Зашто мислиш да радикали више воле Србију од Чедомир???? На ово питање су ти сами одговорили у Скупштини када се усвајала резолуција о Косову. Потпуно је јасно да су им Шиптари дали паре да подрже независност Косова.Извор???Па извор ти је то што само они подржавају независност Косова.
Umesto da tupim kako nisi u pravu, olakšaću sebi muke. Uzmi lepo vokabular na netu, pošto verovatno kući nemaš Vujakliju. Pogledaj šta znači silogizam. To se odnosi na način na koji si ti skapirao da to znači da im Šiptari daju pare. A to što ti u svojoj glavi misliš da nepriznavanje Kosova znači njegovo očuvanje, to je posebna tema za defektologa. Pa vi ste mnogo naivni, ako mislite da ste vi mnogo čistiji i velike patriote. Ima i drugi naziv za to:samo naivni! Ta fama oko nepriznavanja Kosova je čista politička zatrovanost. To je ona stara političarska smrdljiva fora- čim se desi neko sranje, onda : " Najoštrije osuđujem! " ...ma super, i ja ,evo, osuđujem ... Putina što je zatvorio 170 ljudi, osuđujem BUša za sravnjavanje Iraka sa zemljom, osuđujem za bombardovanje Srbije, osuđujem tsunami što je udario na Indoneziju, osuđujem zemljotrese u Kaliforniji i Japanu, osuđujem neke očeve što su se napalili to veče kad su pravili decu... Kamaro...'aranje samo 'aranje
« Poslednja izmena: 25. Apr 2007, 16:18:28 od DJedai »
zato sto ce ldp vec na sledecim izborima biti relevantna politicka partija u smislu da ce imati daleko veci br. mandata! to osecaju i to ih plasi! znas kako je, morace da se radi, pa otkazi, pa zatvoti, pa hag i td. kriminalci i bagra vole nezakonje!
inače ja ne znam puno o srpskoj političkoj sceni, ali LDP je jedna jako dobra stranka i sviđa mi se, Čeda Jovanović je veliki humanista i Europljanin, ali ovi radikali na forumu kojih je puno stalno se okomili na taj LDP.
LDP jedva prelazi izborni prag u Srbiji, marginalna je politička stranka, no vi o njoj već vodite 50 temu. Što je vama toliko zanimljivo u tom LDP-u ?
pročitaj moj potpis. jbga, scena se menja, stvari se pomalo okreću, a to bitangama najviše smeta. i da je samo 1 naš u parmalent, to bi kvarilo njihovu "sabornost". plaše nas se, svima je jasno zašto.
Ali stvarno- Da li igde u svetu politicki protivnici pricaju o stranci koja ima jedva 5%. @cornix: Radi se o tome da je LDP stranka koja se jedina jasno i glasno predstavlja kao drugacija srbija. I hteli ljudi da priznaju ili ne- tih 5% je samo pocetak koji ima tendenciju da poraste. Mnogim ljudima je doqurcila politika '90 i DSS-a i zele bolji zivot jer, znas, mi u Srbiji mnogo jadno i bedno zivimo dok mafijasi se bogate.Dosta! DS budi se i ti!
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
evo dao Bog da sljedeći premijer bude Čeda Jovanović ....ja navijam onda za LDP.
Uvijek sam bio čvrstog uvjerenja da u Srbiji ne žive samo primitivci i radikali već da ima i onih preoeuropskih i demokratskih ljudi koji ne pričaju samo o Jasenovcu i Kosovu.