vanja, stvarno, zasto nisi kritikovao lecica dok nije postao tako 'nepopularan' u redovaim astranke
nisam imao sta da kritikujem, mogao sam da ga kritikujem tek kada sam nacuo sta se desava oko tih podpredsednickih mesta, ali nista nisam znao 100% sigurno. dovoljno govori o njemu sto je dao interview za Novosti. Ajde da se ispovedio Danasu ili Blicu, ali Novostima
imam ja kritike na rad LDPa ali njih iznosim na LDP forumima i u samoj stranci.
imam ja kritike na rad LDPa ali njih iznosim na LDP forumima i u samoj stranci.
А шта Вањице, ово ти је "непријатељски" форум? Добро је да знамо да нас овде лажеш, да те више не узимамо за озбиљно... (ако је неко то до сада и чинио)
Ма дај молим те... "треба уско да сарађују" и "чланови политичког савета једне странке" није баш исто...
zasto nevladin sektor ne bi krojio politiku neke stranke da bi ubuduce drzava i NVO uze saradjivali.
Зато што постоје политичке странке. Прошла су времена социјалистичког савеза. Али ви ћете и даље бити повезани. Г17 је постао странка кад више нису могли да рачунау да Д(О)С спроводи њихов програм. Код вас нема тих проблема. Чак сте расподелили изворе прихода. Ове "невладине"* узимају паре од страних влада и организација, ЛДП од домаћих мафијаша, а такође из буџета. Предвиђам вам плодну сарадњу
Али да си рекао рецимо "Zašto Sonja Biserko i BKV ne bi krojile politiku Srbije" ја заиста не бих имао шта да одговорим
*Е сад да ми објасне генијалци какве су то невладине организације које примају паре од владе (домаће или стране).
gledaj, i duh pošeo da kolje. A nevladine organizacije... staviš ne ispred vladine i dobiješ odgovor. Da li su politički ostrašćene, to je drugo
Одавно ја кољем мајсторе Чуди ме да те Руфутабис није брзојавом обавестио А оно за не-владине види горе болдовано. То су итекако владине организације. Само што их плаћају стране владе (онда када у Србији није на власти "Зоранова визија").
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
Зашто мислиш да радикали више воле Србију од Чедомир???? На ово питање су ти сами одговорили у Скупштини када се усвајала резолуција о Косову. Потпуно је јасно да су им Шиптари дали паре да подрже независност Косова.Извор???Па извор ти је то што само они подржавају независност Косова.
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Код вас нема тих проблема. Чак сте расподелили изворе прихода. Ове "невладине"* узимају паре од страних влада и организација, ЛДП од домаћих мафијаша, а такође из буџета. Предвиђам вам плодну сарадњу
Само што их плаћају стране владе (онда када у Србији није на власти "Зоранова визија").
Pa, lepo. Mogao bi da otvoriš novu televiziju, nazoveš je RTES (Radio Televizija i Elektronski mediji Serača) i napraviš emisiju "INtruder"... čas domaći majifaši finansiraju LDP, čas članove političkog saveta iste stranke plaćaju strane vlade...saberi se.. i oladi tu telekom foteljicu...ajde, polako
« Poslednja izmena: 25. Apr 2007, 17:45:23 od DJedai »