Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lazar Krstić: Već vidim da će ovo biti jedan jako, jako zanimljiv eksperiment R  (Pročitano 1980 puta)
10. Okt 2013, 16:08:52
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Samsung Galaxy S2
Lazar Krstić: Već vidim da će ovo biti jedan jako, jako zanimljiv eksperiment

Još po dolasku u Srbiju shvatio sam da će period pred nama biti baš, baš interesantan za svih ovih sedam miliona učesnika u ovom predstojećem eksperimentu. Možda neki misle da je još prerano da se donese takav sud, ali verujte mi kad vam kažem da su pred nama jako zanimljiva i uzbudljiva vremena u kojima ćemo videti da li mere Vlade i kako utiču na živote svih vas.
Posmatrajući stvari iz čisto akademske perspektive, ne mogu a da ne kažem da se radujem što ću iz prvih redova moći da posmatram proces mera štednje koji će se u narednih nekoliko godina odvijati na ekonomskom planu Srbije. Siguran sam da će i vama, koji nemate obrazovanje iz ekonomije, matematike i etike, već samo gledate da nekako preživite i prehranite svoju porodicu, biti podjednako zanimljivo kao i meni.
Međutim, mislim da nikome, pa čak ni meni, neće biti tako interesantno kao onima koji, kako se to lepo, doduše ne baš sasvim precizno finansijski kaže, „spajaju kraj s krajem“. Malo je reći da u isto vreme i želim i ne želim da budem u njihovoj koži!
Ja bih svakako voleo bih da mogu da posmatram stvari i iz perspektive objekata, to jest vas, jer bi to bilo od neprocenjive koristi za neke buduće eksperimente slične vrste. Naravno, pošto je to nemoguće, ostaje mi samo da vas pozovem da svoja zapažanja, komentare, sugestije i predloge šaljete na komentare sajtova svih dnevnih novina, a ja ću se potruditi da ih pročitam kad sve ovo bude gotovo.
Iskoristio bih ovu priliku da se zahvalim i ljudima koji su me postavili za ministra, jer se ovakva šansa za terenski rad ne pruža baš svakom akademskom građaninu. Siguran sam da ću nekako moći da im se odužim, pa makar i samo kroz zahvalnicu u mom doktoratu o ovoj studiji slučaja. Planiram da taj doktorat, pod nazivom „Ministar omanje zemlje u razvoju“ bude dostupan svima koji budu želeli da ga pročitaju, po specijalnoj sniženoj ceni.
Hvala svima što pomažete mojoj akademskoj karijeri time što dobrovoljno učestvujete u ovom velikom naučnom eksperimentu i srećno!

Njuz.net

==================================================================

Greska u koracima, ovaj tekst odgovara stvarnosti.

Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora Crowz (Vreme: 10. Oct 2013, 17:47:32)
« Poslednja izmena: 10. Okt 2013, 16:09:54 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Први пут сам га чуо пре дан, два у јутарњем програму и шокирао се... Човек има глас као дете од 10 година. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Alcatel One Touch
Kanda mu je i eksperiment,nako,dečiji... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Ego sum qui sum.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 15076
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Bice n jemu zanimljivo,a nas ce i dalje da ka*aju...

Je*o mater ko su nama ministri...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 320
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
 Eksperimentisacemo mi na njemu sa motkama i vilama uskoro vidim ja Smile
« Poslednja izmena: 11. Okt 2013, 15:07:29 od Naпоleon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Kanda mu je i eksperiment,nako,dečiji... Smile

Kakva politika i drzava, taki i eksperiment  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
njemu je srbija experiment...kako su poceli ... uskoro ce i  u obdanistu  poceti traziti savjetnike...za recimo ministre...ako nista bit ce barem podjednako mastoviti kao ovaj balavac...
a i srbija je sa ovom garnturom vlasti i onako na dobrom putu da postane diznilend...
nikdje na svetu ne mozes cuti vise kontradiktornih izjava..nego od ovih naprednih...
jkedan dan nesto pricaju vec sledeci dan to sami pobiju i nekim drugim putem krenu..
vrete se u krug...usli su u vrzino kolo...na celu sa djavolom...
kako ce se zavrsiti...nemam pojma..a siguran sam da ni oni nemaju pojma...
« Poslednja izmena: 11. Okt 2013, 17:43:20 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.69
mob
HTC m9
mrzilo mi da citam sta hoce da uradi  ovaj moze neko ukratko  Smile
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Citat
Posmatrajući stvari iz čisto akademske perspektive, ne mogu a da ne kažem da se radujem što ću iz prvih redova moći da posmatram proces mera štednje koji će se u narednih nekoliko godina odvijati na ekonomskom planu Srbije. Siguran sam da će i vama, koji nemate obrazovanje iz ekonomije, matematike i etike, već samo gledate da nekako preživite i prehranite svoju porodicu, biti podjednako zanimljivo kao i meni.

procitaj samo ovo....

bit ce im zanimljivo podjednako kao njemu...to vjerovatno samo sa akademskog aspekta...moze da se razumije..na koji ce to nacin biti zanimljivo nekome...ko rinta od jutra doi sutra za 400-500  evra...
kome ce njegov eksperiment da otkine 100 evra od usta..njegove djecice...
dok pri tome on cxe da zaradjuje 2000 evra kad sams ebi otkine eksperimentom 500 evra..i nece ni primjetiti...niti osjetiti....

zanuimljivo ce biti..sto ce ostali zivlaj koji nema obrazovanje iz ekonomije..matemerike i ostali sranja...
.jos vise..daq stezu ionako pretjerano stegnut kais...da bi on i slicni mogli od te sirotinje da navuku sebi platu...

i on   ce na kraju ekseprimenta ..(koji naravno nece uspjeti...jer na taj nacin...
ne moze da se ustedi nista..ako sa jednog kraja navlacis   kratku deku na drugi kraj i ocekujes da se ne smrznes.. Smile ti u najmanju ruku imas tumor na mozgu...
i to jos nikome nije poslo za rukom...)

ali ce on... za razliku i onako mrsavog zivlja...da se na kraju eklsperimenta udeblja 10 kilograma minimum...da uzme stotine hiljada evra..iz srbije..i vratice se tamo odakle je i dosao...
sa ispirkama..da srbija jos uvijek nije dovoljno zrela..za velike ekonomske pomake... Smile
koje je on htio da ucini sa svojim obrazovanjima na prestiznim americkim fakultetima...

on da je cemu valjan ameri njega  nikad ne bi pustili....i oni su u ekonomskom ku***
a tu pricu o takvom patriotizmu..kakav je njegov....on tolkke godine..i tolko vreman i napora koje je ulozio u obrazovanje...da dodje  iz zemlje mogucnosti gdje nema granica za uspjeh...
u zemlju nemogucnosti...
to kao patriotizam...ja ne pijem vec dvadeset godina...ovdje su se patriote vracale samo da se obogate na nasoj grbaci..to istorija govori...

ljut sam..pa moram jos nesto napisati..
to ti je isto...eksperiment kao kod nas...sto su malo eksperimentisali..sa penzijama..
pa povecali penziju za 4 posto...i poceli da se dice kao da su je podigli 20000000 $

ali paraleno sa tim potezom..valjda misleci da je neko sisao ku*** kao mali...su optuzili ljekare..da nanose stetu...
budzetu....sa favorizovanjem pojedinih proizvodjaca ljekova...
pa su skinuli 50 ljekova sa liste a za koju je participacija se placala 3-5 od cjene lijeka...
i metnuli je na listu b gdje se placa participacija od 20-50 posto od cijene lijeka...

a najcesci korisnici tih ljekova sa liste a su penzioneri..
tako da su im nacinili da su im penzije povecali za 10 maraka..a na ljekovima im uzeli po 100 i  i vise maraka...

tako da.sada jedan penzioner..za dve inhalacijske pumpice za bronfiojalna oboljenja...
za koje je pre ekspetimenta  placao...patricipaciju 10 km..
sada placa participaciju od 100 km...tj 50 % od prave cijene lijeka... Smile

a prima penziju od 250 km..i ljekovi ga sada(posto je uz to i srcani bolesnik i seceras..) izadju 219 km.. Smile

e tako se eksperimentise..i navlace pare za plate olosu...
« Poslednja izmena: 11. Okt 2013, 20:30:50 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 29.0.1547.76
Iako bi tekst mogao da bude istinit u pitanju je "Njuz"...

http://forum.burek.com/njuz-svi-lazu-mi-izmisljamo-t538302.html
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.37 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.