Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 12:43:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Lake" zene...  (Pročitano 37900 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
znaci brate wseekere ja tebi predlazem da ostanes dosledan svojim stavovima pravog muskarca, dakle ... da ne potpadnes pod seksualno-biolosku vlast ijedne zene, da ne padnes pred tim lukavim zenskim oruzjem zvanim seks, da i dalje zene smatras 'mestom gde se odvija seks', da budes na oprezu i da se cuvas tih zenskih sredstava tipa flert, poljubac, seks il bilo sta nalik tome. Pride bilo sta sto zena ocekuje od muskarca koji je koristi kao mesto gde se odvija seks, da smatras ucenom i da odjebes to u startu ... pravi muskarac radije nece jebat nego biti zrtva takvih ucena ... dalje ... da budes iskljuciv i nestrpljiv, nikakav ustupak da nisi napravio zeni ni slucajno, znaci samo ... oces dati picke? neces? ima druga koja jedva ceka da cuje ovo pitanje ...

dakle samo tako, kao pravi muskarac koji ne potpada pod uticaj zenskog nagona ima da budes privlacan zenama i da dobijes ono sto zelis. Seks.

Majndfak u ovoj prici jeste to sto ti suv kurac obezbedjuje ispunjavanje ovih tvojih obelezja pravog muskarca, a pravom muskarcu je zagarantovan seks ... pa se upotrebom elementarne ako a->b->c onda a->c logike dolazi do toga da ti suv kurac obezbedjuje seks ...

majndfak totalni

Josh jedna ****** koja bi da se svadja i da proziva bez argumenata. Izgleda da sam provalio nachin kako da ih pecam. Napishete neko mishljenje koje nije u skladu sa opshte prihvacenim i cap samo trebish. Znacete da se uhvatio kada umesto teme pochne da se bavi vama i vashim zivotom.
« Poslednja izmena: 31. Dec 2011, 07:40:30 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 16.0.912.63
Na dopuni boki Smile...
Dobro Wseeker ocito duvamo u istu trubu,samo ti to nekako drugacije.
U prvom pasusu ti opisa zene kao da su roboti (ispravi ako grijesim), citat:"uvjeren da zena zeli seks",elem mi bi da skacemo a one ne daju...grijesim li? Sta ako ja ne zelim a ona skace, da li sam tada neki van serijski element?Licno moje misljenje je da niti on,niti ona ne trebaju jedno drugo po pitanju skakanja (ona moze gurkati sta zeli,on moze u kupatilu plocice mlatiti)oboje zadovoljni...Bioloski mozda izgleda tako,u javi ovako.Po meni red je pitati "slusaj,imam stan tu na cosku,i strasno bi mi prijalo tvoje drustvo veceras...ako zelis"jedna nece...deseta hoce,pa i nju ceska kao i tebe,daj brate ljudi smo.
Ebiga ako me ne udaljavas od teme,cak cu morati stati na stranu zena Smile

Sada "laka" ili nije to je sustinsko pitanje...svako guta koliko moze i pita koliko zeli da upropasti ono sto ima zar ne? Rekao bih ljubomora...
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
Moje misljenje je da ni jedan normalan muskarac u nekim godinama kada nesto zna o zivotu sem da sedi na guzici i prdi kako nesto zna o zivotu, nece pre dati sansu zeni koja je nevina, nego onoj koja je imala nekoliko ili nepoznato koliko muskaraca. U stvari, jos pravilnije bi bilo - taj neki muskarac ce dati sansu onoj koja mu se dopadne na prvi pogled, bez obzira na to sa koliko muskaraca je bila, naravno, uzmimo da ta zenska osoba nije striptizeta u "Stisni Sisic - od sumraka do svitanja" nocnom klubu.

Sam primer eksperimenta je .. ajde da ne budem vulgarna, pa cu reci da je besmislen. Prvo, ljudi se ne biraju "za brak" po tome ko je sa koliko partnera imao odnose. Ljudi se za bilo sta sto ukljucuje malo vise od sirenja nogu i ulazenja banane u rupicu, biraju uz pomoc emocija. Pa tako primer gde su ovu nevinu razgrabili, a nevini lik je ostao suve palice, je katastrofa koliko je fejlovao...

Kakvi su to uopste ljudi u tom eksperimentu, da li uopste nekome pada na pamet... koji je prosecan IQ uzorka, odakle potice uzorak, koje je obrazovanje uzorka, kojeg su uzrasta subjekti, na kom principu su odabirani itd...

Ali naravno kao i do sada, besedu o musko-zenskim odnosima nam drzi osoba koja stoji pri stavu da bi muskarci najradije zenili nevine devojke, iako je taj stav karakteristican znamo za koju vstu ljudi iz kog doba mezozoika  Smile

Realno, zamisljam sebe u ulozi muskarca od 30 godina.. koji je izasao na pice sa ribom od jedno 28 godina.. i koja mu saopstava da je nevina .. i sad njemu to treba da bude ubercool, materijal za brak, "oko ove cu da se potrudim"  Smile  strava, naucicu je da mi pusi BAS onako kako ja volim, ima da je oblikujem BAS onako kako meni odgovara  Smile

Dzinovska Krabo, hvala ti sto su moji momci bili iz ovog milenijuma  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Na dopuni boki Smile...
Dobro Wseeker ocito duvamo u istu trubu,samo ti to nekako drugacije.
U prvom pasusu ti opisa zene kao da su roboti (ispravi ako grijesim), citat:"uvjeren da zena zeli seks",elem mi bi da skacemo a one ne daju...grijesim li? Sta ako ja ne zelim a ona skace, da li sam tada neki van serijski element?Licno moje misljenje je da niti on,niti ona ne trebaju jedno drugo po pitanju skakanja (ona moze gurkati sta zeli,on moze u kupatilu plocice mlatiti)oboje zadovoljni...Bioloski mozda izgleda tako,u javi ovako.Po meni red je pitati "slusaj,imam stan tu na cosku,i strasno bi mi prijalo tvoje drustvo veceras...ako zelis"jedna nece...deseta hoce,pa i nju ceska kao i tebe,daj brate ljudi smo.
Ebiga ako me ne udaljavas od teme,cak cu morati stati na stranu zena Smile

Sada "laka" ili nije to je sustinsko pitanje...svako guta koliko moze i pita koliko zeli da upropasti ono sto ima zar ne? Rekao bih ljubomora...

Pazi ni ja ne verujem da nevinost ima neke veze u izabiru partnera. Jedino shto je bitno je seksualnost. Chak u vecoj meri ona seksualnost koja se ispoljava van kreveta. Petnaest puta sam prichao kakav mushkarac treba da bude tako da necu ovde opet. Nije seks neka nauka koja treba da se prouchava.

Shto se tiche kakav ,,ja'' treba da budem. Sasvim je ok da budesh onakav kakav god hocesh pema zeni.  Proshlo je vreme pecinskog doba tako da nema smisla da je uvlachish u pecinu toljagom ali posle nekog vremena mozesh da joj dash do znanja shta to hocesh od nje. I ne treba da se brinesh da li hoce ili nece, zene ionako daleko pre mushkarca odrede da li bile s njim ili ne.

Bitno je samo da odredish sebi kakvu zenu hocesh i da tezish da sa takvom ostvarish vezu. I da budesh iskren u tome i da ne pristajesh na polu veze i zajebancije. To je ono shto sam rekao ,,Ako hocesh, ajde, ako necesh, onda nishta od svega''.

Vecina mushkaraca danas upada u neku vrstu ,,kvake 22''. Toliko se bave time da nadju devojku da na sve moguce nachine pokushavaju da se priblize odredjenoj devojci. I spremni su uglavnom na sve samo da bi bili sa njom. Takvi mushkarci zeni uglavnom nisu interesantni. Mora i zena da ima malo prostora da osvaja mushkarca. ,,Kvaka 22'' u smislu kada toliko jurish za nechim onda te to izbegava, a kada pustish malo, shvatajuci da ne mozesh sve sam da uradish, onda te uglavnom nadje neka.
« Poslednja izmena: 28. Dec 2011, 09:51:12 od WSeeker »
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
ufffffffff.... Smile 
obukla ga je zato sto voli da ga obuce...i kakve veze to ima sa lakocom... Smile Smile Smile Smile

zene su lake... pa se on 4 puta zenio... Smile zamisli da su posve lake..i da on nema dlaku ni jednu na jeziku... Smile Smile Smile nisu zene lake nego je on lagan na zene...
samo sto je magarac... umjesto da to hebe ko covjek i da suti..on se zaljubi i odma se zeni... Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 16.0.912.63
Moje misljenje je da ni jedan normalan muskarac u nekim godinama kada nesto zna o zivotu sem da sedi na guzici i prdi kako nesto zna o zivotu, nece pre dati sansu zeni koja je nevina, nego onoj koja je imala nekoliko ili nepoznato koliko muskaraca. U stvari, jos pravilnije bi bilo - taj neki muskarac ce dati sansu onoj koja mu se dopadne na prvi pogled, bez obzira na to sa koliko muskaraca je bila, naravno, uzmimo da ta zenska osoba nije striptizeta u "Stisni Sisic - od sumraka do svitanja" nocnom klubu.

Sam primer eksperimenta je .. ajde da ne budem vulgarna, pa cu reci da je besmislen. Prvo, ljudi se ne biraju "za brak" po tome ko je sa koliko partnera imao odnose. Ljudi se za bilo sta sto ukljucuje malo vise od sirenja nogu i ulazenja banane u rupicu, biraju uz pomoc emocija. Pa tako primer gde su ovu nevinu razgrabili, a nevini lik je ostao suve palice, je katastrofa koliko je fejlovao...

Kakvi su to uopste ljudi u tom eksperimentu, da li uopste nekome pada na pamet... koji je prosecan IQ uzorka, odakle potice uzorak, koje je obrazovanje uzorka, kojeg su uzrasta subjekti, na kom principu su odabirani itd...

Ali naravno kao i do sada, besedu o musko-zenskim odnosima nam drzi osoba koja stoji pri stavu da bi muskarci najradije zenili nevine devojke, iako je taj stav karakteristican znamo za koju vstu ljudi iz kog doba mezozoika  Smile

Realno, zamisljam sebe u ulozi muskarca od 30 godina.. koji je izasao na pice sa ribom od jedno 28 godina.. i koja mu saopstava da je nevina .. i sad njemu to treba da bude ubercool, materijal za brak, "oko ove cu da se potrudim"  Smile  strava, naucicu je da mi pusi BAS onako kako ja volim, ima da je oblikujem BAS onako kako meni odgovara  Smile

Dzinovska Krabo, hvala ti sto su moji momci bili iz ovog milenijuma  Smile  Smile

Tek pozeljeh uci u 12 taman kako treba...
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Nokia krntija
Мудро збори овај Сикер.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.7
Browser
Safari 534.48.3
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 16.0.912.63
Eto Nova dosla i vrijeme odgovora doslo...

Eksperiment koji je nazvan besmislenim se odnosio na psihu,a nikako biranje kao na modnoj reviji "tebe hocu,tebe necu",daj nismo djeca.Kao takav je posluzio napraviti razumljivu razliku izmedju lake zene i lakog muskarca( psiho).
Elem sada bi odjednom se vadili na ljubav, kao nije bitno koliko si imao i koliko sam imala...avee ljubav,a samo prije par trenutaka pljuvali po istoj...pa dobro gdje je tu svoje Ja? Muskarac je mrcina ako trazi nevinu,muskraca je jos veca mrcina ako trazi ljubav,pa sta da trazi musko?

Zasto ovo ispisujem?U strasno mnogo tema sam branio rijec ljubav,da bih bio docekan na trnje i koplja,sada cijela tema lake zene se svodi na to da ljubav pobjedjuje i nije bitno cifra njenih i njegovih ako se pronadju to bi to.Zatim se upitam ahh vidi kakva promjena misljenja,juce pljuvali po ljubavi danas branili,sve zavisi kako i gdje se pritisne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
Niko nije pricao o ljubavi.. vec o dopadanju...

Svadjas se sam sa sobom... radi nepostojece poente.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 12:43:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.