Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 21:26:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Lake" zene...  (Pročitano 37872 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Citat
Zasto ovo ispisujem?U strasno mnogo tema sam branio rijec ljubav,da bih bio docekan na trnje i koplja,sada cijela tema lake zene se svodi na to da ljubav pobjedjuje i nije bitno cifra njenih i njegovih ako se pronadju to bi to.Zatim se upitam ahh vidi kakva promjena misljenja,juce pljuvali po ljubavi danas branili,sve zavisi kako i gdje se pritisne.

Ljubav izmedju mushkarca i zene nije definisana, a vecina ljudi uopshte nema predstavu o tome. Pogotovo mushkarci. Dokaz tome, da pitate shta je ljubav svako bi rekao neshto drugachije.

I josh jedna interesantna stvar. Da bi chovek ziveo nije mu potrebna zena niti ljubav niti brak niti nishta od tih sranja. Treba chovek da ima zenu i decu, ako se moze ali to nije reper za dobro i srecno prozivljen zivot. Zato, choveche, uchini sebi uslugu, nadji ono shto volish da radish i pochni da zivish.

Na kraju krajeva ljubav je tako nemushka rech.
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
mob
SonyEricsson W800i
Citat
Zasto ovo ispisujem?U strasno mnogo tema sam branio rijec ljubav,da bih bio docekan na trnje i koplja,sada cijela tema lake zene se svodi na to da ljubav pobjedjuje i nije bitno cifra njenih i njegovih ako se pronadju to bi to.Zatim se upitam ahh vidi kakva promjena misljenja,juce pljuvali po ljubavi danas branili,sve zavisi kako i gdje se pritisne.

Ljubav izmedju mushkarca i zene nije definisana, a vecina ljudi uopshte nema predstavu o tome. Pogotovo mushkarci. Dokaz tome, da pitate shta je ljubav svako bi rekao neshto drugachije.

I josh jedna interesantna stvar. Da bi chovek ziveo nije mu potrebna zena niti ljubav niti brak niti nishta od tih sranja. Treba chovek da ima zenu i decu, ako se moze ali to nije reper za dobro i srecno prozivljen zivot. Zato, choveche, uchini sebi uslugu, nadji ono shto volish da radish i pochni da zivish.

Pretera ga bajo.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
HTC One
Eto Nova dosla i vrijeme odgovora doslo...

Eksperiment koji je nazvan besmislenim se odnosio na psihu,a nikako biranje kao na modnoj reviji "tebe hocu,tebe necu",daj nismo djeca.Kao takav je posluzio napraviti razumljivu razliku izmedju lake zene i lakog muskarca( psiho).
Elem sada bi odjednom se vadili na ljubav, kao nije bitno koliko si imao i koliko sam imala...avee ljubav,a samo prije par trenutaka pljuvali po istoj...pa dobro gdje je tu svoje Ja? Muskarac je mrcina ako trazi nevinu,muskraca je jos veca mrcina ako trazi ljubav,pa sta da trazi musko?

Lep pokusaj na prvi pogled, ali sustinski ogroman promasaj...

Doduse, mozda prodje kod nekog sa pamcenje k'o u zlatne ribice... secam se de si brani "ljubav" - poznanik u Italiji, ona valjda u Nemackoj, muz i dete, godine kombinacija... ona zajebava obojicu, ti vices "ljubav ljudi, ljubav"... jel bese tako?

I sad bi to da dovedes u vezu sa ovom temom zarad neke poente... nazalost, ne moze.  Smile

« Poslednja izmena: 05. Jan 2012, 01:36:57 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
Citat

Smile ...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 16.0.912.63
Niko nije pricao o ljubavi.. vec o dopadanju...

Svadjas se sam sa sobom... radi nepostojece poente.

Svadja za mene je strana rijec,mozda volim razjmjenu misljenja, ali nikako to nebih nazvao svadjom.

Cemu vodi rijec dopadanje? Mozda zaljubljivanju? Sta poslije toga,mozda ljubav? Ako dobro svatam pojedine rijeci svaka ima svoje znacenje,te dopadanje ne znaci da ces biti sa nekim,tako i zaljubljenost,kao i ljubav,uvijek moze biti izrazena samo od jedne strane a neuzvracena.Ali dopadanje izrazeno u oba smjera vodi do zaljubljenosti da bi se zavrsila u rijeci ljubav.Grijesm li?Kao sto rekoh svako bira svoju sudbinu i nije vazno koliko je bilo ili nije...

Poenta koja se trazi...
Covjeku se dopala udata zena,zaljubio se,zavolio on nju i ona njega...svi je nazvase kurvom ili lakom zenom a njega budalom...sada dodje na ono da nista nije bitno ako se jedno drugom dopadaju...

Zasto nebi moglo Cool Smile previse je komentara tamo ostavljeno koji su susta suprotnost ovoga sto sada vidim...U svakom slucaju skidam kapu na pronicljivosti Smile i ne ubacuje se kada krene po zlu Smile

Ebiga WSeeker...ti ga skroz hmm...

IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
HTC One
Tamo se vecina clanova slozila oko sledeceg - da je ljubav bila bi jasna situacija.

Znam da se dobro secas sta je bila poenta na toj temi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 16.0.912.63
Vrlo dobro znam...na kraju ona njemu pronasla stan,posao i sada zive srecno u dojclandu.Ona nije bila niti nevina,niti svetica,niti slobodna,cak imala i dijete...valjda to se dopadanje,zaljubljenost ili ljubav zove Smile A osudise,elem osudise...a sada vise nikom nije vazno koliko smo imali do sada Smile
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia zvrr
Ti se ili praviš da ne shvatas...ili se praviš da ne shvataš... na onoj temi tu ženu niko nije osudio zato što je zbog ljubavi  (mučninu mi više izaziva ta riječ) pošla za tog muškarca...nego zato što je zavlačila i muža i ljubavnika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
HTC One
Vrlo dobro znam...na kraju ona njemu pronasla stan,posao i sada zive srecno u dojclandu.

Zajedno? Ili je srecno to sto je on obezbedjen i vidja je redovnije, a ona je i dalje sa muzem i detetom?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60

Eksperiment koji je nazvan besmislenim se odnosio na psihu,a nikako biranje kao na modnoj reviji "tebe hocu,tebe necu",daj nismo djeca.Kao takav je posluzio napraviti razumljivu razliku izmedju lake zene i lakog muskarca( psiho).
Elem sada bi odjednom se vadili na ljubav, kao nije bitno koliko si imao i koliko sam imala...avee ljubav,a samo prije par trenutaka pljuvali po istoj...pa dobro gdje je tu svoje Ja? Muskarac je mrcina ako trazi nevinu,muskraca je jos veca mrcina ako trazi ljubav,pa sta da trazi musko?

Nije ljubav vec cisto dopadanje i neki principi istog. Neko ko je normalan ce razmisljati normalno pa ce zaista u vecini slucajeva izabrati neku koja je takodje normalna tj. nece izabrati neku preko koje je preslo njih 100 niti ce izabrati neku koja smatra da je njena vagina od platine i optocena dijamantima i da je ne zasluzuje niko pa i da je Lexington Steel licno.  Smile Jednostavno i jedan i drugi slucaj su ekstremi koje ne odlikuje ponasanje koje bi privuklo nekog normalnog muskarca jer koj ce nekome neka(a da je u pitanju ozbiljna veza) koja ce da ga verovatno vara na svakom koraku ili neka koja ce da bude toliki baksuz da smatra da niko nije vredan nje i njene vulve.  Smile

Zaljubljenost ti je nesto drugo. Dopadne ti se neka, zaljubis se i teras. A tu u toj zaljubljenosti (ja bih rekao i opcinjenosti) ti nije bitno nista, pa i da je preko nje preslo 100 ili cak da ima i muza i decu. Ludo stanje i daleko je od neke prave ljubavi koju karakterisu neka razumska osecanja privlacnosti i neko uzajamno postovanje gde ti se bas nece desiti da bude "mi se volimo al eto varamo se gde stignemo".  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 21:26:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.