Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jun 2025, 18:54:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ЛДП против патријарха?  (Pročitano 23655 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1824
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
ovom su oči zatvorene i kapci naduveni zbog droge. Ispade još da su Srbi vukovi koji hoće da zakolju Čedu "jagnje Božije". Narkoman, lopov, mafijaš, otimač, otmičar, lažov, prevarant itd. to jeste, ali jagnje nije.
Nemoj tako....
To je Ceda i njegov sukob s' prosloscu.
....on ce od nas da napravi "moderno" drustvo.
Ceda meda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

On ima 90+ godina, normalno je da je slabijeg zdravlja od tebe i mene, a dela ljudi se ne mere njihovim zdravljem, Slobu (da, onog što su ga Pavlovi funkcioneri podržali 2000.) mrzim sada isto kao i dok je bio bolestan i zdrav.

Šta ti znaš o Slobi, molim te? Pa kada je smenjen imao si 10 ( DESET) godina!!!
Nije mi jasno kako možeš da budeš tako zadojen mržnjom a nemaš pojma o čemu govoriš.

Što se tiče Mašana Stankovića ( koji je pomenut u tekstu ), sa dotičnim sam imao dosta neprekidnih rasprava na jednom drugom forumu i mogu samo da kažem da je to lik koji nema svoj stav, već non stop izlaže stav partije. Kada mu pokažeš da greši on počinje da piše visoko inteligentne postove od jedne reči ( "Zlikovci!", "Komunjare", "Fašisti" ) i sl.
Stoga, ne treba uzimati preterano k srcu to što on piše i izjavljuje.

Немој тако друже, мали Васа је имао 3 (тли) године када је Слоба срушен с власти, па ипак све зна о Слоби, зна такође све и о религији, и да не треба да се склони попу с пута на степеницама, и где може да пронађе чакре Smile

А Машан нам свима на теми недостаје, посебно на овој теми.
Ево и његових житија: За сада без доброг наслова.
Ево позивам оне креативне да кумују његовим умотворинама, као што је неко кумовао мом Центру за модерну деталибанизацију Smile
Ево на пример његове изјаве о патријарху:
Citat
Matori zlikovac se bar do sada drzao u senci sada otvoreno sedi pored ubica i mafijasa.
Svakome prema zaslugama bez pardona za bilo koga.
Ne moze patrijarhu koji nije patrijarh nego nacelnik generalstaba funkcija biti plast ispod kojeg ce skrivati svoje zle radnje. Eraserhead, LDFovac (liberalni demokrata)

IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
@od rasssse  

Kakav je tvoj trip sto neko mnesto napise protiv tvog idola?
U pravilniku se lepo kaze da je svako odgovoran za svoj post i da je to njegova intelektualna svojina .
Znaci treba uvesti i Burek policiju kada tebi ne odgovara neciji post.
Postoje vec moderatori koji brisu brljotine drugih i vredjanja.
Sta je tebe ovde pogodilo???
A ako znas nesto vise sto mi ne znamo "prosvetli" nas da ne budemo u "mraku" veliki "mislioce".

ja apeliram na zdrav razum, na evropske tekovine...  Smile Smile Smile

Smile

ma nemam pojma, opet nekako ja bolje tupim kvake od ovih sa djindjicevim i cedinim slikama

tacno mi dodje da se sam sa sobom posvadjam, ali ne smijem, duzan sam sebi neke pare...
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
А ево једне изјаве у којој Чеда помиње патријарха лично.

Citat
"Crvena boja je super! Licno sam levicar i mislim da u ovom vremenu u kome živimo i nemamo puno izbora: ili levo ili desno. Ili liberalno ili konzervativno. Ili cemo pod patrijarhovu suknju, s kandilom u ruci, ili cemo modernizovati ovu zemlju sklanjajuci gvozdenu zavesu koja nas je odvojila od svega normalnog — izmedu ostalog i crvene boje."

Ceda Jovanovic
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Citat
Citat
"Crvena boja je super! Licno sam levicar i mislim da u ovom vremenu u kome živimo i nemamo puno izbora: ili levo ili desno. Ili liberalno ili konzervativno. Ili cemo pod patrijarhovu suknju, s kandilom u ruci, ili cemo modernizovati ovu zemlju sklanjajuci gvozdenu zavesu koja nas je odvojila od svega normalnog — izmedu ostalog i crvene boje."

Ceda Jovanovic

Опасан болесник.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
I to je napad?  Smile

I nisam siguran da je tu mislio na Gojka licno, vec na patrijarha kao instituciju. Takodje, Gojko je jos ok, kakvi pretenduju da dodju na njegovo mesto.

Da je ovo normalna zemlja, ja kao (skoro) ateista ne bih morao da se bavim nijednom crkvom, ali ovde gde je isuvise veliki upliv crkve u politiku, to je neophodno.

Mislim da ni iskreni vernici ne zele da se crkve i politika mesaju, ali nazalost to se desava zbog raznih Artemija, Amfilohija, Pahomija, Irineja, Ilariona i sl.
« Poslednja izmena: 26. Nov 2007, 16:07:23 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 3720c
Vanja, a zašto patrijarha zoveš Gojko?
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
pa nisam vernik, mogu da ga zovem njegovim pravim imenom.
IP sačuvana
social share
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 3720c
Pa njegovo pravo ime je Pavle. Kada se zamonašio, odrekao se pređašnjeg imena. Vidiš kako si neobavešten. Bitno ti samo da vređaš čoveka.
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
A cime sam ga to ja uvredio?

Nisi u pravu. Njegovo svetovno ime je Gojko. Sigurno mu i u LK pise Gojko.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jun 2025, 18:54:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.