Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: LDP-ovci zapalili rusku zastavu u Kragujevcu ...  (Pročitano 17896 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Frizider
Citat
U pravu si, pise se velikim slovom. Doduse nisam bas iz donje pripizdine, ali ne bi mi smetalo, nisam iskompleksiran, na srecu. Cedin savremenik jesam, otprilike smo isto godiste. Sto se tice laznog prestavljanja, moraces malo da pojasnis, mnogo si se razjario pa kucas svasta.
Sto se tice rasprave, ja od tebe nisam cuo da ti uopste raspravljas, samo se prepires sa nevidiljivim suparnicima na forumu. Daj neke argumente pa cemo da raspravljamo.
Pomislio sam da si onaj brkati sto pali zastavu, pa mi se omaklo da si iz donje pripizdine. Izvinjavam se necu vise nikad, a seljak sam mislio vise kao neka odrednica seljackog mentaliteta i ponasanja a ne striktno boraviste. Boze moj, ima jako dobrih ljudi sa sela, ne generalizujem........evo mene recimo zanima zasto je po tebi fenomenalno brilijantna ideja paljenje ruske zastave? Al' da ima neki objektivno svrsishodan prizvuk a ne igrale se dokone budale.......
« Poslednja izmena: 12. Jan 2009, 19:44:19 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
U pravu si, pise se velikim slovom. Doduse nisam bas iz donje pripizdine, ali ne bi mi smetalo, nisam iskompleksiran, na srecu. Cedin savremenik jesam, otprilike smo isto godiste. Sto se tice laznog prestavljanja, moraces malo da pojasnis, mnogo si se razjario pa kucas svasta.
Sto se tice rasprave, ja od tebe nisam cuo da ti uopste raspravljas, samo se prepires sa nevidiljivim suparnicima na forumu. Daj neke argumente pa cemo da raspravljamo.
Pomislio sam da si onaj brkati sto pali zastavu, pa mi se omaklo da si iz donje pripizdine. Izvinjavam se necu vise nikad, a seljak sam mislio vise kao neka odrednica seljackog mentaliteta i ponasanja a ne striktno boraviste. Boze moj, ima jako dobrih ljudi sa sela, ne generalizujem........evo mene recimo zanima zasto je po tebi fenomenalno brilijantna ideja paljenje ruske zastave? Al' da ima neki objektivno svrsishodan prizvuk a ne igrale se dokone budale.......
Za pocetak samo da naglasim da sam protivnik teze da postoji ljubav ili neka neobjasnjiva veza izmedju naroda. Po meni realna ljubav je ljubav prema porodici, familiji i sopstvenom narodu. Sve ostalo je patologija.
Zasto podrzavam paljenje ruske zastave?
Zato sto im se velika vecina Srba (evo pisem velikim slovom) nabacuje i uvlaci u dupe stotinama godina, nazivajuci je cak i Majka Rusija, a Rusija nas tretira nesto bolje nego Mauricijus, na primer.
Ukoliko postoji neka nevidljiva veza izmedju Srbije i Rusije (u sta ja ne verujem) mogli su recimo da na neki nacin pripreme za iznenadan prekid dotoka gasa. Da su i trenutak pomislili na Srbiju pre nego sto su doneli odluku o prekidu dotoka, mogli su na neki nacin da pomognu. Da li da nam dopreme gas, da imamo za nedelju dana. Ili da nam ponude nekakvu pomoc, mazut, besplatno gorivo.
Ukoliko zaista nisu mogli da nam pomognu na taj nacin, mogao je onaj ministar Sojgu da svrati do nas, da nam objasni o cemu se radi.
Na drugoj strani imamo seljaka iz Ilinih voda kod Kragujevca, koji je uveren u snagu Rusije, njenih izvorista gasa i tradicionalnog prijateljstva izmedju naroda, nekako skrpio, podigao kredit, uveo gas u kucu i batalio koriscenje drva i uglja. I onda mu ga Majka Rusija zavuce do balcaka. Covek se iznervira i zapali zastavu, isto kao sto su drugi palili neke druge zastave.
Eto to su moji argumenti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Аргумент ти климав, брале. Украјина је кривац. Они не плаћају свој, а краду туђ гас. Само неко кратког вида, а слабе памети може за ову кризу да криви Русе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Аргумент ти климав, брале. Украјина је кривац. Они не плаћају свој, а краду туђ гас. Само неко кратког вида, а слабе памети може за ову кризу да криви Русе.
Ja nisam ni trazio krivca. Verovatno je Ukrajina krivac, ali to je nebitno za ovu pricu. Rusi su zavrnuli slavinu (iskljucenje je bilo najavljivano sigurno dve nedelje, znaci planirano je), a ako nam je Rusija majka, onda je trebala da se pobrine za svoje dete. E sad jedino ako nas majcica ne priznaje za svoje dete, onda ih bas briga. To je moja poenta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Frizider
Fantasticno. Znaci Rusi koju su nekoliko hiljada kilometara daleko da nama dovoze mazut? Zasto bi neko mislio umesto tebe ako tvoja glava nije sposobna za razmisljanje? Jer je trebalo da gledamo u pasulj ili da se pripremimo na osnovu sleda dogadjaja koji su se odvijali izmedju Ukrajine i Rusije mnogo pre ove situacije? Ja ne znam sta bi ti hteo, da nas ministar spoljnih poslova prisustvuje zasedanju ruske Vlade i da nam Rusi obavezno sve svoje odluke dopreme u Beograd 5 dana pre izvrsenja? Mislim smesno, ali eto nisam bolji odgovor ni ocekivao, jasno mi je da samo cekas odredjene situacije kao izgovor za tvoj animozitet prema Rusima  Smile
« Poslednja izmena: 12. Jan 2009, 20:22:27 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 
loš ti je argument, Rusija je prosto molila druge države da izvrše pritisak na Ukrainu više od dva meseca. Kad je zatvorena slavina Rusija je pristala da je otvori čim se potpiše sporazum o nadgledasnom tranzitu. Osim toga blagovremenom najavom su ostavili dovoljno vremena Ivici i Marici da skupe drva za potpalu.

A oni koji su zaboravili zašto je Ukraina ranije odlučila da se sveti Rusiji neka se sete Gruzije i uhvaćenih ilegalnuh transporta oružja za Somaliju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ljudi, ne krivim ja Ruse. Oni gledaju svoja posla, sto bi i mi trebalo da radimo. Samo me nervira sto se ovde konstantno podgrejava izmisljena ljubav izmedju Rusije i Srbije.

Ako oni nas tretiraju isto kao i Bugarsku, Rumuniju i ostale, ne vidim razlog sto bi mi bili opcinjeni sa Rusijom.

Dakle, ne zelim da krivim Rusiju ni da je branim, ali da nam je Rusija bratska i majcinska, dokazano je po ko zna koji put da to nema realnu osnovu. Svako gleda svoja posla, pa bi bio red da i mi pocnemo da primenjujemo istu taktiku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ja nisam ni trazio krivca. Verovatno je Ukrajina krivac, ali to je nebitno za ovu pricu. Rusi su zavrnuli slavinu (iskljucenje je bilo najavljivano sigurno dve nedelje, znaci planirano je), a ako nam je Rusija majka, onda je trebala da se pobrine za svoje dete. E sad jedino ako nas majcica ne priznaje za svoje dete, onda ih bas briga. To je moja poenta.
Pa sta mislis da ako mahnes par puta ruskom zastavom, ovi ce te obasuti kubicima nafte i gasa
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 
Slažem se da svako treba da bude domaćin u svojoj kući. Srbija je krenula u gasifikaciju a da pri tome nije napravila skladišta za rezerve gasa i sad je jasno da bi to morao da bude prioritet. Tek kad rezerva buide za potrošnju od 100 dana a postrojenje takvo da se gas može pumpati ioz njega potrebnom brzinom nešto smo uradili. Ali pošto je i skladište prodato Gaspromu vlada ga više ne poseduje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Frizider
Oni su nas podrzali u nekim drugim situacijama sto ovde trenutno nije tema. Mi stvarno treba da gledamo sebe, kao sto sam i napisao gore, a ne da se odusevljavamo na odredjene mentalno zaostale individue koje nista pametnije nisu mogli da smisle nego da zapale rusku zastavu (verovatno su se i smejali na snimku jer su se smrzli do jaja i onako besni dobili facijalis) ili da cekamo da nam padne ruski, grcki koji god vec hleb sa neba. Znaci i dalje nista smisleniji odgovor nisam dobio za ponasanje ovih piromana osim "igrale se budale".......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.