Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 20:15:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Lake" zene...  (Pročitano 37963 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
HTC One
Tacno, ili se preterano dokazuju ili nipodastavaju zene. Kako to menja ovo sto sam napisao o skupu malih pisica?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
mob
SonyEricsson W800i
Tacno, ili se preterano dokazuju ili nipodastavaju zene. Kako to menja ovo sto sam napisao o skupu malih pisica?  Smile
Ma nista,ja se na vreme sa mojim dokolenkom ogradjujem  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 16.0.912.63
Malo bih se vratio na par komentara bez citata.
Prvo sto se tice Balkana Smile (izvini boki),mislim da nije usamljen nas Balkan po pitanju "lake" zene.Cjelokupan istocnjacki svijet ima takvo razmisljanje ukljucujuci tu i Aziju.Kada gledamo sa te strane (stanovnistva) dodje se do zakljucka da cetiri sestine (otprilike) imaju takvo razmisljanje.
Druga, mnogo bitnija stvar je razlika izmedju "lake" zene i lakog muskarca.Naveo bih jedan primjer i neka bude cisto moje razmisljanje.Imamo dvije prostorije,u jednoj jedenaest zena u drugoj isti broj muskaraca.Iznad svake zene i muskarca stoji broj od 0 do 10.Ovaj broj iznad glave oznacava koliko su imali partnera i pri tome sa svakim od njih odnos.Nakon toga pozovemo zene i muskarce koji zele da se ozene sa suprotnim polom te svako u svoju sobu.Sta se desava 99% muskaraca se zaleti na onu koja ima iznad glave veliku 0 seks odnosa...a mozda se varam zar ne? Kada moze da bira sto izabrati neku koja je prosla 10 muskaraca,a vec imas onu koja nije imala nikoga.Sada soba muskaraca gdje biraju zene.Niti jedna zena nece pogledati onoga koji ima 0 iznad glave,nego svaka ce trcati prema onom od 10,zasto? Po meni vrlo jednostavno,jer zena razmislja da onaj od 0 zena je smotan i kao takav nije spreman za zivot.Kada ga niko nije zelio,zasto bi ga ona zeljela za muza? Mislim da je sve stvar brakovnih obaveza.Musko svata kako treba obezbijediti svoju porodicu i da to ne ocekuje od zene,zato bira nulu ili po mogucnosti sto manji broj.Dok zena trazi sigurnost sa nekim uz koga ce biti zena, a ne smotana.
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
pametan eksperiment  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Prvo sto se tice Balkana Smile (izvini boki),mislim da nije usamljen nas Balkan po pitanju "lake" zene.Cjelokupan istocnjacki svijet ima takvo razmisljanje ukljucujuci tu i Aziju.Kada gledamo sa te strane (stanovnistva) dodje se do zakljucka da cetiri sestine (otprilike) imaju takvo razmisljanje.
Druga, mnogo bitnija stvar je razlika izmedju "lake" zene i lakog muskarca.Naveo bih jedan primjer i neka bude cisto moje razmisljanje.Imamo dvije prostorije,u jednoj jedenaest zena u drugoj isti broj muskaraca.Iznad svake zene i muskarca stoji broj od 0 do 10.Ovaj broj iznad glave oznacava koliko su imali partnera i pri tome sa svakim od njih odnos.Nakon toga pozovemo zene i muskarce koji zele da se ozene sa suprotnim polom te svako u svoju sobu.Sta se desava 99% muskaraca se zaleti na onu koja ima iznad glave veliku 0 seks odnosa...a mozda se varam zar ne? Kada moze da bira sto izabrati neku koja je prosla 10 muskaraca,a vec imas onu koja nije imala nikoga.Sada soba muskaraca gdje biraju zene.Niti jedna zena nece pogledati onoga koji ima 0 iznad glave,nego svaka ce trcati prema onom od 10,zasto? Po meni vrlo jednostavno,jer zena razmislja da onaj od 0 zena je smotan i kao takav nije spreman za zivot.Kada ga niko nije zelio,zasto bi ga ona zeljela za muza? Mislim da je sve stvar brakovnih obaveza.Musko svata kako treba obezbijediti svoju porodicu i da to ne ocekuje od zene,zato bira nulu ili po mogucnosti sto manji broj.Dok zena trazi sigurnost sa nekim uz koga ce biti zena, a ne smotana.

Jok. Sve je stvar izrazavanja svoje seksualnosti nad suprotnim polom. Zene su daleko najprilagodljivija bica na planeti zemlji. Prilagodice se svakoj mogucoj situaciji samo da bi uspostavile svoj uticaj. Brak i veze su samo drushtvene norme kroz koje zena uspostavlja svoj seksualno - bioloshki uticaj. Kada zena sretne mushkarca sa elementarno ochuvanim mushkim karakteristikama onda dolazi do braka, veze, seksualnog opshtenja, nazovi to kako hocesh.

Zena, dakle, trazi nekoga ko je za nju na vishem nivou od nje, nekoga koga ce ona morati da osvaja svojim sredstvima. Zenske osobe ce umanjivati mushkost svog partnera i testirati je shto vishe mogu ali sa druge strane ce ceniti pravu mushkost i bice privuchene njome. Ovo je samo naizlged kontradiktorno. Zenska biloshka uloga je da ponishtava mushkost i da umanjuje mushka dostignuca i na ovakvo ponashanje treba rachunati prilikom veza sa zenom.

Kada zena sretne nekog ,,mlakonju'' ili mushkarca koji ima slabo izrazenu mushku sekualnost onda ga uglavnom zaobilazi ili uspostavlja svoj uticaj nad njim tako shto ima odnos sa njim koji se danas popularno naziva ,,friend zone''. Naravno, takav mushkarac taj odnos prihvata mireci se tim da je to najvishe shto moze od nje da dobije a sa druge strane nada se nechemu vishe. Mushkarci koji imaju slabo izrazenu mushkost su uglavnom oni koji se sasvim slazu sa zenom, ispunjavaju sve njene zahteve, ne umeju da joj kazu ,,NE'', nemaju odredjeni stav o bilo chemu, konstantno se izvinjavaju i svadjaju sa zenom, paze shta govore da sluchajno ne bi izazvali negativnu reakciju od zene, pokushavaju da poklonima i umiljavanjem pridobiju zenu za sebe...

O ovome sam na ovoj temi vec prichao.

Mushkarac koji je ponudio nekoj zeni svoje zashtitnishtvo pre seksualnog odnosa sa njom automatski je manje interesantan za nju i do seksa ne dolazi.
« Poslednja izmena: 27. Dec 2011, 20:57:07 od WSeeker »
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 16.0.912.63
@Wseeker,divno si pojasnio.Ipak, ja sam bolesnik od prostih rijeci pa sve to strpam u jednu prostu "smotan".Opet treci pasus (umalo ne izleti lapsus) zamijenio bih prostom rijeci "papucar".Elem da saberem moze? Smotan + Papucar = 1% zena zeli.E sada,pisao si o muskosti i objasnio to u dosta komentara na ovoj temi,ali nigdje jos nisi rekao sta to zena zeli?Tvrdu muskost,blagu,smotanu,papucara? Razliku smo postigli ko sta,zasto i zbog cega je to sto jeste,ali nikako otkriti koga zena zeli...bila "laka",normalna,ljubav,djevica ili svetica...
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Naveo bih jedan primjer i neka bude cisto moje razmisljanje.Imamo dvije prostorije,u jednoj jedenaest zena u drugoj isti broj muskaraca.Iznad svake zene i muskarca stoji broj od 0 do 10.Ovaj broj iznad glave oznacava koliko su imali partnera i pri tome sa svakim od njih odnos.Nakon toga pozovemo zene i muskarce koji zele da se ozene sa suprotnim polom te svako u svoju sobu.Sta se desava 99% muskaraca se zaleti na onu koja ima iznad glave veliku 0 seks odnosa...
Upoznao pre neki mesec jednu od 30 godina koja ih je imala 0. Onako omanja, ni ne izgleda lose, pa cak i mozes da pricas sa njom, samo sto se vidi da joj nesto fali. Narodski receno, namcor je. Smile

Nisi dao los primer samo sto previse gledas ekstrem tj. "il je kurva il je svetica". Vecina(i muskarci i zene) zeli nekog normalnog tj. nit "lakog" da ce da ide sa cveta na cvet nit toliko neiskusnog da moraju da se nose sa svim sto to neiskustvo nosi.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
@Wseeker,divno si pojasnio.Ipak, ja sam bolesnik od prostih rijeci pa sve to strpam u jednu prostu "smotan".Opet treci pasus (umalo ne izleti lapsus) zamijenio bih prostom rijeci "papucar".Elem da saberem moze? Smotan + Papucar = 1% zena zeli.E sada,pisao si o muskosti i objasnio to u dosta komentara na ovoj temi,ali nigdje jos nisi rekao sta to zena zeli?Tvrdu muskost,blagu,smotanu,papucara? Razliku smo postigli ko sta,zasto i zbog cega je to sto jeste,ali nikako otkriti koga zena zeli...bila "laka",normalna,ljubav,djevica ili svetica...

Pazi veoma je prosto samo shto to mushkarci uglavnom ne vide jer oni funkcionishu potpuno drugachije od zene, pa zbog toga se hvataju za daleko manje vazne stvari i pokushavaju da objasne zene kroz njih. Kao shto je recimo brak. Ljudska seksualnost je neshto daleko starije od braka. Brak je samo drushtvena norma. Zbog toga se ne moze gotovo nishta objasniti kroz njega. Sa druge strane brak se moze objasniti kroz seksualnost mushkarca i zene.

Zene imaju dva nagona koja iih definishu:
1. Nagon za uspostavljanjem svoje seksualno-bioloshke vlasti nad mushkarcem(daleko prostije recheno da ima uticaj nad tobom, da te kontrolishe, da budesh njen mushkarac)
2. Nagon da bude zashticena

Daleko je bitniji ovaj prvi jer je sve podredjeno tom nagonu. Mushkarac sa druge strane kao osnovni nagon koji ga chini mushkarcem ima teznju da se seksualno spoji sa zenom(prostije recheno da je jebe, jelte). Oko toga se svi slazu. Zbog toga je zena toliko privlachna mushkarcu jer je njena bioloshka uloga da njega osvaja. Seks je najjache zensko oruzije, za osvajanje mushkarca i uspostavljanje njenog uticaja na njega, josh i stoga shto je on uveren da je to najvaznije shto zena hoce. Josh plus uz to mushkarac ima nagon za seksom sa zenom, zbog toga je i uveren u to da zena zeli seks.

Zena uopshte nema nagon za seksom kakav ima mushkarac. Zena predstavlja seksualni objekat(tj mesto gde se odvija seks) a ima sve atribute na svom telu koje sluze da privuku mushkarca ka njoj. Bash zbog toga priroda je morala da pojacha seksualni nagon mushkaraca prema zenama. Seks je, dakle, za mushkarca cilj a za zenu sredstvo. Neko ce mozda da tvrdi da nije tachno to shto sam rekao, i da zena isto ima sekualni nagon kao mushkarac ali nie tako. Razmisli malo, da zena ima seksualni nagon isto kao shto ga mushkarac ima svi bi se konstantno jebali. Ja bih dakle mogao da imam seks sa bilo kojom zenom koju sretnem na ulici ne bi ni morao s njom da razgovaram.

Zakljuchak svemu ovome je da logichno ne mozesh da zakljuchish shta zena zeli od mushkarca jer kao shto sam rekao zena ce ceniti mushkost a sa druge strane ce sve uchiniti da je stavi na probu. Pochev od ubedjivanja pa do uslovljavanja seksa pa do ucena putem seksa, nagovaranja itd... Jedino shto mozesh da sa sigurnoshcu kazesh da zena zeli je to da uspostavi svoj bioloshki uticaj nad tobom. Da bi ispunila taj cilj ima shiroku paletu sredstava kojima moze da se koristi. Poljupci, obecavanja, seks, flert i tako dalje...

Postavlja se pitanje shta da radi mushkarac da bi zadovoljio svoj seksualni nagon. tj nagona za seksom. Nishta narochito, osim da se ne da, da ne pristaje na zenske zahteve, da pred njom ne bude papuchar i mekushac, da ne pokushava da kupi od zene seks raznim ustupcima i generalno da se ponasha kao mushkarac. Da bude nestrpljiv i iskljuchiv u smislu; ocesh ili necesh, ako necesh, dovidjenja ima koja hoce. Dakle, da napravi takvu atmosferu ili da ima takav stav da zena nikada nije sigurna u to da li ga ima kao svog mushkarca. Kada zena postane sigurna u to da je mushkarac njen i da ce da ispuni apsolutno sve shto ona zeli od njega ili shto mu diktira tada polako pochinje da prestaje njeno interesovanje za njega i zena pochinje da trazi novog partnera. To si sigurno 100 puta video, da neka devojka ostavi svog dugogodishnjeg dechka istovremeno zaljubivshi se u nekog drugog.

Dakle kao mushkarac, potrebno je prkositi tom zenskom nagon da sprovodi svoj uticaj, naravno mushkim sredstvima. Takav mushkarac postaje privlachan za zenu i onda on od nje pochinje da dobija ono shto je njegov cilj i nagon. Seks.
« Poslednja izmena: 27. Dec 2011, 23:25:06 od WSeeker »
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
mob
SonyEricsson W800i
Prvo sto se tice Balkana Smile (izvini boki),mislim da nije usamljen nas Balkan po pitanju "lake" zene.
Sto meni izvini?  Smile
Ja sam rekao da je ceo svet,a ne samo Balkan u fazonu je lik koji je bio sa 100 zena smeker.A onda sam pojasnio kakva je klasifikacija i na osnovu cega sto se mog misljenja tice.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Linux
Browser
Opera 11.50
znaci brate wseekere ja tebi predlazem da ostanes dosledan svojim stavovima pravog muskarca, dakle ... da ne potpadnes pod seksualno-biolosku vlast ijedne zene, da ne padnes pred tim lukavim zenskim oruzjem zvanim seks, da i dalje zene smatras 'mestom gde se odvija seks', da budes na oprezu i da se cuvas tih zenskih sredstava tipa flert, poljubac, seks il bilo sta nalik tome. Pride bilo sta sto zena ocekuje od muskarca koji je koristi kao mesto gde se odvija seks, da smatras ucenom i da odjebes to u startu ... pravi muskarac radije nece jebat nego biti zrtva takvih ucena ... dalje ... da budes iskljuciv i nestrpljiv, nikakav ustupak da nisi napravio zeni ni slucajno, znaci samo ... oces dati picke? neces? ima druga koja jedva ceka da cuje ovo pitanje ...

dakle samo tako, kao pravi muskarac koji ne potpada pod uticaj zenskog nagona ima da budes privlacan zenama i da dobijes ono sto zelis. Seks.

Majndfak u ovoj prici jeste to sto ti suv kurac obezbedjuje ispunjavanje ovih tvojih obelezja pravog muskarca, a pravom muskarcu je zagarantovan seks ... pa se upotrebom elementarne ako a->b->c onda a->c logike dolazi do toga da ti suv kurac obezbedjuje seks ...

majndfak totalni
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 20:15:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.