Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 02:37:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Lake" zene...  (Pročitano 38101 puta)
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
znaci imamo lake,teske,mlade,lepe,ruzne,stare,polovnjace,milfove  Smile
ma ko sto kaze cika vojin vojinovic nema lepih i ruznih zena
ima samo dobrih zena i ima boljih  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Samsung 111111
oke kolegince razumeo sam sad XD
A ovo za igracke za zensku decu mi nikad ali nikad nikad nije palo na pamet  Smile interesantno  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
oke kolegince razumeo sam sad XD
A ovo za igracke za zensku decu mi nikad ali nikad nikad nije palo na pamet  Smile interesantno  Smile

Pa razmisli malo, zasto devojcicama daju bebe i kolica da guraju odkad se rode?
I  sta sam ja primetila...male devojcice se ponasaju kao mame za ove mladje. Dok decaci posebno ignorisu sve devojcice bar do seste godine.
Ja sam bila sokirana kad je moj sin rekao kako sve devojcice smaraju.
I jos vise zaprepastena kad sam videla kako se one okupljaju u krug i ogovaraju (???!!!!!!) WTF Smile

To sve jer im je usadjen jedan model ponasanja, i jer vide kako im se majke ponasaju.

Srecom ima nas koje imamo respektabilna radna mesta, obrazovanje, govorimo vise jezika , imamo polozenu B kategoriju....
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
meni su bile odvratne lutke bebe kad sam bila klinka... i danas su mi spuki  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Hvala ti, i meni su.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
procitaj ponovo sta sam ja napisala, pa procitaj sta si ti napisao..

ja nigde nisam rekla da su zene vodile ratove  Smile

Aman bre postoji direktna veza izmedju vodjenja ratova i mushkosti. Josh banalnije; da neko sada napadne Beograd neka strana sila ili vojska, svi ,,pravi'' mushkarci bi pushku u ruke i na front, kao shto je i bilo u Srbiji u proteklih 200 godina. Srbija je josh i specifichna u tom pogledu jer su svi ratovi koje smo vodili u poslednja dva veka bili su odbrambeni, pochev od oslododjenja od Turaka pa do Drugog svetskog rata. O toj zashtiti ja i govorim.

E sada ne znam kako josh da banalizujem, ako bi, recimo, ti ishla negde sa svojim muzem ili dechkom i napadne vas neki razbojnik, da li bi se ochekivalo od tebe da odbranish vas dvoje od napada. Naravno da ne, ochekivalo bi se od njega a on opet ima potrebnu snagu i mushkost i potrebu da zashtiti zenu i svoju decu. To je pravi mushkarac. E sada ako se ti koncentrishesh na one koji sam kreshu pa beze, to su zenskaroshi i oni nisu neki mushkarci, uglavnom izbegavaju konflikt i izbegavaju da nekom pomognu.

Dobro ako volis muskarce nije problem. Zene nisu nesto sto ti zelis, ok, ali nemoj da pljujes po nama samo zato sto ne naginjes ka  nasem polu. Smile

Evo i tebi jedan cvetak  Smile da ti ne ostanem duzan Smiley

Nadam se da se nisi uvredio, pitam ako mozes da oodogovoris, ja se prema svakom coveku odnosim jednako i delim ih na dobre, lose i Ustase. Jbg nije bitno da li si gay uopste. Od mene oni imaju podrsku.
Nego pokusavam da nadjem neki razlog tvoje , ne ogorcenosti nego...kako da opisem...konstantnog omalovazavanja zene...zasto?
Da li bi , recimo, jedan muskarac mogao da rodi dete?
Da li znas koliko je majka zasluzna za razvoj i prezivljavanje potomstva naspram oca?
Da li znas da mi zene imamo JEDNU jajnu celliju a vi oko 3 000 000 izuzetno glupih, to je naucna cinjenica, spermatozoida?
Da ....znam da bez tih glupih sprematozoida ne mozemo da imamo krajnji proizvod ali ....zamisli samo tu situaciju..recimo ovako:

Sa jedne strane imas jednog vojnika a sa druge 3 000 000. I zamisli ta 3 miliona krenu u napad i ono jedno - jedan vojnik uzme i pobaca 2 999 999, pojede jednog a od ostatka napravi mindjuse i ogrlice...

I sta kazes? Ko je stub? Ko je vazniji? Ko je hrabriji?
Kad zamislis kolika MUDA ima jedna zena kad kroz otvor ciodine glave progura 3 kile mesa,a?
 Smile
I koji kur se osvrces na lov i ratove...... Jos i da lovimo a vi samo sejte seme  Smile
Think about that Smile

Ajde da ti prvo odgovorim na ova pitanja:

1. Mushkarac ne moze da rodi dete, to nije njegova bioloshka uloga.

2. Ovo drugo je malo komplikovanije, ali pokushacu da odgovorim na najjednostavniji nachin.  Zene su zasluzne za razvoj civilizacije a ne mushkarci, jer one najvishe podstichu mushkarce na proizvodnju i kreativnost. Zene su nosioci evolucije u ljudskoj rasi, to sam napisao vec ali izgleda da niko to ne chita. Kada zena mushkarcu rodi dete ona je ispunila svoju bioloshku ulogu i od takvog odnosa imaju korist i mushkarci i zene. Zene jer imaju uticaj na mushkarca a mushkarci jer imaju koga da shtite i da zdovolje svoj seksualni nagon. Od velichine zenskog uticaja na mushkarca zavisi koliko je neka civilizacija razvijena i to je fakat. To je dakle uzlazna putanja svakog drushtva. Spoj pravog mushkarca koji shtiti svoju porodicu i prave zene koja ima uticaj nad tim mushkarcem, i radja mu decu je neshto shto pravi savrsheno jedinstvo ljudske rase. Pritom ne verujem da moze da se kaze da jedan pol vredi vishe od drugog jer mushkarci bez zena ne bi mogli da fukcionishu, isto moze da se kaze i za zene.

Interesantno je da je postojalo vreme ljudske rase kada je bilo veoma teshko preziveti, u praistoriji i u tom vremenu ostalo nam je svedochanstvo o postojanju matrijarhata. U tom periodu zene su bile veoma bitne, pogotovo one koje su mogle puno da radjaju o chemu nam govore oni idoli kao shto je Vilendorfska venera. A shto se tiche krvne linije, ona se rachunala prema zeni a ne prema mushkarcu. Vishe nego ikada tada je bilo potrebno imati zenu koja moze da radja, zato je tada ona bila toliko vazna jer ako nema zena nema ni potomstva. Mushkarci su naravno u to vreme radili isto shto i uvek, lovili, branili zajednicu i ratovali po potrebi.

Takodje sam primetio da imati stav, bilo kakav stav, nije bash lako. Josh pritom pokushati da ga objasnish josh teze. Vecina, napada, ismeva, proziva, pogotovo zene, ali dobro njima moze da se oprosti to Smiley takav im je pos'o.

A ovo poslednje, zene su stub porodice, jer ih one drze na okupu. Shto se tiche hrabrosri, mushkarci su daleko hrabriji, to im je u opisu mushkosti, Mushkarac koji nije hrabar i nije neki mushkarac, mlakonja.

Lov i ratovi su neshto chime se mushkarac bavi i to je njegova uloga u ljudskoj rasi.

Upadash u kontradikciju, pre dva dana mrzi me sada da citiram napisala si mi da bi i zene mogle da love a sada ovo
Citat
I koji kur se osvrces na lov i ratove...... Jos i da lovimo a vi samo sejte seme  Smile
Think about that Smile

Naravno da ne treba da love i ratuju to rade mushkarci, zene love i lovile su neshto drugo tokom svog ovog vremena, mushkarce Smiley . samo shto su mushkarci uglavnom slepi pa to i ne vide.
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
Citat
da neko sada napadne Beograd neka strana sila ili vojska, svi ,,pravi'' mushkarci bi pushku u ruke i na front,

mozda bi ti izabrao takvog da si zensko... meni takvi ne trebaju  Smile

Citat
mushkarci su daleko hrabriji, to im je u opisu mushkosti

e ovo stvarno vec pocinje da biva smesno .. mislim kapiram ja, ti se zalazes za muskost muskarca, alfa muzjaci, sakom o sto, sakom u glavu, puska u ruke, tiha egzekucija, hiljade i hiljade sklekova, bekstvo u zdrav razum... ali oterao si se u beskrajnost  Smile

Citat
Lov i ratovi su neshto chime se mushkarac bavi i to je njegova uloga u ljudskoj rasi.

Kul, a sta cemo u doba mira kad postoje supermarketi  Smile Smile koja je onda uloga muskarca?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Citat

2. Ovo drugo je malo komplikovanije, ali pokushacu da odgovorim na najjednostavniji nachin.  Zene su zasluzne za razvoj civilizacije a ne mushkarci, jer one najvishe podstichu mushkarce na proizvodnju i kreativnost. Zene su nosioci evolucije u ljudskoj rasi, to sam napisao vec ali izgleda da niko to ne chita. Kada zena mushkarcu rodi dete ona je ispunila svoju bioloshku ulogu i od takvog odnosa imaju korist i mushkarci i zene. Zene jer imaju uticaj na mushkarca a mushkarci jer imaju koga da shtite i da zdovolje svoj seksualni nagon. Od velichine zenskog uticaja na mushkarca zavisi koliko je neka civilizacija razvijena i to je fakat. To je dakle uzlazna putanja svakog drushtva. Spoj pravog mushkarca koji shtiti svoju porodicu i prave zene koja ima uticaj nad tim mushkarcem, i radja mu decu je neshto shto pravi savrsheno jedinstvo ljudske rase. Pritom ne verujem da moze da se kaze da jedan pol vredi vishe od drugog jer mushkarci bez zena ne bi mogli da fukcionishu, isto moze da se kaze i za zene.

Hvala.

Sto se hrabrosti tice, nije tacno.

Fizicki se spremniji ali mi smo lukavije.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Citat

2. Ovo drugo je malo komplikovanije, ali pokushacu da odgovorim na najjednostavniji nachin.  Zene su zasluzne za razvoj civilizacije a ne mushkarci, jer one najvishe podstichu mushkarce na proizvodnju i kreativnost. Zene su nosioci evolucije u ljudskoj rasi, to sam napisao vec ali izgleda da niko to ne chita. Kada zena mushkarcu rodi dete ona je ispunila svoju bioloshku ulogu i od takvog odnosa imaju korist i mushkarci i zene. Zene jer imaju uticaj na mushkarca a mushkarci jer imaju koga da shtite i da zdovolje svoj seksualni nagon. Od velichine zenskog uticaja na mushkarca zavisi koliko je neka civilizacija razvijena i to je fakat. To je dakle uzlazna putanja svakog drushtva. Spoj pravog mushkarca koji shtiti svoju porodicu i prave zene koja ima uticaj nad tim mushkarcem, i radja mu decu je neshto shto pravi savrsheno jedinstvo ljudske rase. Pritom ne verujem da moze da se kaze da jedan pol vredi vishe od drugog jer mushkarci bez zena ne bi mogli da fukcionishu, isto moze da se kaze i za zene.

Hvala.

Sto se hrabrosti tice, nije tacno.

Fizicki se spremniji ali mi smo lukavije.

Znash, ne znam kako ti gledash na hrabrost, pa se mozda zbog toga ne razumemo oko toga, svaki chovek ima neki sistem vrednosti. Prilikom ovakve rasprave i apsktrakovanja pojmava, neki pojmovi imaju razlichito znachenje za razne ljude tako da to necu sada direktno da ti osporavam.

Shto se tiche lukavosti, zene su daleko lukavije i savrsheni su manipulatori. Takodje su veoma prilagodljive za razliku od mushkaraca.

Citat
mozda bi ti izabrao takvog da si zensko... meni takvi ne trebaju  Smile

sandra80 je odgovorila u jednom ranijem odgovoru da svaka prava zena ne bi testirala svog mushkarca i od njega pravila ,,pickicu'' Ako ti ne cenish mushkarca koji ima ochuvane izrazito mushke sposobnosti i karakteristike onda ti i nisi neka zena. Mada to nije loshe, danas postoji odredjena sloboda u drushtvu svako moze da izabere s kim ce.

Citat
e ovo stvarno vec pocinje da biva smesno .. mislim kapiram ja, ti se zalazes za muskost muskarca, alfa muzjaci, sakom o sto, sakom u glavu, puska u ruke, tiha egzekucija, hiljade i hiljade sklekova, bekstvo u zdrav razum... ali oterao si se u beskrajnost  Smile

To o chemu pricham nije nikakav fenomen. Ja ne znam zashto ti toliko insistirash na tome da mushkarci biju zene. Mushkarci koji biju zene nisu pravi mushkarci zato shto pravi mushkarac nikada ne bi tukao zenu, naprotiv on bi je branio i shtitio jer svaki pravi mushkarac ima nagon da shtiti svoju zenu, porodicu i decu a ne da ih maltretira.

Citat
Kul, a sta cemo u doba mira kad postoje supermarketi  Smile Smile koja je onda uloga muskarca?  Smile

Pa uloga je uvek ista, ali danas je potreba za mushkoshcu daleko slabija nego shto je recimo bila pre 500 godina, zbog toga shto se zivi dosta komforno i kao shto ti kazesh ne treba da se lovi i da se ratuje kao shto se nekada ratovalo. Zato su i danas mushkarci dosta smekshali po tom pitanju. Mnogi se chak i zena plashe i ne smeju sa njima ni da prichaju a kamoli da se raspravljaju. Globalni pad mushkosti je danas jedna veoma primecena pojava i bice veliki problem jer po momo mishljenju da bi ljudska rasa opstala potrebno je drzati mushkost na visokom nivou isto kao shto je i potrebno paziti, shtiti i brinuti se o zenama, jer kao shto sam rekao ,,pravi'' mushkarac, sa ochuvanim mushkim kvalitetima i ,,prava'' zena sa ochuvanim zenskim kvalitetima, chine stub ljudskog drushtva i civilizcije uopshte.

« Poslednja izmena: 24. Dec 2011, 17:48:50 od WSeeker »
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Apple 15
U principu... zene drze muskarce pod cizmom i za pisicu i tako upravljaju svetom...

Sasvim logican stav...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 02:37:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.