Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: LDP-ovci zapalili rusku zastavu u Kragujevcu ...  (Pročitano 17711 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Crowz
Sibir bi trebao da bude pod NATO, a posle kako se zemlje clanice odluce! Rusi imaju Sibir, ali to je totalno nerealno. Zasto? Zato sto relativno mali broj Rusa, kontrolise toliku teritoriju.  Smile Smile

Svaka cast, svakoga dana, u svakom pogledu, ti sve vise napredujes. Smile 

Svasta ljudi, neko vam postavi neku sliku i naslov a vi se oma pokoljete  Smile

Zato si ti tu da nas cuvas. Ti najbolje znas kakvo je stanje na Balkanu, zar ne? Smiley
Imas izvor? Ili je Bf neka novinarska agencija? Malo mi je ta vest neverovatna da se pale ruske zastave po Srbiji
« Poslednja izmena: 12. Jan 2009, 20:48:43 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Oni su nas podrzali u nekim drugim situacijama sto ovde trenutno nije tema. Mi stvarno treba da gledamo sebe, kao sto sam i napisao gore, a ne da se odusevljavamo na odredjene mentalno zaostale individue koje nista pametnije nisu mogli da smisle nego da zapale rusku zastavu (verovatno su se i smejali na snimku jer su se smrzli do jaja i onako besni dobili facijalis) ili da cekamo da nam padne ruski, grcki koji god vec hleb sa neba. Znaci i dalje nista smisleniji odgovor nisam dobio za ponasanje ovih piromana osim "igrale se budale".......
Znam da vas boli sto je zapaljena zastava majcice nam Rusije, ali ljudi su kivni, zaduzili su se zato sto je elita sirila neopravdani optimizam da ce ruski gas da nas greje celu vecnost.
Najvise su krivi ovi nasi majmuni koji nisu obezbedili rezerve gasa vece od par sati. Ali ajde sad videcemo sta ce Rusi da naprave, posto su oni kupili i taj rezervoar gasa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Frizider
Eh boli, prejaka rec, mozes i da prelistas temu pa ces videti da nisam davao neke pateticne komentare. Mislim, to sta rade dva bolida mene jednostavno to ne dotice, uostalom da je neka bitna vest brujalo bi na sve strane po svim medijima. Nit' ce Rusi da se posebno potresu, nit' ce nama to doneti besplatan gas iz drugih izvora, tako da......

« Poslednja izmena: 12. Jan 2009, 20:59:54 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Eh boli, prejaka rec, mozes i da prelistas temu pa ces videti da nisam davao neke pateticne komentare. Mislim, to sta rade dva bolida mene jednostavno to ne dotice, uostalom da je neka bitna vest brujalo bi na sve strane po svim medijima. Nit' ce Rusi da se posebno potresu, nit' ce nama to doneti besplatan gas iz drugih izvora, tako da......

Eh sad, da te ne dotice ne bi se ti i ja ovde raspravljali satima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
@ coreman

u pravu si, kragujevčani su zakon.  Smile  Bresnica rules, a i Pivara nije loša .... Smile
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Frizider
Pazi ni ja nikada nisam rekao da Kragujevcani nisu rules, cak sta vise...........ma kakva Bresnica  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
@ coreman

u pravu si, kragujevčani su zakon.  Smile  Bresnica rules, a i Pivara nije loša .... Smile
Pa sta da ti kazem.
Prva prestonica moderne Srbije. Prva Gimnazija. Prvo Srpsko pozoriste. A i kad je frka odmah zovu Kragujevcane.
Komunjare smo isterali '96 i vise ih nismo gledali, a '97 smo posle mitinga onoga Lilica oterali pandure iz Kragujevca (nasi panduri nisu ni smeli da izadju na ulicu). Licno sam ucestvovao u proterivanju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Qtek 小米
Иди бегај, па ви Крагујевчани се вероватно сви знате.  Smile
Ко су онда ови шабани што запалише српску заставу коју су окренули наопако ?

википедиа за неверне Томе
Citat
The flag of Serbia is a tricolour with Pan-Slavic colours, with three equal horizontal fields, red on the top, blue in the middle and white on the bottom, which is really the flag of Russia upside down.
« Poslednja izmena: 12. Jan 2009, 21:22:27 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 
A što je prvo crveno barjakče nošeno Kragujevcem ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Pazi ni ja nikada nisam rekao da Kragujevcani nisu rules, cak sta vise...........ma kakva Bresnica  Smile

Tamo imam rodbinu i dosta prijatelja. Slabije poznajem druge delove Kragujevca. Zato sam to pomenuo. Smile
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.223 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.