и конфликтом који сте сами изазвали!

И није лепо да говориш у Ниџино и Вањино име. Ова тема вероватно не би имала већ седам страница да они нису пожурили са својим аргументима против патријарха. Ниџа је рекао да је он "шеф мафије". Smile
« Poslednja izmena: 26. Nov 2007, 14:06:56 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
svaki dan se izjašnjavamo protiv takvih trabunjanja, a i on sam pojnajviše.

ovde se ne radi o tome.

takođe, jedno pitanje za pagane i ostale zaštitnike pedofila i kriminalaca: Da li mislite da u LDP nema pravoslavaca, da ljudi u LDP ne slave slave, ne mole se, nisu kršteni i ostalo? Ne samo članovi, nego i funkcioneri.

naravno da verujemo.........naravno da ima...evo cedu je recimo krstioi Amfilohije... Smile Smile...to mora da vas boli... Smile Smile Smile

nego sine zasto je ceda-saht krstio svoju decu u italiji ????  u katolickoj crkvi u firenci ???/
« Poslednja izmena: 26. Nov 2007, 14:21:41 od pakodazna »
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
jel to stvarno istina ?

ne bi se trebalo saliti sa takvim stvarima i plasirati neke neistinite informacije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
tako se prica.........videcemo...mozda clanovi lsd-a znaju nesto vise o tome.........
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Svojevremeno je pokretana tema o SPC i mrznji prema njjoj koju su izrazavali narocito poslanici LSV i LDP-
"Re: Zasto pojedini politicari iz Vojvodine mrze pravoslavlje i Srpskog patrijarha ? ".
I na toj temi su isti likovo prdeli uz vetar i protiv gospodina Srpskog PAtrijarha i SPC uopste.
Degutatno je da od autonomasa i narkomana ocekujemo da normalno razmisljaju o pravoslavlju i da ne pljuju SPC i njenog PAtrijarha.
Zato ponavljam i kazem :

Vera nas je odrzala njojzi hvala !!!!
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 3720c

On ima 90+ godina, normalno je da je slabijeg zdravlja od tebe i mene, a dela ljudi se ne mere njihovim zdravljem, Slobu (da, onog što su ga Pavlovi funkcioneri podržali 2000.) mrzim sada isto kao i dok je bio bolestan i zdrav.

Šta ti znaš o Slobi, molim te? Pa kada je smenjen imao si 10 ( DESET) godina!!!
Nije mi jasno kako možeš da budeš tako zadojen mržnjom a nemaš pojma o čemu govoriš.

Što se tiče Mašana Stankovića ( koji je pomenut u tekstu ), sa dotičnim sam imao dosta neprekidnih rasprava na jednom drugom forumu i mogu samo da kažem da je to lik koji nema svoj stav, već non stop izlaže stav partije. Kada mu pokažeš da greši on počinje da piše visoko inteligentne postove od jedne reči ( "Zlikovci!", "Komunjare", "Fašisti" ) i sl.
Stoga, ne treba uzimati preterano k srcu to što on piše i izjavljuje.
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23

ovde se ne radi o tome.

takođe, jedno pitanje za pagane i ostale zaštitnike pedofila i kriminalaca: Da li mislite da u LDP nema pravoslavaca, da ljudi u LDP ne slave slave, ne mole se, nisu kršteni i ostalo? Ne samo članovi, nego i funkcioneri.

naravno da verujemo.........naravno da ima...evo cedu je recimo krstioi Amfilohije... Smile Smile...to mora da vas boli... Smile Smile Smile

nego sine zasto je ceda-saht krstio svoju decu u italiji ????  u katolickoj crkvi u firenci ???/

to su teske nesitine i iskoristio bih ovu prigodu da apeliram na stozer ovog foruma da obrati paznju na pojedine kvalifikacije koje iznose clanovi. treba imat odredjen nivo nekulture iliti pak bezobrazluka pa srocit ovako nesto za jednog gradjanina, koji je uz to jos i uzoran gradjanin, predstavnik jedne generacije i svakako vodja mladih i stijemljenja ka modernom i naprednom...

hvala.
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 3720c

ovde se ne radi o tome.

to su teske nesitine i iskoristio bih ovu prigodu da apeliram na stozer ovog foruma da obrati paznju na pojedine kvalifikacije koje iznose clanovi. treba imat odredjen nivo nekulture iliti pak bezobrazluka pa srocit ovako nesto za jednog gradjanina, koji je uz to jos i uzoran gradjanin, predstavnik jedne generacije i svakako vodja mladih i stijemljenja ka modernom i naprednom...

hvala.

Ima jedna zanimljiva priča. Zove se "Vođa". Pročitaj je. Samo, tamo je vođa bio prirodno slep, a ovom su oči zatvorene i kapci naduveni zbog droge. Ispade još da su Srbi vukovi koji hoće da zakolju Čedu "jagnje Božije". Narkoman, lopov, mafijaš, otimač, otmičar, lažov, prevarant itd. to jeste, ali jagnje nije.
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
ali ja i dalje apeliram!   Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
@od rasssse  

Kakav je tvoj trip sto neko mnesto napise protiv tvog idola?
U pravilniku se lepo kaze da je svako odgovoran za svoj post i da je to njegova intelektualna svojina .
Znaci treba uvesti i Burek policiju kada tebi ne odgovara neciji post.
Postoje vec moderatori koji brisu brljotine drugih i vredjanja.
Sta je tebe ovde pogodilo???
A ako znas nesto vise sto mi ne znamo "prosvetli" nas da ne budemo u "mraku" veliki "mislioce".
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Jun 2025, 12:51:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.