Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 04:22:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Lake" zene...  (Pročitano 37993 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Citat
Znaci mozemo  mi ovde da sviramo u frulu ti i dalje kontrabas. Ne ide to tako rodjace.

Pravo da ti kazem sasvim je normalno shto se ne slazemo oko nekih stvari po pitanju seksualnosti, ipak si ti zena a ja mushkarac.
« Poslednja izmena: 25. Dec 2011, 13:24:30 od WSeeker »
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.7
Browser
Safari 534.48.3
mob
I-mate 30 Pro
Nezgodna je ona,... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
mob
SonyEricsson W800i
I do kakvog smo došli zaključka? Kakve su to lake žene, ima li ih na forumu? Ako ih ima, šta da radimo s njima, da l' da ih strijeljamo jer proždiru nas muškarce, da l' da im šaljemo pp, šta da radimo??
Ja mislim da treba da ih pronadjemo i postanemo makroi. To je onako najisplativije po nas i nas dzep.  Smile
Realno  Smile
Ma jebes te price,iskreno,ne volim ni lake,ni zle zene,kao sto ne volim ni muskarce koji su zli,koji su olosi,koji su povrsni...Govana ima na obe strane,a ljudi se ovde prepiru u 2 tabora=koji je pol jaci,koji je pol bolji...
I isteraces svoje u raspravi,a onda ce se naci neko tvog pola ko ce sve srusiti kao kulu od karata,i pokakiti se na celu tvoju pricu.
Nema od toga nista,bolje da gledamo jedni druge kao individue,jeste da postoje neke karakteristike koje vise idu uz zene,ili uz muskarce,ali ipak,sve je to stvar coveka,imas zenu koja je hrabrija od muskarca,imas muskarca koji je osecajniji od zene...
Kakve se sve ovde price prodaju...kada bi svi bili takvi kao sto pricaju o sebi,svet bi bio lepse mesto.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Citat
Znaci mozemo  mi ovde da sviramo u frulu ti i dalje kontrabas. Ne ide to tako rodjace.

Pravo da ti kazem sasvim je normalno shto se ne slazemo oko nekih stvari po pitanju seksualnosti, ipak si ti zena a ja mushkarac.

I to je tacno.

Mene samo odavno nervira , valjda sam jos klinka bila kad su mi rekli :" Ne mozes ti to , ti si zensko" ili " Ne razumes ti to ti si zenskko"
Reko :" E ajd da to malko raspravimo"\
I zna i moj muz nije sa mnom lako, i ne moze se sa mnom na taj nacin.

Kao sto mi je jednom rekao jedan :" Ajde Sandra ja cu da kuvam a moja zena ce da obavlja moje poslove"
Ona zena pocela da se smeje zamalo se nije udavila , pa kaze :" Ti jedan ne bi mogao na moje mesto"
Oni imaju troje dece, a tada je mala imala samo par meseci.
Kazem ja mora se postovati tudji rad, i nikako ga omalozavati.
A ako cemo iskreno zna se odakle je to pocelo..

Nezgodna je ona,... Smile

Rekla sam ja: kapitulirace covek. A meni ne veruju. Smile

E da, da ne bude da nisam nista rekla na telu lake zene. Prvo da vam kazem da sam ja rekla kako delim ljude. I da sam ne jeddnom, nego mnogo puta rekla da meni prijatelj moze da bude zena koja je " laka". Znam sta je laka zena, i nemam problem te vrste.
Jedna je stvar zazirati od zena, druga je stvar ponizavati zene a sasvim jedna treca, bolesna, je nnazivati zene llakim. Jer te zene neko jebe, jel? Ne jebu se same..? Zbog tog broja muskaraca postaju "lake". E zato je to vrh licemerstva.
Kao kad jee moj muz rekao : "Nju nece niko da pipne, iima da je pratimo, ima da je zatvaramo u kucu , ima da se oblaci u mantije ..."
"Mhm" - rekoh ja - " aaa Stefan?"
"Pa Stefan je musko , ako mu naleti neka klinka, njega ce tata da uci ...."
"Da jebe tudje cerke, devojcice, koje ocevi vole kao ti Janu, jel?"
Cuti, gledam me belo ...Reko :" Nemoj samo , slucajno, sad da si reko kako je to drugacije"

Dok je mene u ovoj kuci, nece mi decu odgajati naendrtalci. Nece mi deca imati posla sa neandrtalcima, kao sto je postavljac teme i njemu slicni.
Odselicu nas na Mars ako treba, ali nece.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
mob
SonyEricsson W800i
Ona devojka koja nema samopostovanje i daje svakome-ona je laka.To je to,i takve ne volim.
Kapiram da neku devojku izigra neki debil,i napravi od nje budalu,ili da je spavala sa 10 likova,ali kada neka nema samopostovanje i 'vata se sa kim stigne,onda i zasluzuje titulu lake zene i takve zene a i ljudi mi ne trebaju.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Ona devojka koja nema samopostovanje i daje svakome-ona je laka.To je to,i takve ne volim.
Kapiram da neku devojku izigra neki debil,i napravi od nje budalu,ili da je spavala sa 10 likova,ali kada neka nema samopostovanje i 'vata se sa kim stigne,onda i zasluzuje titulu lake zene i takve zene a i ljudi mi ne trebaju.

Opusteno.
znam i ja za kategorizaciju, samo me licemerje zanima . Svako ima pravo da bira svoje drustvo.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
mob
SonyEricsson W800i

Jedna je stvar zazirati od zena, druga je stvar ponizavati zene a sasvim jedna treca, bolesna, je nnazivati zene llakim. Jer te zene neko jebe, jel? Ne jebu se same..? Zbog tog broja muskaraca postaju "lake". E zato je to vrh licemerstva.
Ovaj deo je sporan.
Da reci cu da je neka devojka laka ako je onakva kao sto sam ja gore opisao.I ne vidim gde je tu problem?
Normalno je da necu da cenim previse i da postujem zenu koja ne zna ni samu sebe da ceni.Nije uvek kategorizacija osnovana na broju partnera,vec u tome sto daju i kome treba i kome ne treba(i ko pita,i ko ne pita),i onome koji ih postuje i onome olosu za koga znaju da je govno i da ce ih sjebati(a pri tome nije ljubav u pitanju).Lake devojke=drolje.A veca je verovatnoca da je takva neka koja je spavala sa brdo njih nego sa manje ljudi.
Sad ovaj deo sa licemerjem-da,vecina muskaraca bi "zgresilo" sa ovakom devojkom,koja ne vodi racuna o sebi i sama sebi srozava cenu,ali bi se retko koji zadrzao pored nje,i to nije njihov problem,vec njen-jer svaki majmun bi spavao sa zenom,a ona je tu da izabere sa kim ce.
Ja sam uvek smatrao da devojku treba osvojiti,i boriti se i u vezi da ostane pored tebe,i truditi se da budes ok,ne primitivac,ne seljober,ne povrsna stoka,vec da budete oboje  korektnim odnosima,uz medjusobnu podrsku u svakom smislu kad zatreba.
Ovakve devojke,kao i pavijane koji remete tu neku moju sliku,necu gledati kao na neke druge ljude koji se trude da budu sto bolji,i ponasaju se normalno.Jednostavno,sto se mene tice,ne zasluzuju da se neko zauzima za njih,pogotovo ne da ih svojata kao-jao zene jadne moje,jao jadni moji muskarci,vec ih treba gledati kao lose ljude,bilo da su muski,bili da su zene.
IP sačuvana
social share
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Ne znam zasto ti je sporan taj deo? Ja mislim da je pederski nazvati zenu lakom , a kako zovemo muskarca koji je okrenuo na ledja 1000 zena? Smeker. E ...pa neka i ona bude recimo ...Smekerka. Sto da bude Laka? Neka i muskarac onda bude Jadan...recimo. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Ne znam zasto ti je sporan taj deo? Ja mislim da je pederski nazvati zenu lakom , a kako zovemo muskarca koji je okrenuo na ledja 1000 zena? Smeker. E ...pa neka i ona bude recimo ...Smekerka. Sto da bude Laka? Neka i muskarac onda bude Jadan...recimo. Smile
lak  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Citat
I to je tacno.

Mene samo odavno nervira , valjda sam jos klinka bila kad su mi rekli :" Ne mozes ti to , ti si zensko" ili " Ne razumes ti to ti si zenskko"
Reko :" E ajd da to malko raspravimo"\
I zna i moj muz nije sa mnom lako, i ne moze se sa mnom na taj nacin.

Kao sto mi je jednom rekao jedan :" Ajde Sandra ja cu da kuvam a moja zena ce da obavlja moje poslove"
Ona zena pocela da se smeje zamalo se nije udavila , pa kaze :" Ti jedan ne bi mogao na moje mesto"
Oni imaju troje dece, a tada je mala imala samo par meseci.
Kazem ja mora se postovati tudji rad, i nikako ga omalozavati.
A ako cemo iskreno zna se odakle je to pocelo..

Sandra, polovi nisu isti, razlichiti su, ono shto moze jedan drugi ne moze i obratno. Ono shto jeste jedan drugi nije. Zajedno se dopunjuju, tako je priroda udesila, i nikakva prava i zakoni to nece promeniti jer ljudska vrsta nije potekla iz pravne kancelarije vec iz prirodne evolucije.

Shto se tiche ,,lakih zena'' u danashnje vreme. To je malo etiketiranje. Ponekad i mushkarci sami upadaju u kontradikciju jer se loze na drolje a posle pljuju po istim.

Ono shto je interesantno u danashnje vreme, jeste da zena koja radi to shto radi sa mnogim mushkarcima samo u stvari pokazuje moc svoje seksualnosti u drushtvu. Danas postoje zene koje imaju i po nekoliko frajera s kojima su u ljubavnim odnosima ali nisu ni sa jednim u vezi, usput uzivaju u sponzorstvu ako ga uopshte i ima. To shto su materijalno obezbedjene im dozvoljava da rade to shto rade. A ustvari su same i bash ih briga shta neko misli o njima. To je, kao shto sam naveo, samo pokazivanje svoje zenske seksualne moci. Zamislite pre par stotina godina takvu situaciju, i videcete koliko je ona neizvodljiva(mislim na to da zena zivi sama i da ima nekoliko mushkaraca na raspolaganju). Takvo zensko ponashanje danas poprima globalne razmere.

Mushkarci opet prate ovakvo zensko ponashanje i prelaze preko svoje mushkosti samo da bi dobili seks od zene. Postaju zenskaroshi, izfeminizirani, paze na svaku fleku i mrljicu na odeci, konstantno se cimaju da paze oko toga da ne kazu neshto loshe ili neshto shto bi nekoga iznerviralo. Postaju jadna izmanipulisana bica.

Mushkost je kategorija koja postoji nezavisno od zenskog uticaja i tako treba i da ostane u buducnosti. Pravi mushkarac se krece kroz zivot onako kako on hoce i govori i radi ono shto on misli da treba da radi.

Chinjenica i zakljuchak, je da zene danas imaju daleko veci uticaj u drushtvu, i na mushkarce nego shto su ga u ranijoj ljudskoj istoriji imale.
« Poslednja izmena: 25. Dec 2011, 16:21:21 od WSeeker »
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 04:22:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.