Ма дај молим те... "треба уско да сарађују" и "чланови политичког савета једне странке" није баш исто...
zasto nevladin sektor ne bi krojio politiku neke stranke da bi ubuduce drzava i NVO uze saradjivali. uopste mi niste jasni.
Citat
DS ne sprovodi jos, ali ce uskoro. dolazi vreme kada ce se mnogo radnika otpustiti, kada ce se na silu radnici dovoditi u red. jako strog rezim prema radnickoj klasi. takvu politiku na zapadu sprovode desnicarske vlade. uzmi citaj nesto...
ma jos ce ispasti liberali od vas ajde ne trabunjaj Markic. ukidanje poreza na software i na prvi stan, i sve one stvari koje drzava treba da uradi... desnicarski nema sta...
« Poslednja izmena: 24. Apr 2007, 16:10:04 od vanja_gator »
vi koji ih podrzavate-vama stvarno nesto fali...nije vas mama dovoljno mazila dok ste bili mali?
A ovo je odgovor na šta? I lepo je što ima onih kojima ništa ne fali. Ali takvi sigurno nisu bili bitni za napredak civilizacije, bilo gde u svetu i bilo kada u istoriji.
Ма дај молим те... "треба уско да сарађују" и "чланови политичког савета једне странке" није баш исто...
zasto nevladin sektor ne bi krojio politiku neke stranke da bi ubuduce drzava i NVO uze saradjivali. uopste mi niste jasni.
Citat
DS ne sprovodi jos, ali ce uskoro. dolazi vreme kada ce se mnogo radnika otpustiti, kada ce se na silu radnici dovoditi u red. jako strog rezim prema radnickoj klasi. takvu politiku na zapadu sprovode desnicarske vlade. uzmi citaj nesto...
ma jos ce ispasti liberali od vas ajde ne trabunjaj Markic. ukidanje poreza na software i na prvi stan, i sve one stvari koje drzava treba da uradi... desnicarski nema sta...
citaj sta pisem. a mogao bi da procitas jos po nesto.
rekao sam da je paradox sto mi moramo da radimo neke stvari koje rade desnicarske vlade nazapadu. nisam ja rekao da ceemo mi oformiti desnicarsku vladu, vec cemo napraviti par poteza koje prave takve vlade na zapadu. kontas razliku?
takodje, kod nas nema ogranicenja. nismo mi zatucani u jednoj ideji i ograniceni kao sve ostale stranke sto su. za ukidanje poreza za prvi stan, to je genijalna ideja kojanista ne kosta drzavu(jako malo) a mnogo donosi...sve je lepo objasnjeno, samo nema to ko da razume.
mi mozemo da sprovodimo politiku DS-a. nije to ni cisto extremno liberalna, ni socijalisticka, ni komunjarska, ni desnicarska... to je politika DS-a. unikatna!
ni jedan sistem nie savrsen. u tome se svi slazu. zato smo mi tu koji cemo sve najolje stvari iz svih sistema da preuzmemo, a lose da odstranimo.
ako ne razumes, javi se na pp jer nije bs tema. ali, trebalo bi da shvatis, a kada to shvatis, glasaces sigurno za DS.
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina
Da je neko drugi u pitanju usta bi ti bila puna "diktature", "jednoumlja", "zatucanosti" i ko zna sve cega ne...
To sto ti nijednu jedinu stvar u vezi sa LDP-om nikad nisi kritikovao (osim Lecica, po principu "lisice i grozdja", sad kad vise nije aktuelan) govori mnogo o nacinu na koji LDP vodi politiku... i o tebi samom...
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina
Sad nešto razmišljam Kraljeviću,(s obzirom da nisam učlanjen u LDP ni DS), treba naći način da se bokotuju DS i LDP i naterati ih da na nađu kompromis i naprave koaliciju. Nije neslaganje toliko veliko a ove "kočiše" bi se brže nadglasale.