On je objasnio sve to u Kažiprstu, a ja znam da to nisu moje pare, poreske, za razliku od onih kojim se bahate članovi vlade, npr.
Вид' молим те овога.
Ниси ни средњу школу завршио, а слиниш о твојим парама.
Шта је Чеда објаснио и није толико битно, јер шта год рекао слагао је.
Причаш о бахатости владе, а још си балав да би се сетио шта је радила она којој је Ђинђић био премијер. О живковићевој да не причамо.
Ту су министри могли да газе људе по улици и да пролазе некажњено, ту је цига Батић имао туце возила у службеној пратњи, ту је минорна странка људских полупроизвода звана ГСС држала најважније положаје у држави итд.
Ту је био и твој ујка Чедер, ту се он накрао пара и удружио с мафијом, а отприлике у то време је на волшебан начин завршио факултет, на ком годинама пре тога није могао дати два испита.
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
Да ли су Ђинђић и Тадић говорили о активностима неких својих лопина на локалу (а мора да их је било)? Осим тога, Пахомије није крив, по одлуци суда. Или ти признајеш само суд своје партије? Сад видим ни Хашки суд вам није по вољи, слабо је осудио Шљиву
Makro,
A zasto ti sad prevrces pricu na ostale "igrace"? Nije o njima rec, jel tako Prati temu ... Zna se sta moral znaci za crkvu, medjutim od morala ni "m"
niko iz ldp-a se nije izjasnio po pitanju čede i njegovih kriminalnih radnji pa šta to treba da govori o ldp-u
Znaci, opravdanje za crkvu je LDP? Vi brkate neke pojmove dosta intezivno. Opravdanje za zlocin, ne treba da bude to sto i drugi cine zlocine . Crkva da je toliko moralna institucij, ne bi dozvolila da sve prodje bez i jedne jedine reci o svemu tome. Pa ako vam LDP toliko ne znaci nista, zasto onda tolika prasina? Zasto se recimo ovoliko ne svadjate oko Seceroskog? Znaci da LDP ima i te kakav uticaj na ovo drustvo.
Makro, Zar ti stvarno mislis da bi Pahomije bio osudjen? Pa ja ti garantujem da ga ne bi osudili ni za prvostepeno ubistvo.
« Poslednja izmena: 26. Nov 2007, 13:48:42 od maleckaa »
zato što smo bili protiv toga da bude jedino zvanično pismo.
ono što mislim da je vrlo specifično za srpski jezik i kulturu je to što srpski jezik može da se piše ravnomerno na dva pisma. to nemaju holanđani! a mi to pokušavamo da suzbijemo, umesto da afirmišemo.
А зашто не би ћирилица била једино писмо, када смо кроз целу прошлост ако изузмемо време комунизма, писали њом?
Па товје мишљење о ћирилици се огледа у томе, што све постове, све што држиш у пост пишеш латиницом. Вероватно и ван форума тако радиш. Па где је ту онда та "афирмација оба писма", с твоје стране?
Да не заборавим, један једини пут кад си употребио ћирилицу је тај натпис "Ухапсите Младића".
Шта рећи о томе? По теби је ћирилица писмо заосталих, примитивних људи, који само њу разумеју, а ето и подржавају наводне ратне злочинце, па им требаш објаснити шта желиш рећи, јер они ето другачије не разумеју.
nova formulacija cedista ko pise cirilicom mora da je db mora da podrzava ratne zlocine mora da je protiv globalizma mora da je pripadnik SPC mora da je SRBIN
Што се тиче изјашњавања о злочинима, нешто се не сећам да је кардинал Јосип Бозанић осудио прогон и убијање Срба у "олуји" Такође се не сећам ни Церићеве осуде злочина са бошњачке стране. Питање гласи: - Зашто ЛДП захтева искључиво од СПЦ такву врсту ревности?
Opasan si ti igrac Samo ti mozes da napravis temu "Zasto mrze Ameriku" i "LDP protiv Patrijarha". Sta ti u stvari radis? Pravis nepotreban razdor
Niko iz LDP-a nije protiv Patrijarha (koliko ja znam ... iako me ni jedna stranka ne privlaci), ali protiv takve bahatosti sigurno jesu. Niko ne kaze ni da je Cheda "andjeo" Daleko od toga
Кратка информација: Овде сам поставио тезу како онима из ЛДП-а смета све што је аутентично српско, све што нас раздваја од Запада. Зато им смета СПЦ, посебно с обзиром на њен углед у народу. А патријарх им посебно смета јер је он најцењенија личност међу Србима. Зато има везе с темом све што је речено о ћирилици, рецимо (а мислим да као постављач теме имам неку специфичну тежину да то кажем). Замолио бих учеснике да не причају овде о криминалу чланова ЛДП, има доста тема о томе. Такође, маните се политике, осим политичких ставова СПЦ (јединство Србије и српског народа) који такође ЛДП-овцима сметају. Ето, мала молба и објашњење да не би било непотребног или неселективног бирсања.
« Poslednja izmena: 26. Nov 2007, 13:57:19 od Duh Sekire »
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко